Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Δε παίρνει εισιτήρια για Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός;


ANANEΩΘΗΚΕ!
Χωρίς την παρουσία των οργανωμένων του φιλάθλων θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την ΑΕΚ στη Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός. Η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου σε συνδυασμό με τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας είναι ο λόγος που δε...περισσεύουν θέσεις για τους φιλάθλους των "ερυθρολεύκων". Πιο συγκεκριμένα και με βάση την ενημέρωση που είχαμε από ρεπόρτερ της ΑΕΚ, η χωρητικότητα της Ριζούπολης είναι 14.200. Από αυτές τις θέσεις οι 1.000 και πλέον θα μείνουν ανεκμετάλλευτες μετά από αίτημα της Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας. Άλλες 1.000 θα δοθούν σε χορηγούς κλπ και πέρα από τις προσκλήσεις που θα δοθούν και στον Πανσερραϊκό, οι υπόλοιπες περίπου 11.500 θέσεις είναι για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Από την ΑΕΚ τόνιζαν πως σε περίπτωση που το παιχνίδι γινόταν στο ΟΑΚΑ δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να δώσουν εισιτήρια στον Πανσερραϊκό.
-Βέβαια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπό την πίεση των φιλάθλων, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός φέρεται να έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ πως αν δε πάρουν εισιτήρια οι φίλαθλοι της ομάδας, δε θα πάρουν και αυτοί στο δεύτερο γύρο και το όλο θέμα είναι υπό συζήτηση.

6 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι όταν θα κατεβούμε κάτω θα μας διώξει η Αστυνομία; Επίσης το θέμα είναι...Έχουμε ΠΑΕ; Κι αν ναι πότε σκοπεύει να επιστρέψει από τις διακοπές; Ας σταματήσουν το ψέμα ότι θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Λεφτά θέλουν κ τίποτε άλλο! Αϊ σιχτίρ τραγικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Katantia. Mia apo ta idia me Tripoli. Mia apo ta idia me tosa gipeda pou den kserame an tha mpoume i oxi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to thema kipoure einai oti xaidebete to perouka kai den sas fobounte pia kai tha dosoyv eisitiria sthn aek ston allo gyro ayto einai to thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pali kala pou iparxoun kai oi anonimoi ton sites, ton radiofonon kai ton sms stin tv, pou de xaidevoun kai de xarizontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h pae panserraikos kala 8a kanei na katalavei to provlhma tis aek me to ghpedo giati an htan sthn n8esh tis aek rwto tous kurious tis serraikhs pae ti 8a kanane?gia auto kalo 8a htan na katanohsei plhrois to provlhma me to ghpedo eksalou kai propersu sto prwta8lhma h aek edwse eishthria kai na mhn apeilh h serraikh pae kai sto deutero gurw na dwsei eishthria giati 8a exei kai oikonomiko ofelws h omada kai h polh alla kai etsi diwxnei to kosmo apo to ghpedo,kurie 8ewdoridh euthxws eistai eksupnos an8rwpos kai 8a dwsete sto deutero gurw eishthria.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς είναι έξυπνος κ θα δώσει εισιτήρια, αλλά όχι στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Κ τα λεφτά του θα πάρει κ οι αεκτζήδες θα δουν το ματς αλλά κ πανιά δεν θα κρεμάσετε! Απλά τα πράγματα κ μην αναλώνεστε σε σχόλια σε όλα τα ποστς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή