Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

"Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα..."

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες επισημαίνει πως παρά την δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, υπάρχουν τα περιθώρια για να γίνει το "come back".
"Δεν έχουμε πέσει ακόμη. Υπάρχουν ελπίδες και πρέπει να τις κυνηγήσουμε. Η ομάδα μπορεί να σωθεί. Εάν κερδίσουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα όλα γίνονται μετά" λέει ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει στους παίκτες πριν τον αγώνα στο νησί των φαιάκων.
(πηγή: "ΓΑΤΑ")

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Che Guevara Club: "H εποχή Θεοδωρίδη τελείωσε..."

"Το "μόσχευμα" αποδείχθηκε ασύμβατο. Όλες οι εποχές κάποτε πρέπει να τελειώνουν. Έτσι, κι η εποχή Θεοδωρίδη. Με τα καλά της και τα αρνητικά της. Με τα συν και τα μείον της, με τις επιτυχίες της και τις αποτυχίες της". Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά η μακροσκελής ανακοίνωση του "che guevara club" το οποίο παίρνει θέση για την όλη κατάσταση λέγοντας πως οι δρόμοι Πανσερραϊκού-Θεοδωρίδη πρέπει να χωρίσουν τώρα και πρέπει να χωρίσουν πολιτισμένα.
Διαβάστε εδώ την υπόλοιπη ανακοίνωση:
http://www.panserraikara.gr/i1.html

Ανακατατάξεις! Μπιτζίδης: Γενικός Αρχηγός-Υφαντής: Υπεύθυνος σκάουτινγκ...και έρχονται και άλλοι;

Με αρκετές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα βρίσκει η επόμενη ημέρα τον Πανσερραϊκό καθώς ο Πέτρος Θεοδωρίδης φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει το παιχνίδι με τους δικούς του όρους. Από σήμερα λοιπόν ο Γιάννης Μπιτζίδης, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος της ομάδας στην Αθήνα, αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού όπως είχε κάνει και στον πρώτο χρόνο της προεδρίας του Πέτρου Θεοδωρίδη αντικαθιστώντας τον Λάκη Υφαντή. Ο τελευταίος θα αναλάβει υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ και θα είναι το "μάτι" του Βούκοτις στον επόμενο αντίπαλο αλλά και το "μάτι" του Πανσερραϊκού σε ποδοσφαιριστές εντός και εκτός νομού καταλαμβάνοντας ένα πόστο που είχε και στον Πανιώνιο και στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο Γιάννης Μπιτζίδης παρουσιάστηκε σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και παρακολούθησε την προπόνηση. Επίσης ο Σάκης Αναστασιάδης επιστρέφει στην β΄ ομάδα και παραμένει ως βοηθός του Μόμτσιλο Βούκοτις ο Παύλος Δημητρίου.
Και οι αφίξεις νέων προσωπων μπορεί να μη σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλοι(εκ Θεσσαλονίκης;)...Θα δούμε!

Παραιτήσεις 5 μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός-Η ανακοίνωση...

Νέες παραιτήσεις μελών του Δ.Σ στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός καθώς πέντε από τα εννέα μέλη που την Κυριακή εξέδωσαν ανακοίνωση ότι ουδέποτε παραιτήθηκαν και θα περίμεναν έκτακτη σύγκληση Δ.Σ για να παρθούν αποφάσεις, θέλησαν να βάλουν τέλος στη θητεία τους αφού αυτό δε πραγματοποιήθηκε. Η ανακοίνωση τους: "Μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που οδήγησαν στην ανάγκη σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ , και εφόσον αυτό δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους ανεξαρτήτους της θελήσεώς μας  δηλώνουμε ότι από σήμερα 10/02/2011 παραιτούμαστε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. Η παρουσία μας στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. είχε ένα μοναδικό στόχο την προσφορά και την ανιδιοτελή δράση όλων μας, που πήγασε αποκλειστικά από την αγάπη για τον Πανσερραϊκό. Πιστεύουμε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας μας, εμείς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. βοηθήσαμε αρκετά  και γι΄ αυτό το λόγο ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη γι΄ αυτή τη συνεργασία. Φυσικά δεν θα πρέπει να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και να κλείνουμε τα μάτια σε νοοτροπίες και συμπεριφορές που πλήγωσαν τόσο εμάς όσο και όλη την Πανσερραϊκή οικογένεια.
Αναφερόμαστε κυρίως στα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στους πρόσφατους ποδοσφαιρικούς αγώνες με την Α.Ε.Κ. και τον  ΗΡΑΚΛΗ στην  Θύρα 1, για τα οποία ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ήμασταν, είμαστε και θα ήμαστε μέχρι το «κόκαλο» ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΣ, και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ομάδα μας με κάθε τρόπο.
Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον Πρόεδρο, την Διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ μας, για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στη SUPER LEAGE".

Mε τιμή,
Γιώργος Γούνας -Μέλος Δ.Σ  Π.Α.Ε. ( Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σερρών)
Γιώργος Κουρτίδης- Μέλος Δ.Σ  Π.Α.Ε.
Χρήστος Μέγκλας- Α’ Αντιπρόεδρος Π.Α.Ε.
Γιώργος Φαρμάκης -Εκπρόσωπος Ερασιτέχνη στην Π.Α.Ε.
Αλέξανδρος Χρυσάφης -Υπεύθυνος Οικονομικού και Εμπορικού Τμήματος Π.Α.Ε.

"Καπλανίδης για Σέρρες..."


Δημοσίευμα του sentragoal.gr
"Την ίδια ώρα στον Πανσερραϊκό μια από τις λύσεις της επόμενης μέρας, αν ο Πέτρος Θεοδωρίδης επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την ΠΑΕ πουλώντας τις μετοχές του, προέρχεται εκ των... έσω. Συγκεκριμένα, ο νυν παράγοντας της σερραϊκής ΠΑΕ Ιορδάνης Καπλανίδης -που είναι αλευροβιομήχανος διαθέτοντας μύλους στην περιοχή των Σερρών- προβάλλει ως βασικό φαβορί να διαδεχθεί τον Θεοδωρίδη. Οπως κυκλοφορεί μάλιστα στην πόλη της Μακεδονίας, οι συζητήσεις τους ξεκίνησαν εδώ και αρκετό καιρό και ο Καπλανίδης ζήτησε να μην πουληθούν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Ανάκογλου τον Γενάρη, προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία. Οσοι, ωστόσο, γνωρίζουν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και νυν παράγοντα της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι υπάρχουν δυο θέματα που δημιουργούν προβληματισμό. Μπορεί να αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν διαθέτει την πείρα του Θεοδωρίδη στον δύσκολο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ούτε έχει την τεράστια οικονομική επιφάνεια".

"Πέτρο γύρνα τώρα στις ρίζες σου"

Δείτε το δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Μακεδονίας Θράκης" σύμφωνα με το οποίο Απολλωνιστές ζητάνε από τον Πέτρο Θεοδωρίδη να επιστρέψει στις ρίζες του...

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Πληρωμένοι...και με τη βούλα!

Ο Πανσερραϊκός είναι από τις λιγοστές ομάδες που δεν έχει οικονομικά προβλήματα και ο Πέτρος Θεοδωρίδης έχει στην πιάτσα των ποδοσφαιριστών την φήμη του καλοπληρωτή. Δηλαδή αυτά που είναι να πάρει ο παίκτης θα τα πάρει και στην ώρα του και δεν είναι τυχαίο ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει θέμα καθυστέρησης πληρωμών. Το θέμα είναι άλλο όμως.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να συμπληρώσουν ένα έγγραφο, παίρνοντας μάλιστα και βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από την Αστυνομία, ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι μέχρι και τις 31/12/2010.
Συνήθως αυτή η διαδικασία γίνεται όταν λύνεται το συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή προκειμένου να μην έχει δικαίωμα προσφυγής.
Τι σημαίνει όμως τώρα αυτή η κίνηση; Μπορεί πολλά, μπορεί και τίποτα, αλλά εν μέσω των όσων γίνονται με τον Πέτρο Θεοδωρίδη να εμμένει στην πώληση της ΠΑΕ και από τη στιγμή που δεν υπάρχει και κάτι ξεκάθαρο τι να πεις...

Στην Εθνική παίζει ο Ανάκογλου, στον Πανσερραϊκό;

Από τους μοναδικούς παίκτες της Εθνικής Ελπίδων που αγωνίστηκαν για 90 λεπτά κόντρα στην πρωταθλήτρια ευρώπης Γερμανία ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου(οι άλλοι ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Σκόνδρας και ο Λαγός). Κατά ομολογία ο νεαρός χαφ ήταν ένας από τους καλύτερους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και για αυτό ο Γιώργος Γεωργιάδης τον κράτησε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης υπήρχαν και αρκετοί σκάουτερ μεταξύ των οποίων και αυτό της Γιουβέντους και από τα πρώτα ονόματα που σημειώθηκαν ήταν αυτά των Ανάκογλου και Φορτούνη.
Βέβαια όλα καλά ως εδώ. Το θέμα είναι πότε επιτέλους ο Δημήτρης Ανάκογλου θα βρει τον χρόνο που του αναλογεί και στον Πανσερραϊκό με τον οποίο έχει συνολικά 331΄ συμμετοχής τη φετινή χρονιά! Σε καμία περίπτωση δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που έχουν πάρει άλλοι και αν μέχρι πριν από λίγο καιρό το μπαλάκι της ευθύνης πήγαινε στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, τώρα πηγαίνει στον Βούκοτιτς. Για να δούμε...

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

"Αποκυήματα φαντασίας τα περί επιστροφής"!

Aνακοίνωση ΠΑΕ Πανσερραϊκός: "Αποκυήματα της φαντασίας είναι τα όσα γράφηκαν και ειπώθηκαν στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο περί επιστροφής του παραιτηθέντα από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, κ. Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος και εμμένει στην αρχική του απόφαση για παραχώρηση του πακέτου των μετοχών εντός δεκαπέντε ημερών".

Επιστρέφει στην προεδρία! Λογικό...

Δεν θεωρώ ότι είναι είδηση αυτό που λέγεται πως ο Πέτρος Θεοδωρίδης θα πάρει πίσω την παραίτηση του και θα επιστρέψει στην προεδρία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ θεωρώντας πως η κίνηση του ήταν βεβιαβασμένη και η απόφαση πάρθηκε εν βρασμώ ψυχής. Λογικό και αναμενόμενο ήταν να γίνει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή ήξερε πως δεν επρόκειτο να αλλάξει κάτι και ότι θα συνέχιζε να παραμένει μεγαλομέτοχος. Και απ' όσο τον γνωρίζουμε δεν είναι ο παράγοντας που θα έπαιρνε την απόφαση να βάλει άλλον πρόεδρο και να παραμείνει απλά μεγαλομέτοχος. Δεν είναι θεωρώ του χαρακτήρα του τέτοια κίνηση.
Για αυτό γίνεται το επίσης λογικό. Συνεχίζει η κατάσταση ως έχει. Απλά το μόνο που μπορεί να γίνει στο επερχόμενο διοικητικό συμβούλιο είναι να έρθουν κάποιες παραιτήσεις από μέλη του Δ.Σ.

"Αυτό τον ενόχλησε..."

"Aυτό που ενόχλησε περισσότερο απ' όλα τον Πέτρο Θεοδωρίδη ήταν η σύμπραξη των φιλάθλων του Πανσερραϊκού με αυτούς του Ηρακλή στα υβριστικά συνθήματα εναντίον του" είπε στην τηλεοπτική εκπομπή "ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ" της TVS ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Χρυσανθίδης.

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Aιχμές για την Αστυνομία από την ΠΑΕ


Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ζητά συγνώμη από τους Σερραίους φιλάθλους για την αντιμετώπιση που έτυχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανσερραϊκός - Ηρακλής στη θύρα 1. Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για την αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση των φιλάθλων της, εκθέτει τη σειρά των γεγονότων:
Στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης Πανσερραϊκός - Ηρακλής που πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου όσο και στη δεύτερη που έγινε ανήμερα του αγώνα, αποφασίστηκε ο τρόπος αντιμετώπισης πιθανής οργανωμένης προσέλευσης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο δημοτικό γήπεδο Σερρών από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Συγκεκριμένα, στο πρακτικό της σύσκεψης από 1/2/2011  και στην με αριθμό πρωτοκόλλου 1003/2/2/15-θ / 1 Φεβρουαρίου 2011, απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Σερρών, κ. Δημήτρη Τσώτα αναφέρονται τα παρακάτω:
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει εγγράφως, με κοινοποίηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, τους συνδέσμους φιλάθλων της για το γεγονός ότι δεν δόθηκαν εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ότι δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΉ και ότι δεν θα επιτρέπεται από την Αστυνομία η προσέγγιση και φυσικά η είσοδος στο γήπεδο των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ» και  «Οι τυχόν μεμονωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που θα προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς διακριτικά θα εισέλθουν από τις θύρες και θα καταλάβουν στις κερκίδες τις θέσεις για τις οποίες κατέχουν εισιτήριο».
Παράλληλα, στις 3 Φεβρουαρίου η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με επίσημο έγγραφο της (Αριθμ. Πρωτ.:149) προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών ενημέρωνε τον επικεφαλής της για την πληροφορία που ήθελε φίλαθλοι του Ηρακλή να εισέρχονται οργανωμένα και με βίαιο τρόπο στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.
Επίσης, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και γενικός διευθυντής, Βασίλης Χρυσανθίδης προσήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και προσκόμισε στο Διοικητή Τμήματος Τάξης, κ. Θωμά Σάνδρο, δημοσιεύματα αθλητικής εφημερίδας σχετικά με την προσέλευση των οργανωμένων φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Τι λοιπόν εφαρμόσθηκε απ' όλες αυτές τις αποφάσεις ; Ως προς τι οι συσκέψεις ; Και ποιος τελικά φέρει την ευθύνη ; Πως λειτούργησε για ανάλογο θέμα στο ματς Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ;

Πόσο πωλείται ο Πανσερραϊκός;

"Όποιός ενδιαφέρεται όντως για την ΠΑΕ να έρθει να συζητήσουμε και θα μάθει πόσο πωλείται" είναι η απάντηση.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Στον Βόλο μπορούν και στις Σέρρες όχι;

Οι οπαδοί του Ατρόμητου, αν και δεν είχαν παραλάβει εισιτήρια έκαναν το ταξίδι και πήγαν με δύο πούλμαν στο Βόλο για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Μάλιστα μπήκαν στο γήπεδο, επειδή έφτασαν νωρίς, αν και δεν είχε προβλεφθεί συγκεκριμένη θύρα που θα τους φιλοξενούσε.
Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου, κάλεσαν την αστυνομία η οποία επενέβη για να τους απομακρύνει από του γήπεδο και ύστερα από διαβουλεύσεις, οι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου βγήκαν από το γήπεδο. Κατά την έξοδό τους, συναντήθηκαν από μακριά με οπαδούς του Ολυμπιακού Β. και αντάλλαξαν κάποιες φωτοβολίδες, χωρίς τα επεισόδια να επεκταθούν.
Στη συνέχεια μπήκαν στα πούλμαν και συνοδεία αστυνομικής δύναμης συνοδεύτηκαν στην εθνική για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.(ΠΗΓΗ: soccerplus.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Ίδιο σενάριο, διαφορετική εκτέλεση από τους πρωταγωνιστές. Στον Βόλο μπορούν και στις Σέρρες δε μπορούμε να κουμαντάρουμε τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Yποβιβασμός σημαίνει...χρεοκοπία

Με τα οικονομικά μεγέθη που έχουν διαμορφωθεί η πτώση από τη Super League στη Football League δεν είναι απλός υποβιβασμός. Είναι οικονομική καταστροφή. Περίπου 4 εκατ. ευρώ είναι τα εγγυημένα έσοδα για κάθε ΠΑΕ της μεγάλης Λίγκας τα οποία ουσιαστικά εκμηδενίζονται αν υποβιβαστεί.
Απόμένουν δέκα αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και τουλάχιστον οι μισές ομάδες της κατηγορίας αυτήν τη στιγμή δεν μπορούν να πουν ότι έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό.
Όπως προαναφέραμε, το θέμα του υποβιβασμού είναι πρωτίστως οικονομικό και αυτό το έχουν αντιληφθεί πρώτοι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Αυτοί της Super League θέλουν να τον αποφύγουν για να έχουν τα εγγυήμενα έσοδα των 4 εκατομμυρίων ευρώ και αυτές της Football League δίνουν τα πάντα για ν’ ανέβουν ώστε να γίνουν μέρος της πίτας αφού το αντίστοιχο εγγυημένο έσοδο για τη Football League είναι μόλις 550.000 ευρώ!
Δείτε τα εγγυημένα έσοδα της Super League
- Aπό τη ΝOVA για τα τηλεοπτικά: 2,3 – 2,6 εκάτ. ετηδίω για μια μικρομεσσαία ομάδα
- Από τη χορηγική συμφωνία με ΟΠΑΠ: 1 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα
- Από τις μεομομένες συμφωνίες με ΟΠΑΠ: 400.000 – 500.000 ευρώ ετησίως για μια μικρομεσσαία ομάδα
Δείτε τα εγγυημένα έσοδα της Football League
- Από τη χορηγική συμφωνία με ΟΠΑΠ: 150.000 ευρώ σε κάθε ομάδα
- Από τα τηλεοπτικά της ΕΤ 3: 200.000 ευρώ ανά ομάδα (τα δίνει ο ΟΠΑΠ)
- για τους αγώνες που μεταδίδει το CONN-X: 100.000 ανά ομάδα (δεν τα δίνει ο ΟΠΑΠ)
- Ενίσχυση από Super League:100.000 ευρώ ανά ομάδα.
(ΠΗΓΗ: soccerplus.gr)

Δε παραιτήθηκαν ποτέ...

Σε συνέχεια των χθεσινών πληροφοριών, μέλη του Δ. Σ εξέδωσαν σήμερα την ανακοίνωση: "Σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Δημήτρη Φιλίππου, που αφορούσε την υποτιθέμενη παραίτηση μας από το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε παραίτηση και πιστεύουμε πως η παραπάνω ανακοίνωση έγινε υπό το βάρος της συναισθηματικής φόρτισης από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ. Επειδή οι στιγμές για το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας είναι κρίσιμες δηλώνουμε πως πάσα κατεύθυνση ότι εμείς παραμένουμε αγωνιστές για την ομάδα μας και ξεκινούμε διαδικασίες για άμεση σύγκληση διοικητικού συμβουλίου εντός 3 ημερών όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις, πάντα με γνώμονα την αγάπη και την αγωνία μας για τον Πανσερραϊκό".

Με τιμή τα μέλη του Δ.Σ
ΦΡΙΞΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΙΛΑΝΙΔΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΕΓΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

Δεν ήξερες που ήρθες κ. Βούκοτιτς;

Βούκοτιτς: "Τα χέρια μου ήταν δεμένα. Υπάρχουν θέσεις που έχουμε κενά και δεν υπάρχουν παίκτες για να αντικαταστήσουμε. Δεν έχουμε ούτε αριστερό μπακ και αναγκάστικα να βάλω τον Πάρκερ. Δεν έχουμε επιθετικό και έβαλα τον Μπέλιτς. Τι να κάνω;"

ΣΧΟΛΙΟ: Συγνώμη, όταν του έκαναν τη πρόταση δεν έκρινε σκόπιμο να δει που πάει; Πως και αν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει; Αν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η ομάδα όντως θα μπορέσει να παλέψει για παραμονή; Η απάντηση στον εαυτό μου είναι: "Τι ρωτάς και εσύ τώρα, πλάκα με κάνεις;"!!!