Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Yπογράφει ο Καρασαλίδης-Ανοίγει η πόρτα της εξόδου;

Τα "ερυθρόλευκα" προβάρει ο Τέλης Καρασαλίδης(Φλέρτ με Καρασαλίδη) ο οποίος αναμένεται μέχρι την Τρίτη το αργότερα να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό. Ο 20χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έπεισε τον Ουρίμπε στο διάστημα παραμονής του στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού και έτσι κέρδισε συμβόλαιο με την ομάδα. O Kαρασαλίδης μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ. Κατά τα άλλα, όταν ο Γιόσου Ουρίμπε έλεγε στη συνέντευξη του στο pestoagorimou πως υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δε μπορούν να παίξουν φέτος στον Πανσερραϊκό το εννοούσε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα που βρίσκονται στη "μαύρη λίστα" του Ισπανού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα φύγουν κιόλας λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ίδωμεν...

Nίκες για Γάζωρο, Aναγέννηση και Νέα Ζίχνη...

Με φιλικά παιχνίδια...εντός συνόρων συνεχίζουν οι Σερραϊκές ομάδες την προετοιμασία τους για τα πρωταθλήματα της Football League2 και της Δ΄ Εθνικής με αρκετά...αναμεταξύ τους φιλικά.
Ο Γάζωρος κέρδισε με 1-0 τον επίσης νεοφώτιστο στη κατηγορία Βατανιακό Κατερίνης, μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες με τους Αγγελακά(δοκάρι) και Βασιλειάδη(τετ α τετ) αλλά δε μπόρεσαν να σκοράρουν. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο που ο ρυθμός έπεσε και ο Βατανιακός ανέβηκε, η εμπειρία του Σωτήρη Κωνσταντινίδη, που αν υπογράψει είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει πολύ, έδωσε τη λύση καθώς στο 70΄ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε και σημείωσε το 1-0. Για τον Γάζωρο αγωνίστηκαν βασικοί οι: Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος Γ, Κοσμίδης, Αγγελόπουλος, Κουκούτσης, Στεφανίδης, Άγγος, Ταρπινίδης, Βασιλειάδης, Αγγελακάς, Μαχαιρούδης ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αραμπατζής, Αβραμίδης, Κουκώλης, Σαμολαδάς, Παπαδόπουλος Κ, Καλογιάννης Παν, Κορμπής, Κωνσταντινίδης, Λαζίδης, Τσακαλίδης.
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:0-3
Στο Σιδηρόκαστρο η Αναγέννηση συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες κερδίζοντας με 3-0 το Σιδηρόκαστρο και έδειξε για ακόμα μια φορά ότι παρά τις αποχωρήσεις θα είναι δυνατή. Ο Κοσμάς στο 47΄, ο Μπασιούκας στο 53΄ και ο Μπλατσέρης στο 73΄ διαμόρφωσαν το σκορ ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ελάχιστες καλές φάσεις. Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν οι: Γαβριηλίδης, Ταχματζίδης, Φίλων, Πελιτάρης, Χατζησταυρίδης, Καρυπίδης, Παναγιωτίδης, Γκαϊτατζής, Δερμεντζής, Πασχαλούδης, Ρούμπος ενώ έπαιξαν και οι Σαββίδης, Σαχπαζίδης Α, Σαχπαζίδης, Στοϊκός, Ρόβας, Γκότσικας, Θωμαϊδης. Ό σον αφορά την Αναγέννηση ο Σάκης Αλεξίου χρησιμοποίησε τους: Σαμουηλίδη, Λιόλιο, Λαμπερνάκη, Γκάγκα, Δρούζς, Ζάρκοφ, Κοσμά, Μπάκανο, Μπασιούκα, Κεφαλά, Τσελεμπή ενώ έπαιξαν και οι Ματενόγλου, Δάλλας, Πούπης, Χατζημιχαήλ, Μαγγανάς, Κιουρτζίδης, Ξανθόπουλος, Χατζάκος, Παπαδημητρίου, Μπλατσέρης, Τάτσιος
Ν.ΖΙΧΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΑ: 1-0
Στη Ν. Ζίχνη, ο τοπικός Μέγας κέρδισε με 1-0 τον έτερο Μέγα...αυτόν της Ηράκλειας χάρη σε γκολ του Φιλιππίδη στο 17΄. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης ωστόσο υπάρχει και η κούραση καθώς μόλις τις προηγούμενες ημέρες σταμάτησαν οι διπλές προπονήσεις. Η Νέα Ζίχνη αγωνίστηκε με τους: Παλιαϊκό, Μουσικάκη, Τσιαμπούρη, Κυριάκο, Δήμτσιο, Τσόχα, Μεσέρδη, Τσιφτελίδη, Φιλιππίδη, Ζαχαριάδη και Μελιόπουλο ενώ έπαιξαν και οι Καστανιώτης, Ζαράκης, Χατζηαγοράκης, Τζίμας, Ζαγκότας, Δρακούλης, Κυριακίδης, Καρφαρίδας, Πιατόπουλος, Σαμουράκης, Κουκούτσης, Πρόβατος.
Ο Βαγγέλης Τούσκας χρησιμοποίησε για την Ηράκλεια τους: Xουρουζίδη, Λεωνίδα, Δούμα, Μαρίγκο, Δελήμπαση, Τσεμπερίδη, Κουβελόγλου, Μουτίδη, Σιδηρόπουλο Σ, Σιδηρόπουλο Ε, Μπογιατζή και έπαιξαν και οι Κουμής, Σωτηρίου, Αβραμίδης, Αραμπατζής, Οχταπότης, Γρούλιος, Γροσιάνης, Δημητρίου, Ζιγκερίδης, Τσελεκίδης.

Σοκ με Παπαδόπουλο!

Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός είχε σήμερα η προπόνηση του Πανσερραϊκού καθώς κατά τη διάρκεια του διπλού  και προφανώς πάνω σε κάποια φάση ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός ποδοσφαιριστής που είχε ξεκινήσει αρκετά καλά και είχε "κερδίσει" τον Ουρίμπε υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης και όπως μας ενημέρωσαν από τον Πανσερραϊκό θα μείνει δυστυχώς 6-7 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων! O τραυματισμός του Παπαδόπουλου σοκάρισε συμπαίκτες, τεχικό τιμ και φιλάθλους και όλοι εύχονται ταχεία ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Περαστικά Γιώργο και να γυρίσεις πιο δυνατός. Πάρτε μια γεύση συμπαράστασης από παίκτες, Έλληνες και ξένους αλλά και απλούς φιλάθλους.


"Έσι Ξαφνικά" εγκαινιάζει το γήπεδο ο Γάζωρος...με άρωμα Ρέμου!

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο του Κάτω Μητρουσίου, που του παραχωρήθηκε από το Δήμο Σερρών για να χρησιμοποιείται ως προπονητικό κέντρο, θα εγκαινιάσει την προσεχή Τετάρτη,31 Αυγούστου, ο Εθνικός Γαζώρου.
Παρουσία του Δημάρχου Σερραίων, Πέτρου Αγγελίδη και πολύ πιθανόν και του Αντώνη Ρέμου(!) που την ίδια ημέρα έχει συναυλία στο Άνω Μητρούσι, οι "κυανόλευκοι" θα πατήσουν το νέο τους γήπεδο και θα υποδεχθούν τον νεοφώτιστο στη Δ΄ Εθνική, Ολυμπιακό Κυμίνων, του γνωστού στους Σερραίους, λόγω Πανσερραϊκού αλλά και Σιδηροκάστρου για τους παλαιότερους, Λάκη Υφαντή! Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα κληρωθούν 10 εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού Γαζώρου αλλά και 10 εισιτήρια για τη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 20:30 στο γήπεδο του Άνω Μητρουσίου.

ΣΧΟΛΙΟ: Για το γήπεδο μπορώ να εγγυηθώ λόγω της παρουσίας κάποιων ανθρώπων στην ομάδα αλλά για τη συναυλία του Ρέμου έχοντας εμπειρία από Ελευθερούπολη(δεν ήξερα ότι θα έρθει τότε) σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φοβερό πρόγραμμα...

Στις 2 Οκτωβρίου η σέντρα της Δ΄...- Με ομίλους η άνοδος από το τοπικό

Στις 2 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Βαγγέλης Τοπολιάτης, που ανέλαβε και επίσημα την προεδρία στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής και διαδέχτηκε τον Γιώργο Σαρρή.
είπε «Η πρεμιέρα είναι πολύ πιθανό να μετατεθεί και αντί για τις 25 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου. Και αυτό γιατί υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Γ’ Εθνική, θα προχωρήσουμε στον καταρτισμό των ομίλων. Αυτό θα γίνει το δεύτερο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου και ο χωρισμός θα πραγματοποιηθεί με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια και δεν θα διασπαστούν οι ομάδες των Ενώσεων".
Παράλληλα, για τους αγώνες μπαράζ ανόδου από τα τοπικά στη Δ' Εθνική προς υλοποίηση προχωράει το σχέδιο που υπάρχει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και αναφέρεται σε δημιουργία 14 ομίλων, αποτελούμενων από τέσσερις ομάδες ο καθένας, όπου θα γίνουν έξι διπλοί αγώνες και θα ανέβουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. 

Kαι τελικά Ματζουράκης στην Ηράκλεια!

Μπορεί στην αναζήτηση αμυντικού χαφ από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας να "έπαιξε" το όνομα του Κώστα Μανουσαρίδη αλλά και του Κώστα Μουσικάκη ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας κατέληξαν σε μια πρόσφατα δοκιμασμένη λύση. Ο λόγος για τον Γιώργο Ματζουράκη για τον οποίο μπορούμε να πουμε ότι...θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Μέγα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Χαϊδάρι, Αιγάλεω και Πιερικό είχε 22 συμμετοχές τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε και από τη στιγμή που είναι και πάλι στη διάθεση της ομάδας θα δώσει και πάλι σημαντικές βοήθειες στη μεσαία γραμμή της ομάδας του Βαγγέλη Τούσκα.

Έρχεται ο Γκουεϊ, έρχεται και φιλικό με ΠΑΟΚ-Στροφή και πάλι σε Ντιόγκο

O Mάρκ Έρικ Γκουεϊ για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το pestoagorimou ότι βρίσκεται ψηλά στην λίστα των "ερυθρολεύκων" για τη θέση του επιθετικού, αναμένεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στις Σέρρες προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο 31χρονος Ιβοριανός επιθετικός έχει στοιχεία που θέλει ο Γιόσου Ουρίμπε και θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης. Παράλληλα και ενώ φαίνεται πως υπήρχε...κόλλημα στην υπόθεση Ντιόγκο, το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αναθερμάνθηκε, προφανώς επειδή δε βρέθηκε κάτι καλύτερο για τη θέση του δεξιού μπακ και έτσι ο 26χρονος μέσος αναμένεται επίσης στις Σέρρες.
Τέλος, μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά μετά το φιλικό με την ΑΕΛ την προσεχή Τρίτη και εκτός απροόπτου, ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή,2 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό γήπεδο τον ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στον δικέφαλο.

Πέφτει ο Αστέρας, καμία ελπίδα για ΑΕΛ, Σέρρες!

Η δικαίωση του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν του δίνει σίγουρα θέση στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο από το σκεπτικό της απόφασης προκύπτει ότι ο Αστέρας Τρίπολης υποβιβάζεται και ότι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκος δεν έχουν ελπίδα να παίξουν στην μεγάλη κατηγορία.
Στο σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου λοιπόν, αναφέρεται πως αν μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα υποβιβαστεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League και όχι από μια άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα που έχει υποβιβαστεί είτε για βαθμολογικούς είτε για άλλους λόγους. Αυτό, πρακτικά, ακυρώνει την απόφαση για παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα στην θέση του Ηρακλή και αυτόματα "κλείνει την πόρτα" οριστικά για την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό. Αντίθετα, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες της Δόξας Δράμας και του Λεβαδειακού να παίξουν στην Σούπερ Λίγκα (αν ισχύσει η απόφαση της ΕΕΑ για τον Ολυμπιακό Β. και την Καβάλα) ενώ την θέση του Αστέρα Τρίπολης, που με βάση το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου πρέπει να θεωρείται υποβιβασμένος, θα πάρει ή ο Ηρακλής (αν δικαιωθεί αυτή την φορά από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ) ή μια ακόμα ομάδα από την Football League.
Βάση βαθμολογίας, αυτή θα έπρεπε να είναι ο Διαγόρας αλλά η ομάδα της Ρόδου έχει ήδη παραδεχθεί δημόσια πως ο φάκελος της δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ. Άρα στο παιχνίδι, βάση λογικής πάντα, μάλλον μπαίνει ο Πανθρακικός.
Όλα αυτά μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που για την ώρα και παρά την προβληματική κατάσταση, δεν λέει να αναβληθεί από την Σούπερ Λίγκα.
Ιστορικές μέρες για τον συναιτερισμό...

πηγή: soccerplus.gr

Διαφορά αλλά και..."πράσινη" αισιοδοξία για Ανάκογλου

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΟ για την πώληση του Δημήτρη Ανάκογλου έχουν ξεκινήσει και θέλοντας και μη πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα καθώς την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία των μεταγραφών. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες στις πρώτες επαφές των δύο πλευρών διαπιστώθηκε σημαντική διαφορά ωστόσο οι "πράσινοι" εκφράζουν αισιοδοξία πως τελικά θα μπορέσουν να κατεβάσουν τον παίκτη στην Παιανία. Συγκεκριμένα το ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων θυμίζει πολύ την περίπτωση του Γιώργου Γεωργιάδη. Περίπου 600.000 ζητούσε τότε ο Πανσερραϊκός από την ΑΕΚ, περίπου 250.000 συν ανταλλάγματα έδιναν οι "κιτρινόμαυροι" και τελικά έπεσε ο ένας, ανέβηκε ο άλλος τα βρήκαν στις 420.000, ασχέτως αν ο παίκτης κατέληξε με το ίδιο ποσό στον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση και τώρα μόνο που στον Παναθηναϊκό ελπίζουν μέσα σε όλο αυτό να χωρέσουν κάπου και τον Σωτήρη Λεοντίου και να ολοκληρωθεί το deal.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Μπλόκο στους δύο που θα συμπληρώσουν τη Σούπερ Λίγκ!

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και υποχρεώνει την ΕΕΑ να μην εξετάσει τους φακέλους του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση υποβιβασμού Βόλου-Καβάλας.  Παράλληλα η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών σημαίνει πρωτάθλημα με 14 ομάδες για έναν τουλάχιστον μήνα! Απαγορεύεται στη Σούπερ Λίγκα να οριστούν ο 15ος και ο 16ος, όποιος κι αν είναι αυτός, μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση για τον υποβιβασμό των Βόλου-Καβάλας...
Πλέον αναμένονται οι αντιδράσεις της ΕΕΑ ενώ περιμένουμε να δουμε αν θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό Β. για την προσφυγή του σε μη αθλητικό δικαστήριο και να τον απειλήσει με υποβιβασμό όπως έκανε στις περιπτώσεις Λάρισα και Πανσερραϊκού.

Νέα αίτηση αναίρεσης από Πανσερραϊκό, ΑΕΛ

Όπως είχαν προαναγγείλει ουσιαστικά Πανσερραϊκός και ΑΕΛ κατέθεσαν το πρωί της Παρασκευής νέα αίτηση αναίρεσης της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες, επικαλούμενοι κακοδικία. Η αίτηση αναίρεσης, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, στηρίζεται στο ανυπόστατο σκεπτικό της απόφασης με την οποία οι Βολιώτες και οι Αργοναύτες δεν υποβιβάστηκαν, αλλά τους αφαιρέθηκαν βαθμοί.
Η εκδίκαση πρέπει να γίνει εντός 48ωρου και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί ο ορισμός της με την πιθανότερη ημέρα να είναι η Δευτέρα και όπως λέγεται, ελπίδες υπάρχουν...

Θέλει Μανουσαρίδη η Ηράκλεια! - Πρόεδρος ο Σιάρκος

Την περίπτωση απόκτησης του Κώστα Μανουσαρίδη φαίνεται να εξετάζει ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας. Ο 24χρονος αμυντικό χαφ που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και πήρε "παράσημο" κερδίζοντας με τον Πανσερραϊκό την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ την περίοδο 2007-08...κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και είναι μια καλή περίπτωση για τον Μέγα. Μετά τον Πανσερραϊκό αγωνίστηκε στον Πιερικό, στην Κέρκυρα ενώ πέρυσι έπαιζε στη Football League2 με τη φανέλα του Μακεδονικού. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο κ. Γιώργος Σιάρκος θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Σαμαρά στην προεδρία της ομάδας ενώ ο Γιώργος Τούσκας παραμένει στη θέση του αντιπροέδρου.

Δοκιμάζεται ο Γαλάνης- Crash test με ΑΕΛ

Έλληνας που έπαιζε στη Ρουμανία; Σίγουρα το μυαλό όλων πηγαίνει στον Παντελή Καπετάνο αλλά ακόμη ένας Έλληνας επιθετικός, ο Βασίλης Γαλάνης, αγωνιζόταν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ο συγκεκριμένος λοιπόν δοκιμάζεται από χθες στον Πανσερραϊκό και θα προσπαθήσει να πείσει τον Γιόσου Ουρίμπε. Ο Γαλάνης αγωνιζόταν στην Γκαζ Μετάν με την οποία είχε φέτος 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της Ρουμανίας. Τον Ιανουάριο του 2007 έκανε το δρομολόγιο Ξάνθη-Παιανία, έχοντας στις αποσκευές του εξαιρετικές συστάσεις σαν ένα από τα μεγαλύτερα «κανόνια» στην ηλικία του. Ο Βασίλης Γαλάνης δεν αξιοποιήθηκε από τον Παναθηναϊκό και μετά από ένα πέρασμα σε Κορωπί, Απόλλων Καλαμαριάς(2009-09, 5/0) βρέθηκε να κάνει καριέρα στη Ρουμανία, στην Γκαζ Μετάν.
Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε οι "Ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Τρίτη στις 19:00 στο "AEL FC ARENA" τη Λάρισα στο πιο δυνατό και σημαντικό φιλικό παιχνίδι μέχρι τώρα. Ναι, πιο σημαντικό και από αυτό με την Ξάνθη. Οι "βυσσινί" θα είναι βασικοί αντίπαλοι και συνδιεκδικητές των θέσεων που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκ, έφοσον η ομάδα αγωνίζεται στη Β΄ και είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσει πραγματικά τις δυνάμεις της ομάδας του ακόμα και αν υπολείπονται κομμάτια στο παζλ.

Βλέπει Γκουέϊ ο Πανσερραϊκός

Όπως είπε ο Γιόσου Ουρίμπε στη χθεσινή συνέντευξη του στο pestoagorimou οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν ένα επιθετικό που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης και το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα της ομάδας είναι ο Μάρκ Έρικ Γκουέϊ. Ο 31χρονος Ιβοριανός επιθετικός με Γαλλικό διαβατήριο αγωνίστηκε την περσινή σαιζόν σε ΟΦΗ αρχικά και Παναιτωλικό στη συνέχεια έχοντας συνολικά 22 συμμετοχές και 6 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Αστέρα(2008-10) πετυχαίνοντας 38 συμμετοχές και 21 γκολ ενώ προηγήθηκαν η Οονστέντε του Βελγίου(2007-2008Δεκ) με 29 συμμετοχές και 18 γκολ, η Γκενιόν(2005-06, 13/2), η Σεντάν(2004-05, 4/0), η Σατορού(2003-2004Δεκ, 36/12), η Μονπελιέ(1998-03, 25/3) και ενδιάμεσα στη θητεία του στη Μονπελιέ, η Μπουβέ(2001-02, 32/10). Ο Πανσερραϊκός έχει ήδη προσεγγίσει τον παίκτη και αναμένονται οι εξελίξεις...

Βοήθεια από την Περιφέρεια για τα βοηθητικά του Λευκώνα

Στις Σέρρες βρέθηκε σήμερα ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Διονύσης Ψωμιάδης και συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Βασίλη Χρυσανθίδη, αλλά και άλλους φορείς του νομού. Στο πλαίσιο λοιπόν προετοιμασίας τριετούς επιχειρησιακού προγράμματος για επιλογή δράσεων για ένταξη στο ΕΣΠΑ από το Νομό Σερρών, στη συζήτηση τους τέθηκε το θέμα των βοηθητικών γηπέδων που βρίσκονται στην περιοχή του Λευκώνα και ουσιαστικά είναι μια...μισοτελειωμένη επένδυση. Όταν πέρυσι δημιουργήθηκαν από τον τότε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Μέγκλα, ήταν στη καλύτερη κατάσταση ως αγωνιστικοί χώροι αλλά χρειάζονται κάποιες εγκαταστάσεις όπως αποδυτήρια π.χ προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο ενώ πρέπει να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και τα γήπεδα για να γίνονται οι προπονήσεις της πρώτης και της δεύτερης ομάδας. Ο κος Ψωμιάδης αναφέρθηκε ότι μπορεί να ενταχθεί πρόγραμμα για δημιουργία εγκαταστάσεων ενώ από την πλευρά του ο κος Μέγκλας ως εκπρόσωπος του ΓΕΩΤΕΕ και κατασκευαστής των γηπέδων ζήτησε διευκρινίσεις για την απορρόφηση των δύο προγραμμάτων "Θησέας" που είχαν εγκριθεί, ύψος περίπου 620.000 ευρώ αλλά η απάντηση ήταν ότι αυτά χάθηκαν. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού ζήτησαν λοιπόν τη βοήθεια της Περφέρειας η οποία υποσχέθηκε πως και με τη βοήθεια του Δήμου Σερρών και μέσω του ΕΣΠΑ είναι διατεθειμένη ναβοηθήσει τους "ερυθρόλευκους" με κάποια χρηματοδότηση εγκρίνοντας ένα νέο πρόγραμμα εφόσον αυτό κατατεθεί.

Ορφανός: "Συνειδητή επιλογή ο Πανσερραϊκός"

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανσερραϊκού έκανε στο pestoagorimou ο Δημήτρης Ορφανός που ανήκει στην ομάδα εδώ και περίπου μια εβδομάδα και αυτές τις ημέρες προσπαθεί να βελτιώσει τη φυσικά του κατάσταση για να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων. Ο 31χρονος αμυντικός χαφ σημείωσε πως ήταν αποφασισμένος για την επιλογή του ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του στις Σέρρες λέγοντας: "Ήταν μια συνειδητή απόφαση και επιλογή για μένα. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, μια σοβαρή ομάδα, δεν είχα ενδοιασμούς και για αυτό και πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός με την ιστορία που έχει είναι μια ομάδα που αξίζει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ. Μπορεί βέβαια να μη γνωρίζουμε ακόμα σε ποια κατηγορία θα παίζουμε αλλά όπου και να είμαστε το σημαντικό είναι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Το καλό είναι ότι τα λημέρια δεν είναι άγνωστα για μένα. Νιώθω οικεία και στη πόλη και στο γήπεδο παρά το ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε και υπόσχομαι στους φιλάθλους ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ξεκινάει με 14 ομάδες το πρωτάθλημα...

Την άλλη εβδομάδα θα εξεταστούν από την ΕΕΑ οι φάκελοι του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει σίγουρα με 14 ομάδες, χωρίς δηλαδή τους αντικαταστάτες των Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλας.  Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας πήραν προθεσμία να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για να έχουν πλήρεις φακέλους μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, όπου θα ξανασυνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για να δώσει, αν θα δώσει, άδειες στις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα. Οπότε ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με τον νομικό του εκπρόσωπο θα κινήσει κανονικά τις διαδικασίες και θα κάνει εκ νέου αίτηση αναίρεσης την Τρίτη...

Παναγόπουλος: "Πραξικόπημα έκανε ο Μαρινάκης"-"Προκλητικό το Διαιτητικό..."

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Παναγόπουλος, που εξήγησε τους λόγους των σημερινών κινήσεων του Πανσερραϊκού, το τι θα γίνει από εδώ και πέρα ενώ χαρακτήρισε ως πραξικόπημα την χθεσινή ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκ: "Πανικό είχε η ΕΠΟ χθες που έτρεχαν να υποβιβάσουν τον Πανσερραϊκό και τη Λάρισα και όχι εμείς σήμερα. Ξέραμε τι κάναμε. Το Διαιτητικό δικαστήριο κατά προκλητικό τρόπο δε δέχθηκε το αίτημα αναβολής μας. Είναι απορίας άξιον. Έκαναν ενστάσεις οι δικηγόροι Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας για να εκδικαστεί η υπόθεση, να κλείσει και φυσικά να χάσουμε κατά κράτος.

Έκαναν πίσω...μέχρι νεωτέρας!

Την απόφαση να αποσυρθούν από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα πήραν Λάρισα και Πανσερραϊκός. Yπό την απειλή της ΕΠΟ για υποβιβασμό στη Football League 2 αν επιμείνουν στην προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, οι δύο ομάδες έκαναν πίσω και απέσυραν τα ασφαλιστικά μέτρα που επρόκειτο να εκδικασθούν το πρωί της Παρασκευής.
Παράλληλα, ΑΕΛ και Σέρρες παραιτήθηκαν και από την προσφυγή τους στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι δύο ομάδες ζήτησαν να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, που είχε να κάνει με την αντίθεσή τους στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να μην υποβιβαστούν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα. Βέβαια, τα δεδομένα άλλαξαν ύστερα από την απόφαση της ΕΕΑ να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα κι έτσι ΑΕΛ και Σέρρες ζήτησαν αναβολή, υποστηρίζοντας ότι αφενός μεν δεν είχαν χρόνο να μελετήσουν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων αφετέρου δε δεν έχει εκδοθεί ακόμη το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ.
Το αίτημα των δύο ομάδων προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και τελικά το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν το έκανε δεκτό, κάτι που οδήγησε Λάρισα και Πανσερραϊκό να παραιτηθούν από το αίτημα, τονίζοντας ωστόσο πως θα επανέλθουν με νέα προσφυγή την ερχόμενη εβδομάδα.

Κλείνει Δελή η Αναγέννηση...

Συνέχισε τις σταθερά καλές εμφανίσεις στα φιλικά ο Οδυσσέας Αναγέννησης, που επιβλήθηκε με 2-0 επί του Στρυμονικού. Ο Σάκης Αλεξίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετές «εφεδρείες», δοκιμάζοντας παράλληλα και πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων ξεχώρισε έναν, που θα αποκτηθεί. Ο λόγος για τον 22χρονο αμυντικό χαφ, Δημήτρη Δελλή ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Προοδευτικής, του Χαϊδαρίου ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Αθηναϊκό. Οι υπόλοιποι που δοκιμάζονταν, μεταξύ των οποίων και ένας Βούλγαρος δεν ικανοποίησαν και δεν θα προχωρήσει άλλη περίπτωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, και τα δύο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 50' και στο 70' ο Παπαδημητρίου. Το επόμενο φιλικό για τους Σερραίους θα δοθεί μεθαύριο στο Σιδηρόκαστρο κόντρα στον Εθνικό, ενώ ακολουθούν στις 4 Σεπτέμβρη με την Ηράκλεια και στις 7 με τη Νέα Ζίχνη. Η σύνθεση του Οδυσσέα είχε ως εξής: Ματενόγλου, Λάντο, Μίτεφ, Χατζάκος, Δάντσιος, Δελής, Πούπης, υπό δοκιμή, Ξανθόπουλος, υπό δοκιμή, Γιάτσεφ. Έπαιξαν στο β' μέρος και οι Τάτσιος, Παπαδημητρίου, Κιουρτζίδης, Δρούζας, υπό δοκιμή, Μαυραγγελίδης.

πηγή: mikriliga.com

Παίρνει Κώστα Παπαδόπουλο ο Γαζώρος

Aκόμα μια μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Εθνικός Γαζώρου καθώς ο Κώστας Παπαδόπουλος(στη φωτό δεξιά με τον Βύντρα από τον αγώνα κυπέλλου Κοζάνη-ΠΑΟ) αναμένεται να γίνει μέλος της ομάδας. Ο 22χρονος Σερραίος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού όντας μέλος τους από την πρώτη κιόλας χρονιά, όπως και ο μικρότερος αδερφός του Γιώργος που είναι στην ομάδα, δε μπόρεσε να βρει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα και έτσι αναζήτησε αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη. Τη σαιζόν 2009-10 αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής ενώ φέτος είχε 24 συμμετοχές με την ομάδα της Κοζάνης με την οποία ναι μεν δε πανηγύρισε την παραμονή αλλά ήταν από τους λιγοστούς που διασώθηκαν. Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε μάλιστα και στο φιλικό με το Σουφλί αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον Παναγιώτη Διλμπέρη που εισηγήθηκε θετικά για την απόκτηση του. Κατά τα άλλα δε θα είναι έκπληξη αν ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης κλείσει τον χορό των φετινών μεταγραφών και αποτελέσει ακόμα ένα μεταγραφικό "μπαμ" του Εθνικού.

Ουρίμπε: "Πολύτιμος ο Ανάκογλου αλλά..."-"Θέλω Πολάκο και Αλβάρεζ"


Για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή τον Πανσερραϊκό μίλησε ο Γιόσου Ουρίμπε κάνοντας δηλώσεις στο pestoagorimou.blogspot. O Iσπανός τεχνικός αναφέρθηκε στο αλλαλούμ ανάμεσα στη Σούπερ Λίγκ και τη...Φούτμπολ Λίγκ, στα μεταγραφικά του πλάνα, στους υπό δοκιμήν παίκτες αλλά και στην περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο 42χρονος προπονητής ανέφερε αρχικά: "Αυτή η κατάσταση μας έχει κουράσει. Την μια ημέρα λέμε ότι θα παίξουμε στη Σούπερ Λίγκ και την άλλη στη Φουτμπολ Λίγκ. Το είπα όμως και στους συνεργάτες μου ότι εμείς στο μυαλό μας έχουμε τη Β΄ κατηγορία και αν προκύψει Σούπερ Λίγκ καλώς να έρθει. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για Σούπερ Λίγκ, θα χρειαστούμε βέβαια και αρκετές άλλες αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Με πήραν από την Ισπανία να μου πουν συγχαρητήρια και τους είπε...περιμένετε να δούμε. Εδώ είναι Ελλάδα..."!

Mάχη μέχρι τέλους!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκού με αφορμή την απειλή της ΕΠΟ είναι...μάχη μέχρι το τέλος μέχρι να βρουν τη δικαίωση. Οι "ερυθρόλευκοι" δε μπορούν να πιστέψουν τα όσα εξελίχθηκαν τις τελευταίες ώρες με αυταρχικό τρόπο με την επιβολή...του Λεβαδειακού και της Δόξας αλλά και τις απειλές για υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα ο Πέτρος Θεοδωρίδης μαζί με τους συνεργάτες του και με τους νομικούς συμβούλους εξετάζουν όλες τις κινήσεις. Ο νομικός των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας στο pestoagorimou είπε πως: "το αν θα αποσύρει ο Πανσερραϊκός την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια είναι καθαρά θέμα διοίκησης. Θα πρέπει να εξετάσουμε αν πλέον έχει νόημα όλα αυτό και θα δούμε τι θα γίνει".

Δήλωσε παρών ο Μιλένκοβιτς! - "Χαρούμενος που επέστρεψα"

Όπως σας είχε ενημερώσει το pestoagorimou οι επαφές του Πανσερραϊκού με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό, Νίνο Μιλένκοβιτς, ήταν σε προχωρημένο στάδιο και έτσι ο Βόσνιος αμυντικός έφτασε σήμερα στις Σέρρες από το Βελιγράδι. Μάλιστα πήρε μέρος κανονικά στην απογευματινή προπόνηση δείχνοντας να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αύριο μάλιστα περιμένει όπως μας είπε να υπογράψει το συμβόλαιο του. Στις δηλώσεις του τόνισε χαρούμενος που επέστρεψε: "Πραγματικά, είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι στις Σέρρες. Μπορεί τότε να μη καταφέραμε να παραμείνουμε αλλά έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Από τη πρώτη στιγμή που επικοινώνησαν μαζί μου ήθελα να έρθω και θέλω να πάμε όλοι μαζί την ομάδα εκεί που της αξίζει. Ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκ και μακάρι να γίνει".

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Θεοδωρίδης: "Μόνος του αποφασίζει ο Μαρινάκης"

Εξαλλος με τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης και του καταλογίζει πως μόνος του αποφάσισε να... προβιβάσει Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, καταστρατηγώντας απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας.
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μόνος του βγάζει αποφάσεις ο κ. Μαρινάκης για το ποιοι θα ανεβούν και θα ποιοι θα πέφτουν στη Σούπερ Λίγκα; Θα υπάρξουν αντιδράσεις και από άλλες ομάδες γιατί είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πολλοί πρόεδροι, αν όχι όλοι, δεν είχαν καμία ενημέρωση.
Εγινε κάποιο συμβούλιο και άλλαξε η αρχική μας απόφαση για το να μένουν στην κατηγορία ομάδες της Super League, όταν προκύπτουν τέτοια ζητήματα; Oμόφωνα δεν αποφασίσαμε όταν για λόγους αδειοδότησης ή άλλους αποβάλλονται ομάδες της Λίγκας από το πρωτάθλημα, τη θέση τους να παίρνουν ομάδες που ήδη ανήκουν στην κατηγορία; Και μια ακόμα ερώτηση. Γιατί ο κ. Μαρινάκης δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στην προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια; Επειδή είναι Κρητικός; Αυτό το πρωτάθλημα θέλουν; Ε, ας το κάνουν όπως νομίζουν», τόνισε στο Onsports ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού.



Παραιτηθείτε ή σας υποβιβάζουμε...! - Φοβάται η ΕΠΟ ότι θα δικαιωθούν...

Τον κίνδυνο του υποβιβασμού στην Γ' Εθνική αντιμετωπίζουν οι ΑΕΛ και Πανσερραϊκός, εάν δεν αποσύρουν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτό αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ που συνεδρίασε την Τετάρτη και έδωσε χρονικό περιθώριο μέχρι το μεσημέρι (14.00) της Πέμπτης (25/8) να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ πως απέσυραν τις προσφυγές. Oυσιαστικά η ΕΠΟ απειλεί τις δύο ομάδες ενεργοποιώντας το άρθρο 35 παρ. 2α του ΚΑΠ. Σύμφωνα με την εν λόγω διάταξη, «σε περίπτωση που ομάδα ασκεί προσφυγή σε πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες που μετέχει ή θα μετάσχει, με απόφαση της Ομοσπονδίας, από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρόνο συνεχίζεται η παράβαση». Στην περίπτωση του ΟΦΗ έλεγε πως αυτό είναι θέμα της Ένωσης Football League. Ο φόβος ότι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός θα δικαιωθούν και το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει είναι διάχυτος. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσουν οι δύο σύλλογοι...

Νίκη για Γάζωρο στο Σουφλί, ήττα για Ηράκλεια στην Προσοτσάνη

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται για τις Σερραϊκές ομάδες της  Football League2  που συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για ακόμα μια φορά, βλέποντας παράλληλα και συνεχή βελτίωση. Ο Εθνικός Γαζώρου επιβλήθηκε με 2-0 εκτός έδρας του Σουφλίου με τους Στεφανίδη 11΄ και Πεχλιβανίδη 55΄ να πετυχαίνουν τα γκολ ενώ μείωσε ο Σεμερτζίδης για τους γηπεδούχους. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης που γενικά έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του χρησιμοποίησε τους Γιαννιώτη, Γαλακτερό, Τάκα, Αγγελόπουλο, Ταρπίνιδη, Παλάσκα, Κουκούτση, Μαχαιρούδη, Κωνσταντινίδη, Πεχλιβανίδη, Στεφανίδη ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Σαμολαδάς, Αραμπατζής, Άγγος, Παπαδόπουλος, Λαζίδης, Βασιλειάδης, Τσακαλίδης, Κουρμπής.
Όσον αφορά την Ηράκλεια, ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στην Προσοτσάνη καθώς αγωνίστηκε χωρίς τους Μουτίδη, Δαλκίδη, Μπογιατζή, Σιδηρόπουλο, Ζιγκερίδη και γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα με 1-0 αλλά ο Βαγγέλης Τούσκας έμεινε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί στη πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές.

"...για τα λεφτά δε μ' αγαπάς"!

Η Σούπερ Λίγκα μπροστά στην ρήτρα των 4.000.000 ευρώ με τη NOVA εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως επιθυμεί να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα. Επίσης ζητάει από την ΕΕΑ να βγάλει άμεσα τις αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις των Δόξας Δράμας και Λεβαδειακού για να συμπληρωθεί ο πίνακας τω μελών του συνεταιρισμού...βγάζοντας στον "τάκο" Πανσερραϊκό και ΑΕΛ για την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και των εξαγγελιών εκπροσώπων της Κυβέρνησης περί αρμοδιότητας της Super League αναφορικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος 2011 – 12, η Super League ενημερώνει για την πρόθεσή της όπως το νέο Πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετούς μήνες. Ειδικότερα, στόχος είναι η τήρηση των όσων έχουν κατά καιρούς αποφασιστεί σχετικά με το αγωνιστικό και το τηλεοπτικό πρόγραμμα και η διασφάλιση του αρχικού σχεδιασμού. Ειδικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων επιβάλλεται στη Super League ποινική ρήτρα 4 εκατομμυρίων € σε περίπτωση όπου δεν διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος κατά το μήνα Αύγουστο. Για το λόγο αυτό, η Super League απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την άμεση εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ της Super League που παραμένουν σε εκκρεμότητα καθώς και των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ΠΑΕ Λεβαδειακός, με σκοπό τη συμπλήρωση του πίνακα Μελών του Συνεταιρισμού".
Υπάρχουν και εμπόδια...
Παρά την απόφαση της Σούπερ Λίγκα βέβαια, τα πάντα είναι ανοικτά. Και αυτό γιατί την Πέμπτη, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο εξετάζει τις προσφυγές του Ηρακλή, της Λάρισας και του Πανσερραϊκού. Αν αυτές οι τρεις ομάδες δικαιωθούν τότε η έναρξη μπλοκάρεται αυτόματα.
Τέλος, την Παρασκευή συζητιούνται τα ασφαλιστικά μέτρα του Πανσερραϊκού και της Λάρισας. Αν δικαιωθούν θα εκδοθεί απόφαση μη έναρξης του πρωταθλήματος. Μέσα σε όλα αυτα, το σενάριο που θέλει τουλάχιστον την πρώτη αγωνιστική να γίνεται με δύο ομάδες λιγότερες "παίζει" έντονα.

ΣΧΟΛΙΟ: Αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς...

Θεοδωρίδης: "Ποιον κοροϊδεύουν"-"Πανέτοιμοι για Σούπερ Λίγκ"

Δηλώσεις στον Novasport fm έκανε ο Πέτρος Θεοδωρίδης δηλώνοντας βέβαιος για την άνοδο του Πανσερραϊκού: "Έχουμε το σκεπτικό στα χέρια μας και μας προβληματίζει όλους. Δεν μπορείς να δικάζεις με το άρθρο 21 και να επιβάλεις ποινές με το άρθρο 5. Αυτή τη μεσοβέζικη λύση πού τη βρήκαν; Ή υποβιβασμός ή αθώοι. Πώς είναι δυνατό να φτάσουμε σε μία λύση που δεν προβλέπεται; Οι δύο ομάδες αποβλήθηκαν, δεν υποβιβάστηκαν. Εάν υποβιβαζόταν, οι ομάδες της Football League θα γινόταν 20 και θα έπρεπε να ανέβουν ακόμη δύο και αυτό θα ήταν σωστό. Δεν υπήρξε όμως υποβιβασμός, άρα θα πρέπει να παραμείνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας στην κατηγοριά. Αυτό λέει η λογική. Ρώτησα όμως και εισαγγελείς, δικηγόρους και αυτό μου είπαν. Είναι δυνατό να μιλάμε -για παράδειγμα- για τη Δόξα Δράμας που διασύρθηκε με 6 παίκτες στα πλέι οφ, πως θα ανέβει κατηγορία;", είπε αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση του Πανσερραϊκού να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο: «Έχουμε ζητήσει από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο να επιστρέψει η υπόθεση και να εκδικαστεί ξανά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο κακοδικίας. Ποιον κοροϊδεύουν; Όταν θέλουμε να σώσουμε κάποιον, βγάζουμε άλλες αποφάσεις. Εμείς προσφύγαμε κατά τη Σούπερ Λίγκας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στείλαμε ένα εξώδικο στο συνεταιρισμό και ζητάμε να γίνει αυτό. Δεν στρεφόμαστε κατά της ΕΠΟ κι επομένως δεν δεχτήκαμε πιέσεις για την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια. Άλλωστε αυτό το έκαναν άλλες ομάδες με την υπόθεση των πλέι οφ».
Για το αν η ομάδα των Σερρών είναι έτοιμη να αγωνιστεί στη Σούπε Λίγκα, τόνισε:
"Ο Πανσερραϊκός ήταν πάντα έτοιμος, πανέτοιμος. Όποτε και να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Κάναμε κινήσεις για Σούπερ Λίγκα. Με αυτές τις αποφάσεις-σκάνδαλο απλά μας έβαλαν σε περιπέτειες".
Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του Πανσερραϊκού, όπως αυτό του Παναθηναϊκού για τον Ανάκογλου.  "Δεν στερούμε σε κανέναν τίποτα, αλλά δεν μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις με χαμηλό αντίτιμο", ξεκαθάρισε.

Θεοδωρίδης: "Μίλησα με ΠΑΟ για Ανάκογλου"!

Με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του pestoagorimou για την επικοινωνία που είχε ο Πέτρος Θεοδωρίδης με παράγοντα του ΠΑΟ για τη πώληση του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Derby" είπε πως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχουν συνάντηση στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευτούν: ''Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κατέβω στην Αθήνα. Αν γίνει αυτό θα έχω συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ανάκογλου και την Κυριακή το βράδυ είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία. Μόνο αν υπάρξει συμφέρουσα πρόταση θα παραχωρηθεί ο παίκτης στον Παναθηναϊκό''.

H απόφαση της ΕΕΑ...εμπόδιο στον Πανσερραϊκό-Πιθανό να μη βγει αύριο η απόφαση

Είναι αλήθεια πως στον Πανσερραϊκό μόνο με καλό μάτι δεν είδαν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα γιατί περιπλέκεται πάρα πολύ η υπόθεση αντικατάστασης τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Πέρα από τη Λάρισα και τους "ερυθρόλευκους" πολύ δυνατά και μάλιστα με...προβάδισμα μπήκαν στο παιχνίδι Λεβαδειακός και Δράμα. Μάλιστα στη πολή της Λιβαδειάς θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ κάθως όπως λέγεται από τη στιγμή που οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν στη Δ΄ Εθνική και όπως προβλέπει ο ΚΑΠ θα αντικατασταθούν από ομάδες της χαμηλότερης κατηγορίας, ακόμα και αν ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ δικαιωθούν στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο. Γιατί αυτό; Γιατί όπως λέγεται και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη η απόφαση της ΕΕΑ φαίνεται πως υπερισχύει. Πάντως ο νομικός εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Σερρών είπε πως υπάρχουν πιθανότητες, πρέπει να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ωστόσο αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό η απόφαση να μη βγει αύριο αλλά τις επόμενες ημέρες. Ενα απίστευτο αλαλούμ, δηλαδή, που κανένας δεν μπορεί σήμερα να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί. Αλλά αν η ΕΠΟ αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, τότε ίσως υπάρξει μια απόφαση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ, που θα καθορίσει πλήρως τους κανόνες του παιχνιδιού και θα δημιουργήσει δεδομένα τέτοια, που δεν θα είναι σε θέση να αμφισβητήσει κανείς.
Ενα τρελό - τρελό σενάριο...
Και μέσα σε όλα αυτά, το Onsports αποκαλύπτει και το μοναδικό τρόπο που μπορεί να κρατήσει την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League. Τρόπος πραγματικά μοναδικός... Ποιος είναι αυτός; Να λάβει απόφαση το Δ.Σ. της Super League πως δεν γίνονται δεκτές οι αδειοδοτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και να ζητήσει από την ΕΠΟ να τις... απαρνηθεί, ως παρέμβαση της κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο. Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα κάτι τέτοιο έχει συζητηθεί και κατά το παρελθόν, μεταξύ των παραγόντων των ομάδων της Super League. Ωστόσο, η ΕΠΟ ουδέποτε προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια και είναι απολύτως βέβαιο ότι και τώρα, ακόμα και αν της ζητηθεί κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να το πράξει, αφού αυτόματα θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και θα κλείσουν όλες οι πόρτες της Πολιτείας και προς την Ομοσπονδία, που σήμερα παραμένουν ανοικτές.

"Μαζί με τα ξερά...καίγονται και τα χλωρά"

Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου ο ΟΠΑΠ, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί τον μοναδικό βασικό χρηματοδότη των περισσοτέρων ομάδων της κατηγορίας της Football League2, ανακοίνωσε οτι αναστέλλει τις συζητήσεις για την σύναψη συμβασης χορηγίας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:
5. Αναστέλλεται οποιαδήποτε συζήτηση για υπογραφή χορηγικής σύμβασης με διοργανώτριες αρχές (Super League και Ένωση Β΄- Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας) για εύλογο χρόνο και πάντως έως ότου υπάρξουν εγγυήσεις κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
Η εξέλιξη αυτή προκαλεί "έμφραγμα" στις ομάδες οι οποίες στην πλειοψηφία τους, στηρίζουν τον προϋπολογισμό τους από τα χρήματα του ΟΠΑΠ...και με δεδομένη την τριπλή Σερραϊκή εκπροσώπηση φέτος το πρόβλημα για τον ποδοσφαιρικό Νομό Σερρών είναι μεγάλο.

Φιλική πεντάρα κόντρα στους Νέους- 'Αρεσαν στον Ουρίμπε Πολάκο και Αλβάρεζ

Χάρη σε γκολ των Περπερίδη, Στεφανίδη(2) και Κάρλος Αλβάρε(2) ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 5-0 της ομάδας Νέων στο εσωτερικό διπλό που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ομόνοιας υπό το βλέμμα αρκετών φιλάθλων αλλά και του Πέτρου Θεοδωρίδη που δε σταμάτησε να μιλά στο τηλέφωνο λόγω των εξελίξεων της ημέρας. Ήταν μια ευκαιρία για τον Ισπανό να δει αγωνιζόμενους τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές. Για ακόμα μια φορά αγωνίστηκαν οι Λουπέντε και Ντιόγκο αλλά και ο Τέλης Καρασαλίδης ενώ έπαιξαν και οι Ισπανοί Πολάκο και Αλβάρεζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές παρότι αρχικά έδειχναν έξω από τα νερά τους, πράγμα φυσιολογικό καθώς ήταν ξένοι ανάμεσα σε...ξένους στη συνέχεια βελτιώθηκαν και μάλιστα ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε δύο φορές. Όσον αφορά τον Πολάκο όπως μετέφερε ο Ουρίμπε σε συνεργάτες του μετά το φιλικό, έχει ποιότητα και μπορεί να δείξει και παραπάνω πράγματα ενώ ο 42χρονος τεχνικός θέλει να παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες στις Σέρρες. Κατά τη διάρκεια του φιλικού άπαντες ρωτούσαν για το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση Βόλου, Καβάλας και ποιοι θα τους αντικαταστήσουν τελικά ενώ δεν έλειπαν τα πειράγματα αλλά και τα...στοιχήματα για το σκορ μεταξύ ανθρώπων της πρώτης και της δεύτερης ομάδας.
Όσον αφορά το συγκρότημα του Σάκη Αναστασιάδη παρά την έκταση του σκορ έδειξε κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος αποτελείται κυρίως από πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ έχουν γίνει και αρκετές προσθήκες. Άλλωστε στόχος είναι να συνεχίζουν να βγαίνουν ταλέντα όπως τα τελευταία χρόνια...





Πάντα...παραστατικός ο Ουρίμπε που τα λέει με τον Κονέ!
Πολλές ήταν οι μονομαχίες, εναέριες και όχι μόνο...
Ο Ουρίμπε τα λέει με τον...εκτελών χρέη διαιτητή, Άκη Βάβαλη!
Λέει "ναι" στον Πολάκο ο Ισπανός τεχνικός...

Π. Θεοδωρίδης: "Δικαίωση αλλιώς...καληνύχτα"

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο Πανσερραϊκός είναι ο Πέτρος Θεοδωρίδης.
Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο Onsports για την κίνηση που έκανε η ομάδα του καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στα πολιτικά δικαστήρια ώστε να μπλοκάρει την έναρξη της Super League. Παράλληλα, φανέρωσε την πικρία του για τα υπόλοιπα μέλη της λίγκας, οι οποίοι όπως είπε «κοιτούν μονάχα το συμφέρον τους». Αναλυτικά η δήλωση του Θεοδωρίδη στο Onsports:
«Αυτά που είχαμε πει εδώ και καιρό είναι ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα για να δικαιωθούμε. Δεν  κάνουμε κάποια παρανομία. Τα περιθώρια που μας δίνει ο νόμος τα χρησιμοποιούμε για να βρούμε μια λύση. Εμείς πάντα πηγαίνουμε με τον νόμο, άλλοι καταφέρνουν με άλλους τρόπους να κερδίζουν… Θεωρώ ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία προκειμένου να υπάρξει κάθαρση. Εάν δεν θέλουν κάποιοι να ‘καθαρίσει’ το ποδόσφαιρο, εμείς θα πούμε μια καληνύχτα και θα αποχωρήσουμε. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δεν έχουμε τη διάθεση να προσφέρουμε άλλο. Ας συνεχίσουμε αυτοί που ξέρουν τον τρόπο».
Όσο για την προετοιμασία και τον μεταγραφικό σχδιασμό που έχει κάνει ο Πανσερραϊκός, ο Θεοδωρίδης απάντησε: «Βλέπετε το αλαλούμ που επικρατεί εδώ και καιρό. Όχι μόνο δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, αλλά ούτε που θα καταθέσουμε τα συμβόλαια ξέρουμε. Να πάρω τον κ. Πιλάβιο. Εσείς πιστεύετε ότι αν τον καλέσω στο τηλέφωνο θα τον βρω; Έπρεπε να μας κατευθύνουν οι ίδιοι στέλνοντας κάποιο έγγραφο και να μας πουν τι να κάνουμε. Κανείς δεν το έκανε».
Ακόμα και στην περίπτωση που σε πρώτο βαθμό ο Πανσερραϊκός δεν δικαιωθεί στα πολιτικά δικαστήρια, ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών δηλώνει αποφασισμένος να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους: «Υπάρχει και δεύτερος βαθμός στα πολιτικά δικαστήρια. Θα πάμε και εκεί. Ευχής έργον θα ήταν να μην ξεκινήσει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα. Είναι σαν να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Αυτή η ιστορία όπως εξελίχθηκε βολεύει τους πάντες. Οι πέντε ομάδες που βρίσκονται ψηλά ξέρουν ότι με την αφαίρεση βαθμών σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου δεν θα τους έχουν αντιπάλους στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι άλλοι πέντε που είναι στα χαμηλά πιστεύουν ότι έχουν αβαντάζ στη μάχη του υποβιβασμού. Δεν ξέρουν όμως ότι αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Κοιτούν τον εαυτό τους και όχι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν ένα συνεταιρισμός και εκεί για όλους υπάρχει η ισονομία. Όμως, ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Αυτό συμβαίνει και για αυτό φτάσαμε εδώ».

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μάχη για "4"

Πανσερραϊκός, ΑΕΛ, Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας διεκδικούν τις θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και την Καβάλας και η Πέμπτη είναι όντως...Μεγάλη!

Στη Δ΄ Εθνική Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα

H ΕΕΑ αποφάσισε να μην δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα, αποβάλλοντάς τους από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και υποκαθιστώντας έτσι την ΕΠΟ, που δεν τόλμησε να υποβιβάσει τις ομάδες. Οι Καβαλιώτες και οι Βολιώτες κατέθεσαν στο κτήριο της ΓΓΑ υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ωστόσο τα μέλη της ΕΕΑ δεν ικανοποιήθηκαν από αυτά που άκουσαν, κρίνοντας ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο ομάδων παραμένει υπό των εντολών των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη («συνεχίζουν να διοικούνται από παρένθετα πρόσωπα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση) και αποφασίζοντας τον υποβιβασμό των δύο ομάδων στη Δ' Εθνική. Έτσι, αναμένεται να υπάρξει αναβολή στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού θα πρέπει να υπάρξουν αντικαταστάτριες ομάδες.
Για να ισχύσει η απόφαση για την αναβολή, θα πρέπει βέβαια να εγκριθεί από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας. Πάντως, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα έχουν δικαίωμα έφεσης κατά της απόφασης της ΕΕΑ, μόνο όμως στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο θα καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να μην ξεκινήσει η Super League, αν πρώτα δεν αποφανθεί το ΣτΕ.
Παράλληλα, κι ενώ ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα πήραν το πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν έγινε το ίδιο με την ΑΕΚ.
Η Ένωση πρέπει να δώσει ορισμένες διευκρινίσεις και να τακτοποιήσει μια εκκρεμότητα για ένα έγγραφο ως τις 25 Αυγούστου, καθώς το χαρτί της φορολογικής ενημερότητας «είναι ημιτελές» όπως απεφάνθη η Επιτροπή. Προφανώς, θα δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις και η ΑΕΚ θα αδειοδοτηθεί κανονικά.

Οργή στην ΕΠΟ - Απειλούν με υποβιβασμό

Η ΕΠΟ απειλεί ΑΕΛ - Σέρρες με υποβιβασμό! Η ενέργεια της Λάρισας και του Πανσερραϊκού να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια βάζοντας νέο μπλόκο στην έναρξη του πρωταθλήματος έχει προκαλέσει την οργή της ΕΠΟ. Η ελληνική ομοσπονδία φέρεται να απειλεί πλέον τις δύο ομάδες με υποβιβασμό στην αμέσως επόμενη κατηγορία από αυτή που θα αγωνίζονται στη νέα σεζόν. Υπάρχει όμως και το παράδειγμα του ΟΦΗ...

Μιλένκοβιτς σε πρώτο πλάνο!

 Λογικά θα δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και πάλι...
Έμπειρο κεντρικό αμυντικό αναζητά ο Γιόσου Ουρίμπε και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ένας από τους υποψηφίους που βρίσκετε στην πρώτη θέση της λίστςα των υπευθύνων είναι ο Νίνο Μιλένκοβιτς. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό την περίοδο 2008-09 όταν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν στη Σούπερ Λίγκ και είχε 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Μάλιστα μετά το τέλος της σαιζόν συζήτησε την παραμονή του αλλά οι δύο πλευρές δε τα βρήκαν. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Αθλητικής Ένωσης Παραλιμνίου για ένα χρόνο όπου είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ, ακολούθησε η Κινέζικη, Κουινγκντάο Ζονόν, αλλά και η Ίστρα από την Κροατία. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα προπονούνταν με ομάδα της Ουγγαρίας για να βρίσκετε σε καλό επίπδο. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει θετική κατάληξη.

Ανακοινώθηκε ο Κονε και συλλυπητήρια...

"Παίκτης του Πανσερραϊκού για 1+1 χρόνια είναι από σήμερα ο Γάλλος αμυντικός Ισμαήλ Κονέ. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1988 και έχει ύψος 1,88. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League ενώ τη σεζόν 2009-2010 ήταν παίκτης της Γαλλικής Sarre-Union" αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός όπως ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που ο παίκτης επέστρεψε στις Σέρρες.
Παράλληλα "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για τον θάνατο του πατέρα του προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης κου Παπουτσάκη Απόστολου. Θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος".

Προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και νέο μπλόκο από Πανσερραϊκό-ΑΕΛ

Ασφαλιστικά μέτρα και στα πολιτικά δικαστήρια κατέθεσαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι νομικοί σύμβουλοι του Πανσερραϊκού και της Λάρισας, κ. Γιώργος Παναγόπουλος και κ. Γιώργος Στράτος αντίστοιχα, προκειμένου να μη ξεκινήσει τo πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ στις 27 Αυγούστου. Οι δύο ΠΑΕ ζητούν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα προτού εκδοθούν αποφάσεις από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στο οποίο έχουν προσφύγει ως έχουσες νόμιμο συμφέρον, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε κακοδικία στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από την Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ορίστηκε να εκδικασθεί την Παρασκευή στις 11.00. Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός προσέφυγαν επίσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της ΓΓΑ με αίτημα να εισηγηθεί στον γγΑ κ. Πάνο Μπιτσαξή την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έως ότου εκδοθούν τελεσίδικες αποφάσεις επί του παραπάνω θέματος.
Πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν η Σούπερ Λίγκα δεν θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Προπονήθηκαν Πολάκο και Κάρλος Αλβάρεζ- Έφυγε και ο Κέρλα

Την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έκαναν σήμερα οι "Πολάκο" και Κάρλος Αλβάρεζ για τους οποίους η επιθυμία του Γιόσου Ουρίμπε είναι να αποκτηθούν αλλά μένει να δούμε αν θα εκπληρωθεί. Το ερωτηματικό μπαίνει κυρίως στον δεύτερο καθώς η ηλικία του και το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Γ΄ Ισπανίας δημιουργούν κάποια αμφιβολία στη διοίκηση αλλά ο Ισπανός προπονητής επειδή τον γνωρίζει, πιστεύει στις δυνατότητες του. Ο Πολάκο όπως σας ενημέρωσε το pestoagorimou.blogspot είναι από χθες στην Ελλάδα και λογικά θα αποκτηθεί κάθως πρόκειται για μια όχι ιδιαίτερα δαπανηρή λύση που έχει αξία μεταπώλησης. Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις συνεχίζουν να παίρνουν μέρος οι Πορτογάλοι Ντιόγκο και Λουπέπε, αποχώρησε ο Μαχλελής ο οποίος έπεσε πάνω στους δεξιούς μπακ του Πανσερραϊκού και δεν έβρισκε θέση στο ρόστερ ενώ εδώ και αρκετές ημέρες αποχώρησε και ο Σεμίρ Κέρλα.
Ο Βόσνιος δεν εντυπωσιάσε τον Γιόσου Ουρίμπε ενώ και ο ίδιος σύμφωνα με τα όσα λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του δεν ενθουσιαζόταν με την προοπτική της Football League. Όσον αφορά τον Γκόμεζ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη βίζα του δε του επέτρεψε να έρθει ούτε σήμερα στις Σέρρες ενώ απών από τις προπονήσεις είναι και ο Μπόγιαν Βρούτσινα που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αύριο στις 18:30 υπάρχει φιλικός αγώνας με την ομάδα Νέων.
Ο Κάρλος Αλβάρεζ στα...κόκκινα
Ο "Πολάκο" στο πλευρό του Παϊζάνου...
Ο Πορτογάλος Λουπέπε με τον συμπατριώτη του Ντα Κόστα...