Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται Σέρρες ο Φερνάντεζ;

Ο Πανσερραϊκός αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός του Ντάνιελ Φερνάντες. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι η τρίτη λύση για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και δεν υπολογίζεται επί της ουσίας για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εξέδρας» ο Φερνάντες οδεύει προς τον Πανσερραϊκό, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

2 σχόλια:

  1. εντάξει επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό..!!φορ δεν βλέπω να πέρνουμε..!!ποιος είναι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας..?ο Ράντμαν με διαφορά..!!το να βαφτίζουμε παίχτες σε θέσεις το έχουμε..!!κάναμε δεξί μπακ τον Παπάζογλου..!!έρχεται ο Φερνάντεζ κάθεται κάτω από τα δοκάρια και τον πιο φορμαρισμένο παίχτη της ομάδας μας..τον Ράντμαν δηλαδή τον βάζουμε ΦΟΡ..και έτσι εξαφανίζεται το επιθετικό πρόβλημα που έχουμε..!!καλά τόσα χρόνια επρεπέ να μάθετε πως λειτουργούν οι σοβαρές ΠΑΕ..!!δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο..!!και πάνω απο όλα λεφτά να βάλεις..!!είμαστε τελικά αχάριστοι..!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτι άσχετο..εδώ και μέρες δεν μπορώ να μπώ στο σάιτ της ομάδας..μου το βγάζει κακόβουλο..!!τυχαίο δεν νομίζω..!!:))
    μου βγάζει δηλαδή αυτό..!!
    PANSERRAIKOS FOOTBALL CLUB OFFICIAL WEBSITE
    Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας.
    ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Π.Α.Ε. ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, PANSERRAIKOS F.C. OFFICIAL WEBSITE.
    www.panserraikos.eu/
    και δεν μπορώ να μπω..μήπως ξέρει κάποιος γιατί..??ευχαριστώ προκαταβολικά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή