Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

"Ευχαριστημένοι από την ομάδα"

Η πλειοψηφία των φιλάθλων του Πανσερραϊκού-αναγνωστών του "pestoagorimou" δήλωσε ικανοποιημένη από την εικόνα των "λιονταριών" στον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα το 60% δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένο από την ομάδα, το 36% ότι θέλει δουλειά ακόμα και μόλις το 4% δεν ήταν ευχαριστημένο από την απόδοση του Πανσερραϊκού.

Ξεκίνημα με ήττα από ΠΑΟΚ(1-0) για τους Νέους

Οι αγώνες τελειώνουν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αυτό το κατάλαβαν πολύ καλά σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Πανσερραϊκού. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέντρησης στη Νέα Μεσημβρία τα "λιονταράκια" δέχθηκαν το γκολ που τους κόστισε την ήττα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 από τον ΠΑΟΚ. Σέ ένα μέτριο έως και κακό, όπως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς παιχνίδι, οι δύο ομάδες έκαναν ελάχιστες ευκαιρίες και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Κασσέρης, Τσαούσης, Μπουφίδης, Τριανταφύλλου Δ, Λιούσας, Μπαξεβάνος, Χατζηλάρης, Ρούμπος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιαννόπουλος, Μπονέρης, Διαμαντής.

Και το όνομα αυτού...Στίβεν!

Απών λόγω...βάφτισης! Αυτή είναι η αιτία που ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι θα απουσιάζει από το φιλικό του Πανσερραϊκού με τον Ηρακλή. Ο 24χρονος Γκανέζος θα βαφτίσει σήμερα στις Σέρρες τον μόλις εννέα μηνών γιό του και σύμφωνα με τις πληροφορίες το όνομα αυτού θα είναι...Στίβεν! Θυμίζουμε πως η γυναίκα του Αμπουμπακάρι είναι Σερραία και κατάγεται από το Άνω Μητρούσι.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Kυκλοφορεί ως...ελεύθερος ο Σάμι-Δε μπορεί να πάει πουθενά λένε στον Πανσερραϊκό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και αναφορικά με τα διάφορα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Μπανγκουρά να συζητά με άλλες ομάδες, ο ίδιος φέρεται να λέει πως είναι ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό κάτι που όμως δεν ισχύει καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Αυτό τονίζουν και από τους "ερυθρόλευκους" καθώς οι άνθρωποι της ομάδας λένε πως δε μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα καθώς έχει συμβόλαιο. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής έχει δηλωθεί στο ρόστερ της ομάδας στη Σούπερ Λίγκ με το νούμερο 29!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με ΑΕΚ

Ο αγώνας ΑΕΚ-Πανσερραϊκός θα είναι αυτός που θα κλείσει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής καθώς όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκ το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (NOVA)
17:15 Ατρόμητος-Ηρακλής (NOVA)
17:15 Ολυμπιακός-Κέρκυρα (NET)
19:30 Άρης-Παναθηναϊκός (NOVA)
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010
16:00 Ξάνθη-Πανιώνιος (ΝΕΤ)
16:00 Ολυμπιακός Βόλου-Εργοτέλης (NOVA)
18:15 Λάρισα-Καβάλα (NOVA)
20:30 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός (NOVA)

Ανοιχτή η πόρτα της Αλμπαθέτε για Μπανγκουρά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της πόλης Αλμπαθέτε, η τοπική ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαμπέγκου Μπανγκουρά. Οι Ισπανοί ήθελαν τον 28χρονο Αφρικανό επιθετικό και ενώ ήταν πολύ κοντά στη συμφωνία και έτοιμοι να υπογράψουν, ο Μπανγκουρά αύξησε τις οικονομικές του απαιτήσεις με αποτέλεσμα η μετραγραφή να παγώσει. Βέβαια σύμφωνα και με τα όσα γράφονται οι επαφές συνεχίζονται και εφόσον υπάρξει συμφωνία η πόρτα της Αλμπαθέτε είναι ανοιχτή.
Το δημοσίευμα:
http://www.latribunadealbacete.es/noticia.cfm/Deportes/20100902/albacete/cerro/plantilla/poder/contratar/ultimo/delantero/CA44FC74-E89B-1F13-4CC6790A21A0FA0C

"Καμία προσφορά από Πανσερραϊκό για Σάνι"

Με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα "Marca", ο τεχνικός διευθυντής της Bαλένθια, Μπραούλιο Βάσκεζ, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία πρόταση από τον Πανσερραϊκό για τον δανεισμό του 21χρονου μέσου των "νυχτερίδων", Σάνι. Αυτή ήταν η απάντηση του σε δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων περί πρότασης των "ερυθροελύκων".
http://www.marca.com/2010/09/01/futbol/equipos/valencia/1283343392.html

Στη σέντρα και οι Νέοι...

Η μπάλα στη σέντρα και για την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού η οποία αύριο στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσημβρία, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του "δικεφάλου". Με ένα σημαντικό κορμό από την περσινή ομάδα αλλά και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, το συγκρότημα του Σάκη Αναστασιάδη θα επιδιώξει για ακόμη μια χρονιά να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και να βγάλει τα νέα "λιοντάρια".

Στον ΟΠΑΠ για χορηγία Πανσερραϊκός και...οι υπόλοιποι

Βλέποντας τις χορηγίες που "μοιράζει" ο ΟΠΑΠ στις ομάδες καθώς μετά τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη θα συνεργαστεί χορηγικά και με τον Παναθηναϊκό όπως έγινε γνωστό, ετοιμάζονται και οι υπόλοιποι να αρπάξουν την ευκαιρία. Είναι προφανές ότι ο ΟΠΑΠ επιχειρεί να "κλειδώσει" την ποδοσφαιρική αγορά εν όψει της απελευθέρωσης του διαδικτυακού στοιχηματισμού και έτσι τόσο ο Πανσερραϊκός όσο και άλλες ομάδες θα έχουν σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, συζήτηση με τους υπεύθυνους προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δική τους χορηγία.

Λαμπερνάκης:" Έχω δεθεί με τον Οδυσσέα"

Ο Θανάσης Λαμπερνάκης αναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Οδυσσέα Αναγέννησης είπε: «Από τη στιγμή που δεν θα πήγαινα στον Πανσερραϊκό ή σε άλλη ομάδα Β’ Εθνικής, είχα δώσει τον λόγο μου στον πρόεδρο κύριο Σαμουηλίδη να παραμείνω στον Οδυσσέα. Δέθηκα, εξάλλου, πάρα πολύ με την ομάδα, τους ανθρώπους της, το χωριό και τον κόσμο που τον αγαπάω και με αγαπάει και παρ’ ότι είχαν προτάσεις από τέσσερις ομάδες Γ’ Εθνικής, δυο του Βορείου και δυο του Νοτίου ομίλου, αποφάσισα να συνεχίσω στην Αναγέννηση Σερρών».
Σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους που έχει θέσει για φέτος, ο 23χρονος μπακ-χαφ ξεκαθάρισε: «Με ενδιαφέρει πως θα κάνουμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μια πετυχημένη πορεία που θα μας εξασφαλίσει για τρίτη χρονιά την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Για τα δεδομένα μιας ομάδας όπως ο Οδυσσέας και ενός χωριού σαν την Αναγέννηση αποτελεί τεράστια επιτυχία αυτό, όταν πόλεις με χιλιάδες κατοίκους όπως η γενέτειρα μου Ορεστιάδα ή η Αλεξανδρούπολη δεν μπορούν να έχουν ομάδα στη Γ’ Εθνική. Χαίρομαι που δυο χρόνια είχα και εγώ συμμετοχή στην επιτυχία αυτή. Αυτό που προέχει πάντως, είναι ο αγώνας Κυπέλλου με τον Μακεδονικό. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση ξεκινώντας με το… δεξί τη χρονιά».
(πηγή: mikriliga.com)

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κλαρίσα Ρομέρο: "O χιμπατζής είναι ο τέλειος άνθρωπος"

Το "pestoagorimou" βρήκε και σας παρουσιάζει τη σύντροφο του Χόρχε Μπριτές και την υπόλοιπη ζωή του ποδοσφαιριστή. Η 25χρονη φοιτήτρια νομικής, Κλαρίσα Ρομέρο, είναι αυτή που συνοδεύει στην Ελλάδα τον 29χρονο Παραγουανό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα σε συνέντευξη της τον Σεπτέμβριο του 2009 μιλά για τον νέο παίκτη του Πανσερραϊκού και μάλιστα ο τίτλος της συνέντευξης είναι: "Ο χιμπατζής είναι ο τέλειος άνθρωπος" καθώς αυτό είναι το παρατσούκλι του Μπριτές ο οποίος είναι χωρισμένος και έχει και ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο και όπως λέει η Κλαρίσα πρέπει πρώτα να χωρίσει για να σκεφτεί το γάμο μαζί του. Όταν της ζητάνε δε να τον περιγράψει ως άνθρωπο λέει: "Είναι έξοχος, γλυκός, τρυφερός, καλός πατέρας και γενικά για μένα είναι τέλειος". Η Κλαρίσα έχει δεχθεί προτάσεις και από τον χώρο του μόντελινγκ όπως τονίζει και όπως προφανώς θα καταλάβατε για να ασχολούνται μαζί της τα κοσμικά Μ.Μ.Ε της Παραγουάης, είναι διάσημο το ζευγάρι!

Παραχωρεί το γήπεδο της Ριζούπολης ο Απόλλωνας

Η ΑΕΚ μοιάζει να βρήκε την λύση για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αφού ο Απόλλωνας, με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως της παραχωρεί το γήπεδό του. Τις επόμενες δέκα μέρες βέβαια θα γίνει αγώνας δρόμου για είναι έτοιμο προς χρησιμοποίηση.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
"Οι διοικήσεις του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έκριναν σωστό, να παραχωρήσουν το γήπεδο σε μία άλλη ελληνική ομάδα (ΑΕΚ) για το συγκεκριμένο παιχνίδι (με τον Πανσερραϊκό), για το οποίο και το ζήτησε. Δεν μπήκαν στη διαδικασία να εξετάσουν το όνομα ή την προέλευση της ομάδας, αλλά βασιζόμενες στην ιδέα της διαφύλαξης της ανωτερότητας και της φιλοξενίας της ΠΑΕ Απόλλων, σε συνδυασμό με την αέναη προσπάθεια στήριξης και προώθησης ενός υγιούς και αξιοπρεπούς ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδοκιμάζοντας παράλληλα τις "ασχήμιες" που συνέβησαν πριν μερικές μέρες, θα φιλοξενήσουν στο "σπίτι" τους τον αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανσερραϊκού.
Σε συνέχεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλισθούν, τόσο το αναλογούν μίσθωμα για το συγκεκριμένο αγώνα, όσο και τυχόν αποζημιώσεις για οιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί στα περουσιακά στοιχεία του Απόλλωνα, πράγμα το οποίο απευχόμαστε".
(πηγή:soccerplus.gr)

O Mπρίτες είναι εδώ...

Στις Σέρρες βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Χόρχε Μπρίτες. Ο 29χρονος Παραγουανός που είναι ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Πανσερραϊκού έφτασε λίγο μέτα τις δύο το μεσημερί στα γραφεία της ΠΑΕ συνοδευόμενος από τους μανατζέρ του αλλά και τη συντροφό του, Κλαρίσα Ρομέο. Αφού είχε μια ολιγόλεπτη επαφή με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης προκειμένου να ξεκουραστεί μετά το υπερατλαντικό ταξίδι. Ο Μπρίτες θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
(Σημείωση: Ευχαριστώ τον συνάδελφο, Κώστα Δελή, για τη φωτογραφία)

Θεοδωρίδης: " Όλοι μια γροθιά-Πάρτε διαρκείας"

Μια έκτακτη και...μίνι συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, επ' ευκαιρίας της παρουσίας αρκετών δημοσιογράφων και καναλιών στο Δημοτικό γήπεδο για την άφιξη του Χόρχε Μπριτές. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μίλησε για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να στηρίξει την ομάδα. Πιο αναλυτικά ο κ. Θεοδωρίδης είπε: "Σήμερα έφτασε και η τελευταία μας μεταγραφή και μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί κινηθήκαμε σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή. Μπορεί να αργήσαμε αλλά όταν θέλεις καλούς παίκτες τους περιμένεις μέχρι και την τελευταία ημέρα. Όλες οι μεταγραφές έγιναν βάση σχεδίου και δουλειάς του προπονητή μας ο οποίος έλεγε: "Απορώ πως η γυναίκα μου με άντεξε αυτό το καλοκαίρι". Είναι πολύ επίμονος, ψάχνει πολύ, ρωτάει πολύ, έχει σε όλες τις ώρες γνωστούς και νομίζω έκανε τις καλύτερες επιλογές. Έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο συν τους νεαρούς που περιμένουμε να βοηθήσουν". 
 "Κάναμε υπέρβαση, θέλουμε τη στήριξη"
Για τα εισιτήρια διαρκείας είπε: "Μεταγραφικά κάναμε μια υπέρβαση πάρα πολύ μεγάλη και επειδή ο κόσμος λέει ότι υπάρχει κρίση, κρίση υπάρχει και σε εμάς. Κάναμε θυσίες και θέλουμε μια μική θυσία από τον κόσμο να πάρει ένα εισιτήριο διαρκείας. Δεν έχουμε ζητήσει ποτέ ενίσχυση.Έχουν επομείνει δέκα ημέρες για τα διαρκείας οπότε καλό θα ήταν ο κόσμος να σπεύσει στα γραφεία. Θέλω να βλέπω κίνηση".
"Οι τζαμπατζήδες τέλος"
Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τόνισε πως πλέον τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο αυστηρά και κάποιοι πρέπει να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν: "Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί για όλους πλέον. Πρέπει να συμορφωθούμε όλοι και να βοηθάμε την ομάδα, να είμαστε κοντά. Έχουμε κάνει την υπέρβαση αλλά να μη δώσουμε και τα παντελόνια μας. Κάνουμε μια προσπάθεια να ολοκληρωθεί και το πέταλο. Αρχικά το μισό και προσπαθούμε για το ολόκληρο ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε βοήθεια και στήριξη από όποιον μπορεί".
"Θα παραμείνουμε"
Τέλος για τη νέα χρονιά είπε: "Τα ψέματα τελείωσαν. Φέτος πρέπει να παραμείνουμε. Τα πειράματα τελείωσαν. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει δώσει τίποτα από αυτά που μπορεί να δώσει. Με αυτό το ρόστερ θα έχουμε μια καλή θέση αλλά πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος. Όλοι γνωρίζετε ότι έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, έχω εγκαταλείψει τα πάντα για αυτή την ομάδα αλλά θέλω στήριξη".

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Θα χορέψουμε και συρτάκι!!!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού υποσχέθηκε ότι θα πανηγυρίσει χορεύοντας συρτάκι το πρώτο γκολ που θα πετύχει με τη φανέλα των "ερυθρολεύκων";
AΠANTHΣH: Ο Μορίς Νταλέ Ζούνιορ...

Στη Ριζούπολη με ΑΕΚ...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της στη Superleague, ενημερώνει τη διοργανώτρια αρχή πως επιθυμεί να χρησιμοποιήσει ως έδρα της την Ριζούπολη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην οποία αναμετράται με τον Πανσερραϊκό. Παράλληλα, η απάντηση της Superleague, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αν και θεωρείται σίγουρο ότι από τη στιγμή που το γήπεδο αποδειχθεί ασφαλές για τον κόσμο θα δώσει την έγκρισή της.
Ομως, το γήπεδο της Ριζούπολης δεν είναι και στην καλύτερή δυνατή κατάσταση, καθώς έχει πολύ καιρό να «πατηθεί». Βέβαια, οι Κιτρινόμαυροι, είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα, για να φιλοξενήσει τον αγώνα της Κυριακής (13/9).

H 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΣ

 
Κοινοποιήθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών το πρόγραμμα αγώνων κυπέλλου της 2ης αγωνιστικής ημερομηνίας.  Η κλήρωση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής  θα γίνει στα Γραφεία της Ενώσεως την Τρίτη 7/9/2010  ώρα 7:00 μμ.




ΣΑΒΒΑΤΟ 4/9/2010 ΩΡΑ 5:00 μμ
ΓΗΠΕΔΟ         ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ                            ΡΟΔΟΠΟΛΗ-Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ
                     ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ                      ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
                     ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ                        ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ-ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ
                     ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟΥ                      ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΑΓΚΙΣΤΡΟ
                     ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙΟΥ                        ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ
                     ΒΑΛΤΕΡΟΥ                               ΒΑΛΤΕΡΟ-Ν.ΤΥΡΟΛΟΗ
                     ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ                            ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
                     ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ                          ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ        
                     ΛΕΥΚΩΝΑ                                 ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΜΗΤΡΟΥΣΙ
                     ΤΡΙΑΔΑΣ                                   ΤΡΙΑΔΑ-Κ.ΚΑΜΗΛΑ
                     ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ                            ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΠEΠΟΝΙΑ
                     ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ                           ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ
                     ΠΡΩΤΗΣ                                    ΠΡΩΤΗ-Ν.ΖΙΧΝΗ
                     ΚΟΡΜΙΣΤΑΣ                                ΚΟΡΜΙΣΤΑ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ 2000
                     ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ                                ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ-ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ
                     ΤΟΥΜΠΑΣ                                  ΤΟΥΜΠΑ-ΓΑΖΩΡΟΣ
                     Ν.ΣΟΥΛΙΟΥ                                Ν.ΣΟΥΛΙ-ΠΗΓΑΣΟΣ
                     ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ                              ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΧΡΥΣΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ  5/9/2010 ΩΡΑ 5:00 μμ
ΓΗΠΕΔΟ         ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ                              ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ-ΝΕΟΧΩΡΙ
                     ΓΟΝΙΜΟΥ                                   ΓΟΝΙΜΟ-ΒΥΡΩΝΕΙΑ
                     ΚΕΡΚΙΝΗΣ                                  ΚΕΡΚΙΝΗ-Α.ΠΟΡΟΪΑ
                     ΣΚΟΤΟΥΣΑΣ                               ΣΚΟΤΟΥΣΑ-ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ
                     ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ                              ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΚΟΙΜΗΣΗ
                     ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟΥ                           ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
                     ΙΒΗΡΩΝ                                     ΑΕΔ ΤΡΑΓΗΛΟΥ-ΤΕΡΠΝΗ
                     Ν.ΣΚΟΠΟΥ                                 Ν.ΣΚΟΠΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ
                     ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                               ΝΕΟΧΩΡΙ-ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑ
                     ΟΙΝΟΥΣΑΣ                                 ΟΙΝΟΥΣΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ
                     ΑΕΡ.Β                                       ΑΝΑΤΟΛΗ-ΟΡΕΙΝΗ
                     ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙΟΥ                           ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ-ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ (4:00 μμ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 8/9/2010 ΩΡΑ 5:00 μμ
ΓΗΠΕΔΟ          ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ                          ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ-ΑΜΠ-ΛΙΒ

Ο αγώνας ΑΕ ΝΙΓΡΙΤΑΣ-ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ θα οριστεί με νέα ανακοίνωση.

Mεταγραφές τέλος...

Με την προσθήκη των δύο παικτών τη τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις και δε πρόκειται να εκμεταλλευθεί την δεκαήμερη παράταση για τους ελεύθερους. Έτσι και αλλιώς οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν συνολικά 15 μεταγραφές, έστω και αν πολλοί από αυτούς είναι δανεικοί και το ρόστερ είναι υπερπλήρες πλέον καθώς αριθμεί 28 ποδοσφαιριστές.  Ως μια πρώτη εικόνα οι μεταγραφές είναι καλύτερες από αυτές της πρώτης χρονιάς στη Σούπερ Λίγκ με παίκτες και σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά και με καλά βριογραφικά και γεμάτες χρονιές. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, αρκεί αυτή η εικόνα να μεταφερθεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Aύριο ο Μπριτές

Αύριο τελικά θα φτάσει στην Ελλάδα ο Χόρχε Μπριτές προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πανσερραϊκό. Ο 29χρονος Παραγουανός έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί και απλά απομένει να αφιχθεί στις Σέρρες και να τεθεί μετά από κάποιο διάστημα προσαρμογής στη διάθεση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Υπέγραψε και προπονείται αύριο ο Αλβάρεζ...

O 25χρονος Ουρουγουανός δεξιός μπακ, Πάμπλο Αλβάρεζ Μενέντεζ, είναι η τελευταία μεταγραφή του Πανσερραϊκού. Όπως σας ενημέρωσε το "pestoagorimou" λίγα λεπτά πριν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις Σέρρες και νωρίς το απόγευμα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα ενώ αύριο το πρωί θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση.
Στη φωτογραφία μαρκάρει τον Βραζιλιάνο Κακά σε αγώνα Ρετζίνα-Μίλαν.
Δείτε τον Αλβάρεζ να αγωνίζεται:

Και ο Βλασόπουλος στα "ερυθρόλευκα"

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Βλασόπουλου που αγωνίζεται ως μέσος.  Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 30 Μαϊου του 1988 και πρώτος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Θύελλα στην οποία και αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2008. Την ίδια χρονιά μεταπήδησε στη Λάρισα".

Πάμπλο Αλβάρεζ Μενέντεζ ο εκλεκτός...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος Ουρουγουανός δεξιός μπακ, Πάμπλο  Αλβάρεζ Μενέντεζ, θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Πανσερραϊκού. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στις Σέρρες προκειμένου να υπογράψει και εκτός απροόπτου θα είναι η τελευταία μεταγραφή της ομάδας. Ο Αλβάρεζ έμεινε ελεύθερος από τη Ρετζίνα στην οποία αγωνιζόταν από το 2007 έχοντας συνολικά 21 συμμετοχές, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Βίσλα Κρακοβίας με την οποία είχε 26 συμμετοχές.

Ηράκλεια: Φινάλε με Ζιαμπάρη και Παπαγερίδη

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας έκλεισε το ρόστερ του με την απόκτηση ακόμη δύο παικτών. Αρχικά απέκτησε τον 19χρονο Σερραίο αμυντικό, Νίκο Ζιαμπάρη(φωτό), ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ και όπως θα θυμάστε είχε δοκιμαστεί στον Πανσερραϊκό και βρέθηκε μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου ενώ παίκτης της ομάδας είναι και ο Φίλιππος Παπαγερίδης. Ο 26χρονος στόπερ αγωνιζόταν στα Γιαννιτσά και βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων το καλοκαίρι.

Tρέχουν για δεξί μπακ...

Στις 20:00 κλείνει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και στον Πανσερραϊκό έχουν...πατήσει γκάζι προκειμένου να βρουν δεξί μπακ, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το "pestoagorimou" o Μπριτές είναι αμυντικό χαφ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης βρίσκεται στις Σέρρες και συζητά με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς διάφορες περίπτωσεις παικτών προκειμένου να καταλήξουν στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Άρη Γαλανόπουλο.

Όλα κερασμένα για τον Μπέλιτς

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Νίκολα Μπέλιτς. Ειδικά χθες ο Σέρβος όπου και αν πήγαινε δεχόταν τα συγχαρητήρια του κόσμου ενώ σε όποιο μαγαζί και αν πήγαινε δεν υπήρχε περίπτωση...πληρώσει. Όλα ήταν κερασμένα για τον σκόρερ των δύο τερμάτων στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός.
Ο Μπέλιτς έδωσε σήμερα συνέντευξη στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ":
 -Νίκολα, μας συστήθηκες στη Σούπερ Λίγκα με τον καλύτερο τρόπο. Περίμενες τέτοιο ξεκίνημα στην πρώτη σου εμφάνιση; 
"Κάθε φορά που μπαίνω στο παιχνίδι, θέλω να σκοράρω. Μπορεί δύο γκολ να μην τα περίμενα, αλλά ήρθαν και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ωστόσο η χαρά μου έμεινε μισή αφού η ομάδα δεν κέρδισε. Τα δυο γκολ ήταν ότι καλύτερο για μένα, για τον Πανσερραϊκό όμως όχι".
-Γνωρίζεις ότι η Τούμπα είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες και ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες; 
"Αν και αρχικά δεν το ήξερα, στη συνέχεια ενημερώθηκα για την άμυνα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ και πραγματικά νιώθω πως τώρα τα γκολ που πέτυχα έχουν μεγαλύτερη αξία. Όσο για την Τούμπα σαν έδρα, είδα από μόνος μου ότι είναι το κάτι άλλο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά τρελαμένοι με την ομάδα τους και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα".
-Το πρώτο γκολ που σημείωσες, περνώντας τρεις αντιπάλους και νικώντας τον τερματοφύλακα, σχολιάστηκε από πολλούς με θαυμασμό. Έχεις πετύχει ξανά τέτοιο τέρμα; 
"Έχω πετύχει και άλλα δύσκολα τέρματα στην καριέρα μου, αυτό όμως ήταν το κάτι άλλο. Δεν έχω βάλει ξανά ανάλογο γκολ".
-Τα παιδιά στα αποδυτήρια τι σου έλεγαν; 
"Όλοι ήταν χαρούμενοι. Μπορεί να μην κερδίσαμε, όμως κάναμε καλή εμφάνιση. Τα παιδιά μου λέγανε: "Μπράβο, εκπληκτικό γκολ! Απίστευτη ενέργεια! Μπράβο αγόρι μου!" αλλά εγώ τους έλεγα πως πρέπει να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και πως ακόμα είμαστε στην πρώτη αγωνιστική. Ένιωσα πολύ καλά που οι συμπαίκτες μου μοιράστηκαν τη χαρά μου".
-Το σκέφτηκες όλο αυτό πριν το κάνεις ή σου βγήκε αυθόρμητα στο παιχνίδι μέσα;
"Δεν το σκέφτηκα. Πήρα τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο, έτρεξα προς τη μικρή περιοχή και έγινε ότι έγινε. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήταν έμπνευση της στιγμής..."
-Τα γκολ που σημείωσες που τα αφιερώνεις; 
"Στην οικογένειά μου και στον πατέρα μου, ο οποίος πλέον δεν είναι στη ζωή. Το αφιερώνω επίσης και στην κόρη της αδερφής μου την Νέδενα, που με έχει κάνει τον πιο χαρούμενο θείο!"

Ο Μπριτές, η Κλαρίσα, τα ραδιόφωνα και τα...νυχτερινά κέντρα!

Ο Χόρχε Μπριτές φτάνει σήμερα στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την φίλη του, τη φοιτήτρια Νομικής Κλαρίσα Ρομέρο, την οποία σκοπεύει να παντρευτεί μόλις επιστρέψει στη Παραγουάη. Στο...κοσμικό δημοσίευμα αναφέρεται πως ο πατέρας της Κλαρίσα είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χωρο της μουσικής και του ραδιοφώνου ενώ ο πατέρας του Μπριτές έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας σε φως και ήχο ενώ δραστηριοποιείται με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και ραδιοφωνικά μέσα.
Το δημοσίευμα:
http://www.lanacion.com.py/noticias-323954-2010-08-31.htm

Zήτησε τη Λεοφώρο η ΑΕΚ!

Το ΟΑΚΑ στο οποίο την Παρασκευή θα γίνει η μεγάλη συναυλία των U2, είναι πολύ πιθανό να μήν είναι έτοιμο, ούτε στις 12/9 που η ΑΕΚ αγωνίζεται εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, λοιπόν, που δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεων, ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές, προκειμένου να βρουν γήπεδο για τα συγκεκριμένα ματς.
Ήρθαν σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και ζήτησαν το γήπεδο της Λεωφόρου για το παιχνίδι με τις Σέρρες. Απάντηση ακόμη δεν έχει δοθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην εβδομάδα.

Φαν Nτερ Σάαφ ήταν...και πάει

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρέμκο Φαν Ντερ Σάαφ απάντησε σήμερα αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας του Πανσερραϊκού και έτσι η προοπτική να συνεργαστεί με τους "ερυθρόλευκους" φαίνεται να ναυάγησε. Άλλωστε μετά και την εμφανισή του και το χατ τρικ με τη φανέλα της Μπρόντμπι, οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα.

O Πλεσίς στον Παναθηναϊκό!

Πριν από λίγες ώρες ήταν κοντά στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κοντά στο δανεισμό του στον Πανσερραϊκό. Όμως η άρνηση του Βαλβέρδε για άλλη μεταγραφή έστειλε τον παίκτη στον ΠΑΟ οπότε ναυαγεί και η πιθανότητα να ντυθεί στα "ερυθρόλευκα".

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στον Αγροτικό τελικά ο Κωνσταντινίδης!

Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει τελικά τη καριέρα του ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι "σταχυοφόροι". Ο 33χρονος πρων ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού που είχε δεχθεί πρόταση και από την Ηράκλεια και από άλλες ομάδες το απόγευμα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τους «σταχυοφόρους». Ο «γιατρός»  αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε: "Έρχομαι να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ομάδα σταθερή στην κατηγορία. Πιστεύω, ότι θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου να κάνει ο Αγροτικός Αστέρας το βήμα παραπάνω. Άλλωστε, φέτος η ομάδα είναι πιο πλήρης και νομίζω, ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της".

Φιλικά με Ηρακλή και...Χατζηπαναγή! -Κυριακή με Δράμα

Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και ημέρες το "pestoagorimou" o Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Καυταντζόγλειο και θα ξεκινήσει στις 20:00. Μάλιστα ο αγώνας θα γίνει προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του "γηραιού", Νίκου Κασάπη και κατά πάσα πιθανότητα για ένα πολύ μικρό διάστημα θα αγωνιστεί και ο...μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής. Υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ. Επίσης την Κυριακή όσοι δεν αγωνιστούν θα αντιμετωπίσουν στις 18:30 τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας.

Φιλίκη εξάρα με Πήγασο...

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι τώρα είχε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στο φιλικό με τον Πήγασο που έγινε στα νέα βοηθητικά του Λευκώνα, που όσο περνά ο καιρός βελτιώνονται. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 6-0 του Πήγασου χάρη σε τέρματα των Γεωργιάδη(2), Κόντου(2), Τριανταφύλλου και Σουμπίνιο(πεν.). Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με τους: Νόβοτα, Σαββίδη, Ντιόγκο, Μαγουενέ, Βοσκόπουλο, Μουσικάκη, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Γεωργιάδη, Ασλανίδη, Σούμπινιο ενώ αγωνίστηκαν και οι Κόντος, Βαλσαμάκης, Παπαδόπουλος.

Ανακοίνωσε Νταλέ και Μπριτέζ!

Κινούμενη γρήγορα τις τελευταίες ημέρες η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση των Μαουρίς Νταλέ και Χόρχε Μπρίτεζ. Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός τα βρήκε τελικά με τους ερυθρόλεκους καθώς ξεπεράστηκε το...παρολίγον εμπόδιο και θα ξεκινήσει από αύριο προπονήσεις ενώ όσον αφορά τον Παραγουανό παρότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα αναμένεται να είναι αύριο στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό της μεταγραφής.

Στέλνουν Πλεσίς στον Πανσερραϊκό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportnet.gr αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει από την Λίβερπουλ τον 22χρονο αμυντικό χαφ, Νταμιέν Πλεσίς, θα τον δώσει δανεικό στον Πανσερραϊκό προκειμένου να πάρει συμμετοχές. Ο ύψους 1.91 Γάλλος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Λίβερπουλ από το 2007 αλλά έχει κάνει μόλις 3 συμμετοχές με τους "κόκκινους". Πάντως έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και έχει 22 συμμετοχές και 4 γκολ΄. Πριν την Λίβερπουλο αγωνίστηκε στη Λυών. Έφοσον φυσικά πραγματοποιηθεί ο δανεισμός θα πρόκειται για μια εξαιρετική λύση γιατί μπορεί ο παίκτης να μην είχε συμμετοχές στη Λίβερπουλ αλλά για τον Πανσερραϊκό είναι μια πολύ καλή κίνηση.

Aνακοίνωση για Παπάζογλου

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση του βάζει και επίσημα τέλος στη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου ο οποίος από σήμερα και για τα επόμενα 5 χρόνια είναι παίκτης του Ολυμπιακού: " Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ομάδα του Πανσερραϊκού ως δανεικός για ένα χρόνο".

Πέταξε για Ελλάδα ο Μπρίτεζ

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Παραγουάης, ο Χόρχε Μπρίτεζ, αναώρησε σήμερα στις 10:50 από την Παραγουάη με προορισμό την Ελλάδα και τις Σέρρες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο μανατζέρ του, Μιγκέλ Γκονζάλεθ Ζελάδα, ο οποίος αναφέρει πως ο παίκτης θα είναι δανεικός ως τις 31 Μαϊού και ο Πανσερραϊκός θα βάλει οψιόν αγοράς.
ΣΧΟΛΙΟ: Πάντως αυτός, δεξί μπακ δεν είναι...
Εδώ το δημοσίευμα: http://www.ultimahora.com/notas/353549-Britez-ficha-por-el-Panserraikos
Δείτε τον Μπρίτεζ να σκοράρει με τη φανέλα της Σέρο Πορτένο:

Φέρνει Μπρίτεζ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal" ο Πανσερραϊκός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παραγουανό, Χόρχε Μπρίτεζ, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει και στην Ελλάδα. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο είναι μέσος αν και από τον Πανσερραϊκό λένε πως πρόκειται για δεξί μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βαγιαδολίδ, Μπράγκα, Λιμπερτάδ, Τακουάρι, Μακάμπι Χαϊφα, Μορεϊρένσε, Ολίμπια, Τακουάρι, Νασιονάλ ενώ η τελευταία του ομάδα είναι η Σέρο Πορτένο με την οποία έχει 48 συμμετοχές και 10 γκολ από το 2007.

ΣΧΟΛΙΟ: Πάντως αν είδαν φωτογραφία του παίκτη δε νομίζω να προχωρήσει η μεταγραφή!!! Τι παλαιστής είναι αυτός;

Χατ-τρικ ο Ντε Σάαφ, περιμένουν την απάντηση

Εντυπωσιακός ήταν ο Ρέμκο Φαν Ντερ Σάαφ στο χθεσινό αγώνα της Μπρόντμπι με την Λίνγκμπι. Ο 31χρονος Ολλανδός αμυντικός χαφ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ στη καριέρα του στην ισοπαλία με 3-3 και σήμερα φυσικά το όνομα του είναι σε όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Δανίας. Πάντως ο Πανσερραϊκός μπορεί να ανέβασε πάρα πολύ τις μετοχές του αλλά ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να περιμένει την απάντηση του. Στη φωτογραφία από την επίσημη ιστοσελίδα της Μπρόντμπι, ο Φαν Ντερ Σάαφ πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ

Φιλικό στα νέα βοηθητικά με Πήγασο

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, όσοι είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής και όσοι ήταν εκτός αποστολής θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 18:15 τον Πήγασο, στον Λευκώνα, εκεί όπου έχουν γίνει τα νέα βοηθητικά γήπεδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-"Αρουραίοι" στα ταμεία του Πανσερραϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες των "Σερραϊκών Sports" η οικονομική υπηρεσία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ερευνά οικονομικά παχνίδια στη πλάτη της ομάδας! Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκε κάποιο "χρέος" από επιχείρηση(ή και επιχειρήσεις;) που διαφημίστηκε στο Δημοτικό γήπεδο αλλά όταν ζητήθηκε η εξόφληση του χρέους, ο επιχειρηματίας έχοντας μάλιστα και αποδείξεις απάντησε πως δεν έχει κανένα χρέος και ότι μέσω τρίτου έχει εξοφλήσει. Κάποια από τα χρήματα αυτά όμως δεν έφτασαν ποτέ στα ταμεία της ΠΑΕ που έχουν...μαύρη τρύπα και πλέον αναζητείται ο τρίτος άνθρωπος και αν υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Κοκότοβιτς: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"-Δερμιτζάκης: "Καλός ο Πανσερραϊκός"

Την πεποίθηση πως η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Τούμπας εξέφρασε ο Ντράγκαν Κοκότοβις ο οποίος είπε: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του ΠΑΟΚ. Δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο γιατί ακόμα και κάποιοι παίκτες που παίζουν είναι ανέτοιμοι".
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον Πανσερραϊκό που έχει προοπτικές να πάει πολύ καλά στη συνέχεια.
(φωτό-πηγή: "Μetrosport")

Θέλει και ο κόσμος χειροκρότημα...

Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να μην είναι ηθοποιοί αλλά ακόμα και για αυτούς το χειροκρότημα του κόσμου είναι μια επιβράβευση. Το ίδιο όμως νομίζω ότι ισχύει και για την αντίθετη πλευρά. Θέλει και ο κόσμος ένα χειροκρότημα από τους παίκτες επειδή είναι πάντα στο πλευρό τους, όπου και αν παίζουν. Και το γράφω αυτό γιατί μου κακοφάνηκε που μετά τον αγώνα έβλεπα τους φιλάθλους να χειροκροτούν τους παίκτες για την προσπάθεια και μόνο οι Ράντμαν και Μπέλιτς(εκτός και αν κάνω λάθος) έκαναν την κίνηση, πήγαν προς τη θύρα 8 και χειροκρότησαν αυτούς τους 400, 500 που δε σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν μέσα σε μια κατάμεστη Τούμπα.
(φωτό-πηγή: "Metrosport")

Ξανά για Νιφλόρ και Ταβάρες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανσερραϊκός βρίσκετε σε νέες προχωρημένες συζητήσεις με τον Γάλλο επιθετικό, Βιλφρέντ Νιφλόρ(φωτό), ασχέτως με την κατάληξη της υπόθεσης του Νταλέ ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και να παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν να κάνουν την υπέρβαση και να φέρουν στις Σέρρες τον περσινό πρώτο σκόρερ του βουλγάρικου πρωταθλήματος αλλά οι εξελίξεις θα τρέξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα και όσο δεν έρχεται η απάντηση από τον Φαν Ντερ Σάαφ παραμένει στο προσκήνιο η επίσης δύσκολη περίπτωση του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ, Μίκαελ Ταβάρες, που παραχωρείται δανεικός από το Αμβούργο.

Πάλεψαν σα λιοντάρια αλλά...φαγώθηκαν από τα γνωστά

Αυτό που πλήρωσε πρώτα απ' όλα ο Πανσερραϊκός σήμερα ήταν το...χθες και το προχθές αν το δούμε από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία. Γιατί θα ήταν λίγο παράλογο να γκελάρουν όλοι οι "μεγάλοι" και κάποιοι λίγοι έπρεπε να θυσιαστούν στο βωμό της επικράτησης των φαβορί. Πάντως για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, ο Πανσερραϊκός φλέρταρε ασύστολα με το θετικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δε του έκατσε. Νομίζω ότι πολλοί ίσως και να έμειναν έκπληκτοι από την απόδοση της ομάδας αναλογιζόμενοι φυσικά και την δυναμικότητα αλλά και την ετοιμότητα του αντιπάλου, γιατί δίχως αμφιβολία ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έτοιμη ελληνική ομάδα τούτη τη στιγμή. Ο Πανσερραϊκός όμως το πάλεψε, έστω και με τον τρόπο του. Αφού ξέφυγε από το αρχικό μούδιασμα, ίσως και της κατάμεστης Τούμπας, κατάφερε με έναν παίκτη πραγματικό διάβολο και εννοώ τον Μπέλιτς φυσικά ν πάρει προβάδισμα και να παγώσει τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο παρά το προβάδισμα, παρά την προσπάθεια, τα κενά της ομάδας, είτε από έλλειψη παίκτων-είτε από ανετοιμότητα, ήταν οφθαλμοφανέστατα. Εκεί ακριβώς χτύπησε ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος τα λάθη των παικτών του αντιπάλου. Αφού ένιωθα κάποια στιγμή πως το γήπεδο έγερνε προς τη δεξιά πλευρά της άμυνας του Πανσερραϊκού. Για να μη μακρυγορώ όπως και στα φιλικά ο Πανσερραϊκός πλήρωσε την έλλειψη ενός αληθινού κόφτη που θα συμμαζέψει το κέντρο, την έλλειψη ενός δεξιού μπακ και την απουσία επιθετικού. Όχι ότι ο Βρούτσινα ήταν άσχημος για τον τρόπο που έπαιζε ο Πανσερραϊκός απλά φάνηκε το κενό όταν βγήκε και αγωνίστηκε ως φόρ ο Γεωργιάδης. H ήττα πάντως δε μου λέει απόλυτως τίποτα όπως δε θα μου έλεγε και η νίκη. Ίσως να είναι και γουρλίδικη γιατί την προηγούμενη φορά που κερδίσαμε στο Καυτατζόγλειο...υποβιβαστήκαμε. Είχε και τα κέρδη της η ήττα όπως π.χ τον Μπέλιτς που θα πρωταγωνιστεί σήμερα στους εφιάλτες του Λίνο, τον Ράντμαν που ήξερα ότι είναι καλός τερματοφύλακας αλλά σήμερα το απέδειξε και πάλι και έφαγε γκολ μόνο όταν τον άφησε εκτεθειμένο η άμυνα του, τον Παντελιάδη που μετά το πρώτο 15λεπτο ανέβασε στροφές και τις καλές προοπτικές που έχει η ομάδα με τις απαραίτητες προσθήκες.
 (φωτό-πηγή: paok24.gr)

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

H μπάλα στη σέντρα...

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Σε λίγη ώρα ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας(18:15 Νovasports2) για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι και αλλιώς δεν έχει τίποτα να χάσει. Και αν πολύ πιστεύετε στη παροιμία "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται", το αποτέλεσμα πραγματικά όποιο και αν είναι δε θα λέει απολύτως τίποτα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά...


Φημολογία ότι χαλάει του Νταλέ

Μπορεί η ΠΑΕ Πανσερραϊκός να ανακοίνωσε την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της μεταγραφής του Μαουρίς Νταλέ αλλά σήμερα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως η μεταγραφή του Γάλλου μπορεί να μην γίνει τελικά. Η Ουνιρέα φέρεται να ζητά χρήματα για τον δανεισμό του παίκτη αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό...