Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Aν άκουγα την καρδιά..."

"Αν άκουγα την καρδιά μου δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από τον Πανσερραϊκό. Μπορεί να μην είμαι καιρό εδώ αλλά έχω δεθεί πάρα πολύ και με τους φιλάθλους και με την ομάδα. Όμως επείδη η καριέρα του ποδοσφαιριστή είναι μικρή πρέπει να επιλέξω το καλύτερο για εμένα και επαγγελματικά. Θα περιμένω να με καλέσουν από την ομάδα, να μιλήσουμε, θα ακούσω τι έχουν να μου πουν και τι να μου προσφέρουν όχι μόνο όσον αφορά τα χρήματα αλλά και τις προοπτικές και θα αποφασίσω". Αυτό είπε ο Βέλιμιρ Ράντμαν στην εκπομπή "ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ" του TVS όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κάθε 28η αγωνιστική και βραβείο ο Γεωργιάδης...

Δίχως αμφιβολία θα ήταν άδικο, καθαρά για τους τύπους, να τελείωνε το πρωτάθλημα και να μην είχε πάρει βραβείο ο Γεωργιάδης από διαγωνισμό της Σούπερ Λίγκ. Αφού δεν το έκανε μετά το εκπληκτικό γκολ στον αγώνα με την ΑΕΚ, τα κατάφερε τώρα καθώς το γκόλ κόντρα στον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε το καλύτερο της 28ης αγωνιστικής με ποσοστό 60,58% αφήνοντας πίσω του τον Κέβιν Μιραλάς-35,71% και τον Χαβιέ Τομάς- 3,71%. Aυτό είναι το πρώτο βραβείο για παίκτη του Πανσερραϊκού τη φετινή χρονιά ενώ το- τυχαίο; δε νομίζω- της υπόθεσης είναι ότι ο Γεωργιάδης είχε πάρει βραβείο και την σαιζόν 2007-08 την 28η αγωνιστική από τα χέρια του Σάκη Αναστασιάδη. Τότε είχε αναδειχθεί βέβαια MVP για τα δύο γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο(2-2). Βραβείο εκείνη τη σαιζόν είχε πάρει και ο Τάσος Παπάζογλου που τότε είχε βγει MVP της 22ης αγωνιστικής μετά το καθοριστικό γκολ στον αγώνα Πανσερραϊκός-Ξάνθη.

" Ότι έγινε, έγινε"

Από τη μια οι "δηλώσεις" του Πέτρου Θεοδωρίδη και τα μηνύματα που στέλνει προς πάσα κατεύθυνση ότι τελείωσε και φεύγει και από την άλλη η διαφορετική...-άποψη; θέση; κατι ξέρω παραπάνω;- στενών του συνεργατών. Σε πηγαδάκια αρκετών...ντεσιμπέλ που στήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ακούστηκε  πως "ότι έγινε, έγινε, πρέπει να κοιτάξουμε πλέον πως θα μπορέσει να συνέλθει η ομάδα".
Πάντως η μόνη ξεκάθαρη απάντηση μπορεί να δοθεί από τον έναν και μοναδικό αρμόδιο. Δημόσια, σε συνέντευξη τύπου όπως έκανε σήμερα και ο Αχιλλέας Μπέος.

Νίκη ιστορίας...σε λάθος ώρα!

Αν η πρωταπριλιά ήταν την Κυριακή πολύ πιθανόν πολλοί ήταν αυτοί που δε θα πίστευαν τη νίκη του Πανσερραϊκού κόντρα στον ΠΑΟ. Και όμως ήρθε. Αδιάφοροι οι μεν, αδιάφοροι οι δε αλλά υπήρχαν στιγμές στον αγώνα που φαινόταν αυτό που είπε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά το τέλος του αγώνα: "Ο Πανσερραϊκός έπαιζε σαν τον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός σαν τον Πανσερραϊκό". Όρεξη, διάθεση για νίκη, πάθος και...θετική απάντηση στην πρόκληση για τους παίκτες του Πανσερραϊκού. Όλοι ανεξαιρέτως αν και σίγουρα τα περισσότερα εύσημα τα μαζεύει ο Τριανταφύλλου. Τον Γεωργιάδη και τον Ανάκογλου τους ξέρει η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Αντιθέτως τον Τριανταφύλλου τώρα τον μαθαίνει και όποιος ακόμα αναρωτιέται ας ρωτήσει τον Λέτο πως τον έβγαλε νοκ-αουτ ένας...κατά συνθήκη δεξιός μπακ. Βέβαια αυτό που έλεγαν οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα ήταν και η αλήθεια. Γλύκοπικρη γεύση άφησε η νίκη με τη λογική ότι  πλέον δεν είναι χρήσιμη. Είναι απλά μια παρηγοριά στον άρρωστο και μια τελευταία επίδειξη ικανοτήτων αυτής της ομάδας πριν το αντίο.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Γεωργιάδης: "Δε θέλω να φτάσουμε στα άκρα"

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Sportday" έδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας τόσο για τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκό όσο και για το "θερμό" επεισόδιο με τον Πέτρο Θεοδωρίδη αλλά και το...πολύχρωμο μέλλον του!
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Για τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού: "Θεωρώ πως δεν έγινε σωστός προγραμματισμός. Κάπου στη διάρκεια της διαδρομής χάσαμε τον προσανατολισμό. Την περίοδο του Ιανουαρίου η επιθετική ενίσχυση ήταν αναγκαία. Το γκολ ήταν ένας ένας τομές που πονούσαμε. Δεν έγιναν σωστές μεταγραφικές επιλογές και το πληρώσαμε με τον υποβιβασμό. Κρίμα, μπορούσαμε να το παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική". 
Για το γεγονός ότι εκείνος φέτος αναδείχθηκε παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του: "Όχι, δεν  θα το έλεγα αυτό. η ομάδα είναι ομάδα και κανένας πρόεδρος, προπονητής και παίκτης δεν μπαίνει πάνω από το δικός της συμφέρον. Ακόμα και αν "κέρδισε" όπως λες έναν παίκτη, θα ήταν προτιμότερο για μένα ο Πανσερραϊκός να έμενε στην κατηγορία".
Γκολ με ΠΑΟΚ. Το ίδιο με ΑΕΚ. Εις διπλούν στο ΚαραΪσκάκη με τον Ολυμπιακό. Πίστευες πώς εκείνο το δεκαήμερο θα το εξαργύρωνες με μεταγραφή;
"Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν είχα μείνει τόσα στα δικά μου γκολ, όσο στις ήττες της ομάδας μου. Την επόμενη μέρα ήμουν πιο ήρεμο, βαθιά μέσα μου πίστευα ότι ο πρόεδρος θα με πουλούσε. Θεώρησα ότι ήταν το κατάλληλο timing, αλλά έμεινα με την ελπίδα".
Για τον ίσχυε η πρόταση της ΑΕΚ των 500.000 ευρώ συν τους Λεονάρντο και Έντερ:
"Ο εκπρόσωπός μου ε είχε ενημερώσει για το οικονομικό σκέλος της πρότασης. Ίσως και λίγα χρήματα παραπάνω. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Δεν γνωρίζω για τα έμψυχα ανταλλάγματα. ο κ. Θεοδωρίδης, όμως, έκρινε πώς δεν ήταν ικανοποιητική η πρόταση και την απέρριψε. Η απόφασή του είναι σεβαστή".
Για το αν του είχε κάνει κρούση Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός:
"Έχω ακούσει πολλά γι' αυτές τις ομάδες. περισσότερο, όμως, από τις εφημερίδες, αλλά δεν μου έχει μιλήσει κάποιος. Δεν μου αρέσει να "φουσκώνω" το μυαλό μου με φήμες".
Για την... ένταση στη σχέση του με τον Θεοδωρίδη που προέκυψε μετά την μη πώλησή του είπε και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας τον είχε αποκαλέσει "παρτάκια":
"Ήταν μια εν θερμώ τοποθέτηση. Όπως και η δική μου τότε, αν θυμάστε με το ειρωνικό "ευχαριστώ". Το επεισόδιο εννοείται πως θεωρείται λήξαν. Την επόμενη μέρα κιόλας μιλήσαμε. Βάλαμε στην άκρη το προσωπικό συμφέρον και σκεφτήκαμε μόνο το καλό της ομάδας". 
Για το αν θα κάνει χρήση του νόμου Γουέμπστερ (σ.σ εξαγορά του τελευταίου χρόνου συμβολαίου):
"Ελπίζω να μην κάνω. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε στα άκρα. Δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο. Αρκεί φυσικά, οι απαιτήσεις του προέδρου να είναι σε λογικό επίπεδο. Αν κι εφόσον αποχωρήσω από τον Πανσερραϊκό, θέλω να το κάνω ως φίλος και να επωφεληθεί η ομάδα μου από τη μεταγραφή". 
Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο ή εξωτερικό; Ποια είναι η προτίμηση του Γιώργου Γεωργιάδη εν όψει καλοκαιριού;
"Δεν είμαι... αλλεργικός σε κανένα χρώμα, αν η απάντησή μου σε καλύπτει. Το εξωτερικό εννοείται ότι είναι στην άκρη του μυαλού μου αν προκύψει κάτι. Εξάλλου είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να σέβεται τον εαυτό του. Έχουμε καιρό μπροστά μας".

Bισαλτιακός...τέλος!

Όπως ήταν λίγο έως και πολύ αναμενόμενο, σύμφωνα και με τα όσα συζητιόταν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ο Βισαλτιακός παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας επιστρέφοντας μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΣ. Η ομάδα της Νιγρίτας που από το ξεκίνημα της χρονιάς αντιμετώπιζε προβλήματα δε μπόρεσε να αντέξει τα οικονομικά βάρη αρχικά αλλά και της κοροϊδία της πολιτείας και της ΕΠΟ και 7 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος αποφάσισε να αποσυρθεί. Μετά το διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη πάρθηκε η οριστική απόφαση και την Παρασκευή εστάλει στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής η επιστολή που καταμαρτυρούσε όλα τα παραπάνω και δήλωνε την αδυναμία της ομάδας να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις. Δυστυχώς ο Βισαλτιακός γίνεται ακόμα μια ομάδα που αποχωρεί από τη Δ΄ Εθνική και η 2η στον 1ο όμιλο μετά τον Εχίνοσπορ. Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο "νοσεί" και κάθε ημέρα πληγώνεται και περισσότερο.