Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Λαϊκά δικαστήρια με την επιστροφή της αποστολής

H αγανάκτηση των φίλων του Πανσερραϊκού ξεπέρασε τα όρια της υπομονής μετά τη νέα ήττα από τη Λάρισα που έφερε την ομάδα στη τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά και μετά από την εικόνα που παρουσίασαν οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στους μέχρι πρότινος ουραγούς. Πάνω από 100 φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν το λεοφωρείο της αποστολής που έφτασε λίγο πριν τις 00:00 και το υποδέχθηκαν με...φωτιές, αυγά, γιαούρτια και το σύνθημα "Βαριά, βαριά η κόκκινη φανέλα, άμα δε μπορείτε να πάτε στα μπ......α". Οι φίλαθλοι ήταν εξαγριωμένοι με τους παίκτες από τους οποίους ζητούσαν να παίξουν μπάλα. Τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως με την εμφάνιση των ΜΑΤ. Ο Τάσος Παπάζογλου ως αρχηγός και από τους λιγοστούς Έλληνες ήταν αυτός που βγήκε να μιλήσει με τους φιλάθλους. Αυτοί του ζήτησαν το λόγο για την εμφάνιση της ομάδας και η απάντηση του ήταν: "Βλέπετε ότι δε προσπαθούμε. Νομίζετε ότι εμείς θέλουμε να ρίξουμε την ομάδα;". Αυτός που τα άκουσε περισσότερο από όλους ήταν ο Μπέλιτς ενώ ο Ράντμαν γνώρισε την αποθέωση.


Δείτε βίντεο από την...υποδοχή:

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ.ΔΛΔ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ?ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου από την αδιαφορία που φαίνεται..αλλά νομίζετε οτι θα αλλάξει κάτι με αυτές τις αντιδράσεις..??φυσίκα και το μένεις άπραγος δεν είναι και λύση..!!πέρσι λέγαμε οτι η άνοδος ήταν έργο του προέδρου..φέτος είναι όλη η ευθύνη δική του για τον υποβιβασμό της ομάδας..βλέπε μεταγραφές-αντικαταστάτη του Κοκό-τελευταία μέρα των μεταγραφών και φορ ''γιοκ''..γι αυτόν όμως ο ισολογισμός της χρονιάς θα κλείσει με θετικό πρόσημο κι εμείς θα τρώμε την πίκρα την μία μετά την άλλη..τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν μεγάλοι παράγοντες..!!ο δικός επείδη η εποχή των ισχνών αγελάδων έχει περάσει εδώ και χρόνια..παραμένει μικρός παράγοντας..!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντωνης Πανουτσος, απο sday.gr

    Η σημασία ενός βίντεο...

    Εβλεπα στο site του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την υποδοχή του πούλμαν του Πανσερραϊκού μετά την ήττα από τη Λάρισα. Οχι τίποτα περισσότερο απ' ό,τι συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα κουρασμένα συνθήματα με τα «παίκτες, βγάλτε τη φανέλα», το εκάστοτε αυγό για να νιώσουμε Ευρώπη και το εκάστοτε γιαούρτι για να μην ξεχνάμε τις παραδόσεις μας. Γράφω «την υποδοχή του πούλμαν», επειδή αυτό ακριβώς φαίνεται στο βίντεο. Ενα πούλμαν που έρχεται φωτισμένο από ένα λάστιχο που καίγεται και οι παίκτες μέσα να περιμένουν να κοπάσει η οργή των οπαδών. Θα το είχα αρχειοθετήσει στην ανάλογη θυρίδα του μυαλού, αν δεν μου είχε έρθει η σκέψη για το ποιος τραβούσε το βίντεο; Το βίντεο τραβιέται από την πλευρά των οπαδών που περιμένουν το πούλμαν, οπότε δεν μπορεί παρά να έχει τραβηχτεί από οπαδό με έναν προφανή λόγο: να ανεβεί στο Ιnternet για να έχουν να βλέπουν όλοι πόσο σκληροί είναι οι οπαδοί στις Σέρρες και τι παθαίνουν οι παίκτες όταν πάνε και χάνουνε και κάνουν την ομάδα τους να κινδυνεύει.

    Η υποδοχή γίνεται όχι για τους παίκτες, αλλά για τους ίδιους τους οπαδούς. Στην ίδια λογική που γίνονται οι επισκέψεις στα προπονητικά κέντρα ύστερα από ήττες, για να πουν οι οργανωμένοι στους παίκτες ότι αυτοί τους ακολουθούν παντού και κάνουν θυσίες για την ομάδα τους, ενώ εκείνοι κάθονται και χάνουν τα ματς. Και για να τελειώνω, προσθέτω κάτι: πριν από τρεις εβδομάδες οι παίκτες της Λάρισας δεν βρίσκονταν στη θέση των παικτών των Σερρών, όταν οι οπαδοί τούς είχαν κλείσει για ένα πεντάωρο μέσα στο πούλμαν; Κι αν την Κυριακή η Λάρισα είχε χάσει, δεν θα είχαν αποκλειστεί στα αποδυτήρια; Οπότε τι να γίνεται για να μην τους κυνηγάνε; Να κερδίζουν και η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός; Και δεν λαμβάνεται σοβαρά η συνηθισμένη φράση των οπαδών «εμάς δεν μας πείραξε ότι χάσανε, μας πείραξε ότι δεν προσπάθησαν. Και τις φορές που έχουν προσπαθήσει κι έχουν χάσει τους έχουμε χειροκροτήσει»; Φυσικά έχει συμβεί να έχει χάσει μια ομάδα και οι οπαδοί να χειροκρότησαν τους παίκτες. Μια φορά κι εκατό να τους έχουν πάρει στο κυνήγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή