Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Κάντε τη δική σας...dream team

Τερματοφύλακας
Οι υποψηφιότητες είναι οι προφανείς δύο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Δημήτρης Κοτταράς, που υπήρξε βασικότατο στέλεχος την περασμένη αγωνιστική σαιζόν που ο Πανσερραϊκός πήρε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και κέρδισε την άνοδο και φυσικά ο Βέλιμιρ Ράντμαν με τις εξαιρετικές φετινές του παρουσίες στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκ.
Αριστερό μπακ
Ο Βαγγέλης Γεωργίου με τον Αλέξη Κόντο μοιράστηκαν πρώτο μισό της περσινής σεζόν και στη συνέχεια άφησαν τη θέση στον Αλέξη Μιχαήλ που έκανε έναν καλό δεύτερο γύρο. Φέτος με εξαίρεση ελάχιστους αγώνες ο βασικός αριστερός μπακ είναι ο Σάκης Παντελιάδης.
Δεξί μπακ
Εδώ είναι μια θέση με ξεκάθαρες δύο επιλογές. Τον Άλβάρεζ, που ήρθε το καλοκαίρι και είχε τις ευκαιρίες να δείξει την αξία του κάνοντας αρκετά καλά  παιχνίδια. Δεύτερη επιλογή ο Άρης Γαλανόπουλος. Ο Παπάζογλου δεν είναι δεξί μπακ ασχέτως αν αγωνίστηκε.
Κέντρο άμυνας
Παραθέτουμε ονόματα. Ζαπρόπουλος, Παπάζογλου, Άμο, Μαγουενέ,  Βοσκόπουλος.
Αμυντικά Χαφ
Σκάγκλια, Κάστρο, Ριμόλντι, Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου.
Αριστερό χαφ
Τάντιτς, Γεωργιάδης. Ο δεύτερος αποτελεί επιλογή και στα δύο άκρα της επίθεσης. Ο Σέρβος πρόσφερε αρκετά την περσινή σεζόν αλλά φέτος δεν έχει πάρει ευκαιρίες.
Δεξί χαφ
Γεωργιάδης, Μπέλιτς. Παίκτες με πολύ καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που δοκιμάστηκαν στη θέση και έδειξαν την αξία τους.
Κεντρικό χαφ
Είναι σύνθετος ο ρόλος των περισσοτέρων αλλά αυτή είναι η θέση που τους αρμόζει περισσότερο. Κωνσταντινίδης, Ανάκογλου, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο
Επιθετικός
Αθανασιάδης, Μπανγκουρά, Τράκυς, Νταλέ. Διαλέξτε...

Σας παρουσίασα τον Πανσερραϊκό σε διάταξη 4-2-3-1. Εσείς έχετε την άνεση να κάνετε όποια επιλογή θέλετε στη στελέχωση της ενδεκάδας. Περιμένω τις προτιμήσεις σας…

Όχι και από Φιλομένο;

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα μπέρδεμα να το πω γύρω από τις φερόμενες ως κλεισμένες μεταγραφές του Πανσερραϊκού. Για συμφωνία κάνουν λόγο κάποιοι, για ασυμφωνία κάποιοι άλλοι με τελευταίο το δημοσίευμα της ιστοσελίδα olapaok.gr που αναφέρει πως ο Φιλομένο είπε όχι στον δανεισμό του στον Πανσερραϊκό. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπαλάφα αλλά αυτό σας το είχαμε μεταφέρει.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:
Η κοινή στάση των δύο παικτών, αλλά και άλλων οι οποίοι είναι στην ίδια λίστα, είναι ότι θέλουν να παραμείνουν στην Τούμπα, διότι πιστεύουν στους εαυτούς τους και στο ότι μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια.

Πέραν τούτου, όμως, τίθεται και οικονομικό θέμα. Οι παίκτες, όχι μόνο οι δύο προαναφερόμενοι, αλλά κι οι υπόλοιποι δυο-τρεις στους οποίους έγινε σχετική νύξη, εγείρουν απαιτήσεις για να αφήσουν το συμβόλαιο που έχει ο καθένας από αυτούς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η θέση τους είναι ότι ενδέχεται να δεχτούν να φύγουν μόνο αν βρεθεί ομάδα να τους καλύψει οικονομικά στον ίδιο βαθμό που το κάνει ο "Δικέφαλος".
"Όχι" σε Πανσερραϊκό
Ειδικά για τους Φιλομένο και Μπαλάφα, πάντως, και οι δύο απάντησαν αρνητικά στην προοπτική να μετακινηθούν στον Πανσερραϊκό, που όπως είναι γνωστό (έχει γράψει σχετικά το olaPAOK.gr) έχει δείξει ενδιαφέρον να τους αποκτήσει.
Στόχος τους είναι, εφόσον τελικώς φύγουν από τον ΠΑΟΚ, να μετακινηθούν σε ομάδα με υψηλότερους ή παρόμοιους στόχους (φήμες κάνουν λόγο για Κέρκυρα, Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης), ώστε κι οι ίδιοι να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο.
Βεβαίως, το θέμα δεν έχει κλείσει εδώ. Νέες συζητήσεις θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες, σε περισσότερο εντατικό βαθμό, καθώς η μεταγραφική περίοδος ανοίγει από την Πρωτοχρονιά και οι υποχρεώσεις τρέχουν για τον ΠΑΟΚ, που θέλει έναν ή δύο "φρέσκους" και καλούς παίκτες, για να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στη συνέχεια. Πρώτα, όμως, πρέπει να αδειάσουν θέσεις στο έμψυχο δυναμικό, άρα και να ελαφρύνει το μπάτζετ αρχικά, ώστε να μην φορτωθεί στη συνέχεια με τις μεταγραφές περισσότερο από ό,τι είχε υπολογιστεί το περασμένο καλοκαίρι.

Τα δημοφιλέστερα του 2010...

Αν και το pestoagorimou.blogspot.com δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο ζωής, έχει καταφέρει να γίνει για κάποιους συνήθεια. Σας ευχαριστώ και σας παραθέτω τα 10 κορυφαία θέματα που εσείς προτιμήσατε να διαβάσετε το 2010.

1) Όταν η Σάρα γνώρισε τον Βασίλη...17-9-10)
Η φωτογραφία του γνωστού Σερραίου αθλητικού συντάκτη, Βασίλη Αναστασιάδη, με την επίσης πασίγνωστη λόγω Κασίγιας, Ισπανίδα αθλητική συντάκτρια Σάρα Καρμπονέρο, στο περιθώριο του αγώνα Άρης-Ατλέτικο έχει την πρωτιά. Άλλωστε την είχε μόνο το pestoagorimou.

2) Aμυντικό χαφ και...Άγγλος επιθετικός 5-8-10)
Το αμυντικό χαφ ήρθε αλλά η πληροφορία για τον Άγγλο επιθετικό δεν ήταν στο ραντεβού της..."Αγγλίδα".

3) Δε θέλω "ου"... 11-8-10)
Αμέσως μετά τον φιλικό αγώνα Ηρακλής-Πανσερραϊκός δεν μου άρεσαν οι αποδοκιμασίες προς τον Νίκο Αραμπατζή. Οι περισσότεροι φίλαθλοι είχαν αντίθετη γνώμη αλλά συνεχίζω να είμαι κατά των..."ου".

4)Θα πούμε και το νερό...νεράκι! 4-8-10)
Αυτό...

5)Δε παίρνει εισιτήρια για τη Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός; 6-9-10)
Η πληροφορία πως οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού δε θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός σήκωσε αρκετή κουβέντα και δικαιολογήμενα.

6)Έξω φρενών με Μπρίτες-Υποτιμητικές δηλώσεις του Παραγουανού 29-9-10)
Ο Παραγουανός που αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν δεν είχε μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία που βίωνε στον Πανσερραϊκό.

7)Μπανγκουρά: "Είμαι Ελλάδα, περιμένω να μιλήσουμε" 30-7-10)
Δηλώσεις του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στο pestoagorimou. Ο Αφρικανός ήταν χαμένος αλλά μας ελέγε ότι ήταν Αθήνα και περίμενε να μιλήσουν.

8)Αλλιώς θα το είπε...11-8-10)
Εντάξει, πήγε στον Ολυμπιακό αλλά όντως αυτή η δήλωση δεν έγινε ποτέ.

9)Μήπως τον ξέρουμε τον Γιάννη; 4-11-10)
Κουτσομπόληδες...

10)Πλησιάζει ο Ογκουνσότο 30-7-10)
Ακόμα στο δρόμο είναι ο Αφρικανός και νομίζω και χωρίς ομάδα

Xρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2011...

Υγεία πάνω απ' όλα και τύχη γιατί σκέτη την υγεία, τι να την κάνεις;

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Παίρνει και Μονιάκη δανεικό;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sportday" στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, η ομάδα του Πειραιά θα παραχωρήσει δανεικό στον Πανσερραϊκό τον Μανώλη Μονιάκη. Ο 22χρονος αριστερός μπακ αποκτήθηκες χθες από τον Ολυμπιακό έναντι του συμβολικού ποσού των 100.000 ευρώ παρότι το συμβόλαιο του έληγε σήμερα. Αρχικά οι σκέψεις ήταν να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Μανιάτη αλλά η ομάδα της Ν. Σμύρνης είπε "όχι". Έτσι ο Πανσερραϊκός έκανε κατευθείαν κίνηση και εκτός απροόπτου θα μεγαλώσει την...παροικία του Ολυμπιακού στις Σέρρες. Ο Μονιάκης είχε 9 συμμετοχές φέτος με τον ΟΦΗ ενώ είχε απασχολήσει τη φίλαθλη γνώμη τον Μαϊο του 2009 όταν το δείγμα του  είχε βρεθεί θετικό σε χρήση κοκαΐνης μετά το ματς της 8ης Μαρτίου με το Θρασύβουλο. Ο παίκτης του ΟΦΗ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 6 μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και επέστρεψε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Ο Μονιάκης έχει αγωνιστεί μόνο στον ΟΦΗ όντας από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα πρώτα του χρόνια και έχει σε επίπεδο Σούπερ Λίγκ 29 συμμετοχές με τους Κρητικούς. Μάλιστα είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές και έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους Παπάζογλου, Γεωργιάδη.

Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου Νίκη Βολού-Αναγέννηση

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, διότι την ίδια ημέρα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κρατά την εμπειρία ο Κάστρο

Ξημερώματα επιστρέφει από την Ισπανία ο Σέζαρ Κάστρο. Ο αμυντικός χαφ του Πανσερραϊκού που είχε κληθεί για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Βενεζουέλας με την Μικτή Βασκονίας αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου. Για την ιστορία η Μικτή Βασκονίας που είχε στη σύνθεση της παίκτες όπως ο Τσάμπι Αλόνο, ο Τσάβι Μαρτίνεζ, ο Γιορέντε και άλλους κέρδισε με 3-1. Στη φώτο βλέπετε τον Κάστρο στην αναμνηστική φωτογραφία με τους συμπαίκτες του.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Έκλεισε και Φιλομένο;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportnet.gr τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται και η υπόθεση του Φιλομένο. Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να έδωσε το ΟΚ για την μετακίνηση του στις Σέρρες ως δανεικός και απλά περιμένουμε τις εξελίξεις στην οριστικοποίηση του θέματος.
Από την άλλη όσον αφορά τον Σωτήρη Μπαλάφα, σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρχικά θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό καθώς πιστεύει ότι μπορεί να πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ ενώ εξετάζει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Επιβεβαίωση από Κοκότοβιτς για Βιγιαλόμπος

Συνέντευξη στον sentra fm έδωσε σήμερα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και είπε:
Αν ισχύει ότι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας είναι ο Βιγιαλόμπος: «Τον θέλουμε. Είναι πολλά τα ονόματα, αλλά έχω επιλέξει κάποιους παίκτες. Μιλάω με τον πρόεδρο και πιστεύω ότι αυτές τις μέρες θα έχουμε νεότερα».

Ηappy end με Μελίσση...

Tελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Χρήστου Μελίσση στον Πανσερραϊκό και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές. Σήμερα το πρωί υπήρξε συνάντηση του μάνατζερ του παίκτη με τον Α΄ αντιπρόεδρο του ΠΑΟ, Δημήτρη Γόντικα και οριστικοποιήθηκε ο εξάμηνος δανεισμός του παίκτη με τον Πανσερραϊκό να καταβάλει το μισό συμβόλαιο του(περίπου 150.000 ευρώ). Ο Χρήστος Μελίσσης επιστρέφει στις Σέρρες μετά από 5 περίπου χρόνια ευελπιστώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη καριέρα του καθώς στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς που ήταν δανεικός στη Μαρίτιμο δε μπόρεσε να πάρει συμμετοχή λόγω τραυματισμού. Ο Μελίσσης σίγουρα θα δώσει προσωπικότητα αλλά και ποιότητα στην αμυντική γραμμή του Πανσερραϊκού ενώ σίγουρα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα πληροφορήθηκε για την ικανότητα του να παίξει και ως αμυντικός χαφ.

Θέλει Βιγιαλόμπος ο Κοκότοβιτς!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να ακούστηκαν διάφορες χώρες προέλευσης των επιθετικών που έχει στο στόχαστρο του ο Πανσερραϊκός γιατί όσον αφορά τα ονόματα οι "ερυθρόλευκοι" τηρούν σιγήν ιχθύος, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο επιθετικός που είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και έχουν γίνει ήδη προχωρημένες επαφές είναι Χιλιανός! Ο λόγος για τον Μανουέλ Αρτούρο Βιγιαλόμπος Σάλβος ή "Βιγιαγκόλ" ή "Οντουγκόλ" ή "Μπουλαλόμπος" όπως είναι τα παρατσούκλια που του έχουν δώσει οι οπαδοί διαφόρων ομάδων στις όποιες έχει παίξει! Πρόκειται για έναν 30χρονο(15/10/80) Χιλιανό επιθετικό ο οποίος τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε στην Νότιο Αμερική αγωνιζόταν στην Ουακιπάτο της Χιλής με την οποία είχε συνολικά 34 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ουνιβερσιτάδ(70/27), Νουμπλένσε(40/19) ενώ αγωνίστηκε πριν το 2005 σε αρκετές ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Χιλής. Αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε τη καριέρα του από την Κόλο Κόλο.
Πάρτε μια γεύση από τον Βιγιαλόμπος...



Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Eπένδυση με Ζγκούρι Ρόντιον...

Στην προπόνηση του Πανσερραϊκού βρέθηκε σήμερα ο Ζγκούρι Ρόντιον και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό επιθετικό με ελληνική υπηκοότητα ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ομάδα που συμμετέχει στην Α1 κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Έχει ύψος 1,82 και καλή τεχνική κατάρτιση κάτι που έδειξε και στη σημερινή προπόνηση στέλνοντας αρκετές φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Επιβεβαίωση από Θεοδωρίδη για Φιλομένο και Αμπουμπακάρι-Θέλει και Μπαλάφα

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα olapaok.gr παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης μιλώντας για όσα θέματα έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Στα όσα είπε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του "pestoagorimou" για το ενδιαφέρον για τον Λούσιο Φιλομένο(δείτε σχετικά την ανάρτηση της Πέμπτης 23/12: http://pestoagorimou.blogspot.com/2010/12/blog-post_1174.html ) αλλά και τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για την λύση της συνεργασίας με τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι(δείτε σχετικά την ανάρτηση της Δευτέρας 27/12: http://pestoagorimou.blogspot.com/2010/12/e_27.html). Πάντως έκανε γνωστό πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Σωτήρη Μπαλάφα.
Αναλυτικα το δημοσίευμα:
Τις τελευταίες ημέρες έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν τον Πανσερραϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούσιο Φιλομένο από τον ΠΑΟΚ, ενώ παλιότερα στο ρεπορτάζ των Σερραίων είχε "παίξει" και το όνομα του Θανάση Παπάζογλου.

Το olaPAOK.gr επικοινώνησε την Τρίτη (28/12) με τον πρόεδρο της σερραϊκής ΠΑΕ, Πέτρο Θεοδωρίδη, προκειμένου να ρίξει "φως" στο συγκεκριμένο θέμα και να ενημερώσει (και) τους φίλους του "Δικεφάλου" για τα δεδομένα που υπάρχουν.
Ο επικεφαλής της διοίκησης του Πανσερραϊκού, λοιπόν, απάντησε ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λούσιο Φιλομένο, όπως και γι' αυτή του Σωτήρη Μπαλάφα, με δεδομένο ότι οι Σερραίοι θέλουν παίκτες έτοιμους και έμπειρους για την επιθετική, αλλά και τη μεσαία γραμμή τους. Με τη διευκρίνιση ότι επιθυμούν ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα αποκτήσουν με μεταγραφή και όχι ως δανεικούς.
"Πράγματι, οι Φιλομένο και Μπαλάφας είναι δύο παίκτες που θα μας ενδιέφεραν από τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για διάφορα θέματα και δεν αποκλείεται σύντομα να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα γι' αυτούς τους ποδοσφαιριστές", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Θεοδωρίδης.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της σερραϊκής ΠΑΕ φαίνονταν αρνητικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του Αργεντινού επιθετικού, καθώς το ενδιαφέρον του στρέφονταν μάλλον σε άλλες κατευθύνσεις. Ενδεχομένως, κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει και προέκυψε... φλερτ.
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης, πάντως, επεσήμανε στη συνομιλία μας ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Θανάση Παπάζογλου, για τον οποίο επίσης ακούστηκε έντονα το τελευταίο διάστημα ότι είναι στη λίστα των υποψήφιων για τον Πανσερραϊκό.
Σχετικά με το θέμα του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι δεν είναι στα πλάνα της σερραϊκής ομάδας να τον κρατήσει. Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ συζητά ή πρόκειται να συζητήσει το ενδεχόμενο να τον επιστρέψει, αφού στον Πανσερραϊκό ο Γκανέζος έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους "ασπρόμαυρους".
Η περίπτωση Αμπουμπακάρι, πάντως, ίσως να μην είναι τόσο εύκολη τελικά, καθώς όπως φαίνεται ούτε στα πλάνα του ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί άλλη ομάδα αυτή την εποχή, η οποία θα καλύπτει και τους "ασπρόμαυρους", αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Στην αναμονή για Μελίσση

Το ντόμινο των διοικητικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό που φέρνει στην έξοδο και τον football manager Κώστα Αντωνίου, είναι αυτό που...φρενάρει τις μεταγραφικές αποφάσεις όχι μόνο για τους παίκτες που θα έρθουν αλλά και για αυτούς που θα φύγουν. Όλα αυτά έχουν άμεση συνάρτηση και με την υπόθεση του Χρήστου Μελίσση. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έχουν πάντα ψηλά στη λίστα τους τον 27χρονο αμυντικό και μπορεί σύμφωνα με τις πληροφορίες να υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον ίδιο που είναι πρόθυμος να έρθει στις Σέρρες αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τους "πράσινους" και την απόφαση που θα πάρουν.

Ο Ανγκέλοφ είναι αυτό που ζητάνε...

Μπορεί οι αθλητικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες να "βούιξαν" σήμερα για το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον Στάνισλαβ Ανγκέλοφ αλλά όπως είχε γράψει η εφημερίδα Metrosport αρχές Δεκέμβρη ο παίκτης είχε προταθεί από τότε στον Πανσερραϊκό και οι "ερυθρόλευκοι" εξέταζαν προσεκτικά την περίπτωση του. Το μεγάλο εμπόδιο παρότι δεν αγωνιζόταν στη Στεάουα ήταν το συμβόλαιο του που έληγε το 2012 αλλά από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος ο μόνος σκόπελος που πρέπει να ξεπεραστεί είναι οι αντιστάσεις του παίκτη που έχει αγωνιστεί στη Λέφσκι Σόφιας, στην Κότμπους και μάλιστα έχει διετελέσει και αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας(28/1). Ποιο είναι το bonus του Ανγκέλοφ; Ότι μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και ως αριστερό μπακ...Η πρόταση έχει κατατεθεί και μένει η απάντηση του παίκτη.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κάτι τρέχει με τον Άμο...

Στην αρχή οι πληροφορίες πως ο Ισπανός δεν είναι ικανοποιημένος με τα όσα σύναντησε και έζησε αυτό το διάστημα με τον Πανσερραϊκό, φαίνοντας να μετανιώνει για την επιλογή του, έμοιαζαν περισσότερο ως φήμες κυρίως γιατί δεν είχε δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα. Όσο όμως πλησιάζε το τέλος του πρώτου γύρου και η μεταγραφική περίοδος τα "κρούσματα" αυξανόταν. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήθελε να γυρίσει στην Ισπανία ενώ η απουσία του από τον αγώνα με τον Εργοτέλη μετά από δική του επιθυμία, παραπονούμενος για ενοχλήσεις και ο ξαφνικός τραυματισμός έφεραν τον πρώτο προβληματισμό. Η μαγνητική καθαρή αλλά ο Άμο συνέχισε να κάνει παράπονα για ενοχλήσεις και το ίδιο ίσχυσε και σήμερα αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ισπανία. Αύριο θα πάει για μαγνητική και αν και αυτή είναι καθαρή τότε θα επαληθευτεί η φράση που ακούστηκε σήμερα: "Υπάρχει πρόβλημα με τον Άμο...". Και τότε είναι ορατό ακόμα και το σενάριο αποχώρησης του Ισπανού.

Στις Σέρρες ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης

Η ιστορία της θέσης του γυμναστή φέτος στον Πανσερραϊκό είναι αρκετά πονεμένη. Από την αποχώρηση του Γιώργου Αδάμ, οι "ερυθρόλευκοι" δε βρήκαν αντικαταστάτη με τον Νίκο Ζαλίκα κάποια στιγμή να αναλαμβάνει έναν σύνθετο ρόλο στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του πόστου ενώ στην ομάδα ήταν θεωρητικά και ο Τάσος Καζίας. Δεν αποκλείεται πάντως από αύριο ο Πανσερραϊκός να έχει γυμναστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις Σέρρες βρίσκεται από σήμερα ο 34χρονος γυμναστής, Σάκης Παντελίδης(φωτό: ο ομιλητής στη μέση), προκειμένου να ξεκινήσει συνεργασία με τον Πανσερραϊκό. Ο Σάκης Παντελίδης γεννήθηκε στις 13 Μαίου 1976 στην Κατερίνη. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ – ΑΠΘ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο όπου και απέκτησε το δίπλωμα προπονητή Α! Κατηγορίας. Ξεκίνησε την ενασχόληση του ως προπονητής στην σε ακαδημίες και στις μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας. Το 2003 είναι γυμναστής στον Εθνικό Κατερίνης (Δ! Εθνική) όπου και παραμένει για 2 χρόνια. Η συνέχεια τον βρίσκει στην ίδια κατηγορία αλλά στον Αιγινιακό ενώ από το 2006 είναι γυμναστής του Πιερικού.
Ο Παντελίδης Σάκης έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια ποδοσφαίρου εντός και εκτός Ελλάδος (παραβρέθηκε σε προπονήσεις των Ιταλικών ομάδων FIORENTINA και SIENA). Στο ξεκίνημα της χρονιάς βρέθηκε με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον Πανθρακικό αλλά η φυγή του προπονητή για τον ΠΑΟΚ τον άφησε για κάποιο διάστημα χωρίς ομάδα.

Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος για δανεικοί

Την πρόθεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός να αγωνιστούν δανεικοί μέχρι το τέλος της σαιζόν πληροφορήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι Σάββας Σιδηρόπουλος και Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι δύο νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που ναι μεν έχουν επαγγελματικά συμβόλαια αλλά αγωνίζονται από το ξεκίνημα της χρονιάς με την ομάδα Νέων αφού δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ενημερώθηκαν πως θα ήταν καλό και για τους ίδιους να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα. Αφενός αυτό και αφετέρου το γεγονός ότι από την ΠΑΕ θέλουν να αγωνίζονται στην Κ20 όσο το δυνατόν γίνεται πιο νεαροί ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν τη δική τους ευκαιρία. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα "ζυγίσουν" τη κατάσταση και αναλόγως θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες ομάδες απ' όλες τις μικρότερες κατηγορίες Β΄, Γ΄ και Δ΄ Εθνικής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό τους.

Oι δανεικοί δεν ειναι και αγύριστοι-Επιστρέφει και ο Γκούρτσας

Μετά τους Χρήστο Βοζίκη και Γιώργο Ζυγκερίδη οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Μαραντά πως δεν υπολογίζονται για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ακόμα ενάς δανεικός παίρνει τον δρόμο ης επιστροφής. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκούρτσα που δεν ικανοποιήσε με την παρουσία του στα Γιαννιτσά και λύθηκε το συμβολαιό του έπειτα και από απαίτηση του νέου τεχνικού της ομάδας, Λεωνίδα Μπίλη. Έτσι οι προπονήσεις του Πανσερραϊκού θα έχουν και νέα πρόσωπα μέχρι να δοθούν εκτός απροόπτου εκ νέου δανεικοί. Θα πρέπει ωστόσο να προβληματίσει τους παίκτες το γεγονός ότι δε μπόρεσαν να διακριθούν στη Γ΄ Εθνική.

Χτυπάει σε όλα τα μέτωπα...και περιμένει

Είναι δεδομένο πως η επιθυμία του Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν γίνετε πιο γρήγορα οι μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να έχει τους παίκτες στη διάθεση του όπως έχει ήδη συμβεί με τος Κέρλα και Σίντζιτς. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά προς τα έξω τα ονόματα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει από την ΠΑΕ προτάσεις για την απόκτηση επιθετικών(δύο στον αριθμό) και αριστερού μπακ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται απαντήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πάντως αν οι απαντήσεις είναι αρνητικές υπάρχουν και εναλλακτικές περιπτώσεις. Στο προσκήνιο επίσης παραμένει και το όνομα του Χρήστου Μελίσση.

Eπιστροφές δέχεστε;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" ο Πανσερραϊκός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του δανεικού Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι ο οποίος είναι αυτός που φαίνεται αρχικά να...πληρώνει το μάρμαρο για την έλλειψη θέσεων για μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.
Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι γίνετε και ασφαλής η θέση του Τάντιτς! Δε ξέρουμε τι άλλες μεταγραφές έχουν στο μυαλό τους οι "ερυθρόλευκοι"...

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Με τα μάτια των αριθμών...

Ο πρώτος γύρος τελείωσε και το "pestoagorimou" μέσω της στατιστικής υπηρεσίας του Κώστα Γαλάνη σας παρουσιάζει τις παρουσίες των παικτών του Πανσερραϊκού σε κάθε κατηγορία...

ΓΚΟΛ: ΛΕΟΖΙΝΟ 3(15η θέση)- ΜΠΕΛΙΤΣ 3(16η θέση)
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ΛΕΟΖΙΝΙΟ 19(8η θέση)
ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΝΤΑΛΕ 9(21η θέση)
ΣΟΥΤ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 29(1η θέση)-ΛΕΟΖΙΝΙΟ 14(14η θέση)
ΚΕΦΑΛΙΕΣ: ΝΤΑΛΕ 8(8η θέση)-ΜΑΓΟΥΕΝΕ 4(21η θέση)
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΑΜΟ 34(15η θέση)-ΜΑΓΟΥΕΝΕ 31(17η θέση)
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: ΚΑΣΤΡΟ 27(21η θέση)
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ: ΜΠΕΛΙΤΣ 37(11η θέση)-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 30(20η θέση)
ΑΣΙΣΤ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 3(4η θέση)-ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 1(23η θέση)
ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ: ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 2(16η θέση)
ΔΟΚΑΡΙΑ: ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 1(8η θέση)-ΜΠΕΛΙΤΣ 1(9η θέση)
ΦΑΟΥΛ: ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 44(2η θέση)-ΚΑΣΤΡΟ 38(5η θέση)-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 29(13η θέση)- ΛΕΟΖΙΝΙΟ 28(18η θέση)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ 5(7η θέση)-ΚΑΣΤΡΟ 5(8η θέση)
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ: ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 75(13η θέση)-ΜΠΕΛΙΤΣ 74(15η θέση)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΛΕΟΖΙΝΙΟ 178(9η θέση)-ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 159(18η θέση)
ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΣΟΥΤ: ΜΠΕΛΙΤΣ 3/14 ή 1 ανά 4.7(5η θέση)-ΛΕΟΖΙΝΙΟ 3/18 ή 1 ανά 6(14η θέση)
ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ΛΕΟΖΙΝΙΟ 19/58 ή 1 ανά 3.1(18η θέση)
ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ: ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ 0.232(6η θέση)

ΣΥΝΟΛΟ

ΣΟΥΤ: 124
ΓΚΟΛ: 12
ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΣΟΥΤ: 1/10
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: 39
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: 63
ΚΕΦΑΛΙΕΣ: 22
ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: 72/304
ΠΑΣΕΣ: 731
ΛΑΘΗ: 519
ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ: 62
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 213
ΦΑΟΥΛ: 318
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ: 239
ΑΣΙΣΤ: 3
ΑΣΙΣΤ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ: 4
ΠΕΝΑΛΤΙ: 2
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 49

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

ΓΚΟΛ: 20
ΣΟΥΤ: 140
ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΣΟΥΤ: 1/7
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: 70
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: 47
ΚΕΦΑΛΙΕΣ: 23
ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: 72/298
ΠΑΣΕΣ: 718
ΛΑΘΗ: 542
ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ: 53
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 275
ΦΑΟΥΛ: 248
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΦΑΟΥΛ: 308
ΑΣΙΣΤ: 13
ΑΣΙΣΤ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ: 11
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 38
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 2