Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Άγνοια δηλώνει ο μάνατζερ του Παπάζογλου για Ολυμπιακό

"Μπορώ να σας πω ειλικρινά πως δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ του Ολυμπιακού και του ποδοσφαιριστή, άρα δε μπορεί να υπάρχει και συμφωνία. Δε γνωρίζω τι γίνετε ανάμεσα στις δύο διοικήσεις αλλά ούτε από τον Πανσερραϊκό έχουμε προς το παρών κάποια ενημέρωση". Αυτά είπε ο μάνατζερ του Τάσου Παπάζογλου όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα ο κ. Αποστολόπουλος εξέφρασε την απορία του για τη σιγουριά που εκφράζουν τα δημοσιεύματα.


ΣΧΟΛΙΟ: Μακάρι να υπάρχει ενδιαφέρον και να πάει ο Παπάζογλου στον Ολυμπιακό εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά ο Πανσερραϊκός αλλά μέχρι τώρα μόνο από τις εφημερίδες βγαίνει κάτι τέτοιο.

Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει η παραμονή ή όχι του Κοκότοβιτς




Ακόμα λίγη υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού για να μάθουν αν ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των "λιονταριών". Μετά την πρώτη συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη που δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα, οι δύο άνδρες θα συναντηθούν εκ νέου τη Δευτέρα. Άλλωστε και ο Σέρβος τεχνικός ανέβαλε την αναχώρηση του για τη Σερβία για την Τρίτη. Πάντως οι πιθανότητες αυτη τη στιγμή δείχνουν να είναι μοιρασμένες αν και οι τελευταίες πληροφορίες απο το περιβάλλον του 56χρονου τεχνικού αναφέρουν πως ξεπεράστηκαν κάποια εμπόδια και η συμφωνία είναι κοντά, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται τίποτα.

Έγινε προπονητής ο Μάριους Μπατσίου

Προφανώς και το όνομα, Μάριους Μπατσίου, δεν είναι άγνωστο στους φιλάθλους του Πανσερραϊκού καθώς ο 35χρονος πλέον Ρουμάνος πέρασε τη σαιζόν 2005-06 από τους "ερυθρόλευκους". Εδώ και δύο ημέρες λοιπόν είναι προπονητής στην Παντούρι η οποία φέτος υποβιβάστηκε στη Β΄ Εθνική. Ο Μπατσίου, που όπως βλέπετε στη φωτογραφία έχει πάρει τα κιλάκια του, θα κάνει ντεμπούτο ως προπονητής καθώς μέχρι και πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν.

Θέμα και στη Λιθουανία η άνοδος του Πανσερραϊκού!

Μέχρι τη Λιθουανία έφτασε η φήμη του Πανσερραϊκού. Η παρουσία του Τράκις Βάλντας στους "ερυθρόλευκους" και το γεγονός πως ο 32χρονος επιθετικός είναι...μεγάλο όνομα στη χώρα του ανάγκασαν την ιστοσελίδα alpha.lt να αφιερώσει αρκετό χώρο στην άνοδο του Πανσερραϊκού με τίτλο: "Η ομάδα του Τράκις ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ". Στο κείμενο γίνεται αναφορά για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, το γκολ του Παπάζογλου, την παρουσία των φιλάθλων αλλά και την παρουσία του Τράκις για τον οποίο σημειώνεται πως σε 9 συμμετοχές έχει πετύχει 1 γκολ.

ΣΧΟΛΙΟ: Ο Τράκις στη Λιθουανία αναδείχθηκε αρκετές φορές πρώτος σκόρερ. Άλλο Λιθουανία και άλλο Β΄ Εθνική όμως αν και δεν αγωνίστηκε και πάρα πολύ λόγω Μπανγκουρά.

OΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Στις 15 Ιουνίου η Γ.Σ

Tην προσεχή Τρίτη, 15 Ιουνίου, θα γίνει η Γενική Συνέλευση στον Οδυσσέα Αναγέννησης όπου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την επόμενη χρονιά και τον προγραμματισμό της ομάδας. Εκείνη τη μέρα θα εγκριθεί και η ανανέωση της παραμονής του Χρήστου Φράγκου στον πάγκο της ομάδας. Ο προπονητής βρίσκεται στη Ρόδο για σεμινάρια και εξετάζει και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

"Kαταζητούμενος" στη Κρήτη ο Παπάζογλου


Νούμερο 1 "καταζητούμενος" είναι αυτή τη στιγμή στη Κρήτη ο Τάσος Παπάζογλου. Κάτι το γκολ που πέτυχε και κράτησε τον ΟΦΗ στη Β΄ Εθνική και κάτι οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, που σύμφωνα με τους Κρητικούς ήταν προκλητικές, έχουν κάνει τους φιλάθλους να αναφέρουν συνέχεια το ονομά του στα ραδιόφωνα και φυσικά οι διαθέσεις τους είναι αρνητικές. Μέχρι και ότι θα τον περιμένουν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ακούστηκε.

Eνδιαφέρον για Μαρκόφσκι;

Στον Πανσερραϊκό προτάθηκε ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός της Δόξας Δράμας που έκανε μια αρκετά καλή χρονιά με τους "μαυραετούς", πετυχαίνοντας 15 γκολ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα γράφεται έντονα το όνομα του για την ΑΕΚ, ενώ νωρίτερα είχε ακουστεί και για ενδιαφέρον από τον Αστέρα Τρίπολης. Το σίγουρο πάντως για τον 24χρονο επιθετικό είναι ότι η επόμενη χρονιά δε θα τον βρει κάτοικο Δράμας.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Έκανε ένσταση ο ΟΦΗ-Ζητά να κατακυρωθεί υπέρ του ο αγώνας!!!

EΝΣΤΑΣΗ
Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΦΗ ΠΑΕ», η οποία εδρεύει στο Δήμο Γαζίου, περιοχή Σκαφιδαρά και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΑΤΑ
1. Του κύρους του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ της 9.6.2010 .
ΕΝΩΠΙΟΝ
Της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Την 9.6.2010 διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play –offs ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΥ- – ΟΦΗ , ο οποίος έληξε με σκόρ 1-1.
Ενιστάμεθα κατά του κύρους του αγώνος αυτού για τους κάτωθι λόγους:
1.Το αποτέλεσμα του αγώνος είναι διαμορφώθηκε αποκλειστικά από τις αποφάσεις του διαιτητή κ. Σταθόπουλου και του Βοηθού Διαιτητή κ. Δάλλα, καθόσον στο 69o λεπτό του αγώνος δεν κατακύρωσε κανονικό τέρμα που πέτυχε η ομάδα μας , αν και αγωνιζόταν από το 53 λεπτό με δέκα ( 10 ) παίκτες. Η απόφαση αυτή του διαιτητή του αγώνος συνιστά αλλοίωση του αποτελέσματος.

2. Το 35ο λεπτό του αγώνος δημιουργήθηκε πρόβλημα στο φωτισμό του γηπέδου με αποτέλεσμα , ο αγώνας να συνεχιστεί χωρίς επαρκή φωτισμό. Κατά παράβαση του ΚΑΠ. Ο εν λόγω διαιτητής όφειλε να μη συνεχίσει τον αγώνα χωρίς να έχει αποκατασταθεί ο φωτισμός του γηπέδου.

3. Ο διαιτητής κ. Σταθόπουλος ανέχθηκε τις σκόπιμες καθυστερήσεις των παικτών και παραγόντων της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ οι οποίες διακωμώδησαν το άθλημα και δεν παρέτεινε την διάρκεια του αγώνα κατά τουλάχιστον οκτώ ( 8) λεπτά , τουναντίον τηρήθηκε επιπλέον Ενιστάμεθα κατά του κύρους του ανωτέρω αγώνα αλλά και όλων των αγώνων των play-off καθόσον

4. Με βάση ερώτηση η οποία υποβλήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τον κ. Υπουργό Πολιτισμού προκύπτει πως δύο αγώνες της Super League, τρία του Κυπέλλου αλλά και 22 της Β Εθνικής, ( 9 για την περίοδο 2009-2010 ) έχουν χαρακτηριστεί από την UEFA από ύποπτα μέχρι και διεφθαρμένα. Συνεπώς θα έπρεπε η Αθλητική Δικαιοσύνη πρώτα να ελέγξει και αποφασίσει σχετικά με τους ύποπτους αγώνες , που επισήμως η ΟΥΕΦΑ χαρακτηρίζει από ελαφρώς ύποπτους έως και διεφθαρμένους ανά αγώνα.

5. Δεν εφαρμόστηκε ο ΚΑΠ , άρθρο 8 , παρ. 12 στον αγώνα ( β γύρου ) ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Η κατάφωρη παραβίαση του ΚΑΠ , ενδεχομένως αλλοίωσε την τελική βαθμολογία της Β Εθνικής συνεπώς και την συμμετοχή των ομάδων στην διαδικασία των play off.

6. Πριν την έναρξη των αγώνων play off , θα έπρεπε να είχε ελεγχθεί η νόμιμη , πλήρης και εμπρόθεσμη υποβολή των σχετικών φακέλων στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή των ομάδων στην SUPER LEAGUE. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ , ομάδες που συμμετείχαν στα play off , είτε δεν κατέθεσαν σχετικό αίτημα περί αδειοδότησης με τα απαιτούμενα έγγραφα είτε κατέθεσαν εκπρόθεσμα. Συνεπώς γεννάται το εύλογο ερώτημα ποιο ήταν το αθλητικό και αγωνιστικό τους κίνητρο στην φάση των play off , αφού εκ των πραγμάτων η συμμετοχή τους στην SUPER LEAGUE ήταν μη επιτρεπόμενη και μάλιστα από τους κανονισμούς προερχόμενη. Από τα ανωτέρω είναι συνεπώς σαφές ότι με την συμμετοχή ομάδων που δεν πληρούσαν τις τυπικές προϋποθέσεις για την αδειοδότησή τους στους αγώνες των play off νόθευσαν την όλη διαδικασία , η δε ομάδα μας υπέστη βαθμολογικές απώλειες από τις ομάδες αυτές.

7. Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αποφασίστηκε ομόφωνα η διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ , πλην όμως κατά τον ανωτέρω αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ της 9.6.2010 δεν διενεργήθηκε.

Επειδή νόμιμη , βάσιμη και αληθινή είναι η παρούσα μας, ασκείται δε εμπρόθεσμα .
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας.
Ζ Η Τ Α Μ Ε
Να γίνει δεκτή η ένστασή μας αυτή για τους ανωτέρω ιστορηθέντες λόγους Και
Να κατακυρωθεί υπέρ μας ο αγώνας ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ της 9.6.2010 .
Ηράκλειο 11.6.2010

ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς να θέλω να προσθέσω κάτι παραπάνω στα προαναφερόμενα θα κάνω δύο ερωτήσεις: Πότε προσγειώθηκαν στον πλανήτη, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ; Μήπως πρέπει να ζητήσουμε δημοσίως συγνώμη που ανεβήκαμε;

Δείτε Live το Μουντιάλ στο...

http://www.eurovisionsports.tv/

Ενδιαφέρον για τα διαρκείας-Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Αστυνομία

Πρώτη ημέρα σήμερα των προεγγραφών για τα εισιτήρια διαρκείας και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Εκατό και πλέον κρατήσεις έγιναν μέσα σε λίγες ώρες και τις επόμενες ημέρες η κίνηση αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα. 
Τα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα είναι ανοιχτά και αύριο Σάββατο από τις δέκα το πρωί έως τις τρεις το μεσημέρι, ενώ σε καθημερινή βάση οι φίλαθλοι μπορούν να προσέρχονται από τις εννέα το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ.
Ευχαριστήριο σε Αστυνομία
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών για τη σωστή περιφρούρηση και την άψογη οργάνωση μέτρων τάξης στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ.(panserraikos.eu)

ΣΧΟΛΙΟ: Σαφώς και δε δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα στο δημοτικό γήπεδο παρά την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ, αλλά όσον αφορά το τι έγινε πριν την έναρξη του αγώνα και το πως έφτασαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο γήπεδο δεν υπάρχει επίσημη απάντηση.
 

Άκαρπη η συνάντηση με Κοκότοβιτς

Δεν έφερε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα η πρώτη συνάντηση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς με τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές όσον αφορά τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Βέβαια τίποτα δεν είναι οριστικό καθώς θα υπάρξει και νέο ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης στο Sport24.gr

Στο Sport24.gr μίλησε ο Πέτρο Θεοδωρίδης για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού μίλησε για την σπουδαία επιτυχία και το μέλλον της ομάδας τη νέα σεζόν, όπως και για το ενδεχόμενο να πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

"Τα συναισθήματα μας είναι πως όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, όμως εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε", ήταν το πρώτο σχόλιο του ιδιοκτήτη των "λιονταριών". Για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και το πόσο σπουδαίο ρόλο έπαιξε η πρόσληψη του στον πάγκο της ομάδας, μας είπε:"Ο κ. Κοκότοβιτς ήρθε στην ομάδα στον δεύτερο γύρο. Από την ημέρα που ήρθε τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Έκανε πρωταθλητισμό και κάλυψε με επιτυχία το χαμένο έδαφος και την μεγάλη διαφορά που είχαμε από την κορυφή.

Μπήκαμε στα πλέι οφ και έκανε την αντεπίθεση που λέμε. Τα κατάφερε και του αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια
".

"Όλοι παραχωρούνται στη σωστή τιμή"

Για το αν θα φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής, μας είπε:

"Εμείς ως ομάδα δεν κλείνουμε τον δρόμο σε κανένα παίκτη μας, αρκεί βέβαια να υπάρχει πρόταση που να είναι συμφέρουσα και για την ομάδα. Από εκεί και πέρα τα συζητάμε όλα".

"Θέλουμε να μείνει ο Κοκότοβιτς και τη νέα σεζόν"

Τέλος για την επόμενη σεζόν και τον Κοκότοβιτς, τόνισε:

"Καταρχάς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από πλευράς Σούπερ Λιγκ για το τι θα συμβεί τη νέα σεζόν. Θα ενημερωθούμε για τα οικονομικά δεδομένα και αναλόγως θα πράξουμε και εμείς. Όσον αφορά τον κ. Κοκότοβιτς θα έχουμε μια συνάντηση αύριο (σ.σ. την Παρασκευή), όπου θα μιλήσουμε και αν τα βρούμε θα μείνει μαζί μας".

ΣΧΟΛΙΟ: Τις επόμενες ημέρες ο Πέτρος Θεοδωρίδης αναμένεται να δώσει συνέντευξη τύπου-απολογισμό για την χρονιά που ολοκληρώθηκε!

Η "ΓΑΤΑ" για Σιλιγαρδάκη

Ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για την απόκτηση του Χάρη Σιλιγαρδάκη αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "ΓΑΤΑ". Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ είχε βρεθεί και πέρυσι στο στόχαστο αλλά η περίπτωση του δε προχώρησε.



ΣΧΟΛΙΟ: Καλός παίκτης ο Σιλιγαρδάκης αλλά Β΄ Εθνική και Σούπερ Λίγκ δεν είναι το ίδιο. Έχει και άλλους παίκτες ο Εθνικός που αξίζουν προσοχής και ενδιαφέροντος.

Για όσους ξέχασαν ή αγνοούν τις τιμές των διαρκείας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται είτε στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είτε να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2321035745.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση τους και στη νέα περίοδο, έχουν τη δυνατότητα να την ανανεώσουν ως την 1η Ιουλίου.

ΤΙΜΕΣ:

Θύρα 3:δερμάτινα 1000 ευρώ
Θύρα 3: πλαστικά 500 ευρώ
Θύρα 2-4: 400 ευρώ
Θύρα 1: 350 ευρώ
Θύρα 5-6: 200 ευρώ
Θύρα 5-6: οικογενειακά 200 ευρώ
Γυναικεία εισιτήρια: 100 ευρώ (πλην θύρας 3)
Εφηβικά εισιτήρια (13-17 ετών): 100 ευρώ (πλην θύρας 2,3,4)

Για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν (πλην των θυρών 2,3,4)

"Βροχή" τα ονόματα-Υπομονή συνιστά η διοίκηση


Η λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανσερραϊκού σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ, σήμαναν την έναρξη της "παρέλασης" υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έκαναν την εμφάνιση τους τα ονόματα των Ρόκα(Πανθρακικός), ΜαΪστόροβις(ΠΑΣ Γιάννινα), Ψωμά(Καβάλα), Κανακούδη,Αμπουμπακάρι-Βερόν(ΠΑΟΚ), Στολτίδη-Πάντου(Ολυμπιακός), ΣαΪτιώτη και πολλά άλλα.
Η διοίκηση απο την πλευρά της τονίζει πως αν δεν κλείσει το θέμα του προπονητή δε πρόκειται να προβεί σε καμία μεταγραφική κίνηση, διαψεύδοντας μάλιστα το ενδιαφέρον για τους περισσότερους.

ΣΧΟΛΙΟ: Πόσο λογικό είναι π.χ ο Τάσος Πάντος στα 35 του σχεδόν να αφήσει για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα την Αθήνα για τις Σέρρες; Όσο για τον Στολτίδη, κουμπάρος του Κωνσταντινίδη είναι, πουλέν του Θεοδωρίδη αλλά και πάλι...

Συνάντηση Κοκότοβιτς-Θεοδωρίδη


Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα διεξάγεται η προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και τον Πέτρο Θεοδωρίδη, αναφορικά με το μέλλον του πρώτου στη τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού. Και οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα ή το αργότερο ως την Κυριακή. Άλλωστε τη Δευτέρα ο Κοκότοβιτς αναχωρεί για την πατρίδα του και θέλει να ξέρει αν η επόμενη χρονιά θα τον βρει και πάλι στις Σέρρες. Πάντως ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, φέρεται να τα έχει βρει με τον μάνατζερ του Σέρβου.

"ΠΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ"...και στο διαδίκτυο


Μετά από 2,5 περίπου χρόνια παρουσίας στο ραδιόφωνο μέσω του Αθλητικού Metropolis Σερρών 97,2 η εκπομπή "Πες το αγόρι μου"...αποκτά φωνή και στο διαδίκτυο. Τα blogs είναι η...επόμενη γενιά της ενημερώσης και δε θα μπορούσαμε να είμαστε απών. Από σήμερα λοιπόν όλες οι ειδήσεις που αφορούν κυρίως τον Πανσερραϊκό αλλά και κατ' επέκταση όλο το Σερραϊκό ποδόσφαιρο θα είναι εδώ! Καλή αρχή...