Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δε γνώριζαν για το λόγο που παραιτήθηκαν...

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλά από τα μέλη του ΔΣ του Πανσερραϊκού δε ρωτήθηκαν για την ανακοίνωση που βγήκε από την ΠΑΕ και κυρίως για τους λόγους της παραίτησης. Αύριο αναμένεται να βγει νέα ανακοίνωση που θα αναφέρει ποιοι ακριβώς είναι οι λόγοι της παραίτησης τους.

Παραιτήσεις και πωλητήριο στον Πανσερραϊκό!

"Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ θέτει την παραίτηση του στη διάθεση του Προέδρου, Πέτρου Θεοδωρίδη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποδοκιμασίες και ύβρεις εις βάρος του. Ο Πρόεδρος έκανε αποδεκτή την παραίτηση και δήλωσε ότι παραιτείται και ο ίδιος, παραχωρώντας σε όποιον επιθυμεί το πακέτο των μετοχών εντός 15 ημερών". Αυτή είναι η απόφαση του Πέτρου Θεοδωρίδη λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Ηρακλή και τα νέα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Τους μαντρώνει...

Σε ξενοδοχείο θα καταλύσει νωρίς το απόγευμα η αποστολή του Πανσερραϊκού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή κάτι που γίνεται για πρώτη φορά φέτος σε εντός έδρας αγώνα. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς θέλει τους παίκτες του απολύτως συγκεντρωμένους στον αγώνα ενώ τους ζήτησε να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι σα να μην υπάρχει επόμενο.

Και πάλι Εθνική ο Γεωργιάδης

Για ακόμα μια φορά το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τον φιλικό αγώνα που θα γίνει κόντρα στον Καναδά την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στο AEL FC ARENA. O νεαρός ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» που είχε κληθεί για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβρη για το φιλικό με την Αυστρία στο οποίο πήρε και συμμετοχή, διατηρείται στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή ενδεικτικό του ότι υπολογίζεται για το μέλλον και ο Σάντος ποντάρει πολλά σε αυτόν. Το φιλικό με τον Καναδά πάντως είναι το πρώτο παιχνίδι στο 2011 για τη "γαλανόλευκη" το οποίο και θα αποτελέσει πρόβα ενόψει της αναμέτρησης με την Μάλτα.

Λαχτάρησαν με Πάρκερ!

"Πήγε η καρδιά τους στην κούλουρη"-"Είδε το χάρο με τα μάτια του" είναι οι παροιμίες που ταιριάζουν στο περιστατικό που έγινε σήμερα στη προπόνηση του Πανσερραϊκού με βασικό πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντ Πάρκερ. Ο Νοτιοαφρικανός είχε μια άτσαλη σύγκρουση στον αέρα με τον Βοσκόπουλο και χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι με αποτέλεσμα ο πρώτος να πέσει άσχημα στο έδαφος σχεδόν αναίσθητος. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστη διάσειση ευτυχώς ήταν άμεση η επέμβαση και του αντιπροέδρου της ομάδας και γιατρού, Δημήτρη Φιλίππου, αλλά και του φυσικοθεραπευτή, Γιάννη Τζιντζή και γλίτωσαν τα χειρότερα. Βέβαια ο παίκτης διεκομίσθη στο νοσοκομείο στη συνέχεια σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έκανε όλες τις εξετάσεις όπως και ο Βοσκόπουλος αλλά λίγο αργότερα αναχώρησε βάζοντας τέλος στην περιπέτεια του. Οι δύο παίκτες δε πήραν μέρος στη προπόνηση για προοληπτικούς λόγους ενώ όσον αφορά τον Πάρκερ είναι στην αποστολή αλλά η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

O Πάρκερ και...ο Ζιντάν!

Δείτε τις εκπληκτικές τρίπλες του Μπερνάρντ Πάρκερ στον αγώνα ΑΕΛ-Πανσερραϊκός
  

Δείτε και το επόμενο βίντεο! Σας θυμίζει κάτι;



Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Παίρνει Μπόγιαν Μάρκοβιτς!

Τον 25χρονο Βόσνιο αμυντικό Μπόγιαν Μάρκοβιτς που αγωνιζόταν στη Σπάρτα Νάλτσικ παίρνει ο Πανσερραϊκός.

Πήρε Φερνάντες!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντες στον Πανσερραϊκό με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

"Να πέσουν οι τόνοι"

Δηλώσεις και "διαμάχη" τέλος ανάμεσα στον Γιώργο Γεωργιάδη και τον Πέτρο Θεοδωρίδη μετά τα όσα έγιναν το πρωί. Ύστερα από τηλεφωνική επαφή του προέδρου της ΠΑΕ με τον συνέταιρο του Παύλου Τοπίδη(μάνατζερ), Κώστα Στάμτσιο( ο οποίος έχει στο γραφείο του παρεπιπτόντως και τους Ανάκογλου, Κόντο, Σιδηρόπουλο), δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια νέα συνάντηση προκειμένου να εκτονωθούν η ένταση. Όλα αυτά θέλοντας να βάλουν σε προτεραιότητα τον Πανσερραϊκό και τη προσπάθεια της ομάδας για σωτηρία.

Ωραία "ομάδα"...

-Στην αρχή ο πρόεδρος βγαίνει και...δίνει στεγνά τον προπονητή του κριτικάροντας και τις επιλογές του στις μεταγραφές και τον τρόπο με τον οποίο στήνει την ομάδα.
-Ακολουθεί μετά από μια ήττα από τη Λάρισα που φέρνει την ομάδα στη τελευταία θέση το...κράξιμο στον Γεωργιάδη και η μπηχτή ότι διαλέγει παιχνίδια.
Και όλα αυτά δημόσια υπό καθεστώς Big Brother!
Kαι όταν τον ρωτάνε για προσωπικά λάθη τα μόνα που καταλογίζει είναι στον προπονητή;
Τελικά ποιος φταίει που η ομάδα δε μοιάζει με...ομάδα;
Έναν καθρέφτη παρακαλώ σε αυτούς που κάνουν δηλώσεις...

Απάντηση Γεωργιάδη: "Να με αφήσει να φύγω"

Στο sport24.gr μίλησε ο Γεωργιάδης:
«Δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά, να με αφήσει να φύγω. Η απάντηση μου σε όλα αυτά είναι απλά Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια. Πραγματικά με λυπεί το γεγονός πως ο δικός μου πρόεδρος μίλησε με αυτά τα λόγια για εμένα, σε μία περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Έτσι δεν με βοηθάει καθόλου. Επειδή δηλαδή σε δυο παιχνίδια δεν ήμουν καλός σημαίνει ότι είμαι και αδιάφορος; Αντί να με στηρίξει όμως βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα. Πραγματικά με στεναχώρησε όταν το έμαθα. Πρόταση από την ΑΕΚ δεν έγινε μόνο σήμερα. Και προχθές και χθες και σήμερα έγινε πρόταση. Η πρόταση έχει να κάνει με 550.000 ευρώ συν 2-3 παίκτες, όπως και ένα φιλικό ματς το καλοκαίρι τα έσοδα του οποίου θα πάνε στην ΑΕΚ. Πιστεύω πως είναι μία εξαιρετική πρόταση για την περίοδο που βρισκόμαστε. Μετά από πολλά χρόνια έρχεται μία τέτοια προσφορά στην ομάδα για παίκτη και αντί να χαρεί γι' αυτό έχει τέτοια συμπεριφορά; Η τελευταία ήταν του Παπάζογλου που έφυγε με 350.000 χιλιάρικα".

Έρχεται Σέρρες ο Φερνάντεζ;

Ο Πανσερραϊκός αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός του Ντάνιελ Φερνάντες. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι η τρίτη λύση για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και δεν υπολογίζεται επί της ουσίας για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εξέδρας» ο Φερνάντες οδεύει προς τον Πανσερραϊκό, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Δε μπορεί να επιλέγει παιχνίδια ο Γεωργιάδης"

Σαφείς αιχμές για τον Γιώργο Γεωργιάδη άφησε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης μιλώντας στον Sentra 103,3. «Δεν μπορεί να διαλέγει παιχνίδι ο κύριος Γεωργιάδης», είπε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε πως: «Εχθές είχαμε συνάντηση και του είπα πως αν παίζει έτσι δεν θα πάρει μεταγραφή».
Όσο για την πρόταση της ΑΕΚ; «Πρέπει να υποκύψω δηλαδή στην ΑΕΚ», είπε και ξεκαθάρισε: «Ο ποδοσφαιριστής θα πουληθεί 1.200.000. Αλλά όχι σε αυτή την περίοδο που στόχος μας είναι η παραμονή. Εμένα οι απειλείς δεν με αγγίζουν»!
(πηγή: sentragoal.gr)

Νέο «όχι» στην ΑΕΚ για Γεωργιάδη


Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ κατέθεσε νέα πρόταση σήμερα το βράδυ στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη, ωστόσο η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική και πάλι. Οι «κιτρινόμαυροι» στη προσπάθεια τους να αποκτήσουν τον παίκτη ανέβασαν και άλλο την προσφορά τους(περίπου 600.000 ευρώ) ωστόσο αυτή τη φορά το θέμα δεν ήταν οικονομικό. Από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ, Πέτρου Θεοδωρίδη, λέγεται πως ο ίδιος ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε φυγή παίκτη που θα αποδυνάμωνε την ομάδα. Έτσι τους παρέπεμψε να επιστρέψουν το καλοκαίρι με πρόταση.

Λαϊκά δικαστήρια με την επιστροφή της αποστολής

H αγανάκτηση των φίλων του Πανσερραϊκού ξεπέρασε τα όρια της υπομονής μετά τη νέα ήττα από τη Λάρισα που έφερε την ομάδα στη τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά και μετά από την εικόνα που παρουσίασαν οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στους μέχρι πρότινος ουραγούς. Πάνω από 100 φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν το λεοφωρείο της αποστολής που έφτασε λίγο πριν τις 00:00 και το υποδέχθηκαν με...φωτιές, αυγά, γιαούρτια και το σύνθημα "Βαριά, βαριά η κόκκινη φανέλα, άμα δε μπορείτε να πάτε στα μπ......α". Οι φίλαθλοι ήταν εξαγριωμένοι με τους παίκτες από τους οποίους ζητούσαν να παίξουν μπάλα. Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως με την εμφάνιση των ΜΑΤ. Ο Τάσος Παπάζογλου ως αρχηγός και από τους λιγοστούς Έλληνες ήταν αυτός που βγήκε να μιλήσει με τους φιλάθλους. Αυτοί του ζήτησαν το λόγο για την εμφάνιση της ομάδας και η απάντηση του ήταν: "Βλέπετε ότι δε προσπαθούμε. Νομίζετε ότι εμείς θέλουμε να ρίξουμε την ομάδα;". Αυτός που τα άκουσε περισσότερο από όλους ήταν ο Μπέλιτς ενώ ο Ράντμαν γνώρισε την αποθέωση.


Δείτε βίντεο από την...υποδοχή:

"Στο ψυγείο" ο Παππάς

"Στο ψυγείο" θα μείνει ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΛ-Σερρών Ανδρ.Παππάς.
Ο παρατηρητής διαιτησίας Μ.Παπατριανταφύλλου θεωρεί ότι κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Σίμιτς, ενώ έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Νταλέ.
( dikisports.blogspot.com)

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Και πώς να μείνεις...

Ο Πανσερραϊκός έπαιξε στη Λάρισα ακόμα ένα τελικό και πρόσφερε στην αντίπαλο τον δικό του «θάνατο» για τη δική της ευκαιρία να επιζήσει. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε ακόμα ένα τελικό χωρίς να έχει το απαραίτητο ένστικτο επιβίωσης ως «λιοντάρι». Ο Πανσερραϊκός έπαιξε ακόμα έναν τελικό δείχνοντας αποφασισμένος να αποδειχθεί τη μοίρα του. Μπορεί το κλισέ των μαθηματικών ελπίδων να ευσταθεί και να ισχύει ακόμα και το «ελπίδες υπάρχουν», αλλά πως μπορεί να πειστεί κάποιος πως αυτή η ομάδα μπορεί παραμείνει στη Σούπερ Λίγκ; Και ποιος θα πέσει; Γιατί το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πέσουν τρεις ομάδες και οι «ερυθρόλευκοι» δε δίνουν την εικόνα ομάδας που έχει ελπίδες να σωθεί μετά και από αυτή την ήττα. Όλοι οι υπόλοιποι λένε «ευτυχώς που υπάρχει και ο Πανσερραϊκός». Και αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμα και αν ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς έφυγε από την τεχνική ηγεσία, στην ουσία δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα. Εκτός απροόπτου η μόνη αλλαγή στην ενδεκάδα που θα υπήρχε με τον Σέρβο θα ήταν ο Αλβάρεζ αντί του Παντελιάδη. Ο Πανσερραϊκός αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά «λίγος» για να μπορέσει να πάρει ένα τέτοιο παιχνίδι και όταν «ξύπνησε» ήταν ήδη αργά. Σε 54΄ αγώνα η Λάρισα χωρίς να παίξει τη μεγάλη μπάλα, χωρίς να κάνει τις πολλές ευκαιρίες προηγούνταν ήδη με 2-0 και φυσικά το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει αν δεν υπήρχε ο Ράντμαν, αν δεν υπήρχε η επιπολαιότητα των επιθετικών και αν δεν ήταν και ο βοηθός να σταματήσει τον Σίμιτς σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Πλέον το ερώτημα είναι πως θα λειτουργήσει η ομάδα από εδώ και πέρα. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς είναι μια επιλογή που ίσως να κοιτά και σε βάθος χρόνου αλλά όντως δημιουργεί μια απορία γιατί ήταν τόσο ανάγκη και κόψιμο να κάτσει στον πάγκο από τη στιγμή που η προετοιμασία για τον αγώνα βγήκε από άλλους. Ως βιτρίνα; Δε χρειαζόταν. Δε χρεώνεται αυτός βέβαια την ήττα αλλά ένα ερωτηματικό πλανάτε. Ο Πανσερραϊκός χαρακτηρίζεται πλέον από πολλούς ως ασανσέρ και όχι άδικα και αυτό γιατί δε μπόρεσε να πατήσει σταθερά στη κατηγορία ούτε πρόπερσι, ούτε και φέτος και οι ευθύνες βαραίνουν περισσότερο από όλους τον πρόεδρο του. Δικές του είναι άλλωστε οι επιλογές. Το θέμα είναι και το αύριο. Πως πορεύεται ο Πανσερραϊκός στη συνέχεια του πρωταθλήματος; Μια λύση είναι να το παλέψει ως το τέλος και να κυνηγήσει τουλάχιστον 18 βαθμούς ακόμα. Δηλαδή όσους δε μάζεψε σε 20 αγωνιστικές. Η άλλη λύση είναι να αποδεχθεί την κατάσταση και τουλάχιστον να έχει κέρδη προωθώντας τα δικά του παιδιά. Τι σημασία να έχουν οι μεταγραφές τη δεδομένη στιγμή; Και να έρθει επιθετικός τώρα πόσο να σε βοηθήσει όταν ήταν απών στα δύο σημαντικότερα παιχνίδια για την παραμονή σου;

Γιατί έκατσε στον πάγκο τότε;

"Δεν ήξερα την ομάδα. Έβλεπα πρώτη φορά την ομάδα. Η σημερινή εικόνα του Πανσερραϊκού δεν είναι αποτέλεσμα δικό μου. Θέλω τουλάχιστον μια εβδομάδα να την μάθω» είπε ο Βούκοτιτς στη συνέντευξη τυπου. Σαφώς και δε φέρει ευθύνες για την ήττα. Ποιος ο λόγος όμως να κάτσει στον πάγκο από τη στιγμή που άλλοι προετοίμασαν την ομάδα;

Ούτε Κουλιμπαλί;

Βρε να μη του κάθετε με τίποτα επιθετικός! Ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν αρχικά πως ο Πανσερραϊκός τα είχε βρει με την Ντέμπρετσεν για τον δανεισμό του Κουλιμπαλί και είχε συμφωνήσει και με τον παίκτη, τα πράγματα άλλαξαν. Οι Ούγγροι φαίνεται πως άλλαξαν απόφαση, είπαν όχι σε δανεισμό, ζήτησαν χρήματα για μεταγραφή και έτσι η υπόθεση μάλλον οδηγείται προς το συρτάρι με τους υπόλοιπους που ακούστηκαν, γράφτηκαν, συζήτησαν και τελικά δεν ήρθαν.