Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Βρούτσινα: "Θα μείνω και στη Β΄ Εθνική"

Μήνυμα παραμονής και την επόμενη χρονιά στον Πανσερραϊκό έστειλε ο Μπόγιαν Βρούτσινα μέσω του "pestoagorimou". Ο Κροάτης στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του είπε χαρακτηριστικά:
«Όλο αυτό το διάστημα και αφού πρώτα υποβλήθηκα σε επέμβαση στο Βέλγιο ήμουν στην Κροατία και έκανα προσπάθειες αποκατάστασης του τραυματισμού μου. Πλέον είμαι εδώ, νιώθω καλά και σε μια εβδομάδα θα είμαι σε θέση να ξεκινήσω προπόνηση με την ομάδα και γιατί όχι να αγωνιστώ αν το κρίνει ο προπονητής. Παρακολουθούσα τους αγώνες του Πανσερραϊκού μέσω ίντερνετ και είμαι στεναχωρημένος με την πορεία της ομάδας γιατί υποβιβαστήκαμε. Δε μπορώ να πω ότι αν θα ήμουν εγώ εδώ η ομάδα θα έμενε γιατί θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους παίκτες. Θα προσπαθούσα πάντως για το καλύτερο. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο όλο αυτό το διάστημα και θέλω να μείνω προκειμένου να βοηθήσω και να επιστρέψουμε άμεσα στη Σούπερ Λίγκ».

Παράλογο;

Το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη απουσίαζε από την αποστολή του Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες με την Μάλτα και την Πολωνία μετά από τις δύο συνεχόμενες κλήσεις του νεαρού χαφ του Πανσερραϊκού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αν και ο Πορτογάλος δεν έχει δείξει ότι έχει τέτοια κολλήματα θα ήταν κάπως παράλογο και για τα ελληνικά δεδομένα να καλέσει ποδοσφαιριστή ομάδας που υποβιβάζεται τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός τον τελευταίο καιρό παρέπαιε αγωνιστικά. Πάντως ο Σάντος είπε πως ήταν περιορισμένες οι επιλογές του επειδή μπορούσε να καλέσει μόνο 19 παίκτες.
Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Ανάκογλου κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τα φιλικά με Ατρόμητο και Βέλγιο.

Η εκδοχή της παραμονής

Σε περίπτωση που δε γίνει κάτι από τα προαναφερθέντα και ο Πέτρος Θεοδωρίδης συνεχίζει να έχει τα ηνία της ΠΑΕ τότε όπως φέρεται να είπε η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και πάλι γιατί είναι μέγαλο χάσιμο η παραμονή ενός συλλόγου για κάποια χρόνια στη Β΄ Εθνική. Έτσι δηλαδή δεδομένων των εποχών και συντηριστικά θα γίνουν κινήσεις προκειμένου η ομάδα να πάρει την άνοδο ενώ πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΑ Σερρών έχει ήδη συζητηθεί το όνομα του Μάκη Χάβου αν αυτός δε παραμείνει στη τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ενδεχόμενο παραχώρησης μετοχών άφησε το Δ.Σ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΑ Σερρών στο Δ.Σ συζητήθηκε τι θα γίνει από εδώ και πέρα στα διοικητικά της ομάδας. Ένα από τα ενδεχόμενα θέλει τον Πέτρο Θεοδωρίδη να έριξε στο τραπέζι την πρόταση παραχώρησης των μετοχών για ένα χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει για ένα διάστημα π.χ πενταετίας τις μετοχές της ΠΑΕ Πανσερραϊκός χωρίς αντάλλαγμα και χωρίς να αφήσει κανένα χρέος. Αντ' αυτού όσοι και αν βρεθούν κάποιοι, να αναλάβουν θα πρέπει μέχρι 31 Μαρτίου να μαζέψουν το ποσό του 1.000.000 ευρώ που χρειάζεται προκειμένου να έχει η ομάδα την εγγυητική που της εξασφαλίζει την αδειοδότηση και επιπλέον θα πρέπει σε αυτό το διάστημα που θα έχουν την ομάδα στα χέρια τους να την διατηρούν σε υψηλό επίπεδο, να μην έχουν χρέη, να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και αν τυχόν κερδίσουν κάποια χρήματα(όπως λένε σημειώνει ότι κάνει αυτός) θα τα πάρουν οι ίδιοι. Και στη συνέχεια όταν περάσει το διάστημα της πενταετίας θα συζητηθεί εκ νέου η κατάσταση.

"41...και ούτε ένα τηλεφώνημα"

Συνάντηση με τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ είχε χθες ο Πέτρος Θεοδωρίδης ο οποίος βρέθηκε στις Σέρρες προκειμένου να συζητήσουν για το διοικητικό αύριο της ομάδας. Για ακόμα μια φορά τους τόνισε ότι παραμένει πικραμένος και...σκασμένος από τις κοινές αποδοκιμασίες στον αγώνα με τον Ηρακλή προς το πρόσωπο του πράγμα που όπως φαίνεται δύσκολα θα ξεχάσει. Επίσης τόνισε πως από την 5η Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα τηλέφωνο από κάποιον που να ενδιαφέρεται να μάθει έστω την τιμή πώλησης της ΠΑΕ.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Περιμένει παραμονή μέσω...αδειοδότησης ο Θεοδωρίδης

Μπορεί ο Πανσερραϊκός αγωνιστικά να έχει υποβιβαστεί στη FOOTBALL LEAGUE αλλά ο Πέτρος Θεοδωρίδης προσδοκά παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκ μέσω της...ανικανότητας κάποιων συλλόγων να πάρουν αδειοδότηση. Χθες κατά τη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής και όταν τέθηκε το θέμα να υποβιβάζονται οι ομάδες που δε μπορούν να πάρουν αδειοδότηση στη θέση αυτών που θα υποβιβαζόταν βαθμολογικά, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού πήρε το λόγο και ζήτησε να τηρηθεί κατά γράμμα ο κανονισμός διαφορετικά θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Για αυτό και θέλει να μπορέσει η ομάδα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μήπως και αποφύγει την τελευταία θέση. Όπως λέγεται στους ποδοσφαιρικούς κύκλους σίγουρα 4 ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ενώ όλοι περιμένουν και τη συνέντευξη τύπου του Σοφοκλή Πιλάβιου την Παρασκευή όπου θα δοθούν επισημάνσεις για το θέμα.

Στάμτσιος: "Δεν αποκλείω το εξωτερικό για Γεωργιάδη-Ανάκογλου"

Για ακόμα μια ημέρα τα δημοσιεύματα των περισσοτέρων εφημερίδων "οργίασαν" αναφορικά με τους Δημήτρη Ανάκογλου και Γιώργο Γεωργιάδη που παρά τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού θα είναι δύο από τα...καυτά ονόματα του καλοκαιριού. Άλλα δημοσιεύματα τους φέρνουν πρώτους στη λίστα του ΠΑΟ, άλλα πρώτους στη λίστα της ΑΕΚ αλλά δεδομένο θεωρείται και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού δε θα έλεγε όχι στο να πουλήσει πακέτο τους δύο παίκτες από τη στιγμή που άλλωστε είναι και στο ίδιο γραφείο μάνατζερ(Τοπίδης-Στάμτσιος). Μάλιστα ο δεύτερος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" τόνισε πως: "Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο, Πέτρο Θεοδωρίδη, προκειμένου να γίνει η καλύτερη επιλογή τόσο για τα παιδιά όσο και για την ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες, είναι λογικό να γράφονται κάποια πράγματα. Άλλοτε μικρότερο και άλλοτε μεγαλύτερο. Μιλάμε άλλωστε για έναν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα όπως είναι ο Γεωργιάδης και οι κλήσεις του στην Εθνική κάτι δείχνουν ενώ ο Ανάκογλου είναι στην ηλικία των 19 ετών το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι στη λίστα όλων των σκάουτερ και με τα παιχνίδια που κάνει στην Ελπίδων. Δε μπορούμε πάντως να αποκλείσουμε και το να υπάρξει ενδιαφέρον από το εξωτερικό αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας".

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Γ. Γούνας: "Υπάρχουν άνθρωποι να αναλάβουν"

«Υπάρχει επόμενη ημέρα στον Πανσερραϊκό. Δεν μπορώ να ακούω ότι δεν υπάρχει επομένη ημέρα χωρίς τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει κανένας να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι να αναλάβουν. Δεν μπορώ να πω ονόματα. Ο Πανσερραϊκός είναι γωνία μαγαζί. Όταν θέλεις να αγοράσεις ένα σπίτι και η τιμή του πέφτει, περιμένεις η τιμή να πέσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά», δήλωσε ο Γιώργος Γούνας στην εκπομπή «Μπουγάτσα με μπάλα» του Αθλητικου Metropolis 97,2.

Νταλέ: "Πρέπει να είναι το χειρότερο ρεκόρ επιθετικού"!!!

Με εμφανή διάθεση αυτοσαρκασμού ο Μορίς Νταλέ μίλησε για τα μόλις δύο γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα λέγοντας πως πρέπει να είναι το χειρότερο ρεκόρ επιθετικού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο onsports.gr:
Το γεγονός πως σημείωσες έπειτα από αρκετό καιρό νικητήριο γκολ για την ομάδα σου, θα πρέπει να σου έχει φτιάξει την ψυχολογία…
«Είναι αλήθεια ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις, αφού η ομάδα είχε αρκετό καιρό να κερδίσει και αυτό μας στενοχωρούσε ιδιαίτερα. Ελπίζω, ωστόσο, να καταφέρουμε και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν να συνεχίσουμε να νιώθουμε χαρούμενοι, επικρατώντας σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος από το ότι σκόραρα το νικητήριο γκολ, αλλά σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την συνολική απόδοσή μου. Το γεγονός ότι έκανα τόσο μεγάλο διάστημα για να σκοράρω αποτελεί για εμένα το χειρότερο ρεκόρ μου και ίσως να είναι ρεκόρ για επιθετικό παίκτη! Έβαλα δύο γκολ μέχρι στιγμής σε 25 αγώνες, κάτι που είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο για εμένα».
Έχεις κάποια εξήγηση για ποιο λόγο έμεινες μακριά από το γκολ όλο αυτό το διάστημα;
«Προσπαθώ και εγώ να το εξηγήσω και δυστυχώς δεν μπορώ. Είχα κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρω, αλλά τις έχασα, κάτι πολύ κακό για την ομάδα που στερήθηκε κάποιους βαθμούς. Είναι κρίμα που βρισκόμαστε σήμερα σε τόσο δυσάρεστη θέση γιατί έχουμε μια καλή ομάδα, που όμως αδίκησε τον εαυτό της».
Έχεις κάνει συζητήσεις παραμονής με τον σύλλογο και όντας πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα πως το χαρακτηρίζεις;
«Όχι, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κλαμπ για το συμβόλαιο μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω για τη νέα χρονιά, θα περιμένω το μάνατζερ μου να έρθει και να συζητήσουμε τις πιθανές προτάσεις και εναλλακτικές που έχω. Όσον αφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, νιώθω πολύ όμορφα που παίζω μπάλα στη χώρα σας. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο, παίζοντας για τους έλληνες φιλάθλους οι οποίοι είναι πολύ ζεστοί και εκδηλωτικοί. Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και επιθυμία μου είναι να παραμείνω στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με τον μάνατζερ μου».

ΣΧΟΛΙΟ: Κάνεις μεγάλη προσπάθεια και εσύ αλλά σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα...

X. Mέγκλας: "Πράξη δυσαρέσκειας και οργής η παραίτηση"



Θέση για την παραίτηση του από το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και όσα του καταλογίζονται το τελευταίο διάστημα πήρε ο Χρήστος Μέγκλας μέσω επιστολής που δημοσιοποίησε η εκπομπή "ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ" του TVS.
Aναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί Σερραίοι φίλαθλοι του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ,
Επειδή τις τελευταίες ημέρες ακούγονται σχόλια σχετικά με την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:
Πίστεψα ότι είναι δυνατή και απαραίτητη η σωστή οργάνωση του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ και γι’αυτό το λόγο αφιέρωσα  προσωπικό χρόνο, παρακολούθησα  την λειτουργία των ομάδων της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, , έκανα προτάσεις, χρηματοδότησα εξ’ ολοκλήρου και υλοποίησα τα παρακάτω:

1.Εκσυγχρονισμός καρτών διαρκείας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

2.Διόρθωση και συντήρηση αγωνιστικού χώρου Δημοτικού Γηπέδου και δύο βοηθητικών γηπέδων στα γήπεδα της Ομόνοιας από 24/8/2009-5/2/2011.

3.Κατασκευή, περίφραξη και συντήρηση  τεσσάρων βοηθητικών γηπέδων στον  Λευκώνα Σερρών, δίπλα στην  τοποθεσία, όπου αναμένεται να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

4.Διόρθωση – περιστροφή ηχητικής εγκατάστασης Δημοτικού Γηπέδου.

5.Προβολείς βοηθητικού φωτισμού Δημοτικού Γηπέδου.

6.Σύνδεση φωτισμού Γηπέδου Ακαδημιών(Ε.Π.Σ.Σ).

7.Φορτηγάκι- αυτοκίνητο μεταφοράς ποδοσφαιρικού υλικού.

8.Ασθενοφόρο μεταφοράς τραυματιών.

9.Ηλεκτρονικό χρονόμετρο αγώνων.

Παρότρυνα  τους Επιχειρηματίες του ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ και συνέβαλα στην δημιουργία του Γάλα “Choco ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ” σε συνεργασία με την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Επιπλέον προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε όλη την λειτουργία  του Συλλόγου.
 Η προσφορά μου  έως τώρα δεν δημοσιοποιήθηκε  και δεν αναγνωρίστηκε. Μάλιστα ορισμένοι προσπαθούν να την οικειοποιηθούν.
Δεν υπάρχουν οι μεν και οι δε ,παρά μόνον αυτοί που θέλουν να προσφέρουν και έχουν όραμα και αυτοί που βολεύονται με άρρωστες καταστάσεις και δεν έχουν όραμα.
Ο στόχος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ από το 2009 ήταν να ανέβει η ομάδα στην SUPERLEAGUE και να μην ξαναπέσει!
 Η παραίτησή μου από το Δ. Σ. του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ είναι μία πράξη δυσαρέσκειας και οργής ,που συμβολικά συνοδεύτηκε από τον τερματισμό του χορηγικού μου προγράμματος( ασθενοφόρου, των διαφημιστικών πινακίδων  , του χρονομέτρου, καθώς και την διακοπή της συντήρησης του γκαζόν του Δημοτικού γηπέδου και των βοηθητικών γηπέδων αντίστοιχα). Διαφορετικά, η παραίτησή μου θα έχανε το νόημά της, το οποίο είναι να ταρακουνηθεί η κεφαλή της Διοίκησης και επιτέλους να ενεργήσει αποτελεσματικά έτσι ώστε να “φτιάξει” τον δυνατό ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ που αξίζει στους Σερραίους φιλάθλους.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Έγινε...των ρεκόρ!

Mετά από 2.118(χωρίς τις καθυστερήσεις) λεπτά συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Νταλέ βρήκε δίχτυα και πάλι. Τελευταία φορά ήταν στο 43ο λεπτό του αγώνα Πανσερραϊκός-Λάρισα: 1-0. Με αυτό τον τρόπο ο Γάλλος βελτίωσε τα ποσοστά του καθώς πλέον σκοράρει 1/16 προσπάθειες και όχι 1/31 που ήταν μέχρι και πριν τον αγώνα. Τον Σουμπίνιο πάντως που έχει 1/41 δε τον ξεπερνά. Πάντως ο Πανσερραϊκός σκόραρε μετά από 398΄ αφλογιστίας και το γκολ του Λεοζίνιο κόντρα στον Ηρακλή ενώ ο Παύλος Δημητρίου συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει πάντα στις πρεμιέρες του ως υπηρεσιακός. Επίσης οι "ερυθρόλευκοι" διατήρησαν το απόλυτο απέναντι στην Ξάνθη βάζοντας την 10η συνεχόμενη νίκη στη συλλογή τους ενώ απέφυγαν το αρνητικό ρεκόρ των 14 συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη. Το 13 ήταν το τυχερό...

2.522 εισιτήρια μέσο όρο έχει ο Πανσερραϊκός

gazzetta.gr
Ο κόσμος ενδιαφέρεται, διαβάζει, μαθαίνει, σχολιάζει και γενικώς «διψάει» για μπάλα. Από τον καναπέ όμως, γιατί όταν οι φίλαθλοι καλούνται να φορέσουν τα κασκόλ τους και να πάνε στην έδρα της ομάδας τους, λάμπουν διά της απουσίας τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοργανώτριας αρχής, οι ομάδες της SuperLeague έχουν προσελκύσει 1.301.591 θεατές, με τον… αξιοζήλευτο μέσο όρο των 6.779 θεατών ανά αγώνα. Ο αριθμός είναι μικρός, πολύ μικρός για την ακρίβεια, ιδίως αν τον συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα νούμερα στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Πρώτος σε μέσο όρο εισιτηρίων είναι ο Παναθηναϊκός (25.963), με τον Ολυμπιακό να τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής (25.264), ενώ την πεντάδα κλείνουν ο ΠΑΟΚ (14.837), Η ΑΕΚ (11.432) και ο Άρης (9.711). Από εκεί και πέρα το χάος! Ο 5ος Ολυμπιακός Βόλου μετράει μόλις 6.434 θεατές ανά αγώνα, ενώ η 4η Καβάλα μαζεύει 2.099 φιλάθλους σε κάθε εντός έδρας αγώνα και οι συγκεκριμένες δύο ομάδες καταδεικνύουν το μέγεθος της απαξίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τόσο ο Βόλος όσο και η Καβάλα πραγματοποιούν -μακράν- τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους κι όμως δεν έχουν καταφέρει να συγκινήσουν τους κατοίκους των δύο επαρχιακών πόλεων, που μόνο… χορτασμένοι από τίτλους και επιτυχίες δεν μπορούν να δηλώνουν.
Αν μπορούν να θεωρηθούν «λογικές» οι χαμηλές πτήσεις του Ηρακλή και του Ατρόμητου (3.030 και 2.040 θεατές ανά αγώνα αντίστοιχα), καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πληθώρα αθλητικών επιλογών, αντιθέτως τα 2.611 εισιτήρια της Τρίπολης, τα 2.522 του Πανσερραϊκού, τα 1.935 της Ξάνθης και κυρίως τα 1.845 του Εργοτέλη και τα 1.217 της Καβάλας μαρτυρούν την κατάντια της SuperLeague, που ενδιαφέρει λιγότερο κόσμο από το… τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Αναλυτικά τα εισιτήρια και οι εντός έδρας αγώνες των ελληνικών ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9- 233.670- 25.963
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-252.641- 25.264
ΠΑΟΚ 11- 163.203- 14.837
AEK 11- 125.755- 11.432
ΑΡΗΣ 13- 126.242- 9.711
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 13- 83.644- 6.434
ΛΑΡΙΣΑ 13- 67.628- 5.202
ΗΡΑΚΛΗΣ 12- 36.355- 3.030
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13- 35.327- 2.717
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 12- 31.335- 2.611
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 12- 30.262- 2.522
ΚΑΒΑΛΑ 13- 27.290- 2.099
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 12- 24.479- 2.040
SKODA ΞΑΝΘΗ 13- 25.161- 1.935
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 13- 23.991- 1.845
ΚΕΡΚΥΡΑ 12- 14.608- 1.217

Άν...

Είναι αλήθεια πως ο Πανσερραϊκός δεν είχε μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του κόντρα στην Ξάνθη αλλά είχε διάθεση. Είχε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες οι περισσότεροι από τους οποίους έβγαζαν μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο κυλούσε το παιχνίδι. Μπορεί η Ξάνθη να δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά κάποια πράγματα δε γίνεται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Νομίζω όμως πως όλοι αναρωτηθήκατε μετά το τέλος του αγώνα πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα αν γινόταν ανάλογη προσπάθεια στα μισά από τα χαμένα παιχνίδια. Τώρα όμως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.