Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αγγελίδης: "Αν υπάρξει πρόβλημα, φεύγει"

"Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του Πανσερραϊκού, ο Εθνικός Γαζώρου θα αποχωρήσει άμεσα από το γήπεδο" ήταν η δήλωση του Δημάρχου Σερραίων, Πέτρου Αγγελίδη για το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού γηπέδου.

17 σχόλια:

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1964. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άβατο; Με τούρκους στην 5, γριές κ χανούμια στην 1, γαύρους να κάνουν πάρτυ στην πόλη κ το πέταλο; Και την ΠΑΕ να κάνει απλά ταμείο; Κόψε κάτι μεγάλε! Άβατο δεν υπάρχει ούτε στο Άγιο Όρος. Κι εκεί μπάτε σκύλοι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως θα έπρεπε να μας ενοχλήσει περισσότερο το ότι είναι έτοιμοι να δώσουν το γήπεδο στην δόξα δράμας για τα μπαράζ??? εκεί δεν έχει πρόβλημα ο θεοδωρίδης?? αλλα που να ξέρει...? εδώ τις έδωσε τις κερκίδες σε όλους,οι δραμινοί θα τον πειράξουν...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ολα τα γηπεδα γινονται αυτα φιλε μου. Και γριες θα μπουνε ,και χανούμια και επεισόδια θα γίνουν. Ετσι είναι στους αγωνες με ενταση . Πρωτη φορα τα συναντας αυτά σε γηπεδο ή μηπως οταν πας σε αγωνα νομιζεις οτι πας σε εκκλησία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά κανει ο δήμαρχος. δε καταλαβα τι είναι ο περουκας.... αυτος είναι Πανσερραικος?
    Ας πληρώσει πρώτα όσα χρωστάει στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού γίνονται σε όλα τα γήπεδα, έλα να πάμε φέτος στην 4 να κρεμάσουμε τα πανό μας! Ή έστω στη Β' έλα να πάμε στην Κατερίνη να κάτσουμε στην 5 που είναι η θύρα τους! Θα έρθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σχεση εχει το οτι μπηκαν φιλαθλοι αλλης ομαδας στις κερκιδες με την παραδοση του γηπεδου για χρηση απο αλλη ομαδα ; Ποια αποδυτηρια θα χρησιμοποιει ο Γαζωρος; που θα υποδεχονται διαιτητες και παρατηρητες; στα γραφεια της ΠΑΕ;με τις διαφημισεις στο γηπεδο τι θα γινει;θα αλαζουν σε καθε ματς;επισης ο Γαζωρος η μαλλον ο "Μεγκλαρος" ηδη ζητησε και τον ΟΒΑ για προπονησεις ψεματα ειναι;
    Τελος εσυ 12:40 εισαι λογιστης στο δημο και ξερεις οτι χρωσταει χρηματα ; Αν αυριο ο Δημος δεν δωσει το γηπεδο στην ομαδα ,θα παραλαβει ενα γηπεδο επιπεδου SUPER LEAGUE ενω ειχε δωσει μια στανη , χωρις να εχει δαπανησει ουτε ΕURO, ή και αυτο ψεματα ειναι;
    Υ.Σ. και στην Δοξα να το δωσουνε ειναι για τρια ματς οχι ολοκληρη σεζον.οπως ακριβως επρεπε να γινει και με τον Γαζωρο 3-4 αγωνες μεχρι να κανουν τα εργα στο γηπεδο τους ετσι κανεις δεν θα μιλουσε.
    Υ.Σ.1 Εγω ξερω οτι ο Θεοδωριδης πηρε μια ομαδα με 4 δελτια, χωρις γηπεδο ,χωρις ακαδημιες χωρις τιποτα.ειναι σε χειροτερη μοιρα η ομαδα τωρα απο τοτε ; και αν οχι γιατι ολος αυτος ο πολεμος για τον "τρισκαταρατο"; μαλλον ετσι βολευει τα "αφεντικα" σας ετσι "συντροφοι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε τι με νοιαζει εμένα για τον περουκα . Εμενα με ενδιαφερει η ομαδα . Η ομάδα μου δεν ειναι ο περουκας απλά διοικείται απο αυτόν. Θεωρώ οτι με αυτη την κινηση ο δημος γ....σε τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ και οχι τον περουκα από πισω και απο μπρος. Και αφου θελεις να μιλησουμε για λογαριασμούς ας πληρωσει πρωτα ο δημος για τις εργασίες που έκανε ο περουκας στο γηπεδο και μετα τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν πολλά χρόνια όταν ο Πανσερραικος ήταν στην Α` εθνική , στην πόλη υπήρχε ακόμα μια ομάδα η θύελλα που έπαιζε Β ` και Γ` εθνική και είχε έδρα το δημοτικό γήπεδο Σερρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν μπήκανε από μόνοι τους οι γριές και τα χανούμια στην 1,ούτε και οι παοκτσήδες στην 5...( στην 1 και στην 5...οχι στην 7 και στην 8)ο πρόεδρος και η διοίκηση τους βάλανε.το να βάζει ΕΠΙΣΗΜΑ η διοίκηση της ομάδας φιλοξενούμενους μέσα στις κερκίδες των γηπεδούχων,δεν γίνεται σε κανένα άλλο γήπεδο στον κόσμο...ΜΟΝΟ στις σερρες...και άσε τα περι εκκλησίας.τώρα δεν μιλάμε ούτε για σχέσεις οπαδων,ούτε για φασαρίες κλπ,αυτά γίνονταν από πάντα και παντού,κι εδώ δεν γίνεται και σχετικα τίποτα!αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και ΝΑΙ,όταν πάω στο γήπεδο του πανσερραικού πλέον νομίζω ότι πάω σε εκκλησία..αν αυτή η διοίκηση τα έκανε όλα αυτά που κάνει σε άλλο γήπεδο,και "σεβότανε τοοοσο πολύ" τον κόσμο της,θα τους είχε πάρει ο κόσμος στο κυνήγι..εδώ αρκετοί ακόμη τους χειροκροτούν...ακόμη κι όταν βγάζουν ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα να μην γιουχάρουμε και να μην βρίζουμε,απλά να χειροκροτούμε,λες και είμαστε προβατάκια,ακόμη κι όταν αυτοί μας δουλευουν!!! τι να λέμε τώρα...αυτά ΜΟΝΟ στις Σέρρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας είμαστε λίγο σοβαροί.
    Στον Δήμο Σερρών δεν είναι. Πως πήραν την απόφαση; Με τη κριτήρια; Με βάση την προσωπική τους αντίληψη/επιθυμία;
    Το αν θα πρέπει να αγωνίζεται και άλλη ομάδα πέρα του Πανσερραϊκού πρέπει να εξεταστεί με βάση το αν υπάρχουν χώροι, αν υπάρχει η δυνατότητα (εξοπλισμό, προσωπικό) για την διατήρηση του τάπητα σε καλή κατάσταση κτλ.
    Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει αν τον Α δεν του αρέσει να παίζει και άλλη ομάδα με μπλε, ή τον Β που το θεωρεί περιοχή επικράτειας του Πανσερραϊκού και τον φιλάθλων του (λες και είμαστε αρκούδες στον Λαϊλιά).
    Αν θέλει ο Πανσερραϊκός ας κάνει μακροχρόνια ενοικίαση για αποκλειστική χρήση να μην έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ ΒΛΕΠΩ!!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!Η ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?Ο ΓΑΖΩΡΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ??
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΕΡΟΥΚΟΜΑΧΟΙ!ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΛ'ΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Θυελα λεβεντη επαιζε στο Εθνικο Σταδιο αντε γιατι θα μας τρελανετε εντελως εδω μεσα.Οσο για την Δοξουλα "Λιπασματοφορε" θα ειχε το γηπεδο για 3 (Τ Ρ Ι Α ) ματς στα μπαραζ οχι ολοκληρη σεζον .Συμφερει στα αφεντικα σου να κανετε το ασπρο μαυρο αλλα το παραμυθι δεν εχει δρακο.Αντε και καλο ποτισμα στα μεταλλαγμενα υβριδια! μπεκ ,μπεκ ,μπεκ ,μπεκ...... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει το επιπεδο εχει πεσει στον πατο. Μιλάτε για χαρτζιλίκια , για Δ.Σ. που αφήνουν ξενους φιλαθλους στην 5 , για δραμα ,για γαζωρο κτλ. Για μενα η ουσια ειναι μια ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ . Θεωρώ οτι είναι λάθος η παραχώρηση του γηπέδου στο Γάζωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η θύελλα έπαιζε και στο δημοτικό γήπεδο , είμαι σιγουρότατος γιατί πήγαινα και την έβλεπα. Πιτσιρικάς ήμουν
    γ` αυτούς που φωνάζουν …
    τώρα που κόβονται τα χρήματα και δεν έχει πόρους , ο μεγάλος πρόεδρος την κάνει με μικρά πηδηματάκια (με ξένα χρήματα γίνομαι και εγώ πρόεδρος )
    τώρα που θα χρειαστεί η ομάδα βοήθεια (προσωπικά θα βάλω το χέρι στην τσέπη , εφόσον ο πρόεδρος απεμπλακεί τελείως και δώσουν μετοχές στους φιλάθλους )
    σας θέλω μπροστάρηδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κακώς δόθηκε το γήπεδο στην ομάδα του Γαζώρου. Θεωρώ ότι δεν έχει την υποδομή να φιλοξενήσει 2 ομάδες με πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή