Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Kάτι καλό γίνεται...

Δε περιμέναμε να δούμε τη νέα φιλική νίκη επί του Ηρακλή με 2-0 για να βγάλουμε το συμπέρασμα πως κάτι καλό ή κάτι διαφορετικό τουλάχιστον γίνεται στον φετινό Πανσερραϊκό. Η δεύτερη διαδοχική "ροπαλιά" στον "γηραιό" μπορεί να λέει πολλά αλλά μπορεί να μη λέει και τίποτα γιατί να μη ξεχνάμε ότι είναι φιλικό παιχνίδι. Πάντως για ένα ημίχρονο που παίχτηκε ποδόσφαιρο και ο αγώνας μπορούσε να παραλληλιστεί με...αγώνα πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός ήταν εκεί. Παρά τις όποιες απουσίες, σημαντικές ή ασήμαντες, οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν να δείχνουν ότι σιγά-σιγά στρώνουν και ανεβάζουν στροφές και το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζουν να δίνουν...ταυτότητα στο παιχνίδι τους. Στρωτό ποδόσφαιρο με τη μπάλα να παίζεται χαμηλά, τη πίεση ψηλά, τη σωστή λειτουργία από τα άκρα, τις κάθετες πάσες στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας και πιο σημαντικό απ΄ όλα, μια ομάδα που δε κλείνεται και παίζει ποδόσφαιρο. Προσπαθεί τουλάχιστον. Σαφώς και η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη και αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπου έπεσε ο ρυθμός και κάποιοι παίκτες έδειξαν ανέτοιμοι αλλά αυτό το γνωρίζει ο Κοκότοβιτς από την πρώτη στιγμή. Αυτό που είπα νωρίτερα και θα το ξαναπώ είναι πως αυτή η ομάδα αφήνει υποσχέσεις. Αυτό είναι το χαρμόσυνο μήνυμα από τα φιλικά. Με την προσθήκη των Αλβάρεζ και Ντιόγκο που έδωσαν δύναμη στα άκρα της άμυνας, με το φορμάρισμα του Άμο που σήμερα ήταν νομίζω εμφανώς βελτιωμένος, με τον Παπάζογλου παρτενέρ, με έναν αμυντικό χαφ "σκυλί" όπως περιμένουμε να είναι ο Μπρίτες και με τους υπόλοιπους ένα επίπεδο πιο πάνω απ΄ότι είναι τώρα, θα κλείσουμε πολλά σπίτια. Βέβαια στο σημερινό φιλικό το οποίο έγινε προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Νίκου Κασάπη, ότι είχαμε να δούμε ήταν το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπεσε πάρα πολύ ο ρυθμός, δεν υπήρχαν ευκαιρίες και φυσικά δεν ήταν κριτήριο για παίκτες "άγνωστους" όπως ο Νταλέ ή ο Βλασόπουλος που μπήκαν αργότερα.
Αύριο η ομάδα αγωνίζεται στις 18:00 στο Καλαμπάκι με τη Δόξα Δράμας και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι αγωνίστηκαν λίγο και όσοι δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο φιλικό με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου