Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Hράκλεια: Πήρε Πάνου-Ανανέωσε ο Ταρατσούδης

Την απόκτηση του 15χρονου μεσοεπιθετικού, Χρήστου Πάνου, από τον ΠΑΟΚ Ηράκλειας ανακοίνωσε ο Μέγας ο οποίος παράλληλα ανανέωσε και το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Ταρατσούδη για τον επόμενο χρόνο.

1-1 με την Πάφο...με Μπέλο

Iσόπαλο έληξε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Πανσερραϊκού στα 3-5 Πηγάδια. Οι "ερυθρόλευκοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στην Κυπριακή ΑΕ Πάφου σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δε μπορούν να βγούν και τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα λόγω κούρασης αλλά λόγω και των πολλών ελείψεων που υπάρχουν στο ρόστερ. Η εικόνα του Πανσερραϊκού ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο εμφανίστηκε κινητικός και προηγήθηκε στο 41΄ με τον Μπέλο που έχασε νωρίτερα και άλλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές των πολλών νεαρών η ομάδα έριξε την απόδοση της, ισοφαρίστηκε στο 71΄ αλλά προσπάθησε.
 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Σκάγκλια(28΄ Ανάκογλου), Κάστρο, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Λεοζίνιο, Μπέλο.
 Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Δαυίδ, Μουσικάκης, Σαββίδης, Κόντος, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Σιδηρόπουλος, Ζυγκερίδης.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη και πάλι με την ΑΕ Πάφου...


ΣΧΟΛΙΟ: Και πέρυσι ο Πανσερραϊκός στο ίδιο γήπεδο είχε έρθει ισόπαλος με Κυπριακή ομάδα, Τότε βέβαια ήταν ο Ερμής Αραδίππου και το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Τυχαίο; Δε νομίζω...(χιουμοράκι)

 Y.Γ: Ευχαριστούμε τον συνάδελφο, Κώστα Δελή, για την φωτογραφία...

Πολύ κοντά σε Γιάντση

Ανατροπή δεδομένων έχουμε στην υπόθεση του Δημήτρη Γιάντση που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος (04/03/1988) επιθετικός δέχθηκε πολύ καλή πρόταση από την διοίκηση των "λιονταριών" και εκεί που όλα έδειχναν ότι επόμενος του σταθμός θα ήταν η Κέρκυρα τελικά τα πράγματα αλλάζουν και δείχνουν... Πανσερραϊκό. Μάλιστα κάτι τέτοιο το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος κρίνει την πρόταση της Σερραϊκής ομάδας, άκρως ικανοποιητική για να τον πείσει να φορέσει την φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος. Ο Γιάντσης που αγωνίζεται τόσο σαν σέντερ φορ όσο και σαν δεξί εξτρέμ, πέρυσι μέτρησε 16 συμμετοχές και δύο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον "γηραιό", ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε συνολικά με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης 42 συμμετοχές και 6 γκολ. Τέλος είναι και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων μετρώντας πέρυσι 3 συμμετοχές.

Το "μπαμ" με Νικάϊσε

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει ακόμα μία μεταγραφή βρίσκεται ο Πανσερραϊκός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι "κόκκινοι" βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Μπέντζαμιν Νικάϊσε. Ο 30χρονος (28/09/1980), μεσοαμυντικός που αγωνίζεται κυρίως σαν αμυντικό χαφ, έμεινε ελεύθερος από την Βελγική Σταντάρ Λιέγης και τα "λιοντάρια" ευελπιστούν να του αποσπάσουν το "ναι" κάτι που θα σημάνει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, έχει πλούσιο βιογραφικό και πολλές παραστάσεις σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως στο Champions League και στο Europa League και με βάση τους... αριθμούς του, πρόκειται για έναν παίκτη που θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας στην μεσαία γραμμή. Πέρυσι μετρησε 22 συμμετοχές και ένα γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την Σταντάρ, ενώ αγωνίστηκε σε τρεις αγώνες για τους ομίλους του Champions League, ένας εκ τον οποίων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Λιέγη και σε 4 παιχνίδια για το Europa League. Έπίσης στο παρελθόν ο Νικάϊσε πέρασε και από τις ομάδες Νανσί, Μετς, Αμιάν και Μονς πριν πάρει μεταγραφή για την Σταντάρ Λιέγης. Εξελίξεις πάντως αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δείτε τον Νικαϊσε να αγωνίζεται:
http://www.youtube.com/watch?v=16DIo7ytmUQ

http://www.youtube.com/watch?v=HKa4fvdM1b8

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

O Πότσουτσα νέος γυμναστής

Σέρβος θα είναι τελικά ο γυμναστής του Πανσερραϊκού που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Αδάμ. Πρόκειται για τον Γιόβαν Πότσουτσα ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Ελλάδα την περίοδο 1999-00 ως γυμναστής του Άρη, δίπλα στον 64χρονο πλέον προπονητή της Άλ Αχλί, Ίλια Πέτκοβιτς.

Πήγε Πηγάδια ο Μπέλιτς-Ακολουθούν Αμπού, Νόβοτα, Σάμι(;)

Ο Νίκολα Μπέλιτς υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό και αναχώρησε για τα 3-5 Πηγάδια εκεί όπου αύριο αναμένονται ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, ο Γιάν Νόβοτα που επιστρέφει από τη Σλοβακία και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να εμφανιστεί ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά.

ΣΧΟΛΙΟ: Για τον τελευταίο δε βάζουμε και το χέρι στη φωτιά. Απλά το λέμε...

Mε παρότρυνση Μπούλε ήρθε ο Ράντμαν

Ένας παίκτης που δεν αγάπησαν και ιδιαίτερα οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού ήταν αυτός που έπεισε τον Βέλιμιρ Ράντμαν να πάρει το δρόμο για τον Πανσερραϊκό. Ο λόγος φυσικά για τον Νίνο Μπούλε ο οποίος παρότρυνε τον συμπατριώτη του να έρθει στις Σέρρες λέγοντας του μάλιστα ότι είναι μια αρκετά καλά οργανωμένη ομάδα με υπέροχο κόσμο.

ΣΧΟΛΙΟ: Εσείς να τα βλέπετε που το φάγατε το παιδί...

Τελικά έρχεται ο Αμπού

Μετά το χθεσινό "ναυγάγιο" και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, τελικά οι νέες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, οριστικοποιούν τον δανεισμό του Αμπουμπακάρι στους "κόκκινους". Απλά τώρα ο Γκανέζος θα έρθει δανεικός για έναν χρόνο με βάση τη νέα συμφωνία.

Δε μας φτάναν τα..., ήρθανε και από τη Θεσσαλονίκη!

Τελικά ο θυμόσοφος ελληνικός λαός δε βγάζει ποτέ λάθος παροιμίες και αν τις αλλάξεις και λίγο τότε έρχονται στα μέτρα σου. Κάποιοι, νεόκοποι θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω, ποδοσφαιρικοί παράγοντες που εμφανίστηκαν σα φωτοβολίδα στο προσκήνιο των Σερρών νομίζουν πως ο Πανσερραϊκός είναι τσιφλίκι τους. Και αφού πρώτα έκαναν ότι έκαναν(δεν είναι στιγμή τώρα) άνευ χαρτοφυλακίου, τώρα που ανέλαβαν και επίσημα ένα ρόλο μπήκαν υπέρ του δέοντος δυναμικά θέλοντας να το παίξουν...πανσερραϊκάρες και προστάτες του καλού της ομάδας. Λες και αγαπάνε τον Πανσερραϊκό περισσότερο από εμάς. Λες και εμείς βλέπουμε τον Πανσερραϊκό μόνο ως δουλειά. Αλλά δε φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε και το συγκεκριμένο περιβάλλον που τους αφήνει να το παίζουν κάποιοι αλλά θα έρθει η ώρα(όχι του Βαλαώρα) τους. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω γιατί το παιχνίδι παίζεται με τους όρους που θέτει ο καθένας και με όποιες συνέπειες και αν έχει...


Υ.Γ: Ξέρει αυτός...

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Παίρνει Μπέλιτς ο Πανσερραϊκός

Ο Νίκολα Μπέλιτς είναι τελικά η απάντηση στο γρίφο: "παίκτης που αγωνίζεται σήμερα στο Europa league".  Ο 27χρονος Σέρβος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως αλλαγή(μπήκε στο 65΄) στον αγώνα της ΟΦΚ Μπέογκραντ, στην οποία και ανήκει, με την Ζεμπόνο που έληξε ισόπαλος 2-2. Ο Μπέλιτς αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ(μπορεί να παίξει και αριστερά), πέρυσι είχε 30 συμμετοχες με την ομάδα του ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρότερν Στέρν Μπέογκραντ και στην Σμεντέρεβο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο στις Σέρρες.


Δείτε τον Μπέλιτς να αγωνίζεται: 
http://www.youtube.com/watch?v=rk3RvObFhrs 
http://www.youtube.com/watch?v=n7fsrTkS078&feature=related 

Mπλόκο στη μετακίνηση του Αμπού- Δε πιάνεται κοροϊδό ο Πανσερραϊκός

Πρόβλημα εμφανίστηκε στη μετακίνηση του Μοxάμεντ Αμπουμπακάρι από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό όπως ανακοίνωσε και επισήμως η ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" στο ιδιωτικό συμφωνητικό που θα υπογραφόταν από τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ τη τελευταία στιγμή συμπεριάλεβε όρο που έδινε το δικαίωμα στο "δικέφαλο" να πάρει ανά πάσα στιγμή πίσω τον ποδοσφαιριστή παρά τα δύο χρόνια δανεισμού. Ο Πανσερραϊκός φυσικά δε συμφώνησε και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά η μεταγραφή χαλάει οριστικά.

 ΣΧΟΛΙΟ: Δεν ήθελε που δεν ήθελε ο Κοκότοβιτς δανεικούς στην ομάδα, δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε παίκτη που θα μπορούσε να φύγει...αύριο!

Kοιτάει Ντέλιτς ο Πανσερραϊκός;

Σύμφωνα με το e-soccer.gr o Nτράγκαν Κοκότοβιτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μαυροβούνιου, Ούρος Ντέλιτς ο οποίος αγωνίζεται στη Ράντ Βελιγραδίου. Ο Ντέλιτς είναι 22 χρονών και αγωνίζεται ως μέσος ενώ το συμβόλαιο του λήγει το 2011 αλλά δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος. Τη φετινή χρονιά έκανε 14 παιχνίδια ενώ είναι γέννημα-θρέμμα της Ράντ.

Διευκρίνισεις για το Γραφείο Τύπου

Eπειδή πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον τομέα ενημέρωσης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός προς τα Μ.Μ.Ε θέλω να διευκρινίσω πως το γραφείο τύπου και πιο συγκεκριμένα η υπεύθυνη του, Ειρήνη Παπαδάκη, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που καταλογίζουμε στην ίδια τη λειτουργία της ΠΑΕ. Το γραφείο τύπου το μόνο που κάνει είναι να βγάζει στο φως τις... "ανακοινώσεις" που θέλει να γνωστοποιήσει στον κόσμο η ΠΑΕ και οι αρμοδιότητες του είναι συγκεκριμένες. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο... Το αντίθετο μάλιστα, γιατί όσες φορές χρειάστηκε και στο μέτρο φυσικά των επιτρεπόμενων δυνατοτήτων τη,ς βοήθησε τα μέγιστα.

Hράκλεια: Συμφωνία με Λιπίτκα, Ιερόπουλο, Τριανταφυλλίδη

Σε συμφωνία με ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές ήρθε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας που συνεχίζει ασταμάτητος τις μεταγραφές. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές της ομάδας πρέπει να θεωρούνται οι Γιώργος Λιπίτκας(21χρονος από τον Θερμαϊκό), Χάρης Ιερόπουλος(24χρονος από τον Εθνικό Γαζώρου) και Μωυσής Τριανταφυλλίδης(23χρονος από την Αναγέννηση).

Πάνω από 10 μεταγραφές θέλει ο Πανσερραϊκός...

Σύμφωνα με το γκάλοπ του "pestoagorimou" και την εκτίμηση των φιλάθλων του Πανσερραϊκού οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν πάνω από 10 μεταγραφές προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι την επόμενη χρονιά. Η συγκεκριμένη απάντηση απέσπασε 22 ψήφους από τους συνολικά 58 και αν και στην αρχή προς έκπληξη η απάντηση "5-6" είχε προβάδισμα, στη συνέχεiα οι φίλαθλοι κατάλαβαν τις ανάγκες της ομάδας μετά και τις συνεχόμενες αποχωρήσεις.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Καλύτερα Sudoku...παρά Πανσερραϊκός

Μια ματιά στις τελευταίες ανακοινώσεις της ΠΑΕ για τις επόμενες κινήσεις είναι υπεραρκετή για να πειστεί κάποιος ότι είναι πιο εύκολο να λύσεις ένα sudoku από το να βγάλεις άκρη τι γίνεται φέτος στην ομάδα:
"Επίσης, την Παρασκευή αναμένεται και το νέο απόκτημα του Πανσερραϊκού που αύριο αγωνίζεται με την ομάδα του στο Europa League και μετά το παιχνίδι θα αναχωρήσει για τις Σέρρες.
Την ίδια ημέρα αναμένεται ο νέος γυμναστής της ομάδας, ο οποίος προέρχεται από τη γειτονική Σερβία και είναι γνωστός από το πέρασμα του στην Ελλάδα.
Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι τρεις νέες μεταγραφές του Πανσερραϊκού". 


ΣΧΟΛΙΟ: Σηκώνω τα χέρια ψηλά...

"Αμπού" και με τη βούλα...

Παίκτης του Πανσερραϊκού και επίσημα πλέον είναι ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρ, επιβεβαιώνοντας το "pestoagorimou" που εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε αναφέρει πως ο Γκανέζος είναι ο μόνος εφικτός στόχος από τον ΠΑΟΚ. Ο Αμπού αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματωθεί στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Ο παίκτης παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για 2 χρόνια.

Στον Αγροτικό ο Σαμουηλίδης

Στον Αγροτικό Αστέρα θα συνεχίσει τη καριέρα του για τα επόμενα τρια χρόνια ο 23χρονος μέσος, Νίκος Σαμουηλίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης.

O...Παύλος δείχνει Πανσερραϊκό

Ιδιαίτερα πετυχημένη η φωτογραφία του panserraikos.net για την πρόβλεψη του αποτελέσματος της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το χταπόδι από το Ομπερχάουζεν έκανε μια τελευταία πρόβλεψη πριν αποσυρθεί:

Yπέγραψαν Ράντμαν και Μουσικάκης

Παίκτες του Πανσερραϊκού είναι επίσημως από σήμερα οι Βέλιμιρ Ράντμαν και Κώστας Μουσικάκης. Ο 27χρονος Κροάτης τερματοφύλακας(στη φώτο με Κοκότοβιτς) αφίχθη στις Σέρρες αργά χθες το βράδυ και σήμερα αναχώρησε για τα 3-5 Πηγάδια με την υπόλοιπη αποστολή. Παράλληλα και προς πλήρη επιβεβαίωση του "pestoagorimou" η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Μουσικάκη. Ο νεαρός χαφ αναχώρησε επίσης με την υπόλοιπη αποστολή και όπως γράψαμε και χθες είναι μέρος της συμφωνίας των δύο ομάδων για συνεργασία με τον δανεισμό κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ανανέωσαν Λεοζίνιο, Σκάγκλια και Κάστρο

Έχοντας συμφωνήσει ουσιαστικά από την περασμένη Πέμπτη για την ανανέωση των συμβολαίων τους, για την οριστικοποίηση της παραμονής των Λεοζίνιο, Λούκας Σκάγκλια και Σέζαρ Κάστρο στον Πανσερραϊκό απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της ΠΑΕ. Αυτή δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και έτσι οι τρεις "λατίνοι" θα φοράνε και με την... βούλα φέτος την "ερυθρόλευκη" φανέλα, κάτι που ήταν άλλωστε επιθυμία του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Θέλει Λαμπερνάκη ο Πανσερραϊκός

Toν 23χρονο δεξιό μπακ, Σάκη Λαμπερνάκη, που αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αναγέννησης έχει βάλει στο στόχαστρο του Πανσερραϊκός και ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προκύψει συμφωνία. Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι εξαιρετική προοπτική για τον ίδιο να αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Στέλνει δανεικούς στην Ηράκλεια, παίρνει Μουσικάκη

O Kώστας Μουσικάκης θα είναι το έμψυχο αντάλλαγμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας προς τον Πανσερραϊκό για την ολοκλήρωση της συμφωνίας που προβλέπει τον δανεισμό κάποιων παικτών από τους "ερυθρόλευκους" στη νεοφώτιστη στη Γ΄ Κατηγορία ομάδα. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και περιμένει το ΟΚ προκειμένου να ενσωματωθεί στη προετοιμασία. Όσον αφορά τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί ο Βοζίκης φέρεται να έχει συμφωνήσει και θα ακολουθήσουν και άλλοι, ανάλογα και με τις επιθυμίες του Κοκότοβιτς.

N. Zίχνη: Πήρε παίκτη από τον Εργοτέλη

Τον 19χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Ημερίδη, που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Εργοτέλη απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης συνεχόζοντας τη προσπάθεια για ενίσχυση ενόψει της πρώτης του χρονιάς στη Δ΄ Εθνική.

Aναγέννηση: Πήρε Τσαμασλίδη, Παπαθανασίου-Έρχεται Πορτογάλος

Ακόμη δύο μεταγραφές είχε η χθεσινή ημέρα για τον Οδυσσέα Αναγέννησης καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Τσαμασλίδη από την Καλλικράτεια και τον νεαρό Παπαθανασίου που αγωνιζόταν σε ομάδα της Κέρκυρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι "Πόντιοι" είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν και την απόκτηση ενός νεαρού Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Aμπουμπακάρι ο επόμενος

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Πανσερραϊκού και κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί αύριο με τον Γκανέζο να επιστρέφει στις Σέρρες ύστερα από ένα χρόνο απουσίας. Όπως άφησε να διαρεύσει ο ΠΑΟΚ, υπάρχει συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος τις δεν αποκλείεται μέχρι την Πέμπτη να ενσωματωθεί στην ομάδα. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο τρόπος της μεταγραφής. Δανεικός όπως λένε από τον ΠΑΟΚ ή ελεύθερος όπως λένε από τον Πανσερραϊκό;

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Η ειδική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη και η σύνθεση του έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ


ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΕΓΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΝΙΚΟΣ ΙΛΑΝΙΔΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΓΚΟΥΜΑΣΗΣ ΦΡΙΞΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ:  ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Στέλνουν Ράντμαν στον Πανσερραϊκό

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" στέλνει στον Πανσερραϊκό τον 27χρονο τερματοφύλακα Βέλιμιρ Ράντμαν, Ο Κροάτης, ύψους 1,85, είναι γέννημα θρέμα της Ριέκα στην οποία αγωνίζεται από το 2004 έχοντας 77 συμμετοχές αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

Υπέγραψε ο Νόβοτα

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι από σήμερα ο Γιάν Νόβοτα ή αλλιώς το "βουνό" όπως τον αποκαλούσαν στην πατρίδα του. O Σλοβάκος τερματοφύλακας για τον οποίο πρώτο το "pestoagorimou" αποκάλυψε ότι είναι ο εκλεκτός, θα είναι για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον παίκτης του Πανσερραϊκού.

Kλήρωση για όλα τα γούστα

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκαν στον Πανσερραϊκό την κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ καθώς η κληρωτίδα θέλοντας να δοκιμάσει τις αντοχές των ερυθρολεύκων", τους έφερε ένα πρόγραμμα φωτιά στο ξεκίνημα με τους...μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένα βατό κατά τη συνέχεια.
Πιο συγκεκριμένα ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τη 1η αγωνιστική τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, τη 2η αγωνιστική την ΑΕΚ και πάλι εκτός έδρας ενώ τη 3η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.
Δείτε αναλυτικά την κλήρωση εδώ:
http://www.superleaguegreece.net/article/4015

Mάλιστα στο επίσημο site της ΠΑΕ φιλοξενούνται και οι ακόλουθες δηλώσεις από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και τον Πέτρο Θεοδωρίδη:
«Με όλους θα παίξουμε, με όλους θα αγωνιστούμε, είτε αργά είτε νωρίς. Αυτό δεν μας προβληματίζει. Δεν μας φοβίζει ότι ξεκινάμε στο πρωτάθλημα της Super League με δύο εκτός έδρας. Ίσα – ίσα δίνεται η δυνατότητα νέας χρονικής παράτασης να φτιάξουν επιτέλους το περιβόητο πέταλο», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Πέτρος Θεοδωρίδης, ενώ ο προπονητής , Ντράγκαν Κοκότοβιτς σημείωσε:
 
«Το πρόγραμμα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ναι μεν είναι δύσκολο αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε Είναι παιχνίδια που παίζεις χωρίς άγχος και κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι κέρδος.
Τώρα προέχει η σωστή προετοιμασία της ομάδας μας και η ενίσχυση της, η οποία είναι θέμα ημερών».
 

Πήρε Πούπη η Ηράκλεια

Την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού χαφ, Βασίλη Πούπη ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Γεφυρουδίου.

Δείτε τον Γέρο Μπέλο...εν δράση!

Καν'τε κλικ εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=0bLV1Pus8jg

http://www.youtube.com/watch?v=uVwfM9ctS_g 

"Φαραώ" ο Μπανγκουρά (;)

Ένα βήμα παραπάνω "προχώρησε" η φημολογία που ανέφερε προ μίας εβδομάδας "φλερτ" μεταξύ της Αιγυπτιακής Σμούχα Σπόρτινγκ Κλαμπ και του Σαμπένγκου Μπανγκουρά. Σύμφωνα με την γνωστή και αρκετά αξιόπιστη ιστοσελίδα transfermarkt.de, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις μεταγραφές ανά τον κόσμο, ο 28χρονος επιθετικός του Πανσερραϊκού παρουσιάζεται ήδη ως ποδοσφαιριστής της νεοφώτιστης Σμούχα, η οποία - σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο σάιτ - τον απέκτησε ως ελεύθερο. Αντίστοιχα, ο Μπανγκουρά βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από τα "λιοντάρια" αυτό το καλοκαίρι, με την διοίκηση της ΠΑΕ να δηλώνει πάντως άγνοια για το όλο θέμα και να περιμένει σήμερα στις Σέρρες τον Αφρικανό. 

Κοντά σε Γιέρο Μπέλο


Τη στιγμή που ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Γιαν Νοβότα αναμένεται να υπογράψει σήμερα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα "λιοντάρια", για λογαριασμό του Πανσερραϊκού έφτασε χθες στις Σέρρες ακόμα ένας ξένος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό Γιέρο Μπέλο με τον οποίο τα "λιοντάρια" βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό να τον προσθέσουν εντός ημερών ή και ωρών στο δυναμικό τους. Ο νεαρός Αφρικανός αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Ισραήλ, αποτελώντας την περίοδο 2006-2007 επιλογή της Μακάμπι Χάιφα. Σε έξι μήνες παρουσίας του όμως δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι και έτσι δόθηκε δανεικός στην Χάποελ Ναζαρέθ. Την περίοδο 2007-2008 αλλά και την επόμενη αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μακάμπι Χάιφα στην Χάποελ Κιριάτ, με φανέλα της οποίας πέτυχε 13 συνολικά γκολ σε 42 εμφανίσεις. Τη φετινή σεζόν παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός, αυτή τη φορά στην Χάποελ Χάιφα, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 30 εμφανίσεις του (25 ως βασικός και 5 ως αλλαγή), σκοράροντας μάλιστα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως εκτός από τους Νοβότα και Μπέλο, εντός της εβδομάδας ο Πανσερραϊκός αναμένεται να ενισχυθεί με έναν χαφ, έναν επιτελικό μέσο και έναν ακόμα τερματοφύλακα.