Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μήπως τον ξέρουμε τον Γιάννη;

Το kazantv.gr αποκαλύπτει τον νέο έρωτα της Τζούλιας Παπαδημητρίου. Η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου εθεάθη στο Κολωνάκι με τον νέο της αγαπημένο ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες λέγεται Γιάννης;
 Μήπως εμείς όμως ξέρουμε κάτι παραπάνω...γιατί τον ξέρουμε από τον Πανσερραϊκό; Για δείτε προσεκτικά....
Περισσότερα στο: http://www.kazantv.gr/2010/06/julia-papadimitriou-love/

Φόβοι για Παπάζογλου, Ντιόγκο-Στη Γκάνα ο "Αμπού"!

"Βουνό" τα προβλήματα για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παπάζογλου έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και για αυτό ταξίδεψε στην Αθήνα. Εκεί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και εξετάστηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού. Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει αύριο αλλά αυτό που μεταφέρεται από την Αθήνα και από τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είναι πως οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μηνίσκο. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια αυτό γιατί όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Ίδιο πρόβλημα έχει και ο Ντιόγκο καθώς η μαγνητική έδειξε πρόβλημα στον μηνίσκο και εκφράζεται ανησυχία για την κατάσταση του. Όσο για τον Αμπουμπακάρι εξασφάλισε 10ήμερη άδεια(!!!) προκειμένου να πάει στη Γκάνα για προσωπικό του πρόβλημα τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός...καίγεται γιατί οι λύσεις όλο και λιγοστεύουν.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Εχω γερό στομάχι»

Ο προπονητής που έχει αμφισβητηθεί περισσότερο από τον καθέναν μίλησε στην «Εξέδρα». Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς σχολίασε τη στάση που κράτησαν ορισμένοι απέναντί του, προκειμένου να δημιουργήσουν εντάσεις ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τον μεγαλομέτοχο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά η συνέντευξη στη Μελίνα Ντισλιάν:

- Να υποθέσω ότι οι μέρες που προηγήθηκαν ήταν αρκετά δύσκολες...

«Για τους παίκτες δεν ξέρω πόσο δύσκολες ήταν. Για εμένα, πάντως, ήταν. Ενας προπονητής κρίνεται από τα αποτελέσματα και όταν κάτι δεν πάει καλά, είναι πάντα το εύκολο θύμα. Σίγουρα υπήρχε άγχος, αλλά ευτυχώς δεν ξεπέρασε τα όρια. Κάποιες φορές το άγχος είναι παραγωγικό. Οταν, όμως, η κατάσταση ξεφύγει, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς εμείς το καταπολεμήσαμε».

- Τι είναι χειρότερο για έναν προπονητή; Οι ήττες ή τα σενάρια περί αποχώρησής του;

«Το χειρότερο είναι να μη νιώθω εγώ σωστός απέναντι στον εαυτό μου και στους παίκτες μου. Χειρότερο είναι να μη δουλεύω έτσι όπως θέλω και να μην προσφέρω αυτά που μπορώ. Αυτό είναι το χειρότερο για εμένα. Να ξέρω, δηλαδή, τι μπορώ να κάνω και να μην το κάνω. Τώρα όσον αφορά τα σενάρια αυτά, ο προπονητής είναι το εύκολο θύμα. Είναι πολύ απλό να σηκωθεί και να φύγει ο προπονητής ή να αλλάξουν κάποιοι παίκτες. Είναι σίγουρα ευκολότερο από το να κάτσεις και να παλέψεις».

- Τόσο εσείς όσο και ο Βαγγέλης Βλάχος είχατε αμφισβητηθεί έντονα, πριν καν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο παραμένετε στη θέση σας…

«Είναι καλό να ασχολούνται μαζί σου. Ωστόσο, από κάποιο σημείο και μετά γίνεται ανήθικο. Δεν νομίζω πως οι προπονητές αξίζουν τέτοια συμπεριφορά. Πώς είναι δυνατόν πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να τίθεται θέμα παραμονής μας; Στην Ελλάδα ζούμε, πλέον όλα τα περιμένουμε. Ευτυχώς έχω γερό στομάχι... Και εγώ και οι συνάδελφοί μου, που αμφισβητηθήκαμε έντονα. Προφανώς κάποιοι ήθελαν ίντριγκες και εντάσεις». 

- Θεωρήσατε πως το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν η τελευταία ευκαιρία σας;

«Τελευταία ευκαιρία για ποιον; Και ποιος θα κρίνει αν είναι η τελευταία μου ευκαιρία; Εδώ με έδιωξαν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα... Οπότε είναι λογικό να λένε ότι θα είναι η τελευταία μου ευκαιρία. Για εμένα δεν ήταν. Πιστεύω στους παίκτες μου, πιστεύω στη δουλειά που κάνω μαζί τους και δεν φοβήθηκα κανέναν και τίποτα». 

- Μετά την ήττα από την Κέρκυρα είχατε πει ότι η ομάδα χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες. Γιατί το είπατε;

«Ηταν μια δήλωση που παρερμηνεύτηκε. Ποτέ δεν εννοούσα ότι δεν έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Απλά είπα πως πρέπει να ενισχυθούμε περαιτέρω με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και να μην έχουμε πρόβλημα. Ολες οι ομάδες αυτό κάνουν τον Δεκέμβριο: ενισχύονται. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο παρερμηνεύθηκαν αυτά που είπα. Με αυτό θα μείωνα τους παίκτες που έχω τώρα στην ομάδα, κάτι που δεν θα το έκανα ποτέ. Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ, δεν φταίω εγώ».

- Η απόκτηση τριών, τεσσάρων ποιοτικών παικτών που ζητήσατε τον Δεκέμβριο σημαίνει ότι έγιναν λανθασμένες επιλογές το καλοκαίρι ή φταίει κάτι άλλο;


«Δεν έγιναν λανθασμένες επιλογές το καλοκαίρι. Εγιναν άλλα πράγματα που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε. Και αναφέρομαι τόσο στους τραυματισμούς κάποιων παικτών που αποκτήθηκαν με σκοπό να είναι βασικοί, όπως ο Βρούτσινα και ο Αλβαρεζ, όσο και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν για εξωαγωνιστικούς λόγους, όπως ο Μπανγκουρά και ο Μπρίτεζ. Δυστυχώς δεν περνούν όλα από τα χέρια μας. Αν είχαμε αυτούς τους παίκτες στη διάθεσή μας, τώρα το ταμείο θα ήταν διαφορετικό για τον Πανσερραϊκό».

- Την υπόθεση Μπανγκουρά πώς θα τη χαρακτηρίζατε;


«Είναι χωρίς αμφιβολία ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που τον ήθελα πολύ στην ομάδα. Ωστόσο δεν είναι σωστός επαγγελματίας. Δεν μπορείς να φεύγεις συνέχεια και να μην επιστρέφεις, αφήνοντας ανενημέρωτη την ομάδα. Δείχνει ασέβεια».

- Από εδώ και πέρα τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα; Τι πρέπει να εκμεταλλευτείτε και τι να διορθώσετε;


«Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε η ομάδα ήταν πολύ σωστά στημένη και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Αν και κάναμε σε όλα τα ματς τεράστια προσπάθεια, ήμασταν πολύ άτυχοι. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, να βλέπω τη βελτίωση που ήδη υπάρχει στην ομάδα και φυσικά να επιστρέψουν οι τραυματίες. Αν γίνουν αυτά, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

- Η παρουσία του Πέτρου Θεοδωρίδη όλο αυτό το διάστημα υποθέτω έπαιξε καθοριστικό ρόλο….

«Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο δεν χρειάζεσαι ούτε συμβόλαια ούτε υπογραφές. Και μόνο ο λόγος του αρκεί. Σωστός στις υποχρεώσεις του, πάντα κοντά στην ομάδα και πάντα δίπλα μας. Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τονώνει τους παίκτες, μοιράζεται μαζί τους το άγχος και τις ανησυχίες τους και νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί του. Ολη η Ελλάδα γνωρίζει τι άνθρωπος και τι παράγοντας είναι». 

- Κάποιοι ποδοσφαιριστές σάς χαρακτήρισαν ψυχολόγο τις τελευταίες μέρες. Νιώθετε ότι έχετε διπλό ρόλο στην ομάδα;

«Ετσι δεν είναι οι οικογένειες; Δεν πρέπει ο ένας να βοηθάει και να εμψυχώνει τον άλλον; Αυτό κάνω κι εγώ. Πλέον είμαστε μια σωστή οικογένεια και το βλέπω και εκτός προπονήσεων. Εκεί οι παίκτες γίνονται παιδιά μου και έχω την ευκαιρία να μιλάω μαζί τους και να συζητάμε διάφορα θέματα που μπορεί να τους απασχολούν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τους καλούς προπονητές τούς κάνουν οι καλοί παίκτες. Αντίστοιχα και οι παίκτες μαθαίνουν από τον προπονητή τους». 

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Στο ταμείο παρακαλώ...

Τις 40.000 ευρώ αγγίζει σύμφωνα με τις πληροφορίες το πριμ που μοιράστηκε σήμερα σε παίκτες, τεχνικό-ιατρικό τιμ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε υποσχεθεί πως κάθε νίκη θα πριμοδοτείται μετά τον αγώνα με τη Λάρισα και μάλιστα το Σάββατο στην ομιλία προς τους παίκτες τόνισε πως θα δώσει έξτρα πριμ για νίκη επί της Καβάλας. Η νίκη ήρθε και άπαντες πέρασαν σήμερα από το ταμείο...

Μπερδεύεσαι ή δε μπερδεύεσαι ;

Θεωρητικά ο αγώνας απέναντι στην Καβάλα ήταν πιο δύσκολος απ’ ότι αυτός με την Κέρκυρα. Μπορεί οι δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στην βαθμολογία αλλά νομίζω δε τίθεται συζήτηση για τη διάρκεια στην απόδοση, το ποιοτικό ρόστερ κλπ. Και όμως ο Πανσερραϊκός έχασε από την Κέρκυρα και κέρδισε την Καβάλα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» ούτε βρήκαν ξαφνικά αμυντικά χαφ, ούτε επιθετικό, ούτε τίποτα. Απλά όπως και στον αγώνα με τη Λάρισα έκαναν σωστά τα βασικά. Είχαν καλή και ως ένα σημείο πολύ καλή αμυντική λειτουργία απέναντι σε ψιλοβαριά επιθετικά χαρτιά όπως οι Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Νταρσεβίλ και Ονουάτσι με τον Άμο να είναι κορυφαίος καθώς δεν άφησε τον Γάλλο να πάρει ανάσα. Του Πανσερραϊκού του έκατσε το παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα. Μπήκε στο γήπεδο με το πόδι…κολλημένο στο γκάζι και ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς. Αν δε γινόταν αυτό πιθανόν να χαλούσε και όλο το παιχνίδι. Έγινε όμως και αφού για ένα ημίχρονο ο Πανσερραϊκός «είχε» τον αγώνα στη συνέχεια τα προβλήματα του άρχισαν να εμφανίζονται, όχι όμως σε σημείο που να το πληρώσει. Είναι εμφανές πως ο Κάστρο, πέρα από τα γνωστά, ακόμα και από πλευράς δυνάμεων δε γίνεται να παίζει ες αεί. Και αν χθες ο Καρντόσο δε βρέθηκε σε καλή ημέρα, ακόμα και μόνος ο Ντιέ ήταν αρκετός για να του πάρει τα ηνία και φυσικά από ένα σημείο και μετά άρχισε να βγαίνει η κούραση και στους υπόλοιπους. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα 13-14 παικτών και κάποιοι από αυτούς παίζουν κατ’ ανάγκη. Το μυστικό της επιτυχία για αυτή την ομάδα θα είναι να εκμεταλλεύεται το εκρηκτικό διάστημα που θα έχει σε κάθε αγώνα, όπως και είχε άλλωστε και από εκεί και πέρα να κάνει συντήρηση προσπαθώντας να αποφύγει όσα περισσότερα λάθη γίνεται. Θέλοντας και μη αυτή η ιστορία θα πάει μέχρι τον Γενάρη. Με τον Νταλέ να παίζει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα χωρίς να αξίζει να παίζει βασικός κατά τη γνώμη μου(αλλά δεν υπάρχει άλλος), με τον Κάστρο να είναι το «αφεντικό» της μεσαίας γραμμής κ.ο.κ. Το στοίχημα θα είναι να μην κάνει αγωνιστικές βουτιές γιατί σιγά-σιγά θα βγουν και τα προβλήματα με τις κάρτες και τότε οι ηρωικοί θα γίνουν λιγότεροι στα χέρια του Κοκότοβιτς.

Ανέλαβε την Ηράκλεια ο Μαραντάς

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο η απάντηση του Γιώργου Μαραντά αλλά τελικά ήταν θετική. Έτσι ο νεαρός προπονητής που χθες παρακολούθησε και τον αγώνα στη Σκύδρα είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας. Μάλιστα είχε και την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες δίνοντας το παρών στη προπόνηση.

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Θεωρητικά πιο δύσκολο

Ο σημερινός αγώνας με την Καβάλα, θεωρητικά τουλάχιστον, έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας απ' ότι αυτός με την Κέρκυρα. Ο Πανσερραϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα με σχετικά μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία αλλά πάνω απ' όλα μια ομάδα με πολύ καλό, έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ. Και όντως η Καβάλα δεν είναι τυχαία στην 4η θέση με 12 βαθμούς. Η Κέρκυρα μπορεί να της έκατσε. Της Καβάλας όχι. Οπότε το έργο του Πανσερραϊκού γίνεται πολύ πιο δύσκολο αλλά το περίεργο με αυτή την ομάδα είναι ότι μερικές φορές κάνει τα εύκολα...δύσκολα και τα δύσκολα...εύκολα οπότε μπορώ όλα να τα περιμένω. Δε θα εκπλαγώ δηλαδή αν δω αυτή την ομάδα με τις όποιες αλλαγές θα έχει στη σύνθεση της να κερδίζει. Είμαστε ανάποδοι. Ναι, το ξέρω και συμφωνώ απόλυτα. Σε αντίθεση με τα όσα δοκίμαζε  ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μέσα στην εβδομάδα η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες θα αποτελείται από τους Ράντμαν, Παπάζογλου, Μαγουενέ, Άμο, Παντελιάδη, Κάστρο, Ανάκογλου, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Τάντιτς και Νταλέ. Δηλαδή έξω ο Γαλανόπουλος, Λεοζίνιο και ο Γεωργιάδης. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και τακτικά γιατί θέλει διάβασμα για να ανοίξεις την άμυνα της Καβάλας με Ντουγκλάο, Τόμασιτς και Ντιέ, Καρντόσο στα αμυντικά χαφ αλλά θέλει και πολύ τρέξιμο, καλά μαρκαρίσματα, βάθος στην άμυνα και προς Θεού όχι λάθη με Νταρσεβίλ, Ονουάτσι, Ογμπέτσε και Αμντούν μπροστά. Αϊντε να δούμε.