Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Παραιτήσεις και πωλητήριο στον Πανσερραϊκό!

"Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ θέτει την παραίτηση του στη διάθεση του Προέδρου, Πέτρου Θεοδωρίδη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποδοκιμασίες και ύβρεις εις βάρος του. Ο Πρόεδρος έκανε αποδεκτή την παραίτηση και δήλωσε ότι παραιτείται και ο ίδιος, παραχωρώντας σε όποιον επιθυμεί το πακέτο των μετοχών εντός 15 ημερών". Αυτή είναι η απόφαση του Πέτρου Θεοδωρίδη λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Ηρακλή και τα νέα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο.

4 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΊΖΟΥΝ? ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΙΟΣ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥς ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΕ? ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥς ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΠΕΤΑΛΟ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bre ante apo ekei poy evale kai leyta o peroukas...poy ta vrike gia na ta valei re???? ante pia...ftanei i koroidia.. an einai na diorganosoume kai kanenan erano gia ton kaimeno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ''σύσσωμο'' θα ειναι αν όχι 1 άντε 2 άτομα μιας και η επόμενη ανάρτηση δηλώνει οτι κάποιοι δεν γνώριζαν καν για την ανακοίνωση..μήπως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό..??εξάλλού ο ρόλος τους ήταν διακοσμητικός και διαφημιστικός..και αν όχι αφού αύριο θα βγουν οι ανακοινώσεις θα ακούσουμε τις θέσεις τους..!!αλλά ο 1 ή 2 ή το ''ΔΣ'' που έβγαλαν την ανακοίνωση..οι ύβρεις ήταν που προκάλεσαν την αγανάκτηση τους και πάλι ο κόσμος φταίει γι αυτό..?που σημαίνει οτι αυτοί έκαναν άψογα την δουλειά τους και εμείς οι ''αχάριστοι' δεν το εκτιμήσαμε και τους συμπεριφερθήκαμε έτσι..?επείδη όμως κάποιοι νομίζουν ή οτι αυτοί είναι πολύ έξυπνοι ή έμεις πολύ ''βλαχάκια'' καλά θα κάνουν να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους γιατί όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του έργου τους..!όσον άφορα το πωλητήριο που βγάζει ο κος Θεοδωρίδης συμφώνω κι εγώ να μας εξηγήσει τι θα γίνει μετά το πέρας των 15 ήμερων αν δεν επέλθει συμφωνία..?άλλα Κώστα θα ήθελα και απο σένα αν είναι δυνατόν φυσίκα να αναρτήσεις τον τρόπο με τον οποίο έγινε η μεταβίβαση μετοχών στον κο Θεοδωρίδη(αν έχει γίνει κάτι τέτοιο ποτέ..!!)και να δούμε τι πλήρωσε ο κος Θεοδωρίδης για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών..!!να μιλήσουμε με αριθμούς δηλαδή μιας και αφού πήρε την απόφαση οτι πουλάει να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης με το ποσό που θέλει να πουλήσει..!!σίγουρα είναι μια δύσκολη εποχή για τον Πανσερραικό μας τώρα όμως όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε οτι τελικά είμαστε γωνία μαγαζί που θα ήθελαν πολλοί να έχουν..και αξίζει να επενδύσουν ..γι αυτό τώρα πρέπει να είμαστε πιο κοντά στην όμαδα όσο ποτέ γιατί αυτή η ομάδα αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο ποδοσφαιρικό νομό..!!εξάλλου τα δύσκολα δεν τα φοβόμαστε είμασταν σε αυτά..έμεις το εκτιμήσαμε άλλοι το βρήκαν σαν αδυναμία μας και νόμιζαν οτι μπορούν να μας προσφέρουν αυτό το ρητό που λέει ΄΄οτι πετάγεται τρώγεται..''είναι καλό να μην εξαντλείς τα όρια της υπομονής των άλλων και κυρίως να μην υποτιμάς την νοημοσύνη τους..!!όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι κι αυτό ισχύει για όλους μας..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και κάτι τελευταίο απο την στιγμή που πήρε την απόφαση να πουλήσει να το κάνει τώρα και το να μην διαπραγματευτεί καμία πώληση παίχτη το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένο..εξάλλου ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας..άρα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί πλέον τίποτα τέτοιου είδους θέματα..!!αφου ο καπετάνιος πήρε την απόφαση οτι πουλάει το καράβι τώρα να το πουλήσει και του απαγορεύεται να αποκτήσει οποιδήποτε δικαίωμα για το οποιοδήποτε εξάρτημα πουλήσει το καράβι το καλοκαίρι..άλλος καπετάνιος θα αποφασίσει γι αυτο..!!εμείς δεν κοιτάμε πίσω..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή