Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα για Αναγέννηση από Κιλκισιακό


Ένα γκολ έκρινε την αναμέτρηση του Οδυσσέα Αναγέννησης με τον Κιλκισιακό με νικητές τους φιλοξενούμενους με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπατζίκος, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Ο τεχνικός του συλλόγου του νομού Σερρών, Χρήστος Φράγκος χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και σε γενικές γραμμές παρά την ήττα άφησαν θετικές εντυπώσεις.  
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Χουρουζίδης Θ., Λιόλιος, Κιουρτζίδης, Τραγιάννης, Νωτούδας, Μαυραγγελίδης, Τζιμόπουλος, Γιάσμπεκ, Ζαγοριανός, Πατινιώτης, Κουκούτσης. Έπαιξαν ακόμα οι: Καρπούζης, Νίτεφ, Βενέτης, Μίγκας, Αράπης, Μαγγανάς, Ρούμπος. 
(ρεπορτάζ: εφημερίδα "ΜΕΤROSPORT")

Έτσι είναι η Ριζούπολη

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες, παρά τις προσπάθειες ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης δε βρίσκεται και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και κρύβει πολλές παγίδες. Μέσω του aek365.gr σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες από το γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας.

Πήγε Καραϊσκάκη ο Θεοδωρίδης

Στον αγώνα Ολυμπιακός-Κέρκυρα βρέθηκε ο  Πέτρος Θεοδωρίδης ο οποίος βρέθηκε από σήμερα στην Αθήνα. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού είχε μια συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη συνέχεια παρακολούθησε όλο το παιχνίδι δίπλα στο Γιώργο Λούβαρη κάνοντας έτσι και τη δική του κατασκοπεία ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την 3η αγωνιστική. Στο γήπεδο ήταν και ο Παύλος Δημητρίου για...πραγματική κατασκοπεία.
(φωτό-πηγή: aek365.gr)

Βίντεο από τον αγώνα Νέων ΑΕΚ-Πανσερραϊκός

Aποτελέσματα σε Α΄ & Β΄ ΕΠΣΣ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΧΡΙΣΤΟΣ (4-1)
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ(0-0)
ΒΥΡΩΝΕΙΑ-ΚΟΙΜΗΣΗ(2-1)
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ(0-1)
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ-ΤΕΡΠΝΗ(0-0)
Α.Ε.ΝΙΓΡΙΤΑΣ-ΛΕΥΚΩΝΑΣ(2-2)
ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ(1-8)
ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ-ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ(1-0)
ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ-ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ(1-1)
ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΑΓΚΙΣΤΡΟ(1-0)
ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛ-ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ(7-2)
ΚATΩ ΚΑΜΗΛΑ-ΟΡΕΙΝΗ(2-1)
ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ(3-0)
ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕΡ(6-1)
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΣΚΟΥΤΑΡΙ(1-3)
ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ-ΤΟΥΜΠΑ(2-0)
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ(0-2)
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΕΡ(4-3)
ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ-ΟΙΝΟΥΣΑ(3-2)

Ήττα για τους Νέους με ατυχία και...διαιτησία

Την δεύτερη διαδοχική ήττα γνώρισε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Σούπερ Λίγκ Κ20, η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού. Τα "λιονταράκια" ηττήθηκαν με 2-1 από την ΑΕΚ σε έναν αγώνα που άξιζαν σίγουρα να πάρουν κάτι καλύτερο. Με βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έχοντας την υποστηρικτική βοήθεια των επαγγελματιών Παπαδόπουλου, Τριανταφύλλου Κ και Σαββίδη, οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη προσπάθησαν αλλά το κακό πρώτο 20λεπτό που έδωσε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να προηγηθεί αλλά και η κακή διαιτησία δε τους επέτρεψαν να πάρουν αποτέλεσμα. Ο Κώστας Τριανταφύλλου στο 36΄ ισοφάρισε σε 1-1 αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 λόγω, τραβηγμένης, αποβολής(2η κίτρινη) του Παπαδόπουλου. Παρότι το έργο στη συνέχεια έγινε σαφώς πιο δύσκολο η ομάδα είχε καλή απόδοση αλλά λύγισε μετά το 70΄ όταν και δέχθηκε το δεύτερο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Πάντως μετά το τέλος του αγώνα υπήρχαν δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, πράγμα που ενστερνιζόταν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ που αναγνώρισαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του Πανσερραϊκού.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:
Μπίμπης, Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ, Μπουφίδης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου Κ, Λιούσας, Παπαδόπουλος, Βλαχόπουλος, Γιαννόπουλος, Σερέκας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κασσέρης, Ρούμπος, Διαμαντής.

"Παγίδες" στο γήπεδο της Ριζούπολης

Όσο και να προσπάθησαν τα συνεργεία να βελτιώσουν τη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης, τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν. Σήμερα η ΑΕΚ προπονήθηκε στο γήπεδο και οι εντυπώσεις δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές. Στο τερέν υπάρχουν πολλά επικίνδυνα σημεία, λακούβες και γενικά κρύβει πολλές παγίδες τις οποίες έψαχναν να βρουν οι παίκτες του δικεφάλου και φυσικά αυτό θα προβληματίσει και τους παίκτες του Πανσερραϊκού.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς άγχος και ότι βγει...

ΑΝΕΝΑΕΩΘΗΚΕ!
Aπό τη στιγμή που ο Μπρίτες είναι ανέτοιμος, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Ο Σέρβος θα δείξει εμπιστοσύνη στο 4-3-3 το οποίο δίνει έναν επιθετικό τόνο στον Πανσερραϊκό και δεδομένης της παρουσίας των δύο  Βραζιλιάνων στα χαφ, η ομάδα αποκτά μεγαλύτερη ποιότητα αλλά χρειάζεται πολύ καλή αλληλοκάλυψη και βοήθειες στην άμυνα. Η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ράντμαν, Αλβάρεζ, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Γεωργιάδη και Βρούτσινα. Εκτός αποστολής εκτός από τον Μπρίτες αναμένεται να μείνει και ο επίσης ανέτοιμος Νταλέ. Πάντως είναι δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να χτυπήσει την ΑΕΚ κυρίως από τα άκρα εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα των Μπέλιτς και Γεωργιάδη, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η παρουσία των Σουμπίνιο και Λεοζίνιο που με τις κάθετες πάσες θα...οπλίσουν τον Βρούτσινα. Διαφορετική αναμένεται να είναι και η λειτουργία της άμυνας καθώς οι Ντιόγκο και Αλβάρεζ παρέχουν μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα και δίνουν μεγαλύτερη ποιότητα στην επίθεση.
H αποστολή για την ΑΕΚ: 
Radman, Novota, Abubakari, Alvarez, Amo, Beljic, Dale, Μουσικάκης, Γαλανόπουλος, Castro, Chubinho, Diogo, Leozinho, Mawene, Tadic, Vrucina, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Παπάζογλου.
Eκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή ο Ανάκογλου λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Τη θέση του πήρε ο Νταλέ!
 

Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις...

Προπόνηση για προπόνηση δε χάνει αυτό το καλοκαίρι ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Πέρα από κάποιες ημέρες που πρέπει να απουσιάζει υποχρεωτικά είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού παρακολουθεί από κοντά την προετοιμασία των παικτών και τον τρόπο που ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς προσπαθεί να τους...μυήσει στη φιλοσοφία του. Βέβαια αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να το δει κανείς γιατί ειδικά φέτος φαίνεται ότι έχει έρθει ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές, δείχνοντας το δρόμο για το καλό κλίμα που πρέπει να υπάρχει.

Στη Παλλήνη με ΑΕΚ οι Νέοι

Αύριο στις 12:00 στο γήπεδο της Παλλήνης, η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αποστολή που πήρε μαζί του ο Σάκης Αναστασιάδης αναχώρησε σήμερα για την πρωτεύουσα και την απαρτίζουν οι:
Μπίμπης, Μητρίδης, Τριανταφύλλου Δ., Τριανταφύλλου Κ., Μπουφίδης, Τσαούσης, Λιούσας, Ρούμπος, Γιαννόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Σερέκας, Χατζηλάρης, Μπαξεβάνος, Κασσέρης, Γουραλές, Διαμαντής.

Τετάρτη η Ηράκλεια, Πέμπτη η Αναγέννηση

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι ημερομηνίες των αγώνων της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Αναλυτικά:
Τετάρτη, 15/9, 15:45, Ηράκλεια-Βέροια, Διαιτητής:Φωτιάδης(Καστοριάς), Κουτζιακουτζίδης(Κοζάνης)-Τσιαμπάζης(Κοζάνης), Κοεμτζίδης(Κοζάνης)
Πέμπτη, 16/9, 15:45, Αναγέννηση-Γιάννινα, Διαιτητής: Λιαχούδης(Μακεδονίας), Καπούτζης(Μακεδονίας)-Πατσιάς(Μακεδονίας), Κύζας(Δράμας).
Παράλληλα την Πέμπτη την ίδια ώρα διεξάγεται και το παιχνίδι, Αετός Σκύδρας-Καρδίτσα, από το οποίο θα βγει και ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού για την 4η φάση.

Τρακαλιάνης και Κετεσίδης στη Δ΄

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτητών,  υποψήφιων διαιτητών ανόδου & ταλέντων περιόδου  2010-2011 για τη Δ' Εθνική Κατηγορία.
Στον πίνακα τον διαιτητών βρίσκονται οι Πασχάλης Τρακαλιάνης και Θεοφάνης Κετεσίδης ενώ στον πίνακα των ταλέντων για άνοδο στη Γ΄ Εθνική βρίσκεται το όνομα του Τρακαλιάνη(φωτό).

Ο φόβος του Μπάγεβιτς για τον...Μπέλιτς

Ένας παίκτης του Πανσερραϊκού που φοβάται ιδιαίτερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, είναι ο Νίκολα Μπέλιτς. Αυτό γιατί οι δυο τους γνωρίζονται από τη κοινή θητεία στον Ερυθρό Αστέρα την περίοδο 2006-07. Ο Μπάγεβιτς ήταν προπονητής, o Mπέλιτς μόλις 23 χρονών και υπό τις οδηγίες του Σερβοέλληνα έκανε 4 συμμετοχές. Ο τεχνικός της ΑΕΚ λοιπόν έδωσε έξτρα οδηγίες στους παίκτες του για τη τεχνική του Μπέλιτς και την ικανότητα του να σκοράρει και με τα δύο πόδια και έδωσε ειδικές οδηγίες στον Παναγιώτη Λαγό που θα αναλάβει το μαρκάρισμα του. Παράλληλα έκανε μνεία στις επιθετικές αρετές του Πανσερραϊκού και ειδικότερα στους Βρούτσινα και Σουμπίνιο.

ΣΧΟΛΙΟ: Και δεν είναι μόνο αυτοί κ. Μπάγεβιτς...

Ο "τελικός" για την ΑΕΚ...είναι το παιχνίδι του Πανσερραϊκού

Περίπου 10-15 φίλοι της Ένωσης πήγαν στο βουνό επειδή ήθελαν να μιλήσουν με τους τρεις αρχηγούς και το αίτημά τους έγινε δεκτό... Τι είπαν οι οπαδοί στους Καφέ, Λύμπε και Δέλλα; Ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να νικήσουν τον Πανσερραϊκό την Κυριακή και να αποδίδουν το ίδιο καλά και σε όλα τα υπόλοιπα ματς, για να μην κάνει η ομάδα μια πορεία ανάλογη της περσινής.  Όλα αυτά, βέβαια, δείχνουν σε τι σημείο είναι η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Πρώτον, έχει μετατραπεί σε... τελικό ένα ματς με τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό. Δεύτερον, θα αρχίζουν να στοχοποιούνται πάλι οι ποδοσφαιριστές σαν μοναδικοί υπεύθυνοι για ενδεχόμενη αποτυχία.(ρεπορτάζ gazzetta.gr)
Είναι προφανές πως για την ΑΕΚ η νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό είναι μονόδρομος. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ της ομάδας. Η ήττα από την Κέρκυρα, η ήττα από τον Θρασύβουλο στο φιλικό, οι κακές εμφανίσεις της ομάδας σε συνδυασμό και με το τεταμένο κλίμα που υπάρχει έχουν κάνει τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του, σταυροδρόμι δίχως γυρισμό. Μια πιθανή γκέλα θα βάλει μπουρλότο στην ΑΕΚ και αυτό θα πρέπει να είναι το...παιχνίδι του Πανσερραϊκού. Δίχως αμφιβολία το άγχος δεν είναι στον Πανσερραϊκό που και να χάσει...δεν έχασε και τίποτα. Το άγχος θα βαραίνει τα πόδια των παικτών της ΑΕΚ και αν καταφέρουν οι "ερυθρόλευκοι" και βγάλουν το πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον χωρίς να δεχθούν γκολ, τότε θα πω ότι έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν ακόμα και με το τρίποντο. Με αυτή τη φιλοσοφία θα πάει ο Πανσερραϊκός και να είστε σίγουροι πως δε θα κλειστεί πίσω αλλά θα ζητήσει ότι καλύτερο μπορεί. Αυτό φανερώνει και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κοκότοβιτς με Σουμπίνιο, Λεοζίνιο στα χαφ. Και να μη ξεχνάμε πως και πριν από δύο χρόνια ο Πανσερραϊκός άλλαξε προπονητή στην ΑΕΚ, με τη φυγή του Γιώργου Δώνη μετά το 0-0. Λες;

Θέλει να "δέσει" τον Ανάκογλου

Μπορεί το συμβόλαιο του Δημήτρη Ανάκογλου να λήγει το καλοκαίρι του 2013 ωστόσο οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού θέλουν να "δέσουν" ακόμη περισσότερο τον 19χρονο άσσο που αποτελεί,μετά και την πώληση του Παπάζογλου, το επόμενο golden boy που μπορεί να καθιερωθεί στην ομάδα και να πουληθεί στο μέλλον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν το επόμενο διάστημα ο Ανάκογλου αναμένεται να κληθεί αν όχι για επέκταση, τουλάχιστον για αναπροσαρμογή συμβολαίου που θα επιτρέψει στον Πανσερραϊκό να ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση με ενδιαφερόμενη ομάδα από άλλη βάση. Κάτι ανάλογο είχε γίνει άλλωστε και στην περίπτωση του Τάσου Παπάζογλου.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Κανένα πρόβλημα για Ριζούπολη

Η μέρα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό πλησιάζει, οι εργασίες στη Ριζούπολη συνεχίζονται κανονικά και ο Σταύρος Αδαμίδης έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε την Πέμπτη. Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πήγε στο συγκεκριμένο γήπεδο για να δει την πορεία των εργασιών και από όσα είδε πείστηκε ότι δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για το ματς της Κυριακής.
(πηγή: soccerplus.gr)

 

Κοντά στη Χιμπέρνιαν ο Τράκις!

Στη Σκωτία θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Τράκις Βάλντας. Ο Λιθουανός ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό καθώς δεν υπολογιζόταν, δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες από τον τεχνικό της Χιμπέρνιαν, Τζόν Χιούτζ και όμως αναφέρει συγκεκριμένη ιστοσελίδα, εντυπωσίασε στο φιλικό με την Νταντί. Για τον 31χρονο επιθετικό, ο Χιούτζ είπε τα καλύτερα: "Eίναι ένας τυπικός ψηλός επιθετικός, που χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Εντυπωσιάστηκα γιατί είναι πολύ έξυπνος. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα προπόνησης και παιχνιδιών". Το Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΟ: Κοίτα να δεις τι γίνεται...Ο Ίλιτς στην Παρτιζάν και Τσάμπιονς Λίγκ, ο Τράκις Σκωτία και Χιμπέρνιαν που δεν τη λές και για πέταμα. Μάλιστα!

Kυριακή στις 18:15 με Ολυμπιακό

Όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκ το παιχνίδι Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός θα γίνει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 18:15 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τη NOVA.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

  • ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15  NOVA
  • ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 17:15  NOVA
  • ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30  NOVA

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

  • ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 16:00
  • Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 16:00  NOVA
  • ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ 18:15  NOVA
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18:15  NOVA
  • A.E.K. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 20:30  NOVA

Αναγέννηση: Πήρε Καραχαλίδη

Ο 22χρονος επιθετικός, Ντένις Καραχαλίδης, θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο Χρήστος Φράγκος έψαχνε για έναν επιθετικό που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης και τον ωρήκε στο πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή της Λαμίας, της Νίκης Βόλου και της ΑΕ Ποντίων.

Aποχώρησε ο Μπαρατζί!

Τελικά ο Σεκού Μπαρατζί δε θα συνεχίσει τη καριέρα του στον Πανσερραϊκό καθώς αναχώρησε σήμερα για την Αγγλία προκειμένου να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Η αλήθεια είναι πως ο 26χρονος Σενεγαλέζος χαφ έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά δεν ήταν αυτό το κάτι εξαιρετικό που θα ανάγκαζε τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς να γεμίσει ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή εκεί όπου ήδη υπάρχουν οι Κάστρο, Μπρίτες, Αμπουμπακάρι, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Ανάκογλου, Βλασόπουλος, Μουσικάκης, Τριανταφύλλου,

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σφυρίζει ο Αμπάρκιολης με ΑΕΚ

O Απόστολος Aμπάρκιολης του συνδέσμου Μακεδονίας θα διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανσερραϊκός όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας.  Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφωνας(Κέρκυρας) και Γεωργαράκος(Αθηνών) ενώ 4ος θα είναι ο Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου).

Δόσεις και προνόμια για τα διαρκείας...-1.000 κάρτες περίπου έχουν πουληθεί

Μια εβδομάδα περίπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και λίγες ημέρες πριν τη λήξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αποφάσισε να δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους φιλάθλους προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα με αγορά εισιτηρίου. Συγκεκριμένα στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του ΔΣ, Σωτήρης Κοτσαμπάς-Αλέξανδρος Χρυσάφης-Γιώργος Κουρτίδης, ο δεύτερος που πήρε και τον λόγο μίλησε για τις...καινοτομίες που θα κάνει η ΠΑΕ. Συγκεκριμένα τόνισε πως οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν εισιτηρια με δόσεις(η πρώτη κατά την αγορά, η δεύτερη τέλος Οκτωβρίου και η τρίτη τέλος Δεκεμβρίου) και επίσης θα υπάρχουν εκπτωτικές προσφορές σε διάφορες επιχειρήσεις της πόλης για τους κατόχους. Παράλληλα η ΠΑΕ θα προωθήσει την αγορά εισιτηρίων και στην αγορά της πόλης ενώ ο κ. Χρυσάφης δε παρέλειψε να ευχαριστήσει πολλές φορές τον κόσμο τον οποίο χαρακτήρισε...πρώτο και όχι δωδέκατο παίκτη. Σημαντικό επίσης σημείο της συνέντευξης ήταν η αναφορά στις πωλήσεις των διαρκείας με τον κ. Χρυσάφη να τονίζει ότι έχουν πουληθεί περίπου 1.000 διαρκείας τη στιγμή που πρόπερσι είχαν πουληθεί περίπου 2.300.

ΣΧΟΛΙΟ: Κάλλιο αργά παρά ποτέ; Πάντως νομίζω πως αυτές οι κινήσεις, αλλά και ακόμα περισσότερες, θα μπορούσαν να γίνουν από την έναρξη της διάθεσης των διαρκείας για να προσεγγίσουν ακόμα περισσότερους φιλάθλους.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΣ: Η κλήρωση της 3ης φάσης

ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤ-ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ
ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
ΧΡΙΣΤΟΣ-ΚΟΙΜΗΣΗ
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΒΥΡΩΝΕΙΑ
Α.ΠΟΡΟΪΑ-ΡΟΔΟΠΟΛΗ
ΤΡΙΑΔΑ- ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ ή ΑΜΠΕΛΟΙ
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΠΕΠΟΝΙΑ
ΒΑΛΤΕΡΟ-ΜΗΤΡΟΥΣΙ
ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ
ΣΚΟΤΟΥΣΑ-ΑΕ.ΝΙΓΡΙΤΑΣ ή ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ
ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ-ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑ
ΨΥΧΙΚΟ-ΓΑΖΩΡΟΣ
ΠΑΕ-ΧΡΥΣΟ
ΟΡΕΙΝΗ-ΠΗΓΑΣΟΣ
ΑΕΔ ΤΡΑΓΗΛΟΥ-Ν.ΖΙΧΝΗ
ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ 2000

Ήρθε και προπονήθηκε ο Μπαρατζί

Όπως αναμενόταν ο Σεκού Μπαρατζί βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στις Σέρρες και λίγη ώρα αργότερα πήρε μέρος στην προπόνηση(φωτό) που έλαβε χώρα στα βοηθητικά γήπεδα του Λευκώνα. Ο 26χρονος χαφ παρότι ήταν κουρασμένος και από το ταξίδι, έδειξε κάποια θετικά στοιχεία αλλά θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη στις Σέρρες για να περάσει από το...μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Σέρβος θα ήθελε ένα αμυντικό χαφ με τα στοιχεία του Μπαρατζί(ψηλός, δυνατός, με καλό χειρισμό της μπάλας).

ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ - Προχωρούν τα έργα

Με… φουλ ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο της Ριζούπολης, το οποίο έχει δηλώσει η ΑΕΚ ως έδρας για την αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό. Πιο συγκεκριμένα, έχουν ήδη τοποθετηθεί τα νέα κομμάτια του χλοοτάπητα, ο οποίος θα πατηθεί από το ειδικό μηχάνημα την Παρασκευή, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται και οι εργασίες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.
Σήμερα το μεσημέρι θα τοποθετηθούν και τα τελευταία καθίσματα στα πέταλα. Παράλληλα, θα ρυθμιστεί από ειδικό ηλεκτρολόγο το σύστημα λειτουργίας των τουρνικέ για την είσοδο των φιλάθλων με ηλεκτρονικό εισιτήριο, ενώ είναι έτοιμα προς χρήση και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
(πηγή: sportnet.gr)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Δε παίρνει εισιτήρια ο Πανσερραϊκός στη Ριζούπολη

Όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα χθες το "pestoagorimou" o Πανσερραϊκός δε θα πάρει εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στην Ριζούπολη. Το πρόβλημα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παρθούν και τα διαρκείας των φιλάθλων της ΑΕΚ δε δίνουν την ευκαιρία στους φιλαθλους του Πανσερραϊκού να στηρίξουν την ομάδα τους. Βέβαια όπως αναφέραμε και χθες ο Πανσερραϊκός απείλησε την ΑΕΚ ενόψει του δευτέρου γύρου ότι δεν θα δώσει εισιτήρια αλλά οι άνθρωποι του "δικεφάλου" ήταν ξεκάθαροι. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς και δεν έχουν πρόβλημα με το παιχνίδι του δευτέρου γύρου αν ο Πανσερραϊκός κρίνει πως δε πρέπει να δώσει εισιτήρια.

2.000 εισιτήρια ζήτησε ο Ολυμπιακός

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πανσερραϊκού πλησιάζει καθώς την 3η αγωνιστική οι "ερυθρόλευκοι" των Σερρών θα υποδεχθούν τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού. Κεντρικό θέμα τη σημερινή ημέρα είναι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις Σέρρες. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ζητήσει 2.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση και υπάρχει πρόθεση από τον Πανσερραϊκό να ικανοποιηθεί το αίτημα αν και κατά πάσα πιθανότητα τα εισιτήρια θα είναι περίπου 1.600-1.700 προκειμένου να υπάρξουν νεκρές ζώνες στο βόρειο πέταλο, Η οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δε παίρνει εισιτήρια για Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός;


ANANEΩΘΗΚΕ!
Χωρίς την παρουσία των οργανωμένων του φιλάθλων θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την ΑΕΚ στη Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός. Η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου σε συνδυασμό με τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας είναι ο λόγος που δε...περισσεύουν θέσεις για τους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων". Πιο συγκεκριμένα και με βάση την ενημέρωση που είχαμε από ρεπόρτερ της ΑΕΚ, η χωρητικότητα της Ριζούπολης είναι 14.200. Από αυτές τις θέσεις οι 1.000 και πλέον θα μείνουν ανεκμετάλλευτες μετά από αίτημα της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας. Άλλες 1.000 θα δοθούν σε χορηγούς κλπ και πέρα από τις προσκλήσεις που θα δοθούν και στον Πανσερραϊκό, οι υπόλοιπες περίπου 11.500 θέσεις είναι για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Από την ΑΕΚ τόνιζαν πως σε περίπτωση που το παιχνίδι γινόταν στο ΟΑΚΑ δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να δώσουν εισιτήρια στον Πανσερραϊκό.
-Βέβαια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπό την πίεση των φιλάθλων, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός φέρεται να έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ πως αν δε πάρουν εισιτήρια οι φίλαθλοι της ομάδας, δε θα πάρουν και αυτοί στο δεύτερο γύρο και το όλο θέμα είναι υπό συζήτηση.

Aύριο ο Μπαρατζί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αύριο αναμένεται να φτάσει στις Σέρρες ο 26χρονος αμυντικός χαφ, Σεκού Μπαρατζί. Ο Σενεγαλέζος θα πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και αν ικανοποιήσει θα συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Κίνηση ανθρωπιάς από την ομάδα του Χριστός

Σε μια εντυπωσιακή και πρωτοπόρα για τα Σερραϊκά δεδομένα κίνηση προέβη η ομάδα της Νίκης Χριστός. Το κάθε γκολ που θα πετυχαίνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Σερρών, πέρα από τη χαρά που θα δίνει στους παίκτες και στους φιλάθλους του χωριού, θα δίνει χαμόγελα και σε παιδιά με αναπηρία καθώς η ομάδα αποφάσισε για κάθε γκολ που πετυχαίνει, να δίνει το συμβολικό ποσό των 15 € στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας που εδρεύει στο Νέο Σκοπό Σερρών.

ΣΧΟΛΙΟ: Τα δίχτυα σκίστε,τη δόξα κατακτήστε...Άξιοι συγχαρητηρίων!

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Πανηλειακός!

Πυρ και μανία κατά της διαιτησίας του αγώνα του Πανηλειακού με τον Μέγα Αλέξανδρο στις Σέρρες, είναι άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Ηλείας. Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Κυπέλλου θεωρώντας υπεύθυνη την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης.  
Συγκεκριμένα, το ΤΑΠ Πανηλειακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας αγωνίστηκε στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Ηράκλεια Σερρών, με αντίπαλο την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου. Σε αυτό το παιχνίδι διαιτητής ήταν ο κ. Συμεωνίδης (Πιερίας) και βοηθοί οι κ.κ. Νικολαίδης και Γουργιώτης (συνδ. Μακεδονίας) που με τις αποφάσεις τους έκριναν το αποτέλεσμα σε βάρος της ομάδας μας.
Τουλάχιστον σε τέσσερις κραυγαλέες περιπτώσεις (καταλογισμός πέναλτι σε βάρος μας, μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ μας, μη αποβολή παίκτη των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη καθώς και ακύρωση γκολ παίκτη μας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 83'), ο εν λόγω διαιτητής και οι βοηθοί πήραν τέτοιες αποφάσεις που εμπόδισαν την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση, υποσκάπτοντας με αυτό τον τρόπο, τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Κύριοι αρμόδιοι, Είναι πραγματικά τεράστιο κρίμα να μοχθείς, δαπανώντας χρόνο και χρήμα, για να δημιουργήσεις μια καλή και νεανική ομάδα και να συναντάς αυτές τις καταστάσεις, από το πρώτο κιόλας επίσημο ματς της σεζόν! Τέτοια περιστατικά δημιουργούν μόνο απογοήτευση και αγανάκτηση. Και αφορούν κάθε σωματείο όταν συμβούν εναντίον του τέτοιες καταστάσεις. Εμείς νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αλλά και γενικότερα στη φίλαθλη κοινή γνώμη, από τη μία να επισημάνουμε και να κατακρίνουμε τα όσα διαδραματίστηκαν και από την άλλη απευθυνόμαστε προς τις αρμόδιες αρχές. Προβαίνουμε σε αυτές τις κινήσεις για να διαμαρτυρηθούμε επίσημα αλλά κυρίως για να προστατεύσουμε τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, που αξίζουν και απαιτούν τον σεβασμό από όλους τους παράγοντες ενός παιχνιδιού. Δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα, αλλά επίσης δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν που θέλει να βλάψει την ομάδα μας. Τέλος, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος, απαιτούμε πραγματικά αντικειμενικές και δίκαιες διαιτησίες για την ομάδα μας. Διαιτησίες που να σέβονται την ιστορία της, το παρόν και το μέλλον της, αλλά πρώτα και κύρια, τα ίδια τα πρόσωπα που την απαρτίζουν (παίκτες, προπονητή, διοίκηση, φίλαθλους)».


ΣΧΟΛΙΟ: Δε νομίζω πάντως να πιστεύουν ότι η διαιτησία ήθελε να ευνοήσει και να στείλει στην επόμενη φάση τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Θα ήταν αστείο...

Φέρνει Μπαρατζί για δοκιμή;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε πριν λίγη ώρα από την αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών ο Πανσερραϊκός θα φέρει για δοκιμή στις Σέρρες τον Σεκού Μπαρατζί. Ο 26χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ, με Γαλλικό διαβατήριο, ήρθε πριν από λίγες ημέρες για δοκιμή στον Ατρόμητο αλλά η ομάδα του Περιστερίου έψαχνε για αριστερό μπακ και όχι για χαφ και για αυτό η περίπτωση δε προχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Πορτογαλική Ναβάλ με την οποία είχε 38 συμμετοχές και 3 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεμάν(2003-05 20/3), Ρέντινκ(2005-06 1/0), Τούρ(2006-07 6/0), Μαρτίγκ(2007-08 22/1).

Το θέμα είναι να σου κάνουν τη δουλειά…


Η απόκτηση μιας ντουζίνας περίπου ξένων ποδοσφαιριστών από τον Πανσερραϊκό δεν έδιωξε το ελληνικό στοιχείο, όπως πολλοί συζητούν, αλλά φαίνεται πως οδήγησε την ομάδα σε μια…«αφελληνοποίηση» της ενδεκάδας γιατί ζυγίζοντας πράγματα, καταστάσεις, συμπεράσματα, πολύ δύσκολα θα αγωνίζονται περισσότεροι από δύο έλληνες στην ενδεκάδα. Για εμένα όμως αυτό δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα που έχει αποδείξει και στο παρελθόν αλλά και…προσφάτως πως έχει Έλληνες για να βγάλει από τα σπλάχνα του και να τους δώσει ευκαιρίες και σαφώς είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι άλλες ομάδες. Στη προκειμένη φάση όμως και με βάση τις απαιτήσεις της σεζόν που θα τρέξει ο στόχος είναι η παραμονή της ομάδας που θα βάλει θεμέλια για καθιέρωση και δευτερευόντως η προώθηση των νεαρών. Αυτό για να είμαστε ξεκάθαροι με το τι ακριβώς θέλουμε να πετύχει η ομάδα. Δεν έχω αντίρρηση πως αν είναι δύο ισάξιοι να παίζει ο Έλληνας που είναι και το λογικό αλλά στη παρούσα φάση έχει σημασία να γίνεται η δουλειά του προπονητή. Από τη στιγμή λοιπόν που ο Κοκότοβιτς αποφάσισε να κινηθεί κατά βάση με ξένους έχει καλώς. Στο τέλος κρίνονται όλοι. Έτσι και αλλιώς και ο Πανθρακικός μπορεί να άκουσε πολλά πρόπερσι για την αμιγώς ξένη ενδεκάδα αλλά έσωσε την παρτίδα. Και ο Αστέρας Τρίπολης το ίδιο είχε στην αρχή αλλά καθιερώθηκε στη Σούπερ Λίγκ και φυσικά υπάρχουν τα κορυφαία παραδείγματα της Ευρώπης με Ίντερ, Άρσεναλ κλπ. Βέβαια για αντίλογο θα μπορούσε κάποιος να μου αναφέρει την Ατλέτικο Μπιλμπάο αλλά για να χτιστεί εκείνο το οικοδόμημα με βάσκους ποδοσφαιριστές έχει μεγάλο υπόβαθρο από πίσω. Το θέμα για εμένα είναι οι ποδοσφαιριστές που έχεις να σου κάνουν τη δουλειά. Αν σου τι κάνουν τα άλλα απλά…έπονται. Δε νομίζω αν ο Πανσερραϊκός καταφέρει και παραμείνει στη κατηγορία, να βγει κάποιος και να πει, ναι αλλά δεν έπαιζαν έλληνες. Θα είναι πλεονεξία. Άλλωστε κάτι ανάλογο είχε πει και ο Πέτρος Θεοδωρίδης πέρυσι φιλοξενούμενος στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών, για τον Σαμπέγκου Μπανγκουρά. «Αν μου κάνει τη δουλειά, ας είναι και αλήτης». Τη δουλειά του την έκανε. «Αλήτης» μπορεί να παραμένει με τα τερτίπια που κάνει αλλά τα γκολ και η προσφορά του στην άνοδο έμειναν. Στο γενικό πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης και στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι δύσκολο για μια ομάδα να μένει στο δικό της «ρόζ» συννεφάκι.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αποτελέσματα κυπέλλου ΕΠΣΣ-Μεγάλες νίκες για Βυρώνεια, Σκοτούσα

ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ-ΝΕΟΧΩΡΙ(0-3)
ΓΟΝΙΜΟ-ΒΥΡΩΝΕΙΑ(1-8)
ΚΕΡΚΙΝΗ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ(0-2 παρ.) (0-0 κ.α.)
ΣΚΟΤΟΥΣΑ-ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ(7-0)
ΔΑΣΟΧΩΡΙ-ΚΟΙΜΗΣΗ(1-2)
ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ-ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ(1-2)
ΑΕΔ ΤΡΑΓΗΛΟΥ-ΤΕΡΠΝΗ(1-0)
ΝEOΣ ΣΚΟΠΟΣ-ΨΥΧΙΚΟ(2-3)

ΝΕΟΧΩΡΙ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ(1-2)
ΟΙΝΟΥΣΑ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ(1-2)
ΑΝΑΤΟΛΗ-ΟΡΕΙΝΗ(0-1)
ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ-ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ(1-4)

To Aθλητικό Metropolis 97,2 και μέσω Ίντερνετ...

Το Αθλητικό Metropolis Σερρών 97,2 πλέον και στο διαδίκτυο!
Kάντε κλίκ στο... http://www.onradio.gr/LoadMedia.php?id=446 και ακούσε ζωντανά όλο το πρόγραμμα του σταθμού όπου και αν βρίσκεστε, ότι και αν κάνετε.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ METROPOLIS :

06:00-08:00 "Ραδιοφ(ο)νικό Αλαλούμ" με τον ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΛΤΣΑ
08:00-10:00 "Μπουγάτσα με μπάλα" με τον ΠΕΤΡΟ ΠΕΤΡΟΥΣΗ
10:00-12:00 "Στη μπανιέρα δυο-δυο" με τους ΚΩΣΤΗ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ & ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟ
12:00-14:00 "Ένα-δύο" ΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΛΙΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ                                     

14:00-16:00 "Παίξτε Μπάλα" με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΥΡΤΣΟ
16:00-17:30 "Τρίτο Ημίχρονο" με τον ΝΙΚΟ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ
17:30-19:00 "Πες το αγόρι μου" με τον ΚΩΣΤΑ ΑΔΑΛΗ
19:00-20:00 "Time-out" με τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΖΙΡΓΙΑΝΝΗ(Κάθε Δευτέρα & Πέμπτη και το Σάββατο 11:00-12:00)
19:00-20:00 "Live Bet" με τον Ξενοφών Βαλάση κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή

Ήττα με 2-0 από τη Δόξα-Κακή εμφάνιση

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από τη Δόξα Δράμας η ομάδα παικτών του Πανσερραϊκού που ταξίδεψε στο Καλαμπάκι για το φιλικό με τη γειτονική ομάδα. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή( ή αγωνίστηκαν για λίγο ως αλλαγή) και η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος πρέπει να ήταν εκνευρισμένος στο τέλος από την εμφάνιση των ποδοσφαριστών του. Ο Πανσερραϊκός ήταν κακός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι χαρακτηριστικό πως δημιούργησε μόλις μια ευκαιρία, στο 88΄ με τον Ανάκογλου. Βέβαια υπάρχει το ελαφρυντικός της χημείας με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, της ανετοιμότητας κάποιων παικτών αλλά σαφώς ο προπονητής του Πανσερραϊκού περιμένει από τους παίκτες να είναι έτοιμοι να αρπάξουν κάθε ευκαιρία που τους δίνει. Αυτό δεν έγινε χθες στη Δράμα. Οι "μαυραετοί" πήραν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Μαρκόφσκι στο 15΄ και στο 25΄. Όσον αφορά τον Μπρίτες που αγωνίστηκε πρώτη φορά, έδειξε καλά στοιχεία αλλά βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση και φυσικά χρειάζεται και χρόνο προσαρμογής.
Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε περίπου 800 φιλάθλους
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νόβοτα, Σαββίδης, Παντελιάδης, Μουσικάκης, Βοσκόπουλος, Μπρίτεζ (Παπαδόπουλος 80΄), Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου, Βλασόπουλος, Κόντος (Τριανταφύλλου 46΄), Νταλέ

H κλήρωση της Δ΄ Εθνικής

Έγινε σήμερα στη Βέροια η κλήρωση του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.
1η αγωνιστική
ΑΕ Πιερέων-Κόσμιο
Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Πετρούσας
Ελπίδα Σαπών-Εχίνος Σπορ
Εβρος Σουφλίου-Εθνικός Γαζώρου
Μ. Αλέξ. Ν. Ζίχνης-Κεραυνός Κρηνίδων
Πανδραμαϊκός-Βισαλτιακός
Προσοτσάνη-Ορφέας Ελευθ.
Εθνικός Αλεξ.-Ορφέας Ξάνθης
Ρεπό: ΑΕ Ποντίων Ευμοίρου
Αναλυτικά και οι υπόλοιπες αγωνιστικές:
http://www.periferiako.com/index.php?id=article&news=40542

ΠΡΟΚΡΙΣΗ! Aναγέννηση-Μακεδονικός 1-0


Όντας καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Οδυσσέας Αναγέννησης κέρδισε με 1-0 τον Μακεδονικό και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Θωμάς Χουρουζίδης στο 52΄ έδωσε τη νίκη στην Αναγέννηση η οποία αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουκούτση στο 73΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Τραγιάννης, Χατζημιχαήλ, Γκάγκας, Παϊζάνος, Κουκούτσης, Κεφαλάς(83΄ Ζαγοριανός), Χουρουζίδης Θωμ(90+3 Λιόλιος), Τριανταφυλλάκος, Κυριακίδης(76΄ Μαυραγγελίδης)

Οι μέρες του Παπάζογλου-Σκόραρε με την Ελπίδων!

Αυτό το καλοκαίρι δε θα το ξεχάσει ποτέ ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, Τάσος Παπάζογλου, γιατί μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα έζησε πολλά και σημαντικά γεγονότα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη του. Το γκολ απέναντι στον ΟΦΗ που χάρισε την άνοδο στον Πανσερραϊκό. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό που ήταν το σίριαλ του καλοκαιριού και ανάγκασε τους "ερυθρόλευκους" του Πειραιά να βγάλουν από τα ταμεία τους(με τους δανεισμούς κλπ) ένα ποσό που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ για την αφεντιά του και σαν...κερασάκι στη τούρτα ήρθε το σημερινό γκολ. Ο νεαρός στόπερ με κεφαλιά στο 83΄ έδωσε τη νίκη στην Εθνική Ελπίδων μέσα στα Σκόπια με 1-2 και σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη. Και σίγουρα με την εμφανισή του στο πλευρό του αμυντικού της Σάλκε, Κυριάκου Παπαδόπουλου, ανάγκασε αρκετούς σκάουτερ να τσεκάρουν την περίπτωση του. Και είναι μόνο η αρχή...

Αποτελέσματα κυπέλλου ΕΠΣΣ-Δύσκολα η Ζίχνη

 Xωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο μέρος των αγώνων της 2ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΣ και από τα αποτελέσματα ξεχωρίζει η δύσκολη νίκη της Ν. Ζίχνης στη Πρώτη με 1-0.
Τα αποτελέσματα:
ΡΟΔΟΠΟΛΗ-Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ (2-0)
ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ(0-4)
ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ-ΘΕΡΜΟΠΗΓΗ(2-5)
ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΑΓΚΙΣΤΡΟ(3-0)
ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ-ΧΡΙΣΤΟΣ(0-1)
ΒΑΛΤΕΡΟ-Ν.ΤΥΡΟΛΟΗ(4-0)
ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ(0-3)
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ(3-2)     
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΜΗΤΡΟΥΣΙ(0-4)
ΤΡΙΑΔΑ-Κ.ΚΑΜΗΛΑ(4-0)
ΣΚΟΥΤΑΡΙ-ΠEΠΟΝΙΑ(0-3)
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ-ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ(0-3)
ΠΡΩΤΗ-Ν.ΖΙΧΝΗ(0-1)
ΚΟΡΜΙΣΤΑ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ 2000(1-5)
ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ-ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ(1-0)
ΤΟΥΜΠΑ-ΓΑΖΩΡΟΣ(1-4)
Ν.ΣΟΥΛΙ-ΠΗΓΑΣΟΣ(0-3)
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ-ΧΡΥΣΟ(0-1)

MEΓΑ-ΛΗ...πρόκριση!!!

Καλύτερα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει τη χρονιά ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος κερδίζοντας στα πέναλτυ τον επίσης νεοφώτιστο στη Γ΄ Εθνική αλλά και...ιστορικό Πανηλειακό, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Γιάννη Γεωργιάδη δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και την απαραίτητη ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα στη διαδικασία των πέναλτυ, έδωσε το δικαίωμα στους φιλάθλους της να πανηγυρίσουν την πρώτη επιτυχία της χρονιάς. Βέβαια για να γίνει αυτό έβαλε τα χεράκια του ο νεαρός τερματοφύλακας Βοζίκης ο οποίος με μια εκληπκτική εμφάνιση στη ψυχοφθόρα διαδικασία, απέκρουσε δύο πέναλτυ και...έστειλε την ομάδα του απέναντι στη Βέροια, στη 2η φάση του θεσμού. Στη κανονική διάρκεια του αγώνα ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 20΄ με τον Γεωργόπουλο και ο Μουτίδης στο 73΄ με πέναλτυ ισοφάρισε σε 1-1.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (Γιάννης Γεωργιάδης): Βοζίκης, Κύρου, Δούμας (46' Σιδηρόπουλος), Κοσμίδης, Νίρλας, Χατζάκος (75' Καραπατσιάς), Τσεμπερίδης, Μουτίδης, 
Μαντζουράκης, Ζυγκερίδης (68' Τσεβρετζής), Κρυστάλλης.
(φωτό-πηγή: serresgoal.gr)

Μήπως δε τελειώσαμε με τις μεταγραφές;

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο Πέτρος Θεοδωρίδης να τόνιζε πως οι μεταγραφές τελείωσαν και μπορεί επίσης ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς να δηλώνει ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και το ρόστερ αλλά δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με νεαρό Έλληνα επιθετικό ο οποίος κυκλοφορεί ως ελεύθερος στην αγορά και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις. Έτσι και αλλιώς υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου για ακόμα μια μεταγραφή και νομίζω πως ο Κοκότοβιτς δε θα έλεγε όχι για ακόμα μια λύση στην επίθεση πίσω από Νταλέ και Βρούτσινα.

Kάτι καλό γίνεται...

Δε περιμέναμε να δούμε τη νέα φιλική νίκη επί του Ηρακλή με 2-0 για να βγάλουμε το συμπέρασμα πως κάτι καλό ή κάτι διαφορετικό τουλάχιστον γίνεται στον φετινό Πανσερραϊκό. Η δεύτερη διαδοχική "ροπαλιά" στον "γηραιό" μπορεί να λέει πολλά αλλά μπορεί να μη λέει και τίποτα γιατί να μη ξεχνάμε ότι είναι φιλικό παιχνίδι. Πάντως για ένα ημίχρονο που παίχτηκε ποδόσφαιρο και ο αγώνας μπορούσε να παραλληλιστεί με...αγώνα πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός ήταν εκεί. Παρά τις όποιες απουσίες, σημαντικές ή ασήμαντες, οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν να δείχνουν ότι σιγά-σιγά στρώνουν και ανεβάζουν στροφές και το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζουν να δίνουν...ταυτότητα στο παιχνίδι τους. Στρωτό ποδόσφαιρο με τη μπάλα να παίζεται χαμηλά, τη πίεση ψηλά, τη σωστή λειτουργία από τα άκρα, τις κάθετες πάσες στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πιο σημαντικό απ΄ όλα, μια ομάδα που δε κλείνεται και παίζει ποδόσφαιρο. Προσπαθεί τουλάχιστον. Σαφώς και η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου έπεσε ο ρυθμός και κάποιοι παίκτες έδειξαν ανέτοιμοι αλλά αυτό το γνωρίζει ο Κοκότοβιτς από την πρώτη στιγμή. Αυτό που είπα νωρίτερα και θα το ξαναπώ είναι πως αυτή η ομάδα αφήνει υποσχέσεις. Αυτό είναι το χαρμόσυνο μήνυμα από τα φιλικά. Με την προσθήκη των Αλβάρεζ και Ντιόγκο που έδωσαν δύναμη στα άκρα της άμυνας, με το φορμάρισμα του Άμο που σήμερα ήταν νομίζω εμφανώς βελτιωμένος, με τον Παπάζογλου παρτενέρ, με έναν αμυντικό χαφ "σκυλί" όπως περιμένουμε να είναι ο Μπρίτες και με τους υπόλοιπους ένα επίπεδο πιο πάνω απ΄ότι είναι τώρα, θα κλείσουμε πολλά σπίτια. Βέβαια στο σημερινό φιλικό το οποίο έγινε προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Νίκου Κασάπη, ότι είχαμε να δούμε ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπεσε πάρα πολύ ο ρυθμός, δεν υπήρχαν ευκαιρίες και φυσικά δεν ήταν κριτήριο για παίκτες "άγνωστους" όπως ο Νταλέ ή ο Βλασόπουλος που μπήκαν αργότερα.
Αύριο η ομάδα αγωνίζεται στις 18:00 στο Καλαμπάκι με τη Δόξα Δράμας και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι αγωνίστηκαν λίγο και όσοι δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο φιλικό με τον Ηρακλή.