Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Δόσεις και προνόμια για τα διαρκείας...-1.000 κάρτες περίπου έχουν πουληθεί

Μια εβδομάδα περίπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και λίγες ημέρες πριν τη λήξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αποφάσισε να δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους φιλάθλους προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα με αγορά εισιτηρίου. Συγκεκριμένα στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του ΔΣ, Σωτήρης Κοτσαμπάς-Αλέξανδρος Χρυσάφης-Γιώργος Κουρτίδης, ο δεύτερος που πήρε και τον λόγο μίλησε για τις...καινοτομίες που θα κάνει η ΠΑΕ. Συγκεκριμένα τόνισε πως οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν εισιτηρια με δόσεις(η πρώτη κατά την αγορά, η δεύτερη τέλος Οκτωβρίου και η τρίτη τέλος Δεκεμβρίου) και επίσης θα υπάρχουν εκπτωτικές προσφορές σε διάφορες επιχειρήσεις της πόλης για τους κατόχους. Παράλληλα η ΠΑΕ θα προωθήσει την αγορά εισιτηρίων και στην αγορά της πόλης ενώ ο κ. Χρυσάφης δε παρέλειψε να ευχαριστήσει πολλές φορές τον κόσμο τον οποίο χαρακτήρισε...πρώτο και όχι δωδέκατο παίκτη. Σημαντικό επίσης σημείο της συνέντευξης ήταν η αναφορά στις πωλήσεις των διαρκείας με τον κ. Χρυσάφη να τονίζει ότι έχουν πουληθεί περίπου 1.000 διαρκείας τη στιγμή που πρόπερσι είχαν πουληθεί περίπου 2.300.

ΣΧΟΛΙΟ: Κάλλιο αργά παρά ποτέ; Πάντως νομίζω πως αυτές οι κινήσεις, αλλά και ακόμα περισσότερες, θα μπορούσαν να γίνουν από την έναρξη της διάθεσης των διαρκείας για να προσεγγίσουν ακόμα περισσότερους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου