Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Σε φιλικό για τον Μπαχράμη ο Γαλανόπουλος

Έπειτα από αξιέπαινη πρωτοβουλία του Νίκου Λυμπερόπουλου, την ερχόμενη Δευτέρα στις 18:00, στο γήπεδο της Καλαμάτας θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη. Το φιλικό ανάμεσα σε ομάδα πρώην συμπαικτών και επιλέκτων θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη. Στην ομάδα των πρώην συμπαικτών θα αγωνιστεί και ο αρχηγός του Πανσερραϊκού, Άρης Γαλανόπουλος.

Πήρε το ΟΚ το πέταλο-Στις 10:00 κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Θετική φαίνεται να είναι η τελευταία εξέλιξη όσον αφορά τη λειτουργία του νοτίου πετάλου. Η αισιοδοξία που υπήρχε μεταφράστηκε σε...πράξεις και αφού έπειτα από πολύ προσπάθεια ξεπράστηκαν τα όποια γραφειοκρατικά και όχι μόνο κωλύματα υπήρξαν, οι ιστορικές θύρες 5-6 θα υποδεχθούν και πάλι αύριο τον κόσμο του Πανσερραϊκού. Τα μεταλλικά υποστηλώματα, δώδεκα τον αριθμό, τοποθετούνται από το πρωί, τα εισιτήρια σφραγίστηκαν και τη Κυριακή το πρωί στις 10:00 θα τεθούν σε κυκλοφορία. Η τιμή τους είναι 15 ευρώ.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

3-4 εβδομάδες έξω ο Αλβάρεζ

Τελικά με το...αριστερό ξεκίνησε στον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Αλβάρεζ καθώς ενώ έδειχνε πως θα καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο τραυματισμός του στη προχθεσινή προπόνηση ήταν πιο σοβαρός απ΄ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Ουρουγουανός θα μείνει εκτός για περίπου 3-4 εβδομάδες και έτσι η θέση περνά πάλι στον Άρη Γαλανόπουλο.

Όταν η Σάρα γνώρισε τον Βασίλη...

Η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα Άρης-Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό της συμπρωτεύουσας. Άλλωστε η Σάρα Καρμπονέρο είναι μια παρουσία που δε περνά αδιάφορη. Η επίσημη αγαπημένη του Ικέρ Κασίγιας και αθλητικογράφος στο επάγγελμα πάλεψε στα ίσα με τον Χαβίτο για το πρόσωπο της ημέρας στο Κλεάνθης Βικελίδης και τελικά κερδισμένος ήταν...ο δικός μας αθλητικογράφος, Βασίλης Αναστασιάδης. Γιατί αυτό; Μπορεί σύμφωνα με τους Ισπανούς η Καρμπονέρο να έχει γίνει απρόσιτη τον τελευταίο καιρό και ειδικά από την ημέρα που ο Κασίγιας τη φίλησε live μετά τον τελικό του Μουντιάλ αλλά δε θα μπορούσε να πει όχι στον Bασίλη για μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με ιδαίτερο νάζι και ήταν άνετη, όπως άλλωστε βλέπετε. Πάντως αξίζει έρευνας πως ο Βασίλης...λύγισε την αντίσταση της Σάρα που αντιστεκόταν στους υπόλοιπους δημοσιογράφους ενώ πληροφορίες θέλουν να έγινε και ολιγόλεπτη συζήτηση μεταξύ τους για τον Πάμπλο Άμο και τις Σέρρες! Βλέποντας τη φωτογραφία ένα έχω να πω...ΤΡΕΜΕ ΚΑΣΙΓΙΑΣ!

Mε ονομαστικά εισιτήρια και 50 σεκιουριτάδες ο Ολυμπιακός

Η επιθυμία του μεγαλομετόχου του Ολυμιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν ξεκάθαρη προς τους φιλάθλους στη συνάντηση τους. "Δώστε πρώτοι το μήνυμα για να συνεχιστούν οι εκδρομές". Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των "ερυθρολεύκων" τα 2.200 εισιτήρια που δόθηκαν στους φιλάθλους είναι ονομαστικά και θα υπάρχει συνοδεία εκτός και εντός γηπέδου και από 50 άνδρες εταιρείας σεκιούριτι για να τους περιφρουρούν.

H παράδοση βγάζει ισοπαλία με Ολυμπιακό!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αναμετρηθεί 23 φορές με την ομάδα του Πειραιά στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και έχουν καταφέρει να αποσπάσουν τέσσερις νίκες και η τελευταία ήταν τη σεζόν 1985-86 με το εντυπωσιακό 4-1.. Τη μερίδα του λέοντος κατέχει η ισοπαλία, καθώς 11 ματς δεν έχουν βγάλει νικητή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει οχτώ νίκες.
Πριν δυο χρόνια, οι Πειραιώτες είχαν περάσει με 0-1 από την έδρα του Πανσερραϊκού, έχοντας για σκόρερ τον Βασίλη Τοροσίδη, ενώ την αμέσως προηγούμενη φορά είχαν επίσης επικρατήσει με 0-2 την περίοδο 1991-92. Και τις δυο φορές ο Πανσερραϊκός είχε υποβιβαστεί. Φυσικά δε ξεχνιέται ότι κατά την περσινή σεζόν ο Πανσερραϊκός είχε κερδίσει με 3-1 τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας, στον αγώνα με την περίφημη ιστορία Καλί.
Η προϊστορία με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό:
1965-66: 1-1
1966-67:0-0
1967-68:1-1
1968-69:1-1
1969-70: 0-1
1970-71:2-1
1972-73: 1-1
1973-74: 0-2
1974-75:1-1
1975-76: 0-0
1976-77: 1-3
1977-78: 1-0
1978-79: 1-3
1980-81: 1-3
1981-82: 1-2
1982-83: 0-0
1983-84: 1-0
1985-86: 4-1
1987-88: 2-2
1989-90: 1-1
1990-91: 2-2
1991-92: 0-2
2008-09: 0-1

Δείτε τα γκολ από την περσινή μεγάλη νίκη με 3-1:

Σύνθημα νίκης από Λεοζίνιο

Ο παίκτης του Πανσερραϊκού με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Eξέδρα", τόνισε ότι το κίνητρο της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα είναι ισχυρό και ικανό για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "ερυθρόλευκους".
"Ξέρουμε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Από την άλλη εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, αφού στα δύο πρώτα παιχνίδια ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας".
 Για την πιθανότητα να σκοράρει, τόνισε: "Αυτό που μετράει είναι η νίκη για τον Πανσερραϊκό. Τι όφελος θα έχει αν σκοράρω και χάσει η ομάδα μου. Το καλύτερο θα ήταν αυτά τα δύο να συνδυαστούν. Έγινε πέρσι στο κύπελλο. Γιατί όχι και φέτος στο πρωτάθλημα; Αν δείξουμε την αγωνιστική συμπεριφορά που θέλουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".
Αναφορικά με τον κόσμο της ομάδας ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε: "Ο κόσμος αποτελούσε πάντοτε για τον Πανσερραϊκό τον κινητήριο μοχλό του. Έτσι και φέτος θέλουμε τους οπαδούς δίπλα μας και όλοι μαζί να κρατήσουμε την ομάδα 

Θεοδωρίδης σε Αδαμίδη: "Και που να σας έκανε κάτι ο Αμπάρκιολης"

Στο πλασίο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκ που είχε ως κεντρικό θέμα τη διαιτησία εξελίχθηκαν αρκετά...όμορφα σκηνικά. Ένα εξ αυτών είχε πρωταγωνιστές τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη και αυτόν του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη. Ο πρώτος θέλησε να πάρει τον λόγο μετά τους Μαρινάκη και Πατέρα και να κάνει τα δικά του παράπονα για τη διαιτησία και όταν αναφέρθηκε για...νιοστή φορά στον Αμπάρκιολη και τη διαιτησία του αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός, ο Θεοδωρίδης δεν άντεξε και φέρεται να του είπε: "Από την Κυριακή κάνετε συνεχώς παράπονα για τη διαιτησία του Αμπάρκιολη. Που να σας έκανε και κάτι; Πρόπερσι όταν στον αγώνα, μας κόψατε με οφσαϊντ στο 90΄ δεν είδα καμία αντίδραση για τη διαιτησία"¨.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Και ο Κώστας Δελής στο Αθλητικό Metropolis 97,2!

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες να έληξε πριν λίγες ημέρες αλλά στον χώρο των Μ.Μ.Ε οι μεταγραφές συνεχίζονται. Επισήμως από σήμερα η οικογένεια του Αθλητικού Metropolis Σερρών 97,2 μεγαλώνει καθώς υποδέχεται ακόμα ένα μέλος. Ο λόγος για τον γνωστό αθλητικό συντάκτη, Κώστα Δελή(τον συνονόματο και...σχεδόν συνεπώνυμο), που από τη Δευτέρα και καθημερινά 12:00-14:00 θα στήνει τη μπάλα της ενημέρωσης και θα εκτελεί..."ΣΤΑ 3 ΚΟΡΝΕΡ ΠΕΝΑΛΤΙ". Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η πρεμιέρα του μπροστά από τα μικρόφωνα του σταθμού θα γίνει το Σάββατο στις 16:00 με την "GOALEADA".

Aποκλεισμός και για Οδυσσέα, ήττα 2-0 από Γιάννινα

Με ακόμη έναν αποκλεισμό ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των Σερραϊκών ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ. Όπως χθες η Ηράκλεια έτσι και σήμερα ο Οδυσσέας τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ΠΑΣ, ηττήθηκε 2-0 και αποκλείστηκε. Βέβαια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη καθώς ο Οδυσσέας είναι μια νεανική ομάδα που κάνει μια καινούργια προσπάθεια και ο ΠΑΣ μια ομάδα που υποβιβάσθηκε από τη Σούπερ Λίγκ και πάει ολοταχώς για επιστροφή. Βέβαια η ομάδα του Χρήστου Φράγκου το πάλεψε και για μια ώρα κράτησε ανέπαφη την εστία της αλλά μέσα σε πέντε λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση. Ο Σκούφαλης στο 60΄ και ο Μπουχάν στο 64΄ πέτυχαν τα γκολ ενώ στο 28΄ ο Σαμουηλίδης απέκρουσε το πέναλτι του Κυριάκου.
Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών (Χρήστος Φράγκος): Σαμουηλίδης, Τραγιάννης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Χατζημιχαήλ (61' Κιουρτζίδης), Παϊζάνος, Κεφαλάς (64' Τζιμόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Κυριακίδης, Χουρουζίδης, Ζαγοριανός (78' Λιόλιος).
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Στάθης, Ντάσιος (77' Βαρτζιώτης), Κώτσιος (69' Πάντος), Μιχαήλ, Κυριάκος, Τζημόπουλος, Σκούφαλης, Νικολόπουλος, Μπουχάν (65' Ανδράλας), Κουτσοσπύρος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Οδυσσέα...ΠΑΣ για την πρόκριση

Μετά τον ιστορική πρόκριση επί του Μακεδονικού στη 1η φάση του κυπέλλου, ο Οδυσσέας Αναγέννησης έχει μπροστά του μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει να προκαλεί εκπλήξεις στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό. Η ομάδα του Χρήστου Φράγκου στις 15:45 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό απότελεσμα και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι είναι γιορτή για το χωριό και...εμπειρία για όλη την ομάδα. Το έργο είναι σαφώς δύσκολο καθώς απέναντι υπάρχει μια ομάδα φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ και ενισχυμένη με ονόματα όπως οι Κηπουρός, Πάντος, Σκούφαλης, Κυργιάκος, Κώτσιος, Μπακαγιόκο, Ανδράλας. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Στέφαν Ντεμόλ, άφησε εκτός τους Μπακαγιόκο, Τζάνη, Βαγγελή, Σικαλιά, Φουρτάδο και Λουίς Κάρλος. Για την Αναγέννηση δεν υπάρχουν προβλήματα.





           VS       

Το νέο σίριαλ με Παπάζογλου-Σουμπίνιο

Aπό την επομένη κιόλας του αγώνα της Ριζούπολης και ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, έχει γίνει πολύς λόγος για την...αμφιβολία της συμμετοχής των Τάσου Παπάζογλου και Σουμπίνιο στο βασικό σχήμα. Όρος βέβαια προκειμένου να μην αγωνιστούν δεν υπάρχει αλλά ο δανεισμός των δύο παικτών από την ομάδα του Πειραιά και πάνω απ' όλα η νοοτροπία της κουτοπονηριάς και της λογικής...όλοι είναι ένοχοι μέχρι να αθωωθούν, που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στριφογυρίζει στο μυαλό του Ντράγκαν Κοκότοβιτς που όντως φέρεται να σκέφτεται τι θα κάνει το απόγευμα της Κυριακής. Βέβαια πολλά θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση όσον αφορά τις προθέσεις του Σέρβου αλλά νομίζω πως το θέμα είναι άλλο. Αν βγάλουμε στην άκρη τον Σουμπίνιο που ήρθε μόλις πριν από κανένα μήνα στην ομάδα, χωρίς να θέλω να πω κάτι και ασχοληθούμε με την περίπτωση του Παπάζογλου, το συμπέρασμα είναι το εξής. Ναι μεν και αν λέμε τώρα γίνει κάτι τέτοιο θα είναι στη λογική να προστατευτεί ο παίκτης γιατί μια στο εκατομμύριο να γίνει ένα λάθος, πολλοί θα τον σταυρώσουν την άλλη ημέρα αλλά και πάλι από τη στιγμή που ξέρουμε τον Παπάζογλου ως παίκτη και ως άνθρωπο, δε νομίζω να έχει δώσει έστω και μια φορά δικαίωμα για να του καταλογίσει κανείς κάτι τέτοιο και τον επαγγελματισμό του τον δίχνει καθημερινά. Αυτά βέβαια σε μια πιο ανοιχτή ποδοσφαιρική σκέψη που κυριαρχεί στην Ευρώπη εκεί όπου οι δανεικοί όχι μόνο παίζουν εναντίον των ομάδων τους αλλά σκοράρουν κιόλας.
(φωτό-goalday.gr)

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Όλο το πρόγραμμα του Πανσερραϊκού για τον Α΄ γύρο

Γνωστοποιήθηκε σήμερα από την Σούπερ Λίγκ το ακριβές πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Σε αυτό το διάστημα όπως θα δείτε αναλυτικά και παρακάτω ο Πανσερραϊκός θα δώσει τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο και επτά την Κυριακή ενώ μόλις δύο από αυτά δεν είναι τηλεοπτικά.



Αναλυτικά:
4η: Σάββατο 25/9 Ατρόμητος-Πανσερραϊκός, 17:15 ΝΟVA
5η: Κυριακή 3/10 Πανσερραϊκός-Λάρισα, 18:15 ΝΟVA
6η: Κυριακή 17/10 Ηρακλής-Πανσερραϊκός, 18:15 ΝΟVA
7η: Κυριακή 24/10 Πανσερραϊκός-Κέρκυρα, 16:00 ΝΟVA
8η: Κυριακή 31/10 Πανσερραϊκός-Καβάλα, 15:00 NOVA
9η: Κυριακή   7/11 Τρίπολη-Πανσερραϊκός, 15:00 ΝΟVA
10η: Κυριακή 14/11 Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Β. 15:00 -
11η: Σάββατο 20/11 Ξάνθη-Πανσερραϊκός, 19:30 ΝΕΤ
12η: Σάββατο 27/11 Πανσερραϊκός-Άρης, 17:15 ΝΟVA
13η: Σάββατο   4/12 ΠΑΟ-Πανσερραϊκός, 19:30 ΝΟVA
14η: Κυριακή 12/12 Πανσερραϊκός-Πανιώνιος, 15:00 ΝΟVA
15η: Κυριακή 19/12 Εργοτέλης-Πανσερραϊκός, 15:00 -
ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://www.superleaguegreece.net/article/4054

Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος με Ολυμπιακό-4ος ο Αμπάρκιολης!!!

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος(φωτό) του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός. Βοηθοί του οι Βασιλειάδης(Μακεδονίας) και Τρύφων(Δράμας) ενώ 4ος θα είναι ο Αμπάρκιολης που είχε διευθύνει τον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός πριν λίγες ημέρες και...παραπέμφθηκε για τη διαιτησία του!
Στα υπόλοιπα παιχνίδια:
Αναγέννηση-Φωκικός: Κρητικός(Θεσσαλίας)
Ζάκυνθος-Ηράκλεια: Παναγιωτόπουλος(Αιτωλοακαρνανίας)
Σουφλί-Γάζωρος: Καμαράκης(Ξάνθης)
Ν. Ζίχνη-Κρηνίδες: Παπαργυρίου(Μακεδονίας)
Πανδραμαϊκός-Βισαλτιακός:Τσαλουχίδης(Κιλκίς)
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός ΝΕΟΙ: Τεβεκέλης(Μακεδονίας)
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός Κ17: Φωτιάδης(Σερρών)

Hράκλεια-Βέροια(0-1)

Tελικά ο Μέγας Αλέξανδρος δε τα κατάφερε απέναντι στην Βέροια και ηττήθηκε με 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Γεωργιάδη προσπάθησε αλλά το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων, μόλις στο 3΄ με τον Καλτσά, άλλαξε νωρίς τις ισορροπίες.
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Γιάννης Γεωργιάδης): Βοζίκης, Δούμας, Κύρου, Νίρλας, Κοσμίδης, Μαντζουράκης, Τσεμπερίδης, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης (46' Ζιγκερίδης), Κρυστάλλης.

Με Αετό Σκύδρας ο Πανσερραϊκός

Η έκπληξη έγινε και τελικά ο Πανσερραϊκός θα χρειαστεί να ταξιδέψει μέχρι τη Σκύδρα προκειμένου να διεκδικήσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Αετός έφερε τα πάνω κάτω απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να το ανατρέψει και κέρδισε τελικά με 2-1 χάρη σε γκολ των Κολουκίδη και Σαμαρόπουλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σκύδρα στα μέσα Οκτώβρη.

Συνάντηση Μαρινάκη με οργανωμένους για την εκδρομή στις Σέρρες

Στόχος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού είναι να μην επαναληφθεί ξανά εικόνα του άδειου Καραισκάκη αλλά και να μη δοθεί ποτέ δικαίωμα από τους οπαδούς του σε εκτός έδρας παιχνίδια. Γι' αυτό για τον Ολυμπιακό και ειδικά για τον Μαρινάκη το ματς της Κυριακής στις Σέρρες έχει πολύ μεγάλη σημασία λόγω της παρουσίας 2.200 «ερυθρόλευκων» οπαδών.
«Είναι μεγάλο στοίχημα για μας η παρουσία των οπαδών μας στις Σέρρες. Θέλουμε και δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, να πάνε όλα καλά και να μη δοθεί η παραμικρή αφορμή, ειδικά σε μια πόλη και μια ομάδα που δεν είναι ''εχθρική''. Γι' αυτό και ευελπιστούμε πως οι οπαδοί μας θα είναι σωστοί και θα ενισχύσουν την ομάδα μας όπως θέλουμε» έλεγαν χαρακτηριστικά για το θέμα οι «ερυθρόλευκοι».
Μάλιστα σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει και συζήτηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων προκειμένου να τους περάσει αυτό το μήνυμα.
(Πηγή ρεπορτάζ και φωτό: sentragoal.gr)

Μπράβο: "Μη ξεχνάμε ότι εκεί αποκλειστήκαμε"

"Τη Κυριακή παίζουμε με τον Πανσερραϊκό. Μπορεί να είναι νεοφώτιστη ομάδα αλλά να μη ξεχνάμε πως εκεί πέρυσι χάσαμε 3-1 και αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση του κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί".
Δηλώσεις του Ραόυλ Μπράβο για τον αγώνα της Κυριακής.

Η πιο ΜΕΓΑ-λη ώρα είναι...τώρα!

Για την Ηράκλεια η άνοδος στη Γ΄ Εθνική ήταν απλά η αρχή. Η πρόκριση επί του Πανηλειακού η συνέχεια και σήμερα απέναντι στη Βέροια ήρθε η ώρα της μεγάλης ευκαιρίας. Ο Μέγας στις 15:45 θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη αλλά και των...πρώην Σερραίων, Παγώνη και Καλί, με φόντο μια καλή εμφάνιση και την εξάντληση των όποιων πιθανοτήτων για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Γεωργιάδη είναι η απουσία του Καλιαμπάκα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


                 VS
                                            

Γκρίνια Θεοδωρίδη για Κοκότοβιτς...βλέπει η "ΓΑΤΑ"

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΓΑΤΑ" ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα στο...ρεπορτάζ περιλαμβάνεται και χαρακτηριστική φράση του προέδρου του Πανσερραϊκού στην οποία φέρεται να λέει..."Καλό το θέαμα αλλά εγώ θέλω θέλω την ομάδα...σκληρή¨.

Κατά προτίμηση...και στις 15:00 τα παιχνίδια της ΕΠΣ λόγω Πανσερραϊκού

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση η οποία πρέπει να συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς προχώρησε η ΕΠΣΣ. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως λόγω του αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή,  δίνει την δυνατότητα στα σωματεία να μεταφέρουν την ώρα έναρξης των αγώνων του τοπικού πρωταθλήματος της Κυριακής στις 15:00. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να συναινέσουν και τα δύο σωματεία και πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα την ΕΠΣ.

Σύσκεψη για το πέταλο

Το θέμα του πετάλου δεν έχει λυθεί ακόμα, λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα προβλήματα συνεχίζουν να παραμένουν και να...πολλαπλασιάζονται. Ο εργολάβος περιμένει τα μεταλλικά υποστηλώματα προκειμένου να τοποθετηθούν στις βάσεις και να ολοκληρωθούν οι εργασίες αλλά αυτά δεν έχουν έρθει ακόμα και πλέον είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν τον χρόνο που τρέχει!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πέρασε της ΑΕΚ-Παραπέμφθηκε ο Αμπάρκιολης

Τελικά είχε δεν είχε η ΑΕΚ, πέτυχε την παραπομπή του Αμπάρκιολη ο οποίος θα τιμωρηθεί από τη ΚΕΔ λέει για τις αποφάσεις του στον αγώνα ΑΕΚ-Πανσερραϊκός. Συγνώμη ρε παιδιά! Εγώ άλλο παιχνίδι έβλεπα; Τι έκανε ο Αμπάρκιολης ώστε να τον τιμωρήσουν; Μήπως για την κίτρινη που έδωσε στον Λεοζίνιο για..."θέατρο"; Αν είναι να παραπέμπονται διαιτητές για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου τότε δε θα μείνει κανείς.

Tα βρήκαν Βρούτσινα-Σουμπίνιο

Το χθεσινό περιστατικό ανάμεσα στον Βρούσινα και τον Σουμπίνιο άναψε φωτιές και δημιούργησε ερωτηματικά για τη πειθαρχία που υπάρχει στην ομάδα αλλά για τον Βρούτσινα και τον Σουμπίνιο το γεγονός θεωρείται...περασμένο-ξεχασμένο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κροάτης είχε το πρωί τετ α τετ και με τον Σέρβο τεχνικό αλλά και με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του. O Bρούτσινα έκανε και δηλώσεις στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" που θα κυκλοφορήσει και είπε μεταξύ άλλων: "Ότι έγινε, έγινε. Ήταν ένα λάθος πάνω στην ένταση της στιμής. Δε το λέω σα δικαιολογία αλλά το έκανα. Ήταν λάθος η συμπεριφορά μου και το αναγνωρίζω. Με τον Σουμπίνιο ήπιαμε και καφέ το πρωί"!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ένσταση η Κ17 αλλά μάλλον είναι...διαιτητικό λάθος

Η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού Κ17 κατέθεσε ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με την Ξάνθη, στον οποίο ηττήθηκε με 2-0, γιατί η ακριτική ομάδα...στα χαρτιά χρησιμοποίησε 4 ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1993 ενώ η Σούπερ Λίγκ επιτρέπει μέχρι 3. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" μάλλον πρόκειται για λάθος του διαιτητή στη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα αλλά όπως και να έχει η οριστική απάντηση στο θέμα θα δοθεί αύριο το πρωί.

Τετάρτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια- 2.200 παίρνει ο Ολυμπιακός

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ!
Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός, που είναι και ο πρώτος εντός έδρας για τους "ερυθρόλευκους"...των Σερρών. Οι τιμές θα είναι 30 για τη Θύρα 1 και 40 για τις θύρες 2-4 ενώ αναμένεται η οριστική απόφαση για το νότιο πέταλο. Ο Ολυμπιακός θα πάρει 2.200 εισιτήρια όπως αποφασίστηκε μετά τη σημερινή σύσκεψη στην Αστυνομία και θα υπάρχουν ζώνες ασφαλείας στις θύρες 7-8-1-2.

Φιλική οχτάρα σε Πανδραμαϊκό

Με οχτώ γκολ φιλοδώρησε τον Πανδραμαϊκό η ομάδα παικτών του Πανσερραϊκού που μετέβη σήμερα στη Δράμα για το φιλικό παιχνίδι. Το τελικό 8-2 δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για κριτική καθώς το θέμα ήταν να πάρουν λεπτά συμμετοχής οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην ΑΕΚ.
Μόλις στο 1΄ ο Ντάλε με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 5΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 10΄ ο Τάντιτς με σουτ έκανετο 1-2, στο 26΄ ο Τριανταφύλλου με κοντινό πλασέ το 1-3, στο 35΄ ο Κόντος το 1-4 και στο 42΄ ο Τάντιτς με εκτέλεση πέναλτι το 1-5.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός «κατέβασε» ταχύτητα και έτσι στο 50΄ ο Πανδραμαϊκός μείωσε σε 2-5 αλλά η συνέχεια ανήκε και πάλι στον Πανσερραϊκό. Στο 54΄ ο Ντάλε με πλασέ το 2-6, στο 59΄ ο Μπρίτες με πλασέ το 2-7 και στο 78’ ο Κόντος με πλασέ το τελικό 2-8.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νοβότα, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Μαγουενέ, Μουσικάκης, Κόντος, Μπρίτες, Ντάλε, Τριανταφύλλου, Τάντιτς, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σαββίδης, Βαλσαμάκης.

Φιλικό με Πανδραμαϊκό

Τον Πανδραμαϊκό θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Πανσερραϊκός σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στη Δράμα. Όπως φαίνεται, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς καθιερώνει έναν αγώνα την επομένη της αγωνιστικής του πρωταθλήματος προκειμένου να πάρουν λεπτά συμμετοχής και οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν. Αυτό θα γίνει και σήμερα. Πλήν των 11 βασικών της Ριζούπολης όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στην αποστολή. Ερωτηματικό αποτελεί μόνο ο Αμπουμπακάρι που γύρισε με ίωση από την Αθήνα.

Έφυγαν άπλυτοι από τη Ριζούπολη...

"Μπορεί οι παίκτες της ΑΕΚ να εξέφρασαν την επιθυμία τους να αγωνίζονται συχνότερα στο γήπεδο της Ριζούπολης, ίσως όμως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν ύστερα από την εμπειρία... ζωής μετά το φινάλε του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Νερό στο γήπεδο δεν υπήρχε, καθώς η ΕΥΔΑΠ είχε διακόψει την παροχή λόγω έργων, με συνέπεια να μην λειτουργούν τα ντους! Έτσι, επιστρατεύτηκαν τα... εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού για να δοθεί μια λύση, με τους παίκτες πάντως να μην χάνουν το κέφι τους και να κάνουν και τον σχετικό χαβαλέ. Ακούστηκαν ατάκες του στυλ "χαμηλώστε την πίεση", ενώ ο Ντιοπ τραγουδούσε στη μητρική του γλώσσα!
Αντίθετα με τους "κιτρινόμαυρους", οι Σερραίοι δεν συμβιβάστηκαν με τα εμφιαλωμένα και αποχώρησαν χωρίς να πλυθούν, διαμαρτυρόμενοι έντονα για όσα συνέβαιναν. Ελληνικό πρωτάθλημα 2010-2011....".
 (πηγή: soccerplus.gr)
ΣΧΟΛΙΟ: Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις υποδομές σου... Φήμες ότι στο αεροπλάνο φόρεσαν τις μάσκες οι υπόλοιποι επιβάτες και το πλήρωμα, διαψεύδονται!

To φροντιστήριο τον έβγαλε...mvp

Eίχαμε πει πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, φοβούμενος την φόρμα του Μπέλιτς, έκανε ειδικό φροντιστήριο στον Παναγιώτη Λαγό για το πως θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του. Άλλωστε ο Σέρβος τεχνικός γνώριζε πολύ καλά τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του παίκτη του Πανσερραϊκού. Το φροντιστήριο έπιασε τόπο. Ο Λαγός όχι μόνο δεν επέτρεψε στον Μπέλιτς να πάρει ανάσα αλλά πέρα από μια-δύο προσπάθειες ήταν πάντα "τοίχος" στις προσπάθειες του. Σε σημείο φυσικά που ανάγκασε τον Κοκότοβιτς να τον κάνει αλλαγή. Και για κερασάκι στη τούρτα βγήκε και mvp του αγώνα για την μεστή εμφάνιση του.

Για να μαζευόμαστε παίδες...

Καλός ποδοσφαιριστής ο Βρούτσινα, καλύτερος και ο Σουμπίνιο αλλά πάνω απ' όλα είναι ο Πανσερραϊκός. Οι διαγωνισμοί και τα στοιχήματα για το ποιος εκτελεί τα καλύτερα φάουλ μπορούν να γίνονται στις προπονήσεις. To να κατεβάζει μούτρα ο Βρούτσινα και να αδιαφορεί για τον αγώνα επειδή δεν εκτέλεσε το φάουλ σημαίνει ότι θέλει να παίζει για τον εαυτό του. Αυτό δείχνουν και οι τρίπλες και το σύστημα δίνω πάσα μόνο από το αριστερό στο δεξί. Το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες όπως ο Μπέλιτς και ο Λεοζίνιο που είναι μαλωμένοι με τις πάσες ορισμένες φορές. Καλές οι τρίπλες αλλά μόνο εκεί που πρέπει. Το θέμα είναι να πετύχει το στόχο του ο Πανσερραϊκός και όχι να κάνει όνομα ο Μπέλιτς, ο Βρούτσινα κλπ. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει στους παίκτες του Πανσερραϊκού πριν σηκώσουν περισσότερο μπαϊράκι. Αυτό που έκανε σήμερα ο Βρούτσινα ήταν απαράδεκτο και μου έδωσε την αφορμή. Για να τους μαντρώνουμε εκεί στον Πανσερραϊκό. Να καταλάβουν τι γίνετε...
(φωτό-πηγή: sportaction.gr)

Έχασε και τις εντυπώσεις αλλά...

Σίγουρα, κανείς δε περίμενε από τον Πανσερραϊκό να πάει στη Ριζούπολη και να κερδίσει την ΑΕΚ. Απλά η εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ είχε δημιουργήσει μια αισιοδοξία όσον αφορά την εικόνα που θα μπορούσε να δείξει ο Πανσερραϊκός απέναντι στην Ένωση. Και όμως δε τα κατάφερε και αυτή ήταν η αιτία της πικρής γεύσης και όχι η ήττα. Βέβαια τα υπερβολικά που άκουσα μετά τον αγώνα πως έτσι θα πέσουμε κλπ, τα βάζω στην άκρη γιατί είμαστε ακόμη στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε πει πολλάκις πως το πρωτάθλημα για τον Πανσερραϊκό θα ξεκινήσει αργότερα. Βέβαια κάποιος θα μου πει, ναι αλλά αν συνεχίσουμε έτσι που θα πάμε...Τα λάθη είναι όμως για να διορθώνονται και ο χρόνος για να βελτιώνεται η ομάδα. Σε αυτό ποντάρουμε.
Σε ενενήντα λεπτά αγώνα, τα καλά διαστήματα του Πανσερραϊκού, ήταν μετρημένα και αυτά ήταν απλά κάποιες καλές προσπάθειες. Όχι τίποτα υπερβολικό. Πολλά λάθη, αρχικά στη μεσαία γραμμή και κατά συνέπεια σε άμυνα και επίθεση. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να παίξει με έναν αμυντικό χαφ όταν και αυτός είναι...απών. Για μένα εκεί είναι η ρίζα του κακού. Η μεσαία γραμμή παίζει τον βασικότερο ρόλο σε μια ομάδα και για αυτό οι χαφ τείνουν να γίνουν πιο ακριβοπληρωμένοι και από τους επιθετικούς. Είναι επόμενο όταν σε μια πυραμίδα τραβήξεις το κομμάτι που τη στηρίζει να πέσει. Κάτι σα το τζένγκα για να καταλάβετε. Και δε λέω για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ντιόγκο έμοιαζε σαν να μπήκε ως φυτευτός στην ομάδα σήμερα για να παίξει. Γενικά πολλά λάθη που δε θα τα αναλύσω ένα-ένα. Νομίζω την ουσία σας την έδωσα. Το θέμα είναι πως λόγο προσαρμογής, λόγω ετοιμότητας, λόγω μονταρίσματος κλπ μια δικαιολογία σε κάποια πράγματα υπάρχει. Αρκεί όλα αυτά να βελτιωθούν στη συνέχεια και αυτό θα φανεί. Η ομάδα πρέπει να πάρει βαθμούς εκεί που μπορεί και αυτό είναι για εμένα το ζητούμενο. Τις εμφανίσεις θα τις κρίνω περισσότερο όταν έρθει η ώρα. Όταν κάνεις 15μεταγραφές δε μπορεί ξαφνικά να γίνεις και ομάδα. Τρεις παίκτες παίζουν από την περσινή ενδεκάδα. Όχι δεν έκανα λάθος στο μέτρημα, καλά τους βγάζω. Η ομάδα με δέκα παίζει. Μη πω με 9,5! Όπως και να έχει καλύτερα που ήρθε τώρα αυτή η ήττα και αυτή η εμφάνιση για να υπάρξει βελτίωση. Ευχαριστή νότα του αγώνα πέρα φυσικά από τον Ράντμαν-Μπάτμαν, ο Γεωργιάδης που φαίνεται πως ο ανταγωνισμός τον κάνει συνεχώς καλύτερο. Δεν έκανε και...παπάδες βέβαια αλλά ήταν καλός. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.
(φωτό-πηγή: sportaction.gr)

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ηράκλεια: Ήττα με 2-1 στη Φιλιππιάδα

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Φλορένσιο(φωτό) στο 31΄ και παρότι ο Κρυστάλλης ισοφάρισε στο 49΄ σε 1-1, στην επόμενη φάση ο Φλορένσιο έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Tα όργανα άρχισαν νωρίς στη Ριζούπολη...

-"η ΑΕΚ θέλει προπονητή, γιατί με τον προδότη δεν βλέπει προκοπή»
-«βάτραχε, σήκω φύγε»
-«έξω οι προδότες από την ΑΕΚ»
Συνθήματα στους τοίχους της Ριζούπολης.
(dikisports.blogspot.com)

ΣΧΟΛΙΟ: Και φανταστείτε τι έχει να γίνει αν...

"Δε μας πειράζουν οι ξένοι"

Αυτό απάντησε η πλειοψηφία των αναγνωστών του "pestoagorimou" στην ερώτηση: "Σας ενοχλεί η αφελληνοποίηση της ενδεκάδας του Πανσερραϊκού;". Συγεκριμένα το 60% απάντησε πως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά απο κοντά και το 39% που απάντησε ότι έει πρόβλημα.

Ήττα για την Κ17 με 2-0 από την Ξάνθη

 Tην ήττα με 2-0 από τη Ξάνθη γνώρισε η επανασυσταθείσα όμαδα Νέων Κ17 του Πανσερραϊκού, στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Μητρουσίου, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη, τα "λιονταράκια" παρά τη μεγάλη τους προσπάθεια λύγισαν και ενώ είχαν ευκαιρίες για να ζητήσουν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, δε τα κατάφεραν. Μάλιστα θα μπορούσαν να σκοράρουν και από τα 11 μέτρα αλλά ο Μπονέρης αστόχησε στο πέναλτι. Tην επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Τάσου Σαββίδη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Αρχική ενδεκάδα): Τάντσης, Καψάλης, Αμπαδίνης, Μάσσιος, Θεοδωρίδης, Σάββας, Πατελούδης, Κασμερίδης, Αντωνογλούδης, Μπονέρης, Δρακούλης ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Αυγερινός, Νέδος και Ζιγκερίδης.

Mπρίτες...το κακό παιδί!

Δισέλιδο αφιέρωμα στην...εξωγηπεδική ζωή του Χόρχε Μπρίτες φιλοξενεί σήμερα η εφμερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" και πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μπορεί μέσα στο γήπεδο να μην έχουμε δει ακόμα τον Παραγουανό αλλά έξω από αυτό, φαίνεται πως δεν είναι και το καλύτερο παιδί. Απλά, σας αναφέρω...
Μια κασέτα που φέρεται να εμφανιζε την εν διαστάσει σύζυγο του σε...περιπτύξεις με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό του "εχθρό", Λαζάγκα, που αγωνίζεται στην Ολίμπια. Ξύλο στο WC του nightclub με τον προαναφερόμενο, απειλές θανάτου, ψέματα, σπασμένα παρμπρίζ, δηλώσεις της πρώην του ότι την χτυπούσε για χρόνια, δηλώσεις του Λαζάγκα τύπου, "εγώ αν είχα τα λεφτά του θα έκανα πλαστική. Είναι σα Μογγόλος", κ.ο.κ. Και όλα αυτά ενώ υπάρχουν δύο μικρά παιδιά στη μέση.

Να σας ζήσουν!

Ένα από τα καλύτερα ρεπορτάζ της ζωής του έκανε σήμερα ο φίλος και συνάδελφος, Βασίλης Αναστασιάδης, καθώς βάφτισε στην εκκλησία του Αγίου Νικήτα τα δίδυμα...αγγελούδια του. Τα ονόματα αυτών; Απόστολος και Καλλιόπη! Οι πληροφορίες που θέλουν το ένα από τα δύο να έχει πάρει την φωνή του πατέρα, "δυστυχώς" επιβεβαιώνονται από τη μητέρα.
Λούλα, Βασίλη...να σας ζήσουν!