Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

"Ματώστε τη φανέλα, παίξτε και για εμάς"

Ο αγώνας με την ΑΕΛ στον πρώτο γύρο είχε και αυτός χαρακτήρα τελικού και ο Πανσερραϊκός κέρδισε με 1-0. Ο αυριανός σίγουρα είναι και κάτι παραπάνω και κοινό τους στοιχείο η επίσκεψη των φιλάθλων στην προπόνηση. Όπως είχε γίνει παραμονές του τότε αγώνα έτσι και χθες αντιπροσωπεία του "che guevara club" βρέθηκε στη προπόνηση και μίλησε στους παίκτες. Τι είπαν οι φίλαθλοι μεταξύ άλλων; "Έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα. Δε θέλουμε να βλέπουμε αδιαφορία από κανέναν. Ματώστε τη φανέλα αύριο και κερδίστε. Παίξτε και για εμάς που δε μασ άφησαν να έρθουμε".

Eνδιαφέρον για Κουλιμπαλί

Ο Αντάμο Κουλιμπάλι είναι ένας παίκτης που εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι" και αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα ο παίκτης θα πρέπει να έρθει άμεσα στην Ελλάδα καθώς τη Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Ο 29χρονος Σενεγαλέζος με Γαλλικό διαβατήριο επιθετικός, ύψους 1.90, είχε φέτος με την Ντέμπρετσεν 25 συμμετοχές και 8 γκολ. Πέρυσι είχε 30 συμμετοχές και 14 γκολ ενώ στο παρελθόν έπαιξε στο Βέλγιο για την Αντβέρπ και τη Σιντ Τρούιτεν.

Η παραμονή στα χέρια του...Μόμτσιλο

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτςθα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού πριν λίγες ώρες…
Ο 60χρονος προπονητής θα αναλάβει το δύσκολο έργο της παραμονής της ομάδας αντικαθιστώντας τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς.
Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού αναφέρει:
«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Μόμτσιλο Βούκοτιτς. Αύριο το πρωϊ ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού θα παραβρεθεί στην προπόνηση της ομάδας και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στο Βελιγράδι στις 2 Ιουνίου 1950 και κατα το παρελθόν έχει καθήσει, μεταξύ άλλων στον πάγκο του ΠΑΟΚ, της Παρτιζάν, του Απόλλων Λεμεσού, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου».
 

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Και ξαφνικά Βούκοτιτς!

Ο 60χρονος Σέρβος τεχνικός, Μόμτσιλο Βούκοτιτς, είναι αυτή τη στιγμή το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού. Παρότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης, αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει την πληροφορία θέλοντας προφανώς και την οριστική απάντηση, οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα. Ο Βούκοτιτς στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Παρτιζάν(1988-89), Πανιώνιο(1989-92), Απόλλων Λεμεσού(1992-94), Σαλαμίνα(1994-96), Εθνικός Άχνας(1996-99), Κύπρος(2001-04), Φαρούλ-Ρουμανία(2006), ΠΑΟΚ(2006-07), Λεβαδειακός(2008-09). Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Παρτιζάν και στη Μπορντό. Μάλιστα ο Σέρβος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι μέχρι το βραδύ στις Σέρρες για τις τελικές συζητήσεις.

Φιλίες...

Τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός χρειαζόταν ενίσχυση έστω και με δανεικούς(μια ματιά στις μεταγραφές τις Ευρώπης να ρίξετε το 60% είναι δανεισμοί) για την προσπάθεια παραμονής...οι φίλοι έστελναν Μήτρογλου και άλλον έναν(;) στον Πανιώνιο, Μονιάκη στη Κέρκυρα, Νέμεθ στον Ολυμπιακό Βόλου κ.ο.κ!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Mια ζέστη, μια κρύο

Παρά το γεγονός πως ο μάνατζερ του Γιόζεφ Μπουμπένκο, Γιώργος Καπαγιαννίδης, διαψεύδει τις επαφές με τον Σλοβάκο προπονητή, οι πληροφορίες από όλες τις κατευθύνσεις αναφέρουν πως συνεχίζει να παραμένει πρώτος στόχος του Πανσερραϊκού.
Βέβαια οι σημερινές εξελίξεις φέρνουν συνεχείς αλλαγές στο θέμα προπονητή. Τη μια φαίνεται να το "παγώνει" και την άλλη να τον κλείνει! Για αυτό και οι αλλαγές...

Έφυγε από παντού ο Κοκότοβιτς...

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό και με την φυγή του "άλλαξε" και την εικόνα που υποδέχεται όσουs συνδέονται με το panserraikos.eu!
Το πρίν...












Το μετά...

Δε παίρνει εισιτήρια ο Ηρακλής

Όπως αναμενόταν και σε συνέχεια της απόφασης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός να μη δίνει εισιτήρια πλέον στους φιλοξενούμενους το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για εισιτήρια απορρίφθηκε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έθεσε ως θέμα ότι είχε δώσει εισιτήρια στον αγώνα του πρώτου γύρου αλλά δεν άλλαξε κάτι...

Προβάδισμα Μπουμπένκο!

Ο 60χρονος Σλοβάκος τεχνικός, Γιόσεφ Μπουμπένκο, που έχει περάσει από τον πάγκο του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και του Πανιωνίου στην Ελλάδα είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Πέτροθ Θεοδωρίδη. Βέβαια δύσκολα θα προχωρήσει κάτι πριν τον αγώνα της Κυριακής γιατί πάντα υπάρχει και το...ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Φήμες για Τοντόροφ...

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να ψάχνει για προπονητή αλλά οι μεταγραφές δε τελείωσαν. Το όνομα που προστέθηκε σήμερα στους υποψήφιους στόχους είναι αυτό του Σβέτοσλαβ Τοντόροφ. Ο 32χρονος Βούλγαρος επιθετικός αγωνίζεται στη Λίτεξ Λόβετς είναι επιθετικός με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Αγγλίας. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τη Λίτεξ (1997-01 69/38) και στη συνέχεια πήγε στο νησί. Στη Γουέστ Χαμ(2001-02 16/1), στη Πόρτσμουθ(2002-07 72/37), στη Γουίγκαν(δαν. 2006-07 7/0), στη Τσάρλτον(2007-09 20/3). Φέτος έχει 15 συμμετοχές και 5 γκολ στη Βουλγαρία ενώ πέρυσι που η Λίτεξ πήρε το πρωτάθλημα βγήκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Είναι 41 φορές διεθνής και έχει πετύχει 7 γκολ.

"Σωστή επιλογή να με διώξουν"

Ο Κοκότοβιτς απέδωσε τα εύσημα στη διοίκηση που τον έδιωξε (!) στην προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα. Διαβάστε τις δηλώσεις του στον sport-fm:
«Αυτή είναι η μοίρα κάθε προπονητή. Αν έχεις καλά αποτελέσματα, μένεις, αν όχι, φεύγεις. Το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο (σ.σ. εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0) φυσικά και έπαιξε ρόλο. Όταν κάτι δεν πάει καλά σε μία ομάδα, λογικό είναι να την πληρώνει ο προπονητής. Φεύγοντας από την ομάδα, όλοι πιστεύουν ότι κάτι θα αλλάξει στη ψυχολογία, αλλά και γενικά, στον τρόπο παιχνιδιού. Πιστεύω ότι ήταν σωστή η επιλογή να με διώξουν»!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς κόσμο στη Λάρισα-Ανακοίνωση από τους "Che"

Όπως έγινε γνωστό σήμερα στη σύσκεψη που έγινε στη Λάρισα για τα μέτρα ασφαλείας του Κυριακάτικου αγώνα, ο Πανσερραϊκός δε θα προμηθευτεί εισιτήρια για να ικανοποιήσει το αίτημα των φιλάθλων του που ήθελαν να βρεθούν στο ael fc arena όπως κάνουν και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Αστυνομία της Λάρισας έθεσε θέμα για τη μη ύπαρξη πλέξιγκλας, καθώς και για διάφορα θέματα του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, και έτσι αποφάσισε να μη δοθούν εισιτήρια". Και όλα αυτά τη στιγμή που στον πρώτο γύρο ο Πανσερραϊκός είχε διαθέσει 1.100 εισιτήρια στους βυσσινί. Μάλιστα ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανσερραϊκού che Guevara club εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αν κάτι είχε να υπερηφανεύεται ο κόσμος του Πανσερραϊκού, αυτό ήταν η αδιάλειπτη παρουσία του σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες, πράγμα που απειροελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει. Πλέον, όμως, κι αυτό αποτελεί παρελθόν, καθώς τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε συνέχεια τη μία άρνηση μετά την άλλη στα αιτήματά μας για εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες. Αυτό έγινε και για το παιχνίδι που έρχεται με τη Λάρισα. Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια τέτοια δικαιολογία θα προσπαθούσαν να εφεύρουν από την πλευρά τους, και για αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαμε θίξει το θέμα του συγκεκριμένου αγώνα. Στη Λάρισα αποφάσισαν να είναι μόνοι τους, χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς, στο νυν υπέρ πάντων αγώνα που δίνουν για να σώσουν την κατηγορία και έβαλαν μπροστά την αστυνομία για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ας αποτελέσει αυτό ένα καλό παράδειγμα για τους Σερραίους υπευθύνους της τάξης. Τη στιγμή που οι αστυνομικές διευθύνσεις των άλλων πόλεων συμμαχούν με την ομάδα της πόλης τους, εμείς έχουμε τη χειρότερη δυνατή αντιμετώπιση μέσα στο σπίτι μας, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οπαδούς που βλέπουν τις Σέρρες ως "παράδεισο" επειδή μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Ας αποτελέσει αυτό και ένα μάθημα και για τη δικιά μας ΠΑΕ, που για άλλη μια φορά δεν κατάφερε με κάποιον τρόπο να εξασφαλίσει εισιτήρια. Αν οι κύριοι της Λάρισας δε φρόντισαν να έχουν έτοιμα τα απαιτούμενα για το γήπεδό τους, ας μη βιάζονταν τόσο να μετακομίσουν στο νέο τους γήπεδο, εφόσον δε μπορούν να προσφέρουν φιλοξενία ακόμα και σε ομάδες που τους φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά, από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κανένας για να διεκδικήσει τα συμφέροντα του Πανσερραϊκού σε τέτοιους τομείς, κι η ομάδα πηγαίνει σε ένα ακόμη κρισιμότατο ματς με το σταυρό στο χέρι. Από την πλευρά μας, ως Che Guevara club, Τις Κυριακές μας μάθαμε να τις περνάμε στα πούλμαν και στα πέταλα, δε θα δεχτούμε έτσι εύκολα να τις περνάμε στους καναπέδες και στις τηλεοράσεις.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Τα ονόματα παρελαύνουν...

Γιώργος Παράσχος, Γιάννης Παπακώστας, Σίνισα Γκόγκιτς και Γιούργκεν Ρέμπερ(!) είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως διάδοχη λύση μετά τη φυγή του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Και ακόμα είμαστε στην αρχή...

Παραιτήθηκε ο Αλεξανδρής από τον Ολυμπιακό και έρχεται; Δεν υπάρχει θέμα λέει ο Πανσερραϊκός

Οι περισσότερες ιστοσελίδες θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία Αλεξανδρή-Πανσερραϊκού. Με βάση τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, το άκουσμα της είδησης πως ο Αλέκος Αλεξανδρής παραιτήθηκε το μεσημέρι από προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τη φυγή του Κοκότοβιτς, φέρνει το εύλογο σενάριο στο προσκήνιο.
Διαβάστε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Γιάννης Μώραλης με τον προπονητή της ομάδας νέων κ. Αλέξη Αλεξανδρή, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τον κ. Αλεξανδρή, καθώς και ο ίδιος εκδήλωσε την επιθυμία να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα σε διαφορετικό από τις υποδομές τομέα.
Πάντως έστω και ανεπίσημα διαψεύδεται τέτοια πρόθεση από τον Πανσερραϊκό...

Παρελθόν ο Κοκότοβιτς και επίσημα...

Το χθεσινό κλίμα παραμονής του Ντράγκαν Κοκότοβιτς άλλαξε άρδην σήμερα μετά και τα όσα έγιναν από το πρωί. Τα συνθήματα στο γήπεδο, το κλίμα αγανάκτησης των Σερραίων φιλάθλων, η πίεση των μελών του ΔΣ προς τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ήταν αυτά που ανάγκασαν τον πρόεδρο της ομάδας να αλλάξει τη χθεσινή του απόφαση και να απομακρύνει τον Σέρβο από τον πάγκο της ομάδας. Έτσι ο Πανσερραϊκός θα πορευτεί στον αγώνα με τη Λάρισα με υπηρεσιακό δίδυμο τους Σάκη Αναστασιάδη και Παύλο Δημητρίου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Τον ευχαριστεί για την προσφορά στην ομάδα και τη συμβολή του στην άνοδο του Πανσερραϊκού στη Super League και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παίκτες και ΔΣ κατά Κοκότοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε χθες με όλους τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ξεχωριστά, καλώντας τους έναν προς έναν στο γραφείο του. Συζήτησε μαζί τους για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα αλλά τους ρώτησε τη γνώμη τους και για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και η πλειοψηφία των παικτών, με εξαίρεση δυο-τρεις, δεν είπαν και τα καλύτερα για τον Σέρβο. Παράλληλα και μετά τις χθεσινές εξελίξεις από τη συνάντηση που είχαν Κοκότοβιτς-Θεοδωρίδης και έφερναν παραμονή του Σέρβου στον πάγκο της ομάδας, πολλά από τα μέλη του ΔΣ αντέδρασαν, επικοινώνησαν με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και είπαν πως αν παραμείνει ο Κοκότοβιτς αυτοί θα παραιτηθούν. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να τον πιέσουν να πάρει την απόφαση.

Συνθήματα στο γήπεδο κατά Κοκότοβιτς

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ Πανσερραϊκός που πήγαν το πρωί στο Δημοτικό γήπεδο καθώς είδαν ένα μεγάλο κομμάτι του νοτίου πετάλου στη θύρα 5 γεμάτο από συνθήματα. Προφανώς κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι έγραψαν με σπρεϊ συνθήματα κατά του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ζητώντας του να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ φρόντισαν τις επόμενες ώρες να σβηστούν. Ανάλογα περιστατικά είχαν γίνει και στο παρελθόν...

Eίπε όχι στην ΑΕΚ για Γεωργιάδη και ζήτησε 1,2

Από το sportdog.gr
"Η ΑΕΚ κατέθεσε προσφορά στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη, ο πρόεδρος των «λιονταριών» όμως, απέρριψε την πρόταση και ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα…
Ο κούκος αηδόνι κοστίζει ο Γιώργος Γεωργιάδης! Η ΑΕΚ προσέφερε στον Πανσερραϊκό 450.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, παραχωρώντας δύο παίκτες της δανεικούς, ο Πέτρος Θεοδωρίδης όμως αφενός απέρριψε αυτήν την πρόταση, αφετέρου τόνισε ότι αν οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποκτήσουν τον μεσοεπιθετικό των Σερρών θα πρέπει να τα σκάσουν χοντρά! Και δη 1,2 εκατ. ευρώ. Φυσικά αυτό το σενάριο ούτε που το συζητούν στην «Ένωση», δεδομένου των οικονομικών προβλημάτων τα οποία θέτουν ένα ταβάνι για τις μεταγραφές. Συνεπώς υπάρχει μία παύση στο θέμα Γεωργιάδη, η υπόθεση όμως δεν κλείνει τελείως και μάλιστα πρόκειται να απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ για το επόμενο 10ήμερο.
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και να αποκτηθεί το καλοκαίρι. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Γεωργιάδης είχε εκφράσει πριν από λίγες ημέρες την επιθυμία του να παίξει στην ΑΕΚ, αφού θεωρεί ότι με την ομάδα του «Δικέφαλου αετού» θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξει την καριέρα του…".

ΣΧΟΛΙΟ: Και γιατί εξεπλάγησαν; Το είχε πει ο Θεοδωρίδης! Ας βάλουν έναν...άσσο μπροστά και ας έρθουν! Τώρα αν θέλετε Γεωργιάδη, πληρώστε...
To novasports.gr γράφει ωστόσο:
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ παραμένει και σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports το συμβόλαιο του Γεωργιάδη λήγει τον Ιούνιο του 2012, κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι ο παίκτης μπορεί να κάνει χρήση του κανονισμού της FIFA και να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, το οποίο δεν ξεπερνάει τα 100.000 ευρώ.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Mένει ο Κοκότοβιτς...

Τελικά οι απογευματινές πληροφορίες που άφηναν να εννοηθεί πως δεν υπάρχει καμία απόφαση για απομάκρυνση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς από τον πάγκο του Πανσερραϊκό επιβεβαιώηκαν. Ο Σέρβος έκανε κανονικά το πρωί την καθιερωμένη προπόνηση και το βράδυ συναντήθηκε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη εκεί όπου συζήτησαν για αρκετές ώρες το μέλλον της ομάδας αλλά δε πάρηκε καμία απόφαση. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού κατέστησε σαφές στον προπονητή πως η υπομονή πλέον έχει τελειώσει και χρειάζονται δραστικά μέτρα και άμεσα αποτελέσματα. Για αυτό και τις επόμενες ημέρες θα έχει ραντεβού και με τους παίκτες για να τους θέσει προ των ευθυνών τους καθώς ο αγώνας με τη Λάρισα πλέον είναι καθοριστικός για όλους. Με ότι αυτό συνεπάγεται...

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Απάθεια...

Το ζητούμενο για τον Πανσερραϊκό στον αγώνα με τον Ατρόμητο ήταν να αποδείξει πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στη κατηγορία. Αντ’ αυτού οι «ερυθρόλευκοι» στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παρουσίασαν μια εικόνα αδιαφορίας, έλλειψης πάθους, επανάπαυσης και σε καμία περίπτωση δε δικαιολόγησαν τις προσδοκίες. Όταν θέλεις να παραμείνεις στην κατηγορία τέτοια παιχνίδια οφείλεις να τα κερδίζεις. Οι δύο εντός έδρας ήττες από τον Ατρόμητο τώρα και την Κέρκυρα στο πρώτο γύρο κόστισαν έξι βαθμούς που αν τους είχε η ομάδα θα έβλεπε πολύ διαφορετικά το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Ο Κοκότοβιτς με τον τρόπο παιχνιδιού που επέλεξε, δίνοντας δηλαδή χώρο στον αντίπαλο και παίζοντας με αντεπιθέσεις, θέλησε να πιάσει στον ύπνο τον Γιώργο Δώνη αλλά το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Μπορεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό να μπόρεσε να βγάλει αυτό που είχε στο μυαλό του περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις τελικές προσπάθειες του Ατρομήτου αλλά από εκεί και πέρα ο Πανσερραϊκός ήταν ακίνδυνος. Δε γίνεται συνεχώς κάποιος να καθαρίζει το παιχνίδι με μια προσπάθεια. Με τη Λάρισα ήταν ο Νταλέ, με την Καβάλα ήταν ο Λεοζίνιο, με τον Άρη ο Σουμπίνιο, με τον ΠΑΟΚ ο Γεωργιάδης αλλά δεν είναι και κάθε μέρα καλημέρα. Και το άσχημο για τον Κοκότοβιτς ήταν ότι ενώ έβλεπε πως ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού δε του έβγαινε δεν έκανε και κάτι για να το αλλάξει. Αυτό έβλεπε ο κόσμος και άρχισε τις αποδοκιμασίες. Ωστόσο η αίσθηση που μου μένει μετά τον αγώνα και δε μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι μόνο, είναι ότι πλέον μας διακρίνει μια απάθεια σε σημείο «αναισθησίας». Πέρα από τα όσα ακούστηκαν προς τον Θεοδωρίδη και τον Κοκότοβιτς και θα πρέπει να έχουν και ένα όριο γιατί άκουσα και κάποια που δε μου άρεσαν για τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού δεν είδα κάτι να γίνεται. Μια αντίδραση πίεσης στην υπάρχουσα κατάσταση σε λογικά πλαίσια. Κανείς δε λέει πως θα πρέπει οι φίλαθλοι να κυνηγούν τους παίκτες μέσα στο γήπεδο όπως έγινε στον ΠΑΟ, ή δε θα πρέπει να τους αφήνουν να βγαίνουν από τα αποδυτήρια όπως π.χ στη Λάρισα αλλά και η απραγία δεν είναι λύση. Οι περισσότεροι μετά το τέλος του αγώνα αναχώρησαν για το σπίτι προφανώς για να δουν τους υπόλοιπους αγώνες και πέρα από το να ρωτήσουν αν παραιτήθηκε ο Κοκότοβιτς δε «κάηκαν» κιόλας. Λογικό. Ο κόσμος από τη μια έχει τα προβλήματα του και από την άλλη δείχνει να είναι συνεχώς θεατής της ίδιας παράστασης. Σα να ξέρει κάθε της επεισόδιο και πιο ακριβώς θα είναι το τέλος. Όλα αυτά δημιουργούν την απάθεια και ένα σύνδρομο ωχαδερφισμού. Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει δρόμο ακόμα και να λέμε ότι όσο υπάρχουν μαθηματικά δε σταματάμε να ελπίζουμε αλλά έτσι όπως εξελίσσεται κάποιοι πρέπει να πέσουν και αν το δεις με λογική και με στυγνό επαγγελματισμό, ο Πανσερραϊκός είναι ανάμεσα σε αυτούς. Υπάρχουν ακόμα 33 διεκδικήσιμοι βαθμοί εκεί έξω και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να ψάξουν να βρουν όσους περισσότερους μπορούν και κυρίως να βρουν πιο πολλούς απ’ ότι ομάδες, όπως ο Πανιώνιος ή ο Αστέρας Τρίπολης και αυτό για να μπορέσουν να βάλουν ακόμα δύο τουλάχιστον από κάτω, πέρα από τη Λάρισα. Η αλλαγή προπονητή τη δεδομένη στιγμή είναι μια μεγάλη κουβέντα αλλά στην Ελλάδα εύκολη. Ναι, καν’ την! Κυρίως γιατί τα αποδυτήρια με τα όσα ακούγονται και λέγονται δε δείχνουν να αποπνέουν υγεία και όταν ο παίκτης δε παίζει και για τον προπονητή τότε είναι σκούρα τα πράγματα. Υπάρχουν σε αυτή την ομάδα παίκτες που παίζουν για τον προπονητή;

Σήμερα μένει, αύριο;

Οι ερωτήσεις για τις μεταγραφές άφησαν τη θέση τους στην ερώτηση "φεύγει ο Κοκότοβιτς;". Προς το παρών δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη γύρω από το θέμα της απομάκρυνσης του Σέρβου από τον πάγκο του Πανσερραϊκού. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του αγώνα και φαινόταν έτοιμος να πάρει την απόφαση ωστόσο ρίχοντας και μια ματιά στο παρελθόν, ο πρόεδρος της ομάδας δε παίρνει ποτέ εν θερμώ αποφάσεις. Με άλλα λόγια αφήνει να κυλήσει η νύχτα και αύριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει ραντεβού με τον Κοκότοβιτς. Έτσι είχε γίνει πέρυσι και με τον Όγιος.

Θες παραμονή; Απέδειξε το...

Δε χρειάζεται να πω ότι ο αγώνας με τον Ατρόμητο είναι "τελικός". Δε χρειάζεται να πω ότι ο Πανσερραϊκός έχει ανάγκη την παρουσία του κόσμου του. Εννοούνται... Οι δρόμοι είναι δύο: 1)Κερδίζεις και παίρνεις παράταση ζωής, 2) Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μπαίνεις στην εντατική και περιμένεις ηλεκτροσόκ για να σε επαναφέρει!