Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

"Έσι Ξαφνικά" εγκαινιάζει το γήπεδο ο Γάζωρος...με άρωμα Ρέμου!

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο του Κάτω Μητρουσίου, που του παραχωρήθηκε από το Δήμο Σερρών για να χρησιμοποιείται ως προπονητικό κέντρο, θα εγκαινιάσει την προσεχή Τετάρτη,31 Αυγούστου, ο Εθνικός Γαζώρου.
Παρουσία του Δημάρχου Σερραίων, Πέτρου Αγγελίδη και πολύ πιθανόν και του Αντώνη Ρέμου(!) που την ίδια ημέρα έχει συναυλία στο Άνω Μητρούσι, οι "κυανόλευκοι" θα πατήσουν το νέο τους γήπεδο και θα υποδεχθούν τον νεοφώτιστο στη Δ΄ Εθνική, Ολυμπιακό Κυμίνων, του γνωστού στους Σερραίους, λόγω Πανσερραϊκού αλλά και Σιδηροκάστρου για τους παλαιότερους, Λάκη Υφαντή! Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα κληρωθούν 10 εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού Γαζώρου αλλά και 10 εισιτήρια για τη συναυλία που θα ξεκινήσει στις 20:30 στο γήπεδο του Άνω Μητρουσίου.

ΣΧΟΛΙΟ: Για το γήπεδο μπορώ να εγγυηθώ λόγω της παρουσίας κάποιων ανθρώπων στην ομάδα αλλά για τη συναυλία του Ρέμου έχοντας εμπειρία από Ελευθερούπολη(δεν ήξερα ότι θα έρθει τότε) σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φοβερό πρόγραμμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου