Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Έρχεται ο Γκουεϊ, έρχεται και φιλικό με ΠΑΟΚ-Στροφή και πάλι σε Ντιόγκο

O Mάρκ Έρικ Γκουεϊ για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το pestoagorimou ότι βρίσκεται ψηλά στην λίστα των "ερυθρολεύκων" για τη θέση του επιθετικού, αναμένεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στις Σέρρες προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο 31χρονος Ιβοριανός επιθετικός έχει στοιχεία που θέλει ο Γιόσου Ουρίμπε και θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης. Παράλληλα και ενώ φαίνεται πως υπήρχε...κόλλημα στην υπόθεση Ντιόγκο, το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αναθερμάνθηκε, προφανώς επειδή δε βρέθηκε κάτι καλύτερο για τη θέση του δεξιού μπακ και έτσι ο 26χρονος μέσος αναμένεται επίσης στις Σέρρες.
Τέλος, μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά μετά το φιλικό με την ΑΕΛ την προσεχή Τρίτη και εκτός απροόπτου, ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή,2 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό γήπεδο τον ΠΑΟΚ σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στον δικέφαλο.

3 σχόλια:

  1. enan logo re ntikintanka pes mas pou kaneis afto to filiko edo.
    gia ta eisitiria?
    afou apo aftous kanenas den plironei?
    pes mas giatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
    pes mas re giati??????????
    posa theleis na mas trelaneis????
    posaaaaaaa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα βάλεις μυαλό ρε Πέτρο; Πότε; Κάντο στην Τούμπα το κωλοφιλικό. Πόσα νομίζεις θα βγάλεις; Ε; Πόσα θα χάσεις έχεις αναλογιστεί; 2000 γενίτσαροι από 10 ευρώ και 300 σερραίοι πανσερραϊκοί, αυτά θα είναι τα έσοδά σου! Ξεφτίλα μας κάνεις κάθε καλοκαίρι. Πάλι θα "μαυρίσει" η πόλη κι η ψυχή μας. Πάλι θα μπουκάρουν να το κάνουν έδρα. Ντροπή ρε Πέτρο. Μια φορά σου δεν σεβάστηκες τον λιγοστό κόσμο που απέμεινε στην ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ! ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή