Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Πέφτει ο Αστέρας, καμία ελπίδα για ΑΕΛ, Σέρρες!

Η δικαίωση του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν του δίνει σίγουρα θέση στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο από το σκεπτικό της απόφασης προκύπτει ότι ο Αστέρας Τρίπολης υποβιβάζεται και ότι η Λάρισα και ο Πανσερραϊκος δεν έχουν ελπίδα να παίξουν στην μεγάλη κατηγορία.
Στο σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου λοιπόν, αναφέρεται πως αν μια ομάδα της Σούπερ Λίγκα υποβιβαστεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί από ομάδα της Football League και όχι από μια άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα που έχει υποβιβαστεί είτε για βαθμολογικούς είτε για άλλους λόγους. Αυτό, πρακτικά, ακυρώνει την απόφαση για παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Σούπερ Λίγκα στην θέση του Ηρακλή και αυτόματα "κλείνει την πόρτα" οριστικά για την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό. Αντίθετα, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες της Δόξας Δράμας και του Λεβαδειακού να παίξουν στην Σούπερ Λίγκα (αν ισχύσει η απόφαση της ΕΕΑ για τον Ολυμπιακό Β. και την Καβάλα) ενώ την θέση του Αστέρα Τρίπολης, που με βάση το σκεπτικό του Διαιτητικού Δικαστηρίου πρέπει να θεωρείται υποβιβασμένος, θα πάρει ή ο Ηρακλής (αν δικαιωθεί αυτή την φορά από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ) ή μια ακόμα ομάδα από την Football League.
Βάση βαθμολογίας, αυτή θα έπρεπε να είναι ο Διαγόρας αλλά η ομάδα της Ρόδου έχει ήδη παραδεχθεί δημόσια πως ο φάκελος της δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ. Άρα στο παιχνίδι, βάση λογικής πάντα, μάλλον μπαίνει ο Πανθρακικός.
Όλα αυτά μια ημέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που για την ώρα και παρά την προβληματική κατάσταση, δεν λέει να αναβληθεί από την Σούπερ Λίγκα.
Ιστορικές μέρες για τον συναιτερισμό...

πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου