Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Boσκόπουλος: "Λάθη έγιναν απ' όλους"

Συνέντευξη στην Metrsport
Η φετινή αγωνιστική περίοδος ήταν αισίως η τέταρτη διαδοχική του στον Πανσερραϊκό, στοιχείο που από μόνο του έχει βαρύνουσα σημασία από τη στιγμή που ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ με ίση ή μεγαλύτερη "θητεία". Ο λόγος για τον Γιάννη Βοσκόπουλο, του οποίου οι δηλώσεις έχουν κατά συνέπεια... ειδικό βάρος, σε μια περίοδο μάλιστα το συμβόλαιό του με τα "λιοντάρια" εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο. "Θεωρώ πως σημαντικό ρόλο στον υποβιβασμό μας έπαιξε το ότι η ομάδα τελείωσε αργά τις υποχρεώσεις της στη Β΄ Εθνική. Από εκεί και πέρα έγιναν λάθη απ΄ όλους. Από τη διοίκηση, από την τεχνική ηγεσία και από εμάς τους ίδιους τους παίκτες. Κάποιες συγκυρίες, η ατυχία σε ορισμένα παιχνίδια και το ότι σε ορισμένα άλλα ματς η προσπάθειά μας δεν ήταν η αναμενόμενη, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα" τόνισε αρχικά ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, συνεχίζοντας: "Πιστεύω πάντως πως το φετινό ρόστερ δεν είχε πολλές αδυναμίες. Υπήρχαν σε αυτό ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία όπως για παράδειγμα ο Πάμπλο Άμο αλλά και παίκτες με προσωπικότητα και ικανότητες όπως οι Γεωργιάδης, Ανάκογλου και Παπάζογλου. Ενδεχομένως να μας έλειπε μόνο ένας ακόμα σέντερ φορ, κάποιος που να έδινε ανάσες στον Νταλέ και να βοηθούσε στο σκοράρισμα. Η αλήθεια είναι ότι μας έλειπε το εύκολο γκολ. Αν το είχαμε, θα είχαμε κατακτήσει περισσότερους βαθμούς σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Πανιώνιο στις Σέρρες ή σε αυτό με την Ξάνθη εκτός έδρας. Η ομάδα πάντως είχε δυνατότητες. Αυτό το απέδειξε τόσο με την κατάκτηση 16 βαθμών στον πρώτο γύρο όσο και με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε ορισμένα παιχνίδια, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τους αγώνες με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό στον Πειραιά".
Αναφορικά τώρα με τη δική του παρουσία στον φετινό Πανσερραϊκό, ο Γιάννης Βοσκόπουλος δεν έκρυψε μεν την πικρία του για τις λίγες συμμετοχές του αλλά δεν απέκλεισε δε το ενδεχόμενο να παραμείνει... Σερραίος. "Τα προηγούμενα τρία χρόνια είχα σχεδόν ενενήντα συμμετοχές. Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχει μια απογοήτευση, μιας και φέτος είχα μόλις εννέα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να έχω περισσότερο ενεργό ρόλο. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος στον οποίο συμβαίνει αυτό. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό περιμένοντας την ευκαιρία μας". Ερωτηθείς στη συνέχεια για το αν ο ίδιος θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανσερραϊκό, ο υψηλόσωμος αμυντικός απάντησε: "Δεν ξέρω, θα δούμε. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα, τίποτα όμως συγκεκριμένο. Δεν είμαι αρνητικός όμως στο να παραμείνω εδώ" κατέληξε ο Γιάννης Βοσκόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου