Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Παίξε μπάλα...!

Μετά από 7 μήνες επίσημης αγωνιστικής απραξίας, αγανάκτησης, ανίας και βαρεμάρας για όλους, επιτέλους η μπάλα στήνεται στη σέντρα και μπορεί το ποδόσφαιρο γενικά να έχει περάσει σε δεύτερη ή ακόμα και σε τρίτη μοίρα λόγω των προβλημάτων που απασχολούν τον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι και μια διέξοδος από τη καθημερινότητα. O Πανσερραϊκός ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις του κάνοντας πρεμιέρα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League κόντρα στον Εθνικό Αστέρα θέλοντας να μπει...με το δεξί και να δείξει ότι όντως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται γιατί στο βάθος της σαιζόν υπάρχει μόνο η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί μέχρι να προσαρμοστούν στη κατηγορία οι παγίδες παραμονεύουν και αυτό το κατάλαβε και η ΑΕΛ που αναδείχθηκε σήμερα ισόπαλη(0-0) κόντρα στον Βύζα. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Παύλος Δημητρίου βρίσκονται οι:
Γουμάγιας, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Ορφανός, Τριανταφύλλου Κώστας, Ανάκογλου, Γκόμεζ, Περπερίδης, Στεφανίδης(πιθανή εντεκάδα) Κολίτσι,Τριανταφύλλου Δαμιανός, Γκουέι, Βρούτσινα, Μουσικάκης, Βουτσιάς, Κυριακίδης.
"Iστορική μέρα για τον Εθνικό Γαζώρου"
Επίσης τη Κυριακή κάνει πρεμιέρα και ο Εθνικός Γαζώρου. Οι "μπλε" στις 14:15 αντιμετωπίζουν στο Δημοτικό Γήπεδο τον Αετό Σκύδρας για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στον πρώτο τους αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας στο νου τους μόνο την πρόκριση για τις προκλήσεις που έρχονται μετά στο θεσμό. Ήδη οι διοικούντες έχουν κάνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει τον μακροχρόνια τραυματία Αγγελακά ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Αγγελόπουλος που προέρχεται από τραυματισμό.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Παντελιάδης; " Έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τον στόχο μας - Όλοι μαζί θα πετύχουμε"

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό "Πες το αγόρι μου" ο Σάκης Παντελιάδης έστειλε μήνυμα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει μεθαύριο για τον Πανσερραϊκο κόντρα στον Εθνικό Αστέρα ενώ μίλησε και για όλα όσα βιώσαν οι "ερυθρόλευκοι" τους τελευταίους μήνες. Αναλυτικά όσα είπε:
''Μετά από πολύ καιρό πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς. Ήταν ότι χειρότερο το γεγονός ότι την μία εβδομάδα ήμασταν στην Superleague και την άλλη στην Football League. Μας επηρέασε αρνητικά όλη αυτή η κατάσταση αλλά από τη στιγμή που μάθαμε ότι θα παίξουμε στην Football League προετοιμαζόμαστε για αυτό. Δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εγώ στο μυαλό μου είχα το χειρότερο σενάριο, ώστε εάν έρθει η συμμετοχή στη Superleague να είναι σαν ένα δώρο. Είναι απίστευτο ότι το τελευταίο επίσημο ματς ήταν τον Απρίλιο''.  Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Football League τόνισε: ''Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Είδα κάποια ματς και ειδικά εκτός έδρας θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι. Από την Κυριακή και μετά πρέπει να το αποδείξουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι εύκολος αλλά αν είσαι Πανσερραϊκός δεν μπορείς να έχεις άλλον στόχο'' και στην συνέχεια για το ίδιο θέμα πρόσθεσε: ''Υπάρχουν ομάδες έμπειρες στην κατηγορία και δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να δείχνουμε ποιοι είμαστε κάθε Κυριακή. Όταν είσαι Πανσερραϊκός κάθε ομάδα θέλει να σε νικάει. Κάθε Κυριακή πρέπει να επιβεβαιώνουμε ότι ο Πανσερραϊκός είναι ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο και ότι πάει μόνο για την άνοδο''.
Σχετικά με τα φαβορί για την άνοδο στην Superleague είπε: ''Σίγουρα η ΑΕΛ, εμείς, ο Πιερικός που ξέρω πως δουλεύει και είναι πολύ δυνατή ομάδα, ο Πανθρακικός, η Βέροια θα είναι τα φαβορί.Θα φανεί, όμως, στην διάρκεια αυτό. Με συνεχόμενους αγώνες Τετάρτη-Κυριακή όποιος αντέξει θα πετύχει τον στόχο του.  Εμείς έχουμε βάθος στο ρόστερ. Όποια ομάδα είναι πιο προπονημένη και έχει πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις και ισάξιους παίκτες, θα τα καταφέρει''.
  Για τα δυνατά σημεία του φετινού Πανσερραϊκού: ''Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Στα φιλικά δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Ήταν και μέσα στην έδρα μας και εκεί θα είμαστε πολύ δυνατοί. Βέβαια, παίξαμε χωρίς κόσμο και αν ο κόσμος είναι δίπλα μας, οι αντίπαλοι θα περάσουν πολύ δύσκολα.Υπάρχει και ποιότητα στην ομάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που θα παίξουν φέτος και θα βοηθήσουν''.
Για την αλλαγή προπονητή και τον Γιόσου Ουρίμπε: ''Όταν γίνεται αλλαγή προπονητή δεν είναι ευχάριστο για κανέναν. Πιστεύω, όμως, ότι λειτούργησε θετικά. Μετά τον Πανθρακικό, αν εξαιρέσεις το ματς με την Ηράκλεια, δείξαμε άλλο πρόσωπο. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, κάτι πολύ σημαντικό για την Football League, και σκοράραμε μπροστά. Ο κ. Ουρίμπε με στήριξε, είχα τον τραυματισμό μου, με βοήθησε, χωρίς να με γνωρίζει από την πρώτη ημέρα και τον ευχαριστώ για αυτό. Δούλευε όλη μέρα για την ομάδα, το βλέπαμε, αλλά δεν του βγήκαν στο γήπεδο αυτά που ήθελε''.
Για τον Παύλο Δημητρίου: ''Από τότε που ανέλαβε ο κ. Δημητρίου είμαστε πιο πειθαρχημένοι. Αν και είναι πιο άμεσος άνθρωπος και μας μιλάει περισσότερο, επικρατεί ένας σεβασμός και υπάρχουν κάποιες αποστάσεις. Είναι καλό αυτό και φαίνεται και στο γήπεδο''.
Για την ομιλία του Πέτρου Θεοδωρίδη: ''Ήταν μία τόνωση ηθικού. Ο πρόεδρος περιμένει πράγματα από εμάς, περιμένει να δει αυτό που πιστεύει. Μας τόνωσε το ηθικό και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα''.
Για τις σχέσεις του κόσμου με την διοίκηση: ''Όταν πέρυσι παίζαμε σε γεμάτο γήπεδο, είχαμε περισσότερο πάθος, έχεις περισσότερα να δώσεις αν είναι ο κόσμος στο πλευρό σου.Ο Πανσερραϊκός ότι είναι, είναι ο κόσμος του. Ειδικά την Κυριακή που, απ'ότι μαθαίνω, θα έρθει κόσμος στην Αθήνα, πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για να έρθει και στο δικό μας γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι''.
Επίσης αναφέρθηκε στην κρίση και το πως αυτή επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές: ''Σίγουρα, παντού υπάρχει κρίση. Όλους μας αγγίζει και έχει επιπτώσεις σε όλες τις δουλειές. Και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μειώσεις μισθών. Δεν μπορεί οι ποδοσφαιριστές να παίρνουν περισσότερα σε σχέση με πριν και οι υπόλοιποι λιγότερα''.
Τέλος κλήθηκε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Πανσερραϊκού ενόψει της φετινής χρονιάς: ''Έχω να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας.Αυτό είναι το κυριότερο, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα''.

**Ευχαριστώ το www.panserraikos.blogspot.com για την άμεση απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης.

Λαμπερνάκης: "Στόχος η άνοδος για τον Οδυσσέα"!

Ο Σάκης Λαμπερνάκης μιλώντας στη mikriliga.com αναφέρθηκε στη φετινή ομάδα που «χτίζει» ο Σάκης Αλεξίου οριοθετώντας τους στόχους της ομάδας που είναι ιδιαίτερα υψηλοί:
«Φέτος είναι τέταρτη χρονιά μου στον Οδυσσέα Αναγέννησης. Η ομάδα φέτος είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις άλλες χρονιές. Έχουμε κρατήσει έναν βασικό κορμό από πέρυσι και με τις προσθήκες ταλαντούχων μικρών κάναμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ο στόχος για την ομάδα φέτος είναι αρκετά υψηλός. Δε σας κρύβω πως έχουμε στόχο την άνοδο. Το ατού του Οδυσσέα φέτος πιστεύω είναι το οικογενειακό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο».
«Λείπανε οι... διασυνδέσεις»!
Μάλιστα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους και στους λόγους που δε παίρνει μεταγραφή: «Προσωπικά θα ήθελα να έχω υγεία και όλα τα υπόλοιπα έρχονται με υπομονή και δουλειά. Ναι. το καλοκαίρι είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως ο Πανσερραϊκός και ο Πανθρακικός. Κάναμε κάποιες συζητήσεις όμως η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Άλλωστε στην Ελλάδα για να κάνεις μεταγραφή δεν αρκεί να είσαι μόνο καλός ποδοσφαιριστής αλλά πρέπει να έχεις και τις απαραίτητες γνωριμίες της οποίες δεν είχα εγώ! Στους αγώνες προετοιμασίας αγωνίστηκα και ως στόπερ και ως αμυντικός χαφ και ως δεξί μπακ. Η θέση μου φυσικά και είναι δεξί μπακ αλλά προσωπικά όπου με βάλει ο προπονητής εκεί θα παίξω και θα δώσω 100% του εαυτού μου για την ομάδα μου».
Καταλήγοντας, ο Σάκης Λαμπερνάκης ανέφερε: «Πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσω πως περάσαμε πολύ δύσκολο και επίπονο καλοκαίρι όλοι οι ποδοσφαιριστές με όλα αυτά που γίνανε. Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες θα έχει αρκετές εκπλήξεις και πιστεύω πως θα είναι και ο Οδυσσέας Αναγέννησης μέσα σε αυτές».

Η δομή της Football League 2

Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ 2 έλαβαν την προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο δεν ξέρουμε επίσημα πότε θα ξεκινήσει, αλλά το πιθανότερο να γίνει στις 20 Νοεμβρίου. Ανεβαίνουν οι πρώτοι (των δύο ομίλων) και οι δευτερότριτοι παίζουν πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών για μια θέση!
Ούτως ή άλλως, η κλήρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΟ.
Στον βόρειο όμιλο θα συμμετέχουν: Δόξα Κρανούλας, Βατανιακός, Απόλλων Καλαμαριάς, Οικονόμος, ΑΕ Ποντίων, Εθνικός Γαζώρου, Νίκη Βόλου, Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, Τηλυκράτης, Μέγας Αλέξανδρος, Τύρναβος και Αετός Σκύδρας.
Η πιο σημαντική παράγραφος της προκήρυξης είναι ότι στη Φούτμπολ Λιγκ θα ανέβουν οι πρώτοι των δύο ομίλων, ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι του κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στα play off σε ένα κανονικό πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών, με παιχνίδια μέσα έξω. Από αυτό το πρωτάθλημα, ο πρώτος της βαθμολογίας θα ανέβει ως η τρίτη ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα, οι δεύτεροι θα ξεκινήσουν στα play off με 2 βαθμούς και οι τρίτοι χωρίς βαθμό. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα γίνει ξεχωριστή κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών. Από κει και πέρα στο θέμα του υποβιβασμού θα υπάρξει ουσιαστικά συνεννόηση ΕΠΑΕ και ΕΠΟ αφού οι ομάδες που θα πέσουν από τη Γ’ θα εξαρτηθούν από εκείνες που θα ανέβουν από τη Δ’. Στο πρωτάθλημα οι ομάδες θα χρησιμοποιούν κοινοτικούς παίκτες που έχουν γεννηθεί από 1-1 1987 και μετά  ενώ υποχρεωτική είναι η συμμετοχή τριών μικρών στην 11άδα.
Στην προκήρυξη αναφέρεται τέλος, ότι απαγορεύεται να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος των ΠΑΕ, ενώ κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει 250 μέλη, όπου το κάθε μέλος θα καταβάλλει 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΑΕ μέχρι της 30 Νοεμβρίου. Επίσης οι ΠΑΕ είναι υποχρεωμένες να καταθέσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.
Τη Δευτέρα δε, με την κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.


Πηγή: athlitiko.gr

Ντιόγκο...ο αντί-Κόντος

Αν υπήρχε ένα ερωτηματικό στην ενδεκάδα του Πανσερραϊκού ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα κόντρα στον Εθνικό Αστέρα, αυτό αφορούσε τον αντικαταστάτη του Αλέξη Κόντου γιατί οι υπόλοιποι δέκα είναι λίγο-πολύ γνωστοί σύμφωνα και με τα όσα παρουσίασε στα τελευταία φιλικά ο Παύλος Δημητρίου. Ο 25χρονος μέσος που τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ηράκλεια είχε κερδίσει θέση βασικού αλλά η τύχη του έπαιξε περίεργο παιχνίδι. Στις προπονήσεις αυτός που φαίνεται να κερδίζει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο είναι ο Ζορντάο Ντιόγκο. Μπορεί η φυσική θέση του Πορτογάλου να είναι μπακ αλλά έχει τις ικανότητες να αγωνιστεί και ως χαφ και επίσης να αλλάζει εύκολα θέση με τον...ομοθεσίτη του, Σάκη Παντελιάδη που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Mε Οικονόμο ο Πανσερραϊκός- Τα ζευγάρια των υπολοίπων- Στο βάθος ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ για Ηράκλεια και Γάζωρο

Πολύ ενδιαφέροντα ζευγάρια στη 2η φάση και προκλήσεις στις επόμενες έβγαλε η κληρωτίδα για τις Σερραϊκές ομάδες. Συγκεκριμένα ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, νεοφώτιστη ομάδα στη Football League2 και σε περίπτωση πρόκρισης στην 4η φάση θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Εθνικό Αστέρα και σε περίπτωση πρόκρισης, του δίνεται η ευκαιρία να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ!
Ο Οδυσσέας Αναγέννησης θα υποδεχτεί τον Πλατανιά Χανίων και σε περίπτωση πρόκρισης θα υποδεχθεί την Κέρκυρα ενώ τα πιο...ζόρικα ήρθαν για τον Εθνικό Γαζώρου που πρέπει να κάνει 3(!) προκρίσεις για να αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό! Συγκεκριμένα οι "μπλέ" πρέπει να αποκλείσουν τη Κυριακή τον Αετό Σκύδρας, στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Ψαχνών και μπαίνοντας και στη 3η φάση θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον νικητή του αγώνα Ζάκυνθος-Πιερικός για να βρουν απέναντι τους τους "ερυθρόλευκους".
Oι αγώνες της 2ης φάσης θα διεξαχθούν πιθανότατα στις 23 Νοεμβρίου, αυτοί της 3ης φάσης στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ αυτοί της 4ης στις 27 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά τα ζευγάρια...

Τα ματς της β' φάσης είναι προγραμματισμένη για τις 23/11)
1. Απόλλων Καλαμαριάς - Αναγέννηση Επανομής
2. Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός
3. Αστέρας Μαγούλας - Καλλιθέα
4. Βατανιακός - Αγροτικός Αστέρας
5. Δόξα Κρανούλας - Παναχαϊκή
6. Ζάκυνθος - Πιερικός
7. Καλαμάτα - Φωκικός
8. Κεραυνός Γλυφάδας - Καλλονή
9. Μέγας Αλέξανδρος Ηρακλειάς - Εθνικός Αστέρας
10. Νίκη Βόλου - Θρασύβουλος
11. Οδυσσέας Αναγέννησης - Πλατανιάς
12. Οικονόμος - Πανσερραϊκός
13. Πόντιοι Κατερίνης - Βύζας Μεγάρων
14. Προοδευτική - Γιαννιτσά
15. Ρουβάς - Λάρισα
16. ΠΑΟ Ρουφ - Διαγόρας
17. Τύρναβος - Βέροια
18. Νικητής Εθνικός Γαζώρου - Αετός Σκύδρας (θα γίνει την Κυριακή) - Ηρακλής Ψαχνών

3η φάση (7/12) - γηπεδούχος η ομάδα της μικρότερης κατηγορίας
Νικητής Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας με Ηρακλής Ψαχνών - Νικητής Ζάκυνθος - Πιερικός
Νικητής Αστέρα Μαγούλας - Καλλιθέα - Νικητής Τύρναβος - Βέροια

4η φάση (20-21-22 / 12)

Απόλλων Καλαμαριάς - Αναγέννηση Επανομής με Ατρόμητο
Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός με Άρη Θεσσαλονίκης
Βατανιακός - Αγροτικός Αστέρας με Παναθηναϊκό
Δόξα Κρανούλας - Παναχαϊκή με ΟΦΗ
Καλαμάτα - Φωκικός με ΑΕΚ
Κεραυνός Γλυφάδας - με Πανιώνιο
Μέγας Αλέξανδρος - Εθνικός Αστέρας με ΠΑΟΚ
Νίκη Βόλου - Θρασύβουλος με Λεβαδειακό
Οδυσσέας Αναγέννησης - Πλατανιάς με Κέρκυρα
Οικονόμος - Πανσερραϊκός με Εργοτέλη
Πόντιοι Κατερίνης - Βύζας Μεγάρων με Ξάνθη
Προοδευτική - Γιαννιτσά με Αστέρα Τρίπολης
Ρούβας - Λάρισα με Παναιτωλικό
ΠΑΟ Ρουφ - Διαγόρας με ΠΑΣ Γιάννινα
* Ο νικητής Εθνικός Γαζώρου- Αετός Σκύδρας που θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλής Ψαχνών και εν συνεχεία ο νικητής Ζάκυνθος - Πιερικός με Ολυμπιακό
* Νικητής Αστέρα Μαγούλας - Καλλιθέα - νικητή Τύρναβος - Βέροια με Δόξα Δράμα

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Σιδηρόκαστρο, Ν. Ζίχνη, Χρυσό και Βαλτερό στα ημιτελικά

Χωρίς να συναντήσουν προβλήματα τα φαβορί της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Σ πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση και πλέον έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποια ζευγάρια θα προκύψουν στους "4".
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΤΕΡΟΥ-ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΝΟΣ ΒΕΡΓΗΣ(6-1)
ΑΕ ΝΙΓΡΙΤΑΣ- ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ(0-2)
ΑΡΗΣ ΣΚΟΤΟΥΣΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ(0-3)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ(0-4)

Aφαίρεση βαθμών στον Αετό Σκύδρας - Tην Κυριακή Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας

Για την Κυριακή 13/11 στις 14:15 στο Δημοτικό Γήπεδο ορίστηκε ο αγώνας του Εθνικού Γαζώρου με τον Αετό Σκύδρας μετά την αθωωτική απόφαση για τον αντίπαλο του. Στην ομάδα της Πέλλας επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων (περσινό ματς με τους Πόντιους Κατερίνης) και αναιρέθηκε η ποινή του υποβιβασμού. Ο Αετός Σκύδρας, πάντως, που σε πρώτο βαθμό είχε τιμωρηθεί με υποβιβασμό, θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με συνολικά -11 βαθμούς, καθώς πρινα πό λίγες ημέρες είχε τιμωρηθεί και με αφαίρεση άλλων 5 βαθμών για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων.

Σφυρίζει ο Γιαννουλάκης στη Καισαριανή

Ο Γιώργος Γιαννουλάκης από τον σύνδεσμο Χανίων, που είναι από πέρυσι διαιτητής στη Football League και φέτος είναι και στον πίνακα των...ΤΑΛΕΝΤΩΝ της Σούπερ Λίγκα, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Εθνικός Αστέρας-Πανσερραϊκός(13/9, 15:00). Βοηθοί του θα είναι οι Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) και Λιανδράκης (Ηρακλείου) ενώ 4ος θα είναι ο Σωσώνης (Φθιώτιδας).
Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής εδώ .

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Διαγραφή του Π. Στοϊλα από τον σύνδεσμο προπονητών


Με ανακοίνωση-καταγγελία που μας κοινοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών, έγινε γνωστή η διαγραφή του Πέτρου Στοϊλα λογω ταυτόχρονης απασχόλησης σε δύο ομάδας. Μάλιστα αναφέρεται ότι έγιναν συνεχώς συστάσεις αλλά δεν επήλθε συμμόρφωση. Η σχετική καταγγελία κοινοποιήθηκε και στην ΕΠΣ Σερρών αλλά και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου με προφορικό...παραθυράκι επιστροφής την παραίτηση από μια θέση, εκ των δύο. Το pestoagorimou επικοινώνησε με τον Πέτρο Στοϊλα ο οποίος δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο αυτό που επισημαίνεται είναι ότι ο κανονισμός της ΕΠΟ και της ΕΠΣΣ δε προβλέπει απαγόρευση ενασχόλησης προπονητή με δύο ομάδες, εφόσον αυτές βέβαια δεν είναι ανταγωνιστικές και ο κανονισμός του Συνδέσμου Προπονητών Σερρών πρέπει να εναρμονιστεί. Αναλυτικά η καταγγελία αναφέρει:
"Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών Νομού Σερρών αποφασίσαμε να καταγγείλουμε τον συνάδελφο προπονητή μέλος του συνδέσμου μας και ταυτόχρονα αιρετό μέλος του Δ.Σ του Σ.Π.Π.Ν.Σ, κύριο Στοϊλα Πέτρο του Στέφανου, κατοίκου της πόλης των Σερρών.
Αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην παραπάνω ενέργεια λόγω του ότι ο κύριος Στοϊλας Πέτρος(αν και του έγιναν επανελλημένα συστάσεις) εν τούτοις συνέχισε την προ 3ετίας ταυτόχρονη απασχόληση-δέσμευση-σχέση εργασίας με 2 ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της οικείας. Η μια στο τοπικό πρωτάθλημα ένωση της Α΄ κατ. Της ΕΠΣ Σερρών(ΑΕ Χρυσού) και η άλλη στο πρωτάθλημα προεθνικών ομάδων ήτοι: ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ της ΕΠΣΣ.
Πιστεύουμε πως τέτοιου είδους ενέργειες δεν συνάδουν με τον επαγγελματισμό τον οποίο ευαγγελιζόμαστε ως προπονητής, καθώς επίσης και της συναδερφικής αλληλεγγύης. Ήμασταν και θα είμαστε αρωγοί σε όλες τις νομότυπες όπως και νομιμοφανείς ενέργειες ΟΛΩΝ των συναδέλφων. Θα είμαστε όμως όπως αυτό επιτάσσει η ηθική, ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσους επιβουλεύονται το νόημα και το σκοπό ύπαρξης κάθε συλλογικού οργάνου.
Τέλος προχωρήσαμε στην ενέργεια αυτή έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο αναμονής, μιας και οι συστάσεις προς τον εν λόγω προπονητή έχουν προ 2ετίας ξεκινήσει.
Θεωρούμε σκόπιμο λαμβάνοντας υπόψη τον ικανοποιητικό αριθμό ικανότατων συναδέλφων που είναι μέλη του συνδέσμου μας να προχωρήσουμε στη ΔΙΑΓΡΑΦΗ από μέλος του Δ.Σ, καθώς και του Σ.Π.Π.Ν.Σ του κυρίου Πέτρου Στοϊλα.
Ελπίζουμε οι ενέργειες σας εφεξής να είναι ανάλογες ώστε να προασπίσουμε το θεσμό, το επάγγελμα και την προσωπικότητα του Έλληνα προπονητή. Πιστεύουμε πως στο μέλλον ανάλογες περιπτώσεις θα εξαλείψουν και ο προπονητής θα αισθάνεται προστατευμένος από την πολιτεία, τους θεσμούς και τους κατά τόπους οργανισμούς".

Στη Καισαριανή τελικά κόντρα στον Εθνικό Αστέρα

Ο Εθνικός Αστέρας θα αγωνιστεί την Κυριακή (13/11) στη φυσική του έδρα απέναντι στον Πανσερραϊκό αν και το τελευταίο διάστημα ήταν σχεδόν βέβαια ότι θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα, αυτή της Νήαρ Ήστ.
Τελικά οι προσπάθειες της διοίκησης του Εθνικού Αστέρα έπιασαν τόπο και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τον Πανσερραϊκό (14/11) στο γήπεδό τους, το Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.
Συγκεκριμένα, άνθρωπος της διοργανώτριας επιθεώρησε το γήπεδο και βρήκε κατάλληλο αγωνιστικό χώρο μετά την πρόσφατη ανακατασκευή του χλοοτάπητα, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης (08/11) οι ποδοσφαιριστές πάτησαν για πρώτη φορά το χορτάρι του γηπέδου.

Eννέα εμβόλιμες στη Football League και φινάλε στις 10 Ιουνίου

Η διοργανώτρια αρχή από τη στιγμή που την Πέμπτη (10/11) γίνεται η κλήρωση του Κυπέλλου ήταν υποχρεωμένη να αλλάξει τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος. Τις ανακοίνωσε, λοιπόν, και σε σχέση με το προηγούμενο πρόγραμμα η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 13/05 και όχι στις 27/05. Τα play off θα διεξαχθούν από 20/05 έως 10/06. Εννοείται ότι αν γίνουν εκλογές θα υπάρξουν νέες τροποποιήσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα από την 4η αγωνιστική και έπειτα:
4η: 20/11
5η: 27/11
6η: 04/12
7η: 11/12
8η: 18/12
9η: 04/01 (Τετάρτη)
10η: 08/01

Ομιλία Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια...

Στις Σέρρες βρέθηκε σήμερα ο Πέτρος Θεοδωρίδης και μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης βρέθηκε στα αποδυτήρια και για αρκετή ώρα μίλησε στους παίκτες, με το τεχνικό τιμ να είναι εκτός, σύμφωνα με τις πληροφορίες.  Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού θέλησε ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας να ντοπάρει τους παίκτες, να ορίσει τους στόχους και φυσικά να τους θέσει και προ των ευθυνών τους γιατί η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα είναι μονόδρομος για τα "λιοντάρια". Στη συνέχεια είχε και τετ α τετ με το τεχνικό τιμ και πρέπει να περιμένουμε την επσιημοποιήση της συνεργασίας με τον Παύλο Δημητρίου, γιατί όπως είχε πει ο 53χρονος τεχνικός ακόμα δεν είναι τίποτα επίσημο και περίμενε και ο ίδιος να το ακούσει από τα χείλη του μεγαλομετόχου.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

KYΠΕΛΛΟ: Μαθαίνουν αντιπάλους την Πέμπτη

Την Πέμπτη 10/11 στις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση για τη 2η, 3η και φάση του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι οι Σερραϊκές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τους αντιπάλους τους. Ο Πανσερραϊκός περιμένει μια ομάδα από τη Football League2 ενώ Οδυσσέας Αναγέννησης και Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας περιμένουν αντιπάλους από τη Football League. Όσον αφορά τον Εθνικό Γαζώρου περιμένει την τελεσίδικη απόφαση για τον Αετό Σκύδρας αλλά και πάλι θα μπει στη κλήρωση ως πιθανός αντίπαλος. Αυτήν την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι αγώνες της 1ης φάσης, οι οποίοι είναι ΠΑΟ Ρουφ-Χανιά, Οικονόμος Τσαριτσάνης-Τηλυκράτης, Απόλλων Σμύρνης-Πανηλειακός και Αστέρας Μαγούλας-Ηλυσιακός. Επίσης οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν αντιπάλους από τη Σούπερ Λίγκα σε περίπτωση πρόκρισης.


Μάλλον Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Αστέρα - Μπέρδεμα με τις εμβόλιμες

Εξ αρχής δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση από τη Football League για το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά η σιγουριά με την οποία μεταφέρθηκαν κάποια πράγματα για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και τη πρεμιέρα του Πανσερραϊκού μας παρέσυραν όπως φαίνεται και ζητώ συγνώμη. Ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και τον Πανσερραϊκό θα διεξαχθεί τελικά και εκτός απροόπτου την Κυριακή ή σε διαφορετική περίπτωση τη Δευτέρα(τηελοπτικά), καθώς το OTE Sport θα δείξει τη Παρασκευή τον αγώνα, Βέροια-Πιερικός(16:30).
Όσον αφορά τις εμβόλιμες επίσης υπήρξε λάθος μεταφορά. Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει για την 4η αγωνιστική εντός έδρας, την Αναγέννηση Επανωμής, όχι σε εμβόλιμη αγωνιστική αλλά σε αγώνα που θα διεξαχθεί κανονικά από 18 ως και 21 Νοεμβρίου, στη συνέχεια ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας στα Γιαννιτσά στις 27 Νοεμβρίου και στις 30 Νοεμβρίου θα δοθεί ο εξ αναβολής αγώνας με τον Πιερικό κ.ο.κ. Βέβαια πλέον θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την πρώην ΕΠΑΕ.

ΣΟΚ - Ρήξη έσω πλαγίου και ρήξη χιαστού ο Κόντος!



Τελικά ο Αλέξης Κόντος δε γλίτωσε τα χειρότερα. Αντιθέτως επιβεβαιώθηκε το πιο ακραίο σενάριο καθώς ο 25χρονος ποδοσφαιριστής όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και θα λείψει 5-6 μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Κόντος τραυματίστηκε στο 32΄ της φιλικής αναμέτρησης με την Ηράκλεια αποχωρώντας υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και τελικά επιβεβαιώθηκε και η αρχική εκτίμηση αλλά και ο φόβος. Έτσι γίνεται ο δεύτερος παίκτης μετά τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος που είχε υποστεί κάταγμα κνήμης και περόνης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, που έχει σοβαρό τραυματισμό στη φετινή πολύμηνη προετοιμασία. Και όλα αυτά όπως είχαμε επισημάνει ενώ βρισκόταν σε περίοδο φόρμας και είχε πάρει φανέλα βασικού! O παίκτης αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε επέμβαση ενώ και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μέσω του επίσημου site ευχήθηκε περαστικά στον παίκτη. Περαστικά και από εμάς και γρήγορα και πάλι στα γήπεδα... (φωτό-panserraikos.eu)

Ο φανταστικός φίλος του Γκόμεζ;

Ποιον αγκαλιάζει ο Έντι Γκόμεζ; Τον Νέστωρα Στεφανίδη πάντως όχι! Ή είχε κέφια ο φωτογραφικός φακός ή έχει ιδιοτροπίες ο Ουρουγουανός...

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Και μασέρ...και "ιπτάμενος"!

Xωρίς ένα πρόσωπο που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στο ιατρικό τιμ της ομάδας θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του ο Πανσερραϊκός, τουλάχιστον για τον επόμενο ένα χρόνο, καθώς ο βοηθός φυσιοθεραπευτή και μασέρ της ομάδας, Γιάννης Κοτσαμπάς, τη Παρασκευή αποχαιρέτησε τους πάντες με την ευχή να κερδίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος της αποχώρησης; Η μαμά πατρίδα η οποία τον κάλεσε και έτσι τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί στο σώμα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Tα πειράγματα δεν έλειπαν και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, παλαιότερους και νεότερους που αναρωτιόταν που θα βρουν άλλον τέτοιον "barman" να κάνει ισοτονικό και που θα βρουν τέτοιο...ελαφρύ χέρι για μασάζ. Όπως και να έχει...καλή θητεία!