Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ήττα για τους Νέους με ατυχία και...διαιτησία

Την δεύτερη διαδοχική ήττα γνώρισε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Σούπερ Λίγκ Κ20, η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού. Τα "λιονταράκια" ηττήθηκαν με 2-1 από την ΑΕΚ σε έναν αγώνα που άξιζαν σίγουρα να πάρουν κάτι καλύτερο. Με βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έχοντας την υποστηρικτική βοήθεια των επαγγελματιών Παπαδόπουλου, Τριανταφύλλου Κ και Σαββίδη, οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη προσπάθησαν αλλά το κακό πρώτο 20λεπτό που έδωσε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να προηγηθεί αλλά και η κακή διαιτησία δε τους επέτρεψαν να πάρουν αποτέλεσμα. Ο Κώστας Τριανταφύλλου στο 36΄ ισοφάρισε σε 1-1 αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός έμεινε με 10 λόγω, τραβηγμένης, αποβολής(2η κίτρινη) του Παπαδόπουλου. Παρότι το έργο στη συνέχεια έγινε σαφώς πιο δύσκολο η ομάδα είχε καλή απόδοση αλλά λύγισε μετά το 70΄ όταν και δέχθηκε το δεύτερο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Πάντως μετά το τέλος του αγώνα υπήρχαν δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, πράγμα που ενστερνιζόταν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ που αναγνώρισαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές του Πανσερραϊκού.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:
Μπίμπης, Σαββίδης, Τριανταφύλλου Δ, Μπουφίδης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου Κ, Λιούσας, Παπαδόπουλος, Βλαχόπουλος, Γιαννόπουλος, Σερέκας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κασσέρης, Ρούμπος, Διαμαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου