Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Καραχάλιος: "Ξέρω και περιμένω"

Επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν έντονη η φημολογία για συμφωνία του Αλέξανδρου Καραχάλιου με τον Πανσερραϊκό, το pestoagorimou επικοινώνησε με τον 26χρονο επιθετικό του Αία Σαλαμίνας ο οποίος επιβεβαίωσε τις επαφές: "Γνωρίζω ότι ο εκπρόσωπος μου έχει έρθει σε επαφή με τον Πανσερραϊκό και βρέθηκε και στις Σέρρες αλλά αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω κάτι παραπάνω. Περιμένω την ειδοποίηση και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά. Συμφωνία δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε οριστικά τι ακριβώς θα γίνει". Πάντως οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θεωρείται κλεισμένος.

Ραντεβού με τον αγοραστή;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport" δεν αποκλείεται σήμερα ο Πέτρος Θεοδωρίδης να έχει ραντεβού με επίδοξο αγοραστή της ομάδας ο οποίος δεν αποκλείεται να μην είναι από την οικογένεια Κούτλα αν και οι τελευταίες πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τη μια πλευρά αναφέρουν ότι αν όχι σήμερα, μέχρι τις αρχές της εβδομάδας το ραντεβού Κούτλα-Θεοδωρίδη θα γίνει. Πολύ πιθανόν αυτός να είναι και ο λόγος που ζήτησε υπομονή από τα μέλη μέχρι την Δευτέρα.

Παντελιάδης: "Η ρετσινιά μένει στους Έλληνες"

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Metrosport" έδωσε ο Σάκης Παντελιάδης: "Σίγουρα όταν έχεις έναν σοβαρό τραυματισμό, η χρονιά δεν μπορεί να είναι καλή. Πόσο μάλλον, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε" τόνισε αρχικά ο Σάκης Παντελιάδης μιλώντας στο "Μ", τονίζοντας αναφερόμενος στον τραυματισμό του: "Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, τραυματίστηκα στο γόνατο. Δεν έγινε η αποθεραπεία που έπρεπε και γι΄ αυτό φταίω μόνο εγώ. Ήθελα να επιστρέψω όσο το δυνατόν νωρίτερα για να βοηθήσω την ομάδα και ίσως έτσι επιβάρυνα την κατάστασή μου με συνέπεια να έρθει και ο άλλος τραυματισμός".Τι έφταιξε όμως και ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην Σούπερ Λίγκα; "Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, θεωρώ πως στην ομάδα υπήρχαν λίγοι Έλληνες. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει περισσότερο φιλότιμο. Χαρακτηριστικό πιστεύω πως είναι το παράδειγμα της Κέρκυρας, η οποία τελικά παρέμεινε στην Σούπερ Λίγκα έχοντας στις τάξεις της πάρα πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, με αρκετούς μάλιστα εξ αυτών να προέρχονται από την Β΄ Εθνική. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής νοιάζεται περισσότερο για την ομάδα που αγωνίζεται και θέλει περισσότερο από τους ξένους να μην πέσει κατηγορία. Εκ των πραγμάτων, η ρετσινιά μένει στους Έλληνες. Επιπλέον, καλώς ή κακώς οι περισσότερες ευθύνες βαραίνουν εμάς και δεν το λέω από κακία. Φέτος αρκετά παιδιά άκουσαν άδικα τα εξ αμάξης, όπως για παράδειγμα ο Γεωργιάδης και ο Παπάζογλου. Για μένα πάντως, ο υποβιβασμός αποτελεί πισωγύρισμα, από τη στιγμή που πάντα κοιτάω ψηλά. Αυτοί που την πληρώνουν τελικά όμως είναι οι Έλληνες παίκτες, οι οποίοι πάντα είναι αυτοί που τραβάνε κουπί".
Σε ότι αφορά τώρα το ερώτημα για το τι άλλαξε στο διάστημα που ανέλαβε πρώτος προπονητής ο Παύλος Δημητρίου, ο Σάκης Παντελιάδης υπογράμμισε: "Χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν, αν στην Λάρισα πηγαίναμε με τον κ. Παύλο (σ.σ. Δημητρίου) και τον κ. Σάκη (σ.σ. Αναστασιάδη), ενδεχομένως όλα στη συνέχεια να ήταν διαφορετικά. Εκείνη την εβδομάδα που ακολούθησε του αγώνα με τον Ατρόμητο, μας έδωσαν φτερά και άλλη ψυχολογία. Ειδικά ο κ. Δημητρίου που ανέλαβε τελικά λίγο αργότερα, ήταν ο μοναδικός που δεν μας πίεζε ψυχολογικά και ο μόνος ίσως που πίστεψε τόσο σε εμάς και στις δυνατότητές μας. Η ουσία βέβαια είναι πως δεν αποφύγαμε τον υποβιβασμό και αυτό βαραίνει όλους μας. Όχι μόνο τον πρόεδρο, για τον οποίο πιστεύω πως μέρος της κριτικής που του ασκήθηκε ήταν άδικη. Δεν λέω πως ο κόσμος έχει άδικο. Όμως, ο κ. Θεοδωρίδης ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, τη στιγμή που πάρα πολύ κρύφτηκαν. Επαναλαμβάνω πως όλοι έχουμε ευθύνες για τον υποβιβασμό. Εκτός βέβαια από τους φιλάθλους μας, που σε όλη τη χρονιά ήταν στο πλευρό μας και μας βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό".

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Παραιτήσεις...εν αναμονή!

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση ανάμεσα στον Πέτρο Θεοδωρίδη και τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ δεν έγινε και πάλι και πλέον υπάρχει πρόθεση τριών μελών και συγκεκριμένα των κυρίων Ιλανίδη, Καπλανίδη και Κοτσαμπά να παραιτηθούν λόγω της αγνοητικής του στάσης. Η αρχική πληροφορία για έγγραφη και οριστική παραίτηση δεν επιβεβαιώνεται  από την ΠΑΕ αν και αρχικά κυκλοφόρησε ότι οι παραιτήσεις είναι οριστικές και μάλιστα φαινόταν σχεδιασμένη και συνέντευξη τύπου. Πάντως ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού φέρεται να τους ζήτησε να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα και για αυτό υπάρχει καθυστέρηση.

Επιβεβαίωση και από ΑΕΚ για Ράντμαν!

Aπο "κιτρινόμαυρα" χείλη επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του pestoagorimou για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βέλιμιρ Ράντμαν σύμφωνα με την "Κιτρινόμαυρη Ώρα" καθώς ο Στάυρος Αδαμίδης επιβεβαίωσε τις επαφές και το ενδιαφέρον. Ο 27χρονος Κροάτης γκολκίπερ μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό τον Ιούνη και οι άνθρωποι της Ένωσης τον έχουν ήδη πλησιάσει, για αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο ως και ακατόρθωτο για τους «ερυθρόλευκους» να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ράντμαν θεωρεί ιδανική περίπτωση την ΑΕΚ και θέλει να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει απορρίψει καλή πρόταση από την Ουκρανία ώστε να μείνει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στην Ένωση. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Χιμένεθ ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή που δε θα κοστίσει στην ΑΕΚ κάτι περισσότερο από 100.000 ευρώ καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος και το κασέ του χαμηλό. Για τον Ράντμαν ενδιαφέρον έχει δείξει τόσο ο Άρης όσο και η Ξάνθη.

Στη λίστα Ρούτσης και Σαλαμαστράκης!

Μπορεί αρκετά θέματα να παραμένουν ανοιχτά με πρώτο και καλύτερο το διοικητικό ωστόσο ένα πλάνο για την επόμενη χρονιά φαίνεται πως έχει μπει ήδη σε εφαρμογή και καταρχήν περιλαμβάνει κάποια ονόματα που φαίνεται να βρίσκονται στη λίστα του Πέτρου Θεοδωρίδη.
Σήμερα, δημοσίευμα της εφημερίδας ''Εξέδρα''  τονίζει πως στο ''στόχαστρο'' των ''λιονταριών'' βρίσκονται οι Χρήστος Ρούτσης και Γιώργος Σαλαμαστράκης.
Ο Ρούτσης είναι 26 ετών  αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και για πέντε χρόνια ήταν στο ρόστερ του Πανσερραϊκού με μια παρένθεση την περίοδο 2008-09, όταν έπαιξε δανεικός στην Δόξα Δράμας (Γ' Εθνική, 28 συμμετοχές-2 γκολ).Στον Πανσερραϊκό είχε συνολικά μόλις 32 συμμετοχές και φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 αγώνες έχοντας πετύχει 1 γκολ, με τους ''μαυραετούς''. Όσον αφορά τον Γιώργο Σαλαμαστράκη από την άλλη είναι 30 ετών. Έπαιξε αρχικά στην Ρόδο και είχε 44 συμμετοχές σε δύο σεζόν στη Γ' Εθνική.Το 2005 μεταπήδησε στον Διαγόρα και φέτος διανύει την 6η χρονιά του στην ομάδα, έχοντας συνολικά 149 συμμετοχές και 11 τέρματα στην Β' Εθνική.
φωτό-panserraikos.blogspot.com

Και όμως ακόμα...κάτι περιμένει και ελπίζει!

Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι μέσα σε ένα καλοκαίρι είναι δύσκολο να πέσει τόσο "φως" στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να...πληρώσουν όλοι τις "αμαρτίες" τους ωστόσο ο Πέτρος Θεοδωρίδης συνεχίζει να ελπίζει. Όσο και αν φαίνεται περίεργο, το άνοιγμα της υπόθεσης Πανιώνιος-Διναμό Τιφλίδας που ήταν ο πρώτας αγώνας που θεωρήθηκε στημένος από την ΟΥΕΦΑ υπό προεδρίας Λέναρντ Γιόχανσον, έδωσε ελπίδες στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού ότι μπορεί να προχωρήσει η έρευνα και για τα υπόλοιπα παιχνίδια που θεωρούνται ύποπτα και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Κουβέντα παραμονής(;) για Βρούτσινα, Ράντμαν, Μπέλιτς

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι Μπόγιαν Βρούτσινα, Βέλιμιρ Ράντμαν και Νίκολα Μπέλιτς, όπου και συναντήθηκαν με τον Πέτρο Θεοδωρίδη προκειμένου να συζητήσουν για το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον τους στην ομάδα. Όπως είναι φανερό, μπορεί να κυκλοφορούν σενάρια πώλησης της ομάδας και ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" να επιμένει ότι..."τελείωσε", αλλά ο μηχανισμός προγραμματισμού ενόψει της επόμενης χρονιάς άρχισε να λειτουργεί. Την συνάντηση επιβεβαίωσαν οι τρεις ποδοσφαιριστές μετά από επικοινωνία με το pestoagorimou λέγοντας ωστόσο ότι δεν προέκυψε κάτι οριστικό. Από τις τρεις περιπτώσεις πιο εφικτή είναι αυτή του Μπόγιαν Βρούτσινα. Ο Κροάτης επιθετικός που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά μίλησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη για την πορεία του τραυματισμού του ενώ και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε επιθυμία προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία. Έτσι και αλλιώς ο Βρούτσινα τόνισε πως θέλει να αποδείξει ότι δεν επιλέχθηκε άδικα και παράλληλα να ευχαριστήσει τον Πανσερραϊκό για τον τρόπο που του φέρθηκε στην περίοδο του σοβαρού του τραυματισμού. Από την άλλη ο Νίκολα Μπέλιτς που έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία να παραμείνει, άκουσε κάτι ανάλογο από τα χείλη του προέδρου ωστόσο θα πρέπει να δεχθεί ένα συμβόλαιο στα μέτρα της...εποχής και της FOOTBALL LEAGUE. Πάντως στη συνάντηση δεν αναπτύχθηκε συζήτηση για το οικονομικό. Όσον αφορά τέλος τον Βέλιμιρ Ράντμαν είναι η πιο δύσκολη περίπτωση καθώς οι εμφανίσεις του έχουν αναγκάσει αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκ(μεταξύ των οποίων και την ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) να του χτυπήσουν την πόρτα και ο Πέτρος Θεοδωρίδης θα δυσκολευτεί να τον πείσει. Πάντως οριστική κατάληξη στις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών θα υπάρχει μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.

Πήρε την άδεια ο Πανσερραϊκός-Πέφτει ο Ηρακλής!

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.
Καθαρά θέμα γοήτρου και δικαίωσης η υπόθεση για τον Πανσερραϊκό-Πέφτει στη FOOTBALL LEAGUE o Ηρακλής!

Κρούση σε Καραχάλιο

Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL" αναφέρει κρούση του Πανσερραϊκού στον 26χρονο επιθετικό του Αίαντα Σαλαμίνας, Αλέξανδρο Καραχάλιο, που έχει πετύχει φέτος 13 γκολ στην FOOTBALL LEAGUE2. Ο Καραχάλιος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανιώνιο, τον Ακράτητο, την Καβάλα, την Καλλιθέα και το Κορωπί. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης είναι στο στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης και της Παναχαϊκής ωστόσο μέχρι τις 20 Μαϊου ο παίκτης θα πάει στην Ισπανία για να δοκιμαστεί στην Αλκοκόρν που πέρυσι είχε αποκλείσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο κύπελλο.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μικρό καλάθι...

Δε θέλω και δε μπορώ άλλωστε να αμφισβητήσω το ενδιαφέρον της οικογένειας Κούτλα για την αγορά του Πανσερραϊκού από τη στιγμή που ούτε λίγο, ούτε πολύ και ο ίδιος ο Πέτρος Θεοδωρίδης έστω και εμμέσως επιβεβαίωσε μια άτυπη τουλάχιστον επαφή. Είμαι επιφυλακτικός ωστόσο για ότιδήποτε ανάλογο. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Η εμπειρία, παρακολούθησης τουλάχιστον, αγοραπωλησιών διαφόρων ομάδων του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, μου έχει διδάξει πως τέτοιες δουλειές συνήθως γίνονται στα βουβά και όταν υπάρχει όντως κάτι δεδομένο γίνεται ευρέως γνωστό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η δημοσιοποίηση του όποιου ενδιαφέροντος έγινε σε πολύ πρώιμο στάδιο. Το παραδέχθηκαν άλλωστε και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι ότι είναι έτσι. Μπορεί να προχωρήσει, μπορεί και όχι βέβαια γιατί ακόμα και αν καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν είμαι βέβαιος ότι το ποσό που θα ακούσουν από τα χείλη του Πέτρου Θεοωρίδη θα ακουστεί...μελωδικό στα αυτιά τους. Μάλλον το αντίθετο και συνεχίζω να πιστεύω ότι στις συγκεκριμένες οικονομικές εποχές είναι ρίσκο ίσως ακόμα και χαμένα λεφτά για κάποιον να "επενδύσει" στο ποδόσφαιρο. Έτσι και αλλιώς η οικογένεια Κούτλα ανέφερε επανειλλημένως πως θέλει να μπει γενικά στο ποδόσφαιρο σε σημείο που έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Οδυσσέα Αναγέννησης. Μπορεί να κάνει την επιθυμία της πράξη όσο το δυνατόν γίνεται λιγότερο "αναίμακτα" για την τσέπη της.  Όλα αυτά βέβαια μπορεί να είναι και μπαρούφες και τα πράγματα να πάρουν την τροπή τους είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ίδωμεν...

15 λεπτά ήταν αρκετά...

Μόλις 15 λεπτά κράτησε η εξέταση της έφεσης του Πανσερραϊκού από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι της επιτροπής έλεγξαν τα συμπληρωματικά στοιχεία που ήρθαν για να καλύψουν τις παραλείψεις που εντοπίστηκαν στον φάκελο κατά την πρώτη εκδίκαση και πλέον αναμένεται η απόφαση. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ επιβεβαίωσε στην επιτροπή πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το δίπλωμα προπονητικής του Λάκη Υφαντή.

Θεοδωρίδης: "Είναι δικό μου θέμα με ποιον πίνω καφέ"

Η αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών επικοινώνησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη ο οποίος αναφέρθηκε..."off air" πάνω στο θέμα που έχει προκύψει λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχει χειροπιαστό ενδιαφέρον. Δε θα δώσω λογαριασμό με ποιον πίνω καφέ, είναι δικό μου θέμα. Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για να χαρούν κάποιοι που θα φύγω. Αν όντως υπάρξει κάτι επίσημο δεν έχω πρόβλημα να βγω να το πω".

"Ναι, υπάρχει επαφή"

Η χθεσινή πληροφορία για ενδιαφέρον της εταιρείας "KAOIL" για αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός επιβεβαιώθηκε από τα χείλη των ίδιων των ανθρώπων της εταιρείας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Nίκο Κούτλα όσο και με τον πρόεδρο του Δ.Σ, Κώστα Κούτλα(φώτο) που είναι και γιός του, οι δύο άνδρες χωρίς να θέλουν να πουν πολλά λόγια γιατί όλα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο επιβεβαίωσαν την ύπαρξη ενδιαφέροντος και την επαφή με τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Όπως είπαν χαρακτηριστικά οτιδήποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή θα ήταν ανώριμο εκ μέρους τους καθώς πρόκειται απλά για μια τελείως διερευνητική επαφή αφού δεν αναφέρθηκαν σε κάτι ουσιαστικό ενώ εξέφρασαν την πρόθεση τους να μπουν γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πάντως η πιθανολογούμενη σημερινή συνάντηση δεν επιβεβαιώνεται ενώ ο Κώστας Κούτλας είπε πως αν το ποσό πώλησης είναι επιτρεπτό τότε θα ενδιαφερθούν. H άγνοια που υπάρχει από πλευράς ανθρώπων του Πανσερραϊκού για το όλο θέμα οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο ότι όλα τα παραπάνω προφανώς τα ξέρει μόνο ο Πέτρος Θεοδωρίδης και ίσως ακόμα λίγοι του στενού του περιβάλλοντος.

H Kaoil ενδιαφέρεται για τον Πανσερραϊκό;

Σε δημοσίευμα του footballserres.gr και του Πέτρου Πετρούση αναφέρεται ενδιαφέρον της εταιρείας "ΚΑOIL" για τον Πανσερραϊκό. Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Ο Πέτρος Θεοδωρίδης από τον κ. Κούτλα πήρε τον Πανσερραϊκό και στον κ. Κούτλα φαίνεται ότι θα τον παραχωρήσει. Μπορεί το μυαλό όλων να πηγαίνει στον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Την Τρίτη 3 Μαΐου είναι προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός και τον Νίκο Κούτλα ιδιοκτήτη της εταιρίας πετρελαιοειδών KAOIL. Το ραντεβού δεν είναι το πρώτο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τελευταία συνάντηση ήταν λίγες ημέρες πριν το Πάσχα ώστε να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις των δύο πλευρών. Μόλις έγινε αντιληπτό το πραγματικό ενδιαφέρον τόσο της πώλησης της Π.Α.Ε. από τον Πέτρο Θεοδωρίδη όσο και της αγοράς από την οικογένεια Κούτλα, ορίσθηκε νέο ραντεβού με τη σημερινή ημερομηνία. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαία η ημερομηνία για την συνάντηση, καθώς η πλευρά των υποψήφιων αγοραστών είχε μεγάλο φόρτο εργασίας λόγω των τελευταίων ημερομηνιών διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης. Πάντως, η γνωριμία των δύο πλευρών μόνο πρόσφατη δεν είναι. Προ τριετίας, η οικογένεια Κούτλα και ο Πέτρος Θεοδωρίδης έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία ώστε να διαφημιστεί η εταιρεία στο μπροστινό μέρος της φανέλας του Πανσερραϊκού την προηγούμενη χρονιά στη Super League. Τότε όμως δεν έκλεισε η συμφωνία λόγω μιας... επιταγής. Ο Νίκος Κούτλας είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας KAOIL και πρόεδρος είναι ο γιος του Κώστας, ο οποίος και θα ασχοληθεί ενεργά με τα του Πανσερραϊκού εάν και εφόσον κλείσει η συμφωνία. Το ραντεβού είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς σε περίπτωση που όλα εξελιχθούν θετικά τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Από την πλευρά της Π.Α.Ε. πάντως διαψεύδουν τη σημερινή συνάντηση ενώ από την πλευρά Κούτλα δεν υπάρχει ακόμη διάθεση για την παραμικρή δήλωση".

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δοκιμές Βραζιλιάνων, Tσέχου και φιλικό

Στις Σέρρες βρίσκονται από σήμερα δύο νεαροί Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δοκιμαστούν τις επόμενες ημέρες από το τεχνικό τιμ. Ο ένας λέγεται Άλεξ είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως χαφ και ο δεύτερος λέγεται Ούγκο είναι 22 χρονών και αγωνίζεται δεξί χαφ, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό(17.30 Δημοτικό Γήπεδο) με τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης όπως και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας αλλά και ένας Τσέχος αμυντικός χαφ ονόματι Μίκα Σκάζνι που αγωνιζόταν στην Κύπρο. Την ομάδα θα καθοδηγήσει ο βοηθός του Παύλου Δημητρίου και γυμναστής της, Σάκης Παντελίδης, καθώς ο προπονητής του Πανσερραϊκού βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Καβάλα όπου και παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής επιπέδου ΟΥΕΦΑ Α΄.

Ν. Παπαδόπουλος: "Αν μου γίνει πρόταση, θέλω"

"Aν μου γίνει πρόταση θα ήθελα να αναλάβω την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, με μεγάλη δυναμική και γνωρίζω βέβαια ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή αλλά μπορεί να το ξεπεράσει. Γνωρίζω τον Πέτρο Θεοδωρίδη από 16 χρονών, έχουμε μια πολύ καλή σχέση αλλά ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του". Αυτά ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου σε τηλεφωνική συνομιλία του με τον Βασίλη Αναστασιάδη που μεταδόθηκε από την ΕΡΑ Σερρών.

Διοικητικές εξελίξεις;

Με διοικητικές ζυμώσεις αναμένεται να τρέξει η εβδομάδα στα θέματα του Πανσερραϊκού καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες παραιτήσεις κάποιων εκ των εναπομείναντων μελών του Δ.Σ. Αυτό θα γίνει φυσικά μετά την επικοινωνία που θα θελήσουν να έχουν με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, από τον οποίον θα ζητήσουν τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα και αναλόγως με τις απαντήσεις θα πράξουν.

Τάντιτς: "Δεν αποκλείω τίποτα"

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" ο Μπόζινταρ Τάντιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον Πανσερραϊκό λέγοντας: "Το συμβόλαιο μου με τον ΟΦΗ τελειώνει σε λίγο καιρό και τότε θα πάρω την απόφαση μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με κάποιον γιατί είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου αλλά η αγάπη μου για τις Σέρρες είναι γνωστή".

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αναρωτιέμαι...

Δεν ασχολείται απολύτως κανείς με το θέμα αλλά...τι μπορεί να ΜΗΝ γίνει την Τρίτη ή την Δευτέρα τέλος πάντων(λάθος μου);