Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Δόξα Δράμας με έδρα...τις Σέρρες!

Το Δημοτικό γήπεδο Σερρών δήλωσε ως πρώτη έδρα σε περίπτωση ανόδου της στη Σούπερ Λίγκ η Δόξα Δράμας και ως δεύτερη το γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" της Καβάλας. Στα απαιτούμενα έγγραφα για την αδειοδότηση εκτός από τα οικονομικά, τα διοικητικά υπάρχει και το κομμάτι των υποδομών και  το γήπεδο των "μαυραετών" που όπως είναι γνωστό δεν πληροί τις προϋποθέσεις γιατί καταρχήν δεν διαθέτει φωτισμό και κατά δεύτερον σκέπαστρο. Επειδή όμως σε κάποιο από τα απαιτούμενα έγραφα πρέπει να αναφερθεί το γήπεδο που θα παίζει η ομάδα αν κατά πρώτο λόγο καταφέρει να αγωνιστεί στα πλέι οφ και κατά δεύτερο κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ λιγκ η Δόξα δήλωσε τα γήπεδα των Σέρρων και της Καβάλας.  Όπως αναφέρει το dramagoal.gr με εντολή του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κασδοβασίλης, είχε επικοινωνία με τον επίτιμο πρόεδρο της Καβαλάς Μάκη Ψωμιάδη και τον ισχυρό άνδρα του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη και ζήτησε την άδεια τους για να δηλώσουν τα δύο γήπεδα. Οι δύο άνδρες ήταν θετικοί στο αίτημα της Δόξας και ο Κασδοβασίλης επικοινώνησε με τους δημάρχους των δύο γειτονικών πόλεων για να πάρει τη συγκατάθεση τους. «Κανένα πρόβλημα» ήταν η απάντηση τους και στο φάκελο δηλώθηκαν τα δημοτικά γήπεδο της Καβάλας και των Σερρών και στην περίπτωση που η Δόξα καταφέρει να συμμετέχει στα πλέι οφ και κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ λιγκ, τότε η Δόξα θα αγωνίζεται στις γειτονικές πόλεις. Μπορεί η Δόξα να βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία αλλά το γεγονός πως δεν αποκλείεται τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Διαγόρας να μην πάρουν αδειοδότηση ακόμα και για τη συμμετοχή στα πλεϊ οφ, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τους "μαυραετούς".

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μιχαϊλ"ΟΦ"...και στο βάθος Ν. Παπαδόπουλος!

Μπορεί ακόμα και ένας ολόκληρος αγώνας να μην είναι ικανός προκειμένου να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα αλλά μια άποψη σίγουρα διαμορφώνεις και όσοι παρακολούθησαν το σημερινό οικογενειακό διπλό του Πανσερραϊκού με την ομάδα Νέων δε θαμπώθηκαν από τον Αντόνιο Μιχαϊλόφ. Ο Βούλγαρος που αγωνίστηκε και στα δύο ημίχρονα σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού δε κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις έχοντας ελάχιστες καλές στιγμές και αν και είναι νωρίς, μάλλον θα αποχωρήσει. Κατά τα άλλα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport" ο Πανσερραϊκός κοιτά για τη θέση του προπονητή την περίπτωση του Ν. Παπαδόπουλου που όπως φημολογείται θα αποχωρήσει από την Ξάνθη. Μάλιστα ο Πέτρος Θεοδωρίδης φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον νεαρό τεχνικό για να βολιδοσκοπήσεις τις προθέσεις του ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Στις Σέρρες ο Τζόσεφ Οκόνκουο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νιγηριανός επιθετικός που βρίσκεται στις Σέρρες προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Παύλο Δημητρίου λέγεται Τζόσεφ Οκόνκουο. Με επιφύλαξη(γιατί με αυτούς δε βγάζεις εύκολα άκρη) μεταφέρουμε πως πρόκειται για έναν 24χρονο επιθετικό ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μάλτα με τη φανέλα της Βαλέττα ενώ παλαιότερα αγωνιζόταν επίσης στη Μάλτα με τη φανέλα της Ντίνγκλι Σάλοους. Πολύ πιθανόν να λάβει μέρος στο φιλικό με την ομάδα Νέων.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Θα μείνουν με την όρεξη...του Σισέ!

Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού ή και όχι μόνο περίμεναν πως και πως τον αγώνα της 3ης Απριλίου στις Σέρρες μεταξύ του Πανσερραϊκού και των πρασίνων για να δουν από κοντά τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Τζιμπρίλ Σισέ, δε θα τα καταφέρουν. Ο Γάλλος συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με την Κέρκυρα και ο Φερεϊρά απόφασισε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 28ης αγωνιστικής.

ΣΧΟΛΙΟ: Το επισημαίνω πολύ απλά γιατί όντως πολλοί μου έλεγαν αν δεν έρθει ο Σισέ δε πάμε στο γήπεδο.

Δοκιμάζει τον Αντόνιο Μιχαϊλόφ

Στις Σέρρες βρίσκεται ο 19χρονος Βούλγαρος επιθετικός Αντόνιο Μιχαϊλόφ προκειμένου να δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες από τον Παύλο Δημητρίου. Σε ηλικία 16 ετών και αφού ξεπήδησε από τις ακαδημίες της Λομπάρντια τον επέλεξε η Μίλαν στην οποία αγωνίστηκε από το 2007 μέχρι και το 2010 παίζοντας τόσο στην ομάδα Κ-18 όσο και στην Κ-20 με την οποία την τελευταία χρονιά του είχε βγει πρώτος σκόρερ με 25 γκολ και κατέκτησε και το κύπελλο Ιταλίας στην κατηγορία της ομάδας(μετά από 25 χρόνια για τη Μίλαν). Στο ξεκίνημα της σαιζόν βρέθηκε στην ΟΦΚ Σίλβεν της Βουλγαρίας που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική και αυτή τη στιγμή είναι στη 13η θέση. Ο Αντόνιο Κρασιμίροφ Μιχαϊλόφ όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του είχε μόλις 2 συμμετοχές και 24 λεπτά συμμετοχής. Έχει ύψος 1,84 και χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων Βουλγαρίας. Ο Παύλος Δημητρίου θα έχει την ευκαιρία να τον δει στο φιλικό με την ομάδα Νέων την Πέμπτη.