Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Θεοδωρίδης: "Ποιον κοροϊδεύουν"-"Πανέτοιμοι για Σούπερ Λίγκ"

Δηλώσεις στον Novasport fm έκανε ο Πέτρος Θεοδωρίδης δηλώνοντας βέβαιος για την άνοδο του Πανσερραϊκού: "Έχουμε το σκεπτικό στα χέρια μας και μας προβληματίζει όλους. Δεν μπορείς να δικάζεις με το άρθρο 21 και να επιβάλεις ποινές με το άρθρο 5. Αυτή τη μεσοβέζικη λύση πού τη βρήκαν; Ή υποβιβασμός ή αθώοι. Πώς είναι δυνατό να φτάσουμε σε μία λύση που δεν προβλέπεται; Οι δύο ομάδες αποβλήθηκαν, δεν υποβιβάστηκαν. Εάν υποβιβαζόταν, οι ομάδες της Football League θα γινόταν 20 και θα έπρεπε να ανέβουν ακόμη δύο και αυτό θα ήταν σωστό. Δεν υπήρξε όμως υποβιβασμός, άρα θα πρέπει να παραμείνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας στην κατηγοριά. Αυτό λέει η λογική. Ρώτησα όμως και εισαγγελείς, δικηγόρους και αυτό μου είπαν. Είναι δυνατό να μιλάμε -για παράδειγμα- για τη Δόξα Δράμας που διασύρθηκε με 6 παίκτες στα πλέι οφ, πως θα ανέβει κατηγορία;", είπε αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση του Πανσερραϊκού να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο: «Έχουμε ζητήσει από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο να επιστρέψει η υπόθεση και να εκδικαστεί ξανά. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο κακοδικίας. Ποιον κοροϊδεύουν; Όταν θέλουμε να σώσουμε κάποιον, βγάζουμε άλλες αποφάσεις. Εμείς προσφύγαμε κατά τη Σούπερ Λίγκας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στείλαμε ένα εξώδικο στο συνεταιρισμό και ζητάμε να γίνει αυτό. Δεν στρεφόμαστε κατά της ΕΠΟ κι επομένως δεν δεχτήκαμε πιέσεις για την προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια. Άλλωστε αυτό το έκαναν άλλες ομάδες με την υπόθεση των πλέι οφ».
Για το αν η ομάδα των Σερρών είναι έτοιμη να αγωνιστεί στη Σούπε Λίγκα, τόνισε:
"Ο Πανσερραϊκός ήταν πάντα έτοιμος, πανέτοιμος. Όποτε και να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Κάναμε κινήσεις για Σούπερ Λίγκα. Με αυτές τις αποφάσεις-σκάνδαλο απλά μας έβαλαν σε περιπέτειες".
Τέλος, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες του Πανσερραϊκού, όπως αυτό του Παναθηναϊκού για τον Ανάκογλου.  "Δεν στερούμε σε κανέναν τίποτα, αλλά δεν μπαίνουμε σε διαπραγματεύσεις με χαμηλό αντίτιμο", ξεκαθάρισε.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί είναι Πέτρο οι φίλοι σου που συλλυπάσαι κιόλας. Αυτά είναι τα φιλαράκια σου που τους πουλούσες παικτάκια, που έπαιρνες τους δανεικούς για να τους διευκολύνεις, που ψήφιζες στα Δ.Σ. της Σούπερ Λίγδας για να τους διευκολύνεις ή και να τους "βολέψεις", αυτά είναι τα κολλητάρια σου που τους παραχωρούσες το Δημοτικό για να κάνουν τα "πάρτυ" τους στις κερκίδες μας οι "γενίτσαροι"...Αυτοί είναι εν τέλει οι συνέταιροι σου, που επειδή φοβούνται τα Σέρρας και την ομάδα μας, τη μια μας ρίξανε με διαιτησία και τους βουλευτές τους και την άλλη με τα στημένα τους και τις ψήφους τους στα Δ.Σ. μας καταδικάζουν στην αφάνεια. "Λούσου" τους αγαπητέ πρόεδρε τώρα που ήλπιζες να πάρουν το μέρος μας μετά τις χθεσινές εξελίξεις! Κατάλαβέ το ότι δεν σε γουστάρουν όπως δεν γουστάρουν και τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ που τους χαλάει τις κλίκες. Σε "παίξανε" για λίγο τα άλλα "παιδάκια" και νόμισες ότι μπήκες στην "τρελοπαρέα". Στο απέδειξε ο θείος Βαγγέλης ότι δεν σε θέλει στο "σταύλο" του...Αυτοί Πέτρο για τα λεφτά μπορούν να τα κάνουν όλα. Πουλάνε και τη μάνα τους στη ΝΟΒΑ αν χρειαστεί, εσένα δεν θα πουλούσαν; Για 4 μύρια ευρώπουλα ξεκινάνε όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και παγκόσμιο πόλεμο αν χρειαστεί. Αν και τον πόλεμο έπρεπε να τον έχουμε ξεκινήσει ήδη εμείς ως φίλαθλοι προς πάσα κατεύθυνση...καιρός για δράσεις λοιπόν πριν να είναι αργά! Και νομίζω ότι σε ουσιαστικές δράσεις, παρά τις διαφωνίες μας γύρω από την διαχείριση της ΠΑΕ, θα μας βρει όλους δίπλα σου...Α, μην το ξεχάσω...τα καρντάσια σε στείλανε κι αυτό το ραβασάκι πριν λίγο...


    ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 - 19:08
    Ανακοίνωση

    Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και των εξαγγελιών εκπροσώπων της Κυβέρνησης περί αρμοδιότητας της Super League αναφορικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος 2011 – 12, η Super League ενημερώνει για την πρόθεσή της όπως το νέο Πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετούς μήνες.

    Ειδικότερα, στόχος είναι η τήρηση των όσων έχουν κατά καιρούς αποφασιστεί σχετικά με το αγωνιστικό και το τηλεοπτικό πρόγραμμα και η διασφάλιση του αρχικού σχεδιασμού. Ειδικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων επιβάλλεται στη Super League ποινική ρήτρα 4 εκατομμυρίων € σε περίπτωση όπου δεν διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος κατά το μήνα Αύγουστο.

    Για το λόγο αυτό, η Super League απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την άμεση εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ της Super League που παραμένουν σε εκκρεμότητα καθώς και των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ΠΑΕ Λεβαδειακός, με σκοπό τη συμπλήρωση του πίνακα Μελών του Συνεταιρισμού.

    Αναφορικά με το θέμα των προσφυγών σε δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής και τακτικής δικαιοσύνης, πάγια θέση της Super League είναι ο απόλυτος σεβασμός προς τις αποφάσεις των πρώτων, αλλά καταδικάζει απερίφραστα προσφυγές σε τακτικά πολιτικά δικαστήρια, οι οποίες αντιβαίνουν βασικές διατάξεις του αθλητικού δικαίου.
    http://www.superleaguegreece.net/article/4462

    ΑπάντησηΔιαγραφή