Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Στον Βόλο μπορούν και στις Σέρρες όχι;

Οι οπαδοί του Ατρόμητου, αν και δεν είχαν παραλάβει εισιτήρια έκαναν το ταξίδι και πήγαν με δύο πούλμαν στο Βόλο για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Μάλιστα μπήκαν στο γήπεδο, επειδή έφτασαν νωρίς, αν και δεν είχε προβλεφθεί συγκεκριμένη θύρα που θα τους φιλοξενούσε.
Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου, κάλεσαν την αστυνομία η οποία επενέβη για να τους απομακρύνει από του γήπεδο και ύστερα από διαβουλεύσεις, οι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου βγήκαν από το γήπεδο. Κατά την έξοδό τους, συναντήθηκαν από μακριά με οπαδούς του Ολυμπιακού Β. και αντάλλαξαν κάποιες φωτοβολίδες, χωρίς τα επεισόδια να επεκταθούν.
Στη συνέχεια μπήκαν στα πούλμαν και συνοδεία αστυνομικής δύναμης συνοδεύτηκαν στην εθνική για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.(ΠΗΓΗ: soccerplus.gr)

ΣΧΟΛΙΟ: Ίδιο σενάριο, διαφορετική εκτέλεση από τους πρωταγωνιστές. Στον Βόλο μπορούν και στις Σέρρες δε μπορούμε να κουμαντάρουμε τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

3 σχόλια:

  1. Η λέξη "κράτος" εδώ υπάρχει μόνο σαν "διακοσμιτική" λέξη.

    Γίνετε σε μία απολίτιστη χώρα να διδάξεις πολιτισμό;.Αν το κάνεις όχι μόνο θα ακούσεις ευχαριστώ αλλά θα σε πούνε και μα@@κα και θα φας και ξύλο.

    Γίνετε να προσφέρεις φιλοξενία σε τραμπούκους και να περιμένεις να ακούσεις θετικά σχόλια;....χα χα.

    Γίνετε σε μιά χώρα που όταν σχεδόν όλοι νοιάζονται για την καρέκλα τους, την κονόμα και την κλεψιά να περιμένεις προκοπή;....πάλι χα χα.

    Ποιός μας υπολογίζει εμάς τους Σερραίους;....δεν υπάρχουμε στον χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια είστε άνδρο της Νεας Δημοκρατίας αυτούς Ψηφίζατε αυτούς Ψηφίζεται αυτό είναι το τίμημα της αφοσίωσης σας και εις ανώτερα.
    Αν δεν δείξετε ότι δεν είστε δεδομένοι τότε ίσως σας λυπηθούν και δείτε καμιά άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η Λάρισα πέφτει αλλα το γήπεδο της είναι γεμάτο! Που είναι οι δικοί μας οι φίλαθλοι ; Οταν θα είναι πραγματικά Πανσερραϊκοί, τότε να μιλάν γι' αυτή την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή