Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Δε γνώριζαν για το λόγο που παραιτήθηκαν...

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλά από τα μέλη του ΔΣ του Πανσερραϊκού δε ρωτήθηκαν για την ανακοίνωση που βγήκε από την ΠΑΕ και κυρίως για τους λόγους της παραίτησης. Αύριο αναμένεται να βγει νέα ανακοίνωση που θα αναφέρει ποιοι ακριβώς είναι οι λόγοι της παραίτησης τους.

1 σχόλιο:

  1. ο λόγος που δεν ήξεραν είναι επείδη ποτέ κανένας δεν τους ρωτούσε..αυτοί το μόνο που ήξεραν είναι να κάνουν βόλτες στο γήπεδο για να να τους βλέπει ο κόσμος και να ικανοποιούν το εγώ τους..λες και τους υπολόγιζε ο κος Θεοδωρίδης..!! λες και αυτοί δεν το ήξεραν..!!αλήθεια αφού το ήξεραν γιατι έμεναν..???θα μας το εξηγήσουν ποτέ..???άσχετα αν εμείς ξέρουμε..απλά αυτοί νομιζούν πως το να πουλάς ''μαιμού'' Πανσερραιλίκη δεν φαίνεται..!!με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή