Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

H απόφαση της ΕΕΑ...εμπόδιο στον Πανσερραϊκό-Πιθανό να μη βγει αύριο η απόφαση

Είναι αλήθεια πως στον Πανσερραϊκό μόνο με καλό μάτι δεν είδαν την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα γιατί περιπλέκεται πάρα πολύ η υπόθεση αντικατάστασης τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Πέρα από τη Λάρισα και τους "ερυθρόλευκους" πολύ δυνατά και μάλιστα με...προβάδισμα μπήκαν στο παιχνίδι Λεβαδειακός και Δράμα. Μάλιστα στη πολή της Λιβαδειάς θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ κάθως όπως λέγεται από τη στιγμή που οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν στη Δ΄ Εθνική και όπως προβλέπει ο ΚΑΠ θα αντικατασταθούν από ομάδες της χαμηλότερης κατηγορίας, ακόμα και αν ο Πανσερραϊκός και η ΑΕΛ δικαιωθούν στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο. Γιατί αυτό; Γιατί όπως λέγεται και το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη η απόφαση της ΕΕΑ φαίνεται πως υπερισχύει. Πάντως ο νομικός εκπρόσωπος του Πανσερραϊκού, Γιώργος Παναγόπουλος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Σερρών είπε πως υπάρχουν πιθανότητες, πρέπει να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ωστόσο αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό η απόφαση να μη βγει αύριο αλλά τις επόμενες ημέρες. Ενα απίστευτο αλαλούμ, δηλαδή, που κανένας δεν μπορεί σήμερα να προβλέψει πώς θα εξελιχθεί. Αλλά αν η ΕΠΟ αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, τότε ίσως υπάρξει μια απόφαση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ, που θα καθορίσει πλήρως τους κανόνες του παιχνιδιού και θα δημιουργήσει δεδομένα τέτοια, που δεν θα είναι σε θέση να αμφισβητήσει κανείς.
Ενα τρελό - τρελό σενάριο...
Και μέσα σε όλα αυτά, το Onsports αποκαλύπτει και το μοναδικό τρόπο που μπορεί να κρατήσει την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League. Τρόπος πραγματικά μοναδικός... Ποιος είναι αυτός; Να λάβει απόφαση το Δ.Σ. της Super League πως δεν γίνονται δεκτές οι αδειοδοτήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και να ζητήσει από την ΕΠΟ να τις... απαρνηθεί, ως παρέμβαση της κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο. Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα κάτι τέτοιο έχει συζητηθεί και κατά το παρελθόν, μεταξύ των παραγόντων των ομάδων της Super League. Ωστόσο, η ΕΠΟ ουδέποτε προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια και είναι απολύτως βέβαιο ότι και τώρα, ακόμα και αν της ζητηθεί κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να το πράξει, αφού αυτόματα θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και θα κλείσουν όλες οι πόρτες της Πολιτείας και προς την Ομοσπονδία, που σήμερα παραμένουν ανοικτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου