Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

X. Mέγκλας: "Πράξη δυσαρέσκειας και οργής η παραίτηση"



Θέση για την παραίτηση του από το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και όσα του καταλογίζονται το τελευταίο διάστημα πήρε ο Χρήστος Μέγκλας μέσω επιστολής που δημοσιοποίησε η εκπομπή "ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ" του TVS.
Aναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί Σερραίοι φίλαθλοι του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ,
Επειδή τις τελευταίες ημέρες ακούγονται σχόλια σχετικά με την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:
Πίστεψα ότι είναι δυνατή και απαραίτητη η σωστή οργάνωση του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ και γι’αυτό το λόγο αφιέρωσα  προσωπικό χρόνο, παρακολούθησα  την λειτουργία των ομάδων της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, , έκανα προτάσεις, χρηματοδότησα εξ’ ολοκλήρου και υλοποίησα τα παρακάτω:

1.Εκσυγχρονισμός καρτών διαρκείας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

2.Διόρθωση και συντήρηση αγωνιστικού χώρου Δημοτικού Γηπέδου και δύο βοηθητικών γηπέδων στα γήπεδα της Ομόνοιας από 24/8/2009-5/2/2011.

3.Κατασκευή, περίφραξη και συντήρηση  τεσσάρων βοηθητικών γηπέδων στον  Λευκώνα Σερρών, δίπλα στην  τοποθεσία, όπου αναμένεται να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

4.Διόρθωση – περιστροφή ηχητικής εγκατάστασης Δημοτικού Γηπέδου.

5.Προβολείς βοηθητικού φωτισμού Δημοτικού Γηπέδου.

6.Σύνδεση φωτισμού Γηπέδου Ακαδημιών(Ε.Π.Σ.Σ).

7.Φορτηγάκι- αυτοκίνητο μεταφοράς ποδοσφαιρικού υλικού.

8.Ασθενοφόρο μεταφοράς τραυματιών.

9.Ηλεκτρονικό χρονόμετρο αγώνων.

Παρότρυνα  τους Επιχειρηματίες του ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ και συνέβαλα στην δημιουργία του Γάλα “Choco ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ” σε συνεργασία με την ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Επιπλέον προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε όλη την λειτουργία  του Συλλόγου.
 Η προσφορά μου  έως τώρα δεν δημοσιοποιήθηκε  και δεν αναγνωρίστηκε. Μάλιστα ορισμένοι προσπαθούν να την οικειοποιηθούν.
Δεν υπάρχουν οι μεν και οι δε ,παρά μόνον αυτοί που θέλουν να προσφέρουν και έχουν όραμα και αυτοί που βολεύονται με άρρωστες καταστάσεις και δεν έχουν όραμα.
Ο στόχος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ από το 2009 ήταν να ανέβει η ομάδα στην SUPERLEAGUE και να μην ξαναπέσει!
 Η παραίτησή μου από το Δ. Σ. του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ είναι μία πράξη δυσαρέσκειας και οργής ,που συμβολικά συνοδεύτηκε από τον τερματισμό του χορηγικού μου προγράμματος( ασθενοφόρου, των διαφημιστικών πινακίδων  , του χρονομέτρου, καθώς και την διακοπή της συντήρησης του γκαζόν του Δημοτικού γηπέδου και των βοηθητικών γηπέδων αντίστοιχα). Διαφορετικά, η παραίτησή μου θα έχανε το νόημά της, το οποίο είναι να ταρακουνηθεί η κεφαλή της Διοίκησης και επιτέλους να ενεργήσει αποτελεσματικά έτσι ώστε να “φτιάξει” τον δυνατό ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ που αξίζει στους Σερραίους φιλάθλους.

17 σχόλια:

  1. Vges mprosta Megla, mporeis, olos o laos tha einai dipla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΟΚ! ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΚ! ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΚ! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ? ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΜΥΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . ΚΙ ΑΝ ΠΗΡΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ? ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ . ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το θεμα ειναι οτι αυτος εδωσε......αν ηταν να δωσουν και αλλοι σερραιοι ασ το καναν.....για να ξερεις δεν τα ειπε πριν φυγει.......τα εκανε μπαχαλο και τα ειπε ολα με το ονομα τους....μπραβο επιτελους...μακαρι να μη σταματησεις κ.μεγκλα να αγωνιζεσαι για την εξυγιανση της ομαδας.....φυγε απο το δ.σ αλλα μην σταματησεις να πολεμας.....αν σταματησουμε ενας ενας αποτην ξενερα που μας δημιουργει ο περουκας τελειωσαμε......στον αγωνα ολοι αδερφια......ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ..................!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩΝΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ! ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ . ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑ ΜΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΚΛΑ στι θεση σου θα επερνα και το χορταρι,,,μπραβο μη σταματισεισ ο πανσερραικοσ τετοια ατομα θελει...και οσο για αυτουσ που πανε κοντρα ολοι ξερουμε απο που ειναι βαλτη {γατακια}..ας μαθουν λοιπον οτι τουσ γραφουμε στα αρχιμινια κια αρχη χρονια...και του χρονου....ΜΕΓΚΛΑΣ=ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ........ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ=ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΚΛΑ ......Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. megla eisai alani...theodoridi kai emisthi dromo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέγκλα που ήσουν τοσα χρόνια; Δεν σε είχαμε δει ποτέ στο γήπεδο.
    Μέγκλα πόσοι σε ήξεραν πριν ασχοληθείς με το παραγοντιλίκι; Ο Μήτσος από τα Χρυσοχώραφα και ο Τάκης από το Ψωμοτόπι. Τώρα πόσοι σε ξέρουν; Σχεδόν όλοι. Αυτό αγόρασες με τις προσφορές σου.
    Μέγκλα το αυτοκινητάκι, ο ηλεκτρονικός πίνακας και τα άλλα τα είχες αγοράσει με κάρτα αλλαγής; Αλλιώς θα τα έχεις πετάξει σε κανένα υπόστεγο και σκονίζονται. Μπράβο αγάπη! Λες και στο αυτοκινητάκι ανέβαινε πανω ο Περούκας και έκοβε βόλτες ή τον ηλεκτρονικό πίνακα τον έβλεπε μόνο ο Περούκας.
    Για να κλείσω ο κόσμος έχει κρίση και καταλαβαίνει. Ούτε ο Μέγκλας κάνει. Θέλουμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο και δυνατό επιχειρηματία που δεν θα κόπτεται για διαφήμιση και προσωπική προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάγκας στα λόγια κι εγώ ξέρω να είμαι. Αλλά όταν βοηθάς απο αγάπη και μεράκι για την ομάδα, δεν την κρεμάς στα δύσκολα και ούτε παίρνεις πίσω το χορηγικό σου πρόγραμμα. Ήξερε και απο πριν την ομάδα ; Τότε γιατί δεν ήταν ποτέ στο γήπεδο ; Και μόλις μπήκε στο δ.σ. κόρδωνε να μην πω σαν τι. Να φύγετε όλοι σας και ένα νέο προσωπο με πραγματικά αρ... να πάρει την ομάδα. Εσείς μόνο για φιέστες και προβολή ενδιαφέρεστε. Σωτήρες της πενταροδεκάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει δίκαιο ο φίλος που λέει ότι αν ήταν ο μεγκλας θα έπαιρνε και το χορτάρι , αν και θα δείτε ότι θα ξεραθούν τα γήπεδα
    Και σας ρωτώ βρε μάγκες , είναι δυνατόν αυτοί που κατηγορούν τον μεγκλα να είναι φίλαθλοι του Πανσερραικου , δηλαδή ο Θεοδωρίδης είναι τόσο δημοφιλής και έχει και υποστηρικτές ?
    Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει , είναι κάποιοι που φοβούνται τον μεγκλα !
    ΜΕΓΚΛΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβασα με προσοχη ολα τα παραπανω μυνηματα και πραγματικα μπερδευτηκα. Ποιο ειναι το ζητούμενο σε ολα αυτά ? Ο κ.Μέγκλας ,που δεν τον ξερω τον ανθρωπο , αισθανθηκε την αναγκη να πει στον κοσμο τι εχει κανει για την ΠΑΕ , ενταξει λοιπόν το μαθαμε και μπραβο του , αν και συμφωνω πως για ολα αυτα σιγουρα θα υπήρχε καποια ανταλλαγματα. Στη συνεχεια εμφανιζονται καποιοι που τον παρακινουν να παρει την ΠΑΕ. Ο ανθρωπος μπορει να ειναι αξιολογος και επιτυχημενος επιχειρηματιας , αλλα σαν ποδοσφαιρικος παραγοντας προφανως απετειχε και αποχωρησε απο την ΠΑΕ. Πως λοιπόν μπορούμε να εμπιστευθούμε την τυχη της ομαδας σε εναν ανθρωπο σχεδόν ασχετο με το αντικείμενο ? Γιατί άλλο να ξερεις να σπερνεις καλους σπορους και άλλο να διοικείς μια ομάδα.Θυμηθείτε λίγο την περίπτωση Κούτλα , ανθρωπος με πολλα λεφτα , με καλες διαθεσεις αλλα άσχετος με το αντικείμενο . Μπορεί να μην είναι και τόσο συμπαθης ο κ. Θεοδωρίδης αλλά δεν παυει να είναι αυτός που στα χρόνια του η ομαδα βγήκε 2 φορές στη σουπερ λιγκ πραγμα που οφείλεται πιστεύω καθαρά και μόνο στην εμπειρια του και στις διασυνδέσεις του. Τελος αν φυγει ο κ. Θεοδωρίδης την ομαδα πρέπει να την αναλάβει καποιος ΓΝΩΣΤΗΣ του αντικειμενου γιατι αν δεν έχει επαφές με Αθήνα τα πραγματα είναι δύσκολα . Αυτά και συγνώμη αν σας κουρασα. Και μία συμβουλή : Βαλτε μέσα τα μαχαιρια για το καλό της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πλάκα είναι ότι αν όσοι ποστάρουν έρχονταν στο γήπεδο κι ειδικά στα εκτός δεν θα είμασταν εδώ τώρα! Αλλά τί λέω; Οι μισοί ποστάρουν ως κάτι άλλο κι άλλοι μισοί ήταν στο ίδιο ΔΣ κι ούτε να συναντηθούν δεν μπορούν. Αλληλοσπαράσσονται μέσω φόρουμ και μπλογκς! Αιδώ καταντήσατε τον σύλλογο! Ο κόσμος όμως δεν ξεχνά για κανέναν και για τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κατο τα χερια απο το ΜΕΓΚΛΑ ρε ολοι σασ,που το παιζετε και πανσερραικοι,σασ δινει ο αλλοσ να φατε ψωμι και βγαλατε και γλωσσα...ποιοι εισται εσεισ?να σασ πω εγω "εισται αυτοι που δεν ερχεστε ποτε στο γηπεδο,μονο αν παρετε καμια προσκληση,αυτοι που δε πατατε το ποδι σασ στα εκτοσ εδρασ παιχνιδια γιατι σκεφτεστε αν καψετε βενζινη,εισται αυτη οι τζαμπατζιδεσ με λιγα λογια,που φοβαστε οτι αν αλλαξει η δοιηκηση θα σασ κοψουν το ρευμα...και τη σασ νοιαζει το τι θα παρει πισο και τι οχι δικα του ειναι και οτι θελει θα τα κανει..ΜΕΓΚΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΤΑΜΑΤΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε τζαμπατζιδεσ ρε τελιωμενει,ειναι δυνατον να λετε αυτα για το Μεγκλα,,και να σασ πω και κατι που δε καταλαβατε μαλον ακομα ,δικα του ειναι και οτι θελει θα τα κανει..αλλα εσεισ φοβαστε γιατι αραγε????μηποσ λεω εγω τωρα δεν μπορειτε να πληρωνετε ρευμα ,νερο κοινοχρηστα κτλ.,αν φυγη ο φιλοσ η αλλιοσ ο αφεντικο σασ???ΜΕΓΚΛΑ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτη η λιστα πρεπει να καταχωρηθει στο βιβλιο που θα γραψει στο μελλον ο ιστορικος για τον πανσερραικο , με την επισημανση οτι οσα εδωσε τα πηρε πισω , γιατι ετσι κανουν αυτοι που αγαπουν την ομαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγα ρε φιλαράκι κάτω τα χέρια από το Μέγκλα , σιγά την προσωπικότητα . Αίντε τωρα χαϊβάνια σας ταϊζει ο Μέγκλας και καλαηδάτε όλα μαζί τα τσιροπουλια . Μέγκλα μασε τα μαντρόσκυλα που εχεις αμωλησει σε ολα τα μπλοκ και καταλαβε επιτέλους οτι ολα αυτά μόνο κακο σου κανουν . Ειναι κρίμα να σε ξεφτιλίζουν έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή