Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

2.000 εισιτήρια ζήτησε ο Ολυμπιακός

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πανσερραϊκού πλησιάζει καθώς την 3η αγωνιστική οι "ερυθρόλευκοι" των Σερρών θα υποδεχθούν τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού. Κεντρικό θέμα τη σημερινή ημέρα είναι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις Σέρρες. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ζητήσει 2.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση και υπάρχει πρόθεση από τον Πανσερραϊκό να ικανοποιηθεί το αίτημα αν και κατά πάσα πιθανότητα τα εισιτήρια θα είναι περίπου 1.600-1.700 προκειμένου να υπάρξουν νεκρές ζώνες στο βόρειο πέταλο, Η οριστική απόφαση θα παρθεί μέσα στην εβδομάδα.

3 σχόλια:

  1. mh xaseis petro...dwse 1000 toulaxiston k bale k serraious dipla!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά θα κάνει και θα δώσει. Αυτό είναι που κάνει όμορφο έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, το να είναι με διαφορετικά χρώματα τα 2 πέταλα.
    Εκεί που δεν θα πρέπει να δώσει είναι στην ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λες διαφορετικά χρώματα τί εννοείς; Άλλαξε χρώματα ο ΟΣΦΠ; Εκτός αν ξέρεις κάτι για μας, οπότε να αρχίσουμε να τρέμουμε! Καλό είναι φέτος όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες να παίρνουν την θύρα 7 κ μόνο κ δίπλα να διατίθενται εισιτήρια σε σερραίους! Διαφορετικά είναι σα να παίζουμε σε όλα τα ματς εκτός έδρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή