Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Στη λίστα Ρούτσης και Σαλαμαστράκης!

Μπορεί αρκετά θέματα να παραμένουν ανοιχτά με πρώτο και καλύτερο το διοικητικό ωστόσο ένα πλάνο για την επόμενη χρονιά φαίνεται πως έχει μπει ήδη σε εφαρμογή και καταρχήν περιλαμβάνει κάποια ονόματα που φαίνεται να βρίσκονται στη λίστα του Πέτρου Θεοδωρίδη.
Σήμερα, δημοσίευμα της εφημερίδας ''Εξέδρα''  τονίζει πως στο ''στόχαστρο'' των ''λιονταριών'' βρίσκονται οι Χρήστος Ρούτσης και Γιώργος Σαλαμαστράκης.
Ο Ρούτσης είναι 26 ετών  αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και για πέντε χρόνια ήταν στο ρόστερ του Πανσερραϊκού με μια παρένθεση την περίοδο 2008-09, όταν έπαιξε δανεικός στην Δόξα Δράμας (Γ' Εθνική, 28 συμμετοχές-2 γκολ).Στον Πανσερραϊκό είχε συνολικά μόλις 32 συμμετοχές και φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 αγώνες έχοντας πετύχει 1 γκολ, με τους ''μαυραετούς''. Όσον αφορά τον Γιώργο Σαλαμαστράκη από την άλλη είναι 30 ετών. Έπαιξε αρχικά στην Ρόδο και είχε 44 συμμετοχές σε δύο σεζόν στη Γ' Εθνική.Το 2005 μεταπήδησε στον Διαγόρα και φέτος διανύει την 6η χρονιά του στην ομάδα, έχοντας συνολικά 149 συμμετοχές και 11 τέρματα στην Β' Εθνική.
φωτό-panserraikos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου