Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η Στουτγκάρδη θέλει Κολέν!

Ένας αμυντικός που...πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Πανσερραϊκό κατά τη διάρκεια της θητείας της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ, ετοιμάζει βαλίτσες για Μπουντεσλίγκα. Σύμφωνα με το 
http://www.fussballtransfers.com/ η Στουτγκάρδη έχει κάνει κρούση στη Σετουμπάλ για τον 24χρονο αμυντικό Ορέλιεν Κολέν που μέχρι τον περασμένο Γενάρη ήταν στις Σέρρες!

To "Goal" για Μαουένε!

Ακόμα ένα όνομα ξένου ποδοσφαιριστή προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων "ερυθρόλευκων" ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον 30χρονο Γάλλο, Γιουλ Άλιντορ Μαουένε, που σύμφωνα με την εφημερίδα "goal" είναι στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού.
Ο Μαουενέ έχει μακρά θητεία στα αγγλικά γήπεδα, αρχικά με τη φανέλα της Ντέρμπι Κάουντι (2001-2004) και της Πρέστον, όπου αγωνίστηκε μέχρι και φέτος κάνοντας συνολικά 22 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ έχει λήξει.

Συνεχίζει στην Ηράκλεια ο Κρυστάλλης

Οι καλές ομάδες χτίζονται έχοντας και τους φυσικούς τους ηγέτες και έτσι θα ήταν έκπληξη αν ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και ο Παντελής Kρυστάλλης, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Μέγα, δεν ακολουθούσαν κοινή πορεία και στη Γ΄ Εθνική. Έτσι λοιπόν χθες η διοίκηση συμφώνησε σε όλα με τον 28χρονο επιθετικό(πρώτος σκόρερ τη φετινή χρονιά) και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τον επόμενο χρόνο.

Eπαφές με Μπρέσια και Κιέβο για φιλικά

H απόφαση του Πανσερραϊκού για ταξίδια στην Ιταλία ή στην Αυστρία προκειμένου να γίνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας έχει ληφθεί εδώ και καιρό και οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν για ομάδες με τις οποίες θα δώσουν φιλικά παιχνίδια στη γειτονική χώρα. Δύο από αυτές είναι η Μπρέσια και η Κιέβο, ομάδες από τη γείτονα χώρα, Ιταλία. Ο Πανσερραϊκός καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ταξιδέψει στο εξωτερικό αρχές αυγούστου. Είτε 5-15, είτε 3-13!

Η Ρεάλ το ξέρει;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα theplayer.gr ο Πανσερραϊκός όχι μόνο εξετάζει τους δύο ποδοσφαιριστές της Ρέαλ, Μάρκος Τεμπάρ Ραμίρο-Χοσέ Μαρία Σεμά Αντόν, αλλά βρήκε και δίαυλο επικοινωνίας με τη Μαδρίτη και φαίνεται ότι δεν θα τον αφήσει να πάει χαμένος. Mάλιστα λέγετα πως με τους δύο ποδοσφαιριστές η ομάδα των Σερρών έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία, όπως και με τη διοίκηση της Ρεάλ και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τη Δευτέρα θα πρέπει να μπουν στο αεροπλάνο για να έρθουν στην Ελλάδα και να βάλουν την υπογραφή τους σε μονοετή συμβόλαια!

ΣΧΟΛΙΟ: Δε ξέρω αν όντως θα έρθουν γιατί πολλά έχουμε δει αλλά πληροφοριακά μπορώ να σας πω για τους δύο παίκτες ότι: ο Τεμπάρ Ραμίρο έκανε μόλις 9 συμμετοχές στη Β΄ Ισπανίας με τη Χιρόνα αγωνιζόμενος συνολικά 482 λεπτά. Όσον για τον Αντόν, ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης C και δεν αναφέρονται συμμετοχές τη φετινή χρονιά ενώ μένει και ελέυθερος και άρα δε μπορεί να έρθει δανεικός!

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Aπό την Αναγέννηση...στο Βόλο

Αυτό το δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Βαγγέλης Γκότοβος. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που φέτος φόρεσε τη φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης κάνοντας μια αρκετά καλή χρονιά, κάνει το μεγάλο βήμα και από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Έχει υπάρξει συμφωνία αφού ο παίκτης έμεινε ελεύθερος και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση.

Έρχονται και άλλες αποχωρήσεις στον Πανσερραϊκό

Η αποχώρηση-παραίτηση του Βασίλη Ανατολίτη για όσους γνώριζαν δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία αν και ενόχλησαν πολλούς τα υπονοούμενα που άφησε με την επιστολή του. Πάντως αυτή η αποχώρηση από το Δ.Σ πιθανόν δε θα είναι και μοναδική καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλες.
Σήμερα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουστιαστικά προαναγγέλει αλλαγές σε όλα τα τμήματα αλλά αρκεί κάποιος να σταθεί στη φράση:
"ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση όλων των τμημάτων της ΠΑΕ καθώς και του διοικητικού σχήματος, προκειμένου να επαναπροσδιοριστούν οι αρμοδιότητες των μελών που επιθυμούν να παραμείνουν στη σύνθεση του Δ.Σ."
Αν δε θέλετε, αντίο...

Συνάντηση Θεοδωρίδη-Λούβαρη για...Παπάζογλου

Σύμφωνα με τις εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Λούβαρης συναντήθηκε χθες με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και συζήτησαν την περίπτωση αγοράς του Τάσου Παπάζογλου. Υπήρξε μια οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς ο Ολυμπιακόες φέρεται να προσφέρει έως και 400.000 ευρώ για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού την ώρα που ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τον κοστολογεί αρκετά παραπάνω. Πάντως τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία αν και ακόμα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δε γνωρίζει τίποτα για τις επαφές και...αναμένει στο ακούστικο του.

Δύο Μαδριλένοι για Πανσερραϊκό

Σύμφωνα με το e-soccer.gr sτο στόχαστρο του Πανσερραϊκού βρίσκονται οι Μάρκος Ραμίρο Τεμπάρ και Χοσέ Μαρία Σαμπέρ Αντόν που ανήκουν στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος είχε παραχωρηθεί πέρυσι στην Χιρόνα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας προκειμένου να αποκομίσει πολύτιμο χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα είναι 24 ετών και καλύπτει κυρίως την θέση του κεντρικού χαφ.
Όσον αφορά τον δεύτερο είναι 20χρονος αριστερός μπακ, ενώ πέρυσι μετρούσε 31 συμμετοχές πετυχαίνοντας ένα γκολ, αγωνιζόμενο στην δεύτερη ομάδα των «μερένχες». Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Στη φώτο ο Μάρκος Ραμίρο με τη φανέλα της "βασίλισσας".

Για όσους ξέχασαν ή αγνοούν τις τιμές των διαρκείας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται είτε στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είτε να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2321035745.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να διατηρήσουν τη θέση τους και στη νέα περίοδο, έχουν τη δυνατότητα να την ανανεώσουν ως την 1η Ιουλίου.

ΤΙΜΕΣ:

Θύρα 3:δερμάτινα 1000 ευρώ
Θύρα 3: πλαστικά 500 ευρώ
Θύρα 2-4: 400 ευρώ
Θύρα 1: 350 ευρώ
Θύρα 5-6: 200 ευρώ
Θύρα 5-6: οικογενειακά 200 ευρώ
Γυναικεία εισιτήρια: 100 ευρώ (πλην θύρας 3)
Εφηβικά εισιτήρια (13-17 ετών): 100 ευρώ (πλην θύρας 2,3,4)

Για παιδιά έως 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν (πλην των θυρών 2,3,4)

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ψάχνει για προπονητή η Ηράκλεια

Τελικά η, μέχρι και πριν λίγες μέρες, διαφαινόμενη παραμονή του Στέλιου Ρίζου στον πάγκο της Ηράκλειας δύσκολα θα επιτευχθεί. Αν και οι πρώτες πληροφόριες από μέλη του Δ.Σ μιλούσαν για συμφωνία, το σκηνικό άλλαξε, οι δύο πλευρές δε τα βρήκαν και ήδη ο Μέγας έχει αρχίσει επαφές με διάφορους προπονητές για να επιλεχθεί αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική.

"Προσπαθούμε να μην υπάρχουν διαρροές"

Αυτό είπε το μέλος του Δ.Σ του Πανσερραϊκού, Χρήστος Μέγκλας, που είναι καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Τάκη Βάβαλη όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΟ: Η αλήθεια είναι ότι το καταφέρνουν αρκετά καλά. Για να δουμε όμως πως θα τρέξει το νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Έχει ενδιαφέρον...

Και επίσημα στη Σούπερ Λιγκ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, από τη στιγμή που ο ΟΦΗ απέσυρε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα Πανσερραϊκός-ΟΦΗ, το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας ήταν τυπικό και έτσι από σήμερα οι "ερυθρόλεκοι" ανήκουν στην οικογένεια της Σούπερ Λιγκ. Η ανακοίνωση της Ένωσης:
"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας επικύρωσε την βαθμολογία των play offs. Η ομάδα που ανεβαίνει στην SUPER LEAGUE είναι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ".

Παραίτηση με...αιχμές από Ανατολίτη στον Πανσερραϊκό


«Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο κλήθηκα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρο Θεοδωρίδη, να βοηθήσω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου δε πίστευα ότι θα ζήσω τέτοιες συγκινητικές στιγμές. Δυστυχώς όμως προσωπικοί λόγοι με βαθύτατα αίτια στη συμπεριφορά κάποιων προσώπων που δημιούργησαν αρνητικό κλίμα εναντίον μου με αναγκάζουν να υποβάλω την παραίτηση μου από το ΔΣ της ΠΑΕ. Θέλω να πιστεύω ότι προσέθεσα ένα λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου. Θέλω  να ευχαριστήσω τον κ. Θεοδωρίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου τον άχαρο ρόλο του εκπροσώπου στους θεσμικούς φορείς, ελπίζοντας ότι τον δικαίωσα. Εύχομαι ο Πανσερραϊκός να υλοποιήσει τους στόχους του θέτοντας παράλληλα τις βάσεις και για καταξίωση στη Σούπερ Λίγκ. Ευχαριστώ και τους οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων και τους απλούς φιλάθλους ελπίζοντας ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

Mε αυτή την επιστολή ανακοίνωσε την παραίτηση του ο κ. Ανατολίτης από το ΔΣ του Πανσερραϊκού και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει την απόφαση εδώ και καιρό καθώς δε μπορούσε να ανεχθεί τον "πόλεμο" που δεχόταν.
ΣΧΟΛΙΟ: Μπορεί όπως σωστά είπε ο ρόλος του να ήταν άχαρος αλλά σίγουρα έβαλε και αυτός το λιθαράκι του. Ήταν από τους λίγους σοβαρούς και μετρημένους στον Πανσερραϊκό και είναι απώλεια. Δεν επιβιώνουν όμως πάντα αυτοί που πρέπει...

Και Δημητρανόπουλο το Σιδηρόκαστρο

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου συνεχίζει να μονοπωλεί στις μεταγραφικές κινήσεις ανάμεσα και στις άλλες ομάδες της ΕΠΣΣ και σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόλη Δημητρανόπουλου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τη καριέρα του από το Μητρούσι, μεταπήδησε στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ και ακολούθησαν Βισαλτιακός, Ηράκλεια, Δόξα Βύρωνα ενώ τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε και πάλι στον Θρακικό. Πρόκειται για την 5η πολύ καλή μεταγραφή, για τα δεδομένα της κατηγορίας, μετά τους Δάπκα, Φεύγα, Καρυπίδη, Ρούμπο.

ΣΧΟΛΙΟ: Φήμες που ήθελαν και τον Φάνη Γκαϊτατζή να ακολουθεί, διαψέυδονται από τον ποδοσφαιριστή.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Eκτός πλάνων ο Τράκις

Μπορεί το συμβόλαιο του Τράκις Βάλντας να λήγει στις 30 Ιουνίου 2011 αλλά από την πλευρά του Πανσερραϊκού δεν υπάρχει πρόθεση για συνέχεια της συνεργασίας καθώς ο ποδοσφαιριστής δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κοκότοβιτς για την επόμενη χρονιά. Αυτό γνωστοποιήθηκε χθες στον μάνατζερ του και πλέον πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για να ολοκληρωθεί ο χωρισμός.

ΣΧΟΛΙΟ: Αν δεν "έπεφτε" πάνω στον Μπανγκουρά και έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες ισως είχε μεγαλύτερη τύχη. Αποχωρεί από τον Πανσερραϊκό με αρκετές ολιγόλεπτες συμμετοχές και ένα γκολ-νίκη με την Ηλιούπολη.

150 ονόματα στη συνάντηση Κοκότοβιτς-Θεοδωρίδη!

Ολιγοήμερη θα είναι η παραμονή του Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην Ελλάδα. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και είχε μια 4ωρη(!) περίπου συζήτηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη όπου και συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ομάδας. Μεταγραφικά και μη.  Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν στο τραπέζι τουλάχιστον 150(!) ονόματα από τη ξένη αγορά που θα μελετήσει ο Σέρβος. Πάντως δε διέρευσε κάτι ουσιαστικό με τις δύο πλευρές να αφήνουν να εννοηθεί πως δύσκολα θα υπάρξει ανακοίνωση μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Κοκότοβιτς θα μείνει για λίγες ημέρες στις Σέρρες και στη συνέχεια θα αναχωρήσει εκ νέου για τη Σερβία απ' όπου θα επιστρέψει στις 2 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΟ: Ανάσα δε θα πάρει ο Κοκότοβιτς αυτές τις ημέρες...

O Mίλτος Δουλγέρης στη Σκοτούσσα

Ο Μίλτος Δουλγέρης είναι ο νεός προπονητής του "Άρη Σκοτούσσας". Ο έμπειρος τεχνικός που έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος με πιο πρόσφατες θητείες του, αυτές σε Ηράκλεια, Ροδόπολη, Ν. Ζίχνη, αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα τη φετινή σαιζόν.

Αποσύρει την έφεση ο ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε να μην στηρίξει την έφεση κατά της πρώτης απόφασης σχετικά με το κύρος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Όπως όλα δείχνουν αύριο, εκτός απροόπτου θα επικυρωθεί η βαθμολογίας της Β' Εθνικής.
(πηγή: soccerplus.gr)

O Eργοτέλης δείχνει το δρόμο για τα διαρκείας

Την ώρα που οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού γκρινιάζουν για τις...τσιμπημένες, για την εποχή, τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και δικαολογημένα, η ΠΑΕ Εργοτέλης "ανοίγει τα μάτια" στο ποια πρέπει να είναι η επικοινωνιακή πολιτική προς τους φιλάθλους. Οι Κρητικοί θέλοντας να προσελκύσουν τον κόσμο ανακοίνωσαν μειωμένες τιμές έως και 38%, για κάποιες θύρες, σε σχέση με πέρυσι και προσφέρουν σε όποιον πάει να πάρει διαρκείας μια σειρά απο δώρα που περιλαμβάνουν από αναμνηστικά της ΠΑΕ μέχρι εκπτώσεις για αγορές σε καφέ, ψητοπωλεία και ΚΤΕΟ!
Εδώ το πακέτο προσφορών του Εργοτέλη: http://www.sport24.gr/html/ent/033/ent.370033.asp

ΣΧΟΛΙΟ: Μπράβο στον Εργοτέλη. Αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι χρόνια μπροστά από άλλες ελληνικές ομάδες. Πρόκειται για μια πρωτοφανή προσφορά. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι στην ΠΑΕ! Για να τα κάνεις όμως αυτά χρειάζεται εμπειρία και γνώση. Και δυστυχώς λίγοι την διαθέτουν....

Για τον παίκτη...κράχτη

Καθημερινές επαφές με μάνατζερ έχει ο Πέτρος Θεοδωρίδης προκειμένου να βρει τον παίκτη-κράχτη που θα "ζεστάνει" τους φιλάθλους αλλά και θα ανεβάσει τις πωλήσεις των διαρκείας. Οι στόχοι του προέδρου του Πανσερραϊκού εντοπίζονται κυρίως στο εξωτερικό. Έτσι και αλλιώς οι προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα χέρια του είναι πολλές αλλά θα κινηθεί μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Ισχύει το ενδιαφέρον για Παντελιάδη

Ίσως στο πρώτο άκουσμα του ονόματος, Σάκης Παντελιάδης, οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού να μη ζεστάθηκαν ιδιαίτερα αλλά ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από τον Πιερικό απασχολεί τα "λιοντάρια". Το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή που έχει και άλλες προτάσεις αλλά και από τον Πανσερραϊκό, έστω και ανεπίσημα. Ο Παντελιάδης "κέρδισε" τον Κοκότοβιτς στις μονομαχίες των δύο ομάδων και είναι και σε μια ηλικία που έχει περιθώρια εξέλιξης.

Eπιστρέφει ο Κοκότοβιτς και πιάνει δουλειά

Διακοπές τέλος για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης και...ψαρέματος ο Σέρβος επιστρέφει την Τετάρτη στην Ελλάδα και στις Σέρρες για να μπουν στη τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα των "ερυθρολεύκων". Ο Κοκότοβιτς θα έχει επαφές με τον Πέτρο Θεοδωρίδη προκειμένου να συζητήσουν και τις προτάσεις που πιθανόν να φέρει και ο ίδιος από τη Σερβία αλλά και τις προτάσεις που έχουν φτάσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Στο στόχαστρο ο Ρόβας

Ακόμα ένας παίκτης προστέθηκε στη μακρά λίστα των μεταγραφικών στόχων του Πανσερραϊκού. Πρόκειται για τον Βασίλη Ρόβα. Ο 26χρονος χαφ αποχωρεί από τον Άρη, προτάθηκε και η περίπτωση του εξετάζεται.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Σίρμπα: "Εμπειρία και περιπέτεια ο Πανσερραϊκός"

O 30χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός, Πίτερ Σίρμπα, που αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό τη περίοδο 2006-07 πήρε μεταγραφή φέτος στη Χάνσα Ρόστοκ. Στο πλαίσιο της μεταγραφής έδωσε συνέντευξη στο www.nne.de και μιλώντας για το πέρασμα του από τις Σέρρες τόνισε:
"Αυτή ήταν μια πραγματική περιπέτεια και μια πολύ ωραία εμπειρία".

H EΛΠΙΣ ζητά...ΕΛΠΙΣ

Όπως μας ενημερώνει το http://xortero.blogspot.com/ η παλιά βιντεοκάμερα που χάρισε σε όλους απίστευτες στιγμές γέλιου από τα όσα...παρατράγουδα(με τη καλή έννοια πάντα) συνέβαιναν στην ΕΠΙΣ ΧΟΡΤΕΡΟΥ πάει για απόσυρση. Έτσι λοιπόν όποιος επιθυμεί μπορεί να γίνει χορηγός με την ανάλογη διαφήμιση.
Επικοινωνία: latrouvo@yahoo.com

ΣΧΟΛΙΟ: Κάτι μου λέει ότι δε θα δυσκολευτούν και πολύ...

Καρυπίδης και Ρούμπος στο Σιδηρόκαστρο!

Σε ακόμα δύο εντυπωσιακές κινήσεις προχώρησε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να χτυπήσει την άνοδο την επόμενη χρονιά. Οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Σάκη Καρυπίδη που αποχώρησε από την Αναγέννηση αλλά και του 28χρονου Γρηγόρη Ρούμπου που αποχώρησε από τον Βισαλτιακό. Μετά και τις μεταγραφές των Δάπκα και Φεύγα η ομάδα του Νίκου Γάδου έχει ενισχυθεί πολύ σημαντικά και οι πληροφορίες λένε ότι θα "σκάσουν" και άλλα ονόματα.

ΣΧΟΛΙΟ: Οι αρχηγοί των δύο ομάδων που μας εκπροσωπούσαν πέρυσι στη Γ΄ Εθνική, αποχώρησαν και βρήκαν "στέγη" στο Σιδηρόκαστρο.Τυχαίο; Δε νομίζω...

Αντωνιάδης: "Δε με αγγίζουν όσα γράφονται"

Αυτή ήταν η απάντηση του τεχνικού διευθυντή του Πανσερραϊκού, Βασίλη Αντωνιάδη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα του τύπου που θεωρούσαν μετέωρη τη παραμονή του στον Πανσερραϊκό. Δε καταλαβαίνω που αποσκοπούν ήταν το σχόλιο του.

ΣΧΟΛΙΟ: Γιατί όμως να γραφτεί κάτι τέτοιο τώρα; Δεν είχαν θέματα ή...;

Πλέι οφ και στη Γ΄ Εθνική

Η Ένωση Β-Γ Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως θα εισηγηθεί την θέσπιση πλέι οφ στη Γ΄ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Άτυπη Γενική Συνέλευση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας , για την αντιμετώπιση των σοβαρότατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτή και  για την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος αποφάσισαν όπως:
 
1. Να συγκροτηθεί Επιτροπή η οποία θα ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, τον Γενικό Γραμματέα  Αθλητισμού και τη Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.
2. Να εισηγηθούν στη Γ.Σ. της Ένωσης τη θέσπιση των play offs μεταξύ του 2ου  και 3ου κάθε ομίλου για την ανάδειξη μιας ομάδας που θα προβιβασθεί στη Β΄ Εθνική Κατηγορία».

ΣΧΟΛΙΟ: Πέτυχαν τα πλέι οφ της Β΄ Εθνικής και λένε, δε κάνουμε και στη Γ΄!!!
 

Μια ντουζίνα μεταγραφές ο Οδυσσέας

Αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό της παραμονής του Χρήστου Φράγκου στον πάγκο της ομάδας, ο προπονητής μίλησε με τον πρόεδρο και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και συμφώνησαν να κρατηθεί ένας κορμός από την ομάδα και να γίνουν τουλάχιστον 12 μεταγραφές.



ΣΧΟΛΙΟ: Ήδη ο Χρήστος Φράγκος έχει μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές οπότε οι πρώτες ανακοινώσεις δε θα αργήσουν!

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

"Δε θα χτίσουμε ομάδα με δανεικούς"

Είναι αλήθεια πως η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κρατά σιγήν ιχθύος στη μεταγραφολογία και η απάντηση όλων είναι πως όλες τις υποθέσεις τις διαχειρίζεται ο Πέτρος Θεοδωρίδης, που και αυτός με τη σειρά του δε λέει κουβέντα. Πάντως όσον αφορά τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και κυρίως τους...υποψήφιους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, διαψέυστηκαν σχεδόν όλα. Η ατάκα ανθρώπου της ΠΑΕ ήταν πως ότι και να γράφεται, ο Κοκότοβιτς δεν έχει διάθεση να μαζέψει 4-5 δανεικούς στην ομάδα. Δεν υπάρχει πρόθεση ούτε για τον Αθανασιάδη, ούτε για τον Παπάζογλου ενώ 50-50 είναι η υπόθεση του Αμπουμπακάρι. Όσον αφορά τον Αραμπατζή, μπορεί ο Πανσερραϊκός να θέλει αλλά σε μια ηλικία που μπορεί να κάνει ένα διαφορετικό βήμα στην καριέρα του, θα ήταν πισωγύρισμα(χωρίς αμφιβολία) η επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον παίκτη. Οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση...

Θα έρθει στις Σέρρες ο Σκάγκλια!

Είτε τελικά συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση, είτε όχι, ο Λούκας Σκάγκλια θα επιστρέψει στις Σέρρες από την Αργεντινή και το Ροζάριο όπου περνά τις διακοπές του. Ο λόγος είναι ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει αφήσει αρκετά πράγματα στο σπίτι που του έχει δώσει ο Πανσερραϊκός, προφανώς γιατί δεν ήξερε που θα συνεχίσει την καριέρα του, οπότε θα πρέπει να περάσει να τα πάρει.

Αθανασιάδης: "Αποκόμισα εμπειρίες στον Πανσερραϊκό"

Δηλώσεις για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης και είπε πως επέστρεψε για να μείνει. Αναφερόμενος στο πέρασμα του από τον Πανσερραϊκό ο νεαρός επιθετικός τόνισε:
«Ο Πανσερραϊκός είχε μια επιτυχημένη σεζόν, αφού κατάφερε να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία. Προσωπικά, προσπάθησα να συνεισφέρω όσο το δυνατό περισσότερο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Αλλά και εγώ αισθάνομαι ότι έχω περισσότερα εφόδια. Βοήθησα την ομάδα, αλλά και αυτή βοήθησε εμένα, αφού αποκόμισα πολλές εμπειρίες».

Zήτησε και Παπάζογλου από ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Πανσερραϊκός έχει ζητήσει από τον ΠΑΟΚ, πέρα από τους Αθανασιάδη, Αμπουμπακάρι και Αραμπατζή και τον 22χρονο επιθετικό Θανάση Παπάζογλου. Πάντως μέχρι τώρα δεν είχε γίνει λόγος για δανεισμό του παίκτη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως και να έχει, όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον Μπερέτα.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ανέλαβε τη Ζίχνη ο Χρυσοστομίδης

Τελικά οι επαφές του Μέγα Αλέξανδρου Νέας Ζίχνης με τον προπονητή, Μπάμπη Χρυσοστομίδη, είχαν θετική κατάληξη καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν και έτσι λοιπόν ο νεαρός τεχνικός θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στη Δ΄ Εθνική. Ο Χρυσοστομίδης έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο του Δραβήσκου ενώ την χρονιά που μας πέρασε κάθησε στον πάγκο του Οδυσσέα Αναγέννησης και του Θρακικού Μητρουσίου.

Αθανασιάδη, Αραμπατζή και Αμπού ζήτησε ο Πανσερραϊκός

Με τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ σκοπεύουν να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους οι Σέρρες, εν όψει της νέας σεζόν, που βρίσκει την ομάδα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Super League. Οι δύο από αυτούς πέρασαν στο παρελθόν από την ομάδα και κατέληξαν στον "Δικέφαλο", ενώ ο τρίτος αγωνίζονταν την περασμένη περίοδο στα "λιοντάρια" και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στους δύο πρώτους, αυτοί είναι οι Νίκος Αραμπατζής και Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Και για τους δύο υπάρχει θετική εισήγηση από την τεχνική ηγεσία προς τη διοίκηση των Σερραίων, ενώ και από πλευράς διοικούντων τον Πανσερραϊκό υπάρχει θετική διάθεση να επιστρέψουν οι παίκτες στην ομάδα.
Ο τρίτος είναι ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος στη διάρκεια της σεζόν είχε καλή παρουσία στον Πανσερραϊκό και βοήθησε τα μέγιστα για να επανέλθει η ομάδα στη Super League. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, είναι στις προθέσεις των Σερραίων να τον κρατήσουν και την ερχόμενη σεζόν στους κόλπους τους.
Στον αντίποδα, δεν φαίνεται να υπάρχει θετική διάθεση από πλευράς Σερραίων να διατηρήσουν τον Βαγγέλη Γεωργίου. Προς το παρόν, τουλάχιστον, ο παίκτης, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Πανσερραϊκού. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει το πλάνο στη συνέχεια.
Το τι θα γίνει με όλους τους παραπάνω παίκτες είναι ένα θέμα που θα παρουσιάσει εξέλιξη στη διάρκεια του καλοκαιριού. Για τον Αραμπατζή, για παράδειγμα, όπως και για τον Αμπουμπακάρι, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά τελικώς δεν αποκλείεται να παραμείνουν στην Τούμπα, αν αυτή είναι η εισήγηση του Μάριο Μπερέτα.
Επιπλέον, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα να μετακινηθούν σε κάποια ομάδα, από την οποία ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει να πάρει κάποιον παίκτη. Ειδικά για τον Αθανασιάδη, πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες, αυτό που θα μετρήσει ιδιαίτερα είναι η άποψη του Ιταλού τεχνικού του "Δικέφαλου".
Πάντως, σε ό,τι αφορά στον Πανσερραϊκό και τις βλέψεις που έχει προς... Τούμπα μεριά, οι διοικήσεις των δύο ομάδων διατηρούν ανοικτή γραμμή εδώ και καιρό, αφού υπάρχουν καλές σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Εν καιρώ, λοιπόν, θα υπάρξει κατάληξη στο (όποιο) φλερτ.
(πηγή: olapaok.gr http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/treis_sto_stoxastro_toy_panserraikou.374976.html)


Ποιος είναι ο Σερραίος δημοσιογράφος Βελής;

Για το Λούκας Σκάγκλια μίλησε στη SPORTDAY Κύπρου ο Κώστας Βελής, που επιμελείται το ρεπορτάζ της ομάδας των Σερρών.
«Καταρχάς τον ποδοσφαιριστή ο Πανσερραϊκός ήθελε πάρα πολύ να τον κρατήσει, γιατί ήταν από τους διακριθέντες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στα φτερά της επίθεσης. Στον Πανσερραϊκό έπαιξε ως αμυντικό χαφ, πηγαίνοντας περίφημα. Ο Σκάγκλια είναι ποδοσφαιριστής εργαλείο στη μεσαία γραμμή και τρέχει ακατάπαυστα. Η δουλειά που κάνει είναι αθόρυβη, αλλά πολύ σημαντική».

ΣΧΟΛΙΟ: Καλά όλα αυτά αλλά ο Κώστας Βελής ποιος είναι; Καινούργιο φυντάνι στη Σερραϊκή δημοσιογραφία ή μήπως δεν είχε καλό σήμα στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Σερρών και Κύπρου;
Παράπονο το έχει να δει το όνομα του σωστά γραμμένο...

"Σηκώνει μανίκια"

Προεργασία τέλος. Πλέον ήρθε η ώρα για "δουλειά" και ανακοινώσεις από τον Πέτρο Θεοδωρίδη καθώς μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν αρκετά θέματα που εκκρεμούν. Ήδη ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έχει προγραμματίσει ραντεβού με μάνατζερ και παίκτες για ανανεώσεις και λύσεις συμβολαίων, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχουν κάποιες συμφωνίες και απλά είναι σε στάση αναμονής.

Eμφανίστηκαν και οι...αλλοδαποί

Αφού εξαντλήσαμε σχεδόν όλα τα διαθέσιμα ονόματα εντός Ελλάδος, άρχισαν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και αυτά από το εξωτερικό. Σήμερα η εφημερίδα "sportday" αναφέρει πως γαλλικά δημοσιέυματα στέλνουν στον Πανσερραϊκό τον Νταβίντ Φλεριβάλ. Ο 26χρονος χαφ αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Σατορού. Είναι αμυντικός χαφ γεννημένος στη Γουαδελούπη. Φέτος είχε συνολικά 30 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Γαλλική Τουρ, την Μποαβίστα και τη Βελγική Μόνς. Πάντως το συμβόλαιο του λήγει το 2011.

Πήρε Οφθαλμίδη ο Γάζωρος

Την απόκτηση του Ηλία Οφθαλμίδη ανανοίνωσε ο Εθνικός Γαζώρου. Ο 20χρονος επιθετικός κατά τη διάρκεια της περσινής σαιζόν αγωνίστηκε ως τον Δεκέμβρη στο Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Θερμαϊκό Θέρμης με τον οποίο γνώρισε τον υποβιβασμό.

Ο κόσμος το 'χει τούμπανο...και ο Σκάγκλια κρυφό καμάρι;

Την ώρα που τουλάχιστον 8 αθλητικές ιστοσελίδες φιλοξενούν το ίδιο ακριβώς ρεπορτάζ και θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Λούκας Σκάγκλια στην Ανόρθωση, όπως άλλωστε γράψαμε, ο ίδιος ο Αργεντινός συνεχίζει να λέει ότι δε γνωρίζει τίποτα. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, διέψευσε ότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Γκιγέρμο Όγιος και είπε ότι ελπίζει να μείνει στον Πανσερραϊκό!


ΣΧΟΛΙΟ: Ποιος δουλεύει ποιον τώρα;

Δείτε εδώ τι γράφουν:
http://www.supermpala.com/archives/22533

http://www.anorthosis.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2142&Itemid=1

http://www.24sports.com.cy/easyconsole.cfm/id/68464

http://www.sentragoal.com.cy/article.asp?catid=19170&subid=2&pubid=18150659

http://www.shootandgoal.com/page.php?id=28229&bid=8

http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=21705

http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=55091