Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Γκέλαρε κόντρα στον...ΑΠΟΕΛ της Football League!

"120.000 ευρώ συνολικό μπάτζετ έχει η Αναγέννηση Γιαννιτσών, όσο δύο συμβόλαια παικτών του Πανσερραϊκού", έλεγαν και ξαναέλεγαν οι δημοσιογράφοι των Γιαννιτσών μετά την ισοπαλία(1-1) κόντρα στον Πανσερραϊκό προκειμένου να καταδείξουν το μέγεθος, έστω και των όσων έχει καταφέρει μέχρι τώρα η ομάδα. Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι στο ποδόσφαιρο δε παίζουν μπάλα τα συμβόλαια, αλλά η θέληση, το πάθος, το ταλέντο, η διάθεση και εγώ θα χαρακτήριζα τα Γιαννιτσά με τη μέχρι τώρα πορεία τους...ΑΠΟΕΛ της Football League. "Θαύμα" είναι άλλωστε αυτό που έχει πετύχει μέχρι τώρα ένα σύνολο παικτών που έβλεπε τη Β΄ Εθνική στην τηλεόραση, χωρίς αυτό να είναι προσβλητικό, καθώς οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από το περιφερειακό και τα τοπικά πρωταθλήματα, ωστόσο και κόντρα στον Πανσερραϊκό απέδειξαν ότι δεν είναι τυχαίες οι τρεις προηγούμενες νίκες. Μπορεί βέβαια στο βάθος των 34 αγωνιστικών της κατηγορίας τα Γιαννιτσά να παλέψουν για την παραμονή τους αλλά προς στιγμή κερδίζουν τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια. Αντιθέτως, ο Πανσερραϊκός για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσιάστηκε κάτω του μετρίου. Δεν είναι ότι ήταν καλύτερος στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα απλά δε βρέθηκε σε καλή ημέρα. Γενικά δεν είναι καλός απλά μέχρι τώρα δε τοι στοίχισε και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι από την ισοπαλία, δεδομένου ότι και το πέναλτι που κέρδισε ο Βρούτσινα...δεν έβγαζε και μάτι. Γενίκά έχει θεματάκια προς διόρθωση και επίλυση και φυσικά κανείς δε θα στήσει στο τοίχο κανέναν για μια ισοπαλία εκτός έδρας αλλά η ομάδα χρίζει βελτίωσης. Το είπε και ο Παύλος Δημητρίου: "Αυτός δεν είναι ο Πανσερραϊκός. Κάποιοι παίκτες νομίζουν ότι οι αγώνες κερδίζονται έτσι. Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα". Βλέπει αυτό που βλέπουμε και εμείς. H ομάδα μπορεί αμυντικά να μην έχει μεγάλα προβλήματα αλλά σίγουρα πονά στη μεσαία γραμμή και αδυνατεί επιθετικά να βρει λύσεις. Αν το καλοστεφτείτε οι ευκαιρίες που έχει κάνει ο Πανσερραϊκός στα προηγούμενα παιχνίδια, ναι ακόμα και στο 3-1 με την Επανωμή, είναι μετρημένες. Δε ξέρω αν είναι θέμα παικτών ή τακτικής αλλά υπάρχει πρόβλημα. Eπίσης, το άλλο που διαφαίνεται είναι η αδυναμία του πάγκου να βοηθήσει. Ο Βούτσιας αποτελεί τη συνηθισμένη 1η αλλαγή και από εκεί και πέρα συνήθως ο επόμενος είναι ο Μουσικάκης. Μετά ουδείς. Παίκτες βέβαια υπάρχουν άλλα κάποιος για να μπει και να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι. 12-13 είναι οι παίκτες πρώτης γραμμής και έκει πάσχει ο Πανσερραϊκός. Αυτοί όμως θα πρέπει να δώσουν το 150% τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες για το 2011 και στη μεταγραφική περίοδο βλέπουμε...Την Τετάρτη υπάρχει ο αγώνας στην Κατερίνη και αν εκεί ο Πανσερραϊκός παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο, δε θα τη γλιτώσει.

15 σχόλια:

  1. Όταν δεν μπορείς να σαρώσεις τους πουθενάδες με την ομάδα τίποτα, όταν παίζεις εντός έδρας από άποψη κερκίδας για 88 λεπτά, όταν κάνεις αλλαγή για να κρατήσεις το x, όταν η "σιγουριά" της ανόδου σε κάνει να βαριέσαι να κατεβείς σε τέτοια "φιλικά", τότε είσαι άξιος του προέδρου σου! Κρίμα για τα λαρύγγια που αφήσαμε στα Γιαννιτσά! Μόνο οι φανέλες κι ο κόσμος ήταν στο γήπεδο! Δυο διαγώνια σουτ στο δεύτερο ημίχρονο που δεν βρέθηκε κανείς να τα κάνει γκολ κι ένα πέναλτυ αβαβά! Φοβερό ματς! Και περιμένουμε να πάρουμε Βέροια, Πιερικό και ΑΕΛ με αυτό το σχήμα και με προπονητή/πρόεδρο; Τουλάχιστον έχουμε 3 πόντους στο β' γύρο από τον ανιψιό. Κάτι είναι κι αυτό!
    ΥΓ: Ποιά ΑΠΟΕΛ; Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ...τίποτε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ που ξες απο μπαλα τη σχημα να παιξει η ομαδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός σε μίλησε για μπάλλα βε γατάκι; Στην Ελλάδα δεν παίζεται μπάλλα. Μιλάω για την ομάδα και τις νοοτροπίες! Το ματς το δες από τον καναπέ πάλι ή το διάβασες; Ή να φανταστώ δεν ξέρεις καν τί έγινε στα Γιαννιτσά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος ΑΠΟΕΛ και Ομονοια; Μόνο Πανσερραϊκός!
    Ούτε ΠΑΟΚ ούτε Άρης ξέρεις να λες, αλλά για την Ομόνοια δεν ισχύει το ίδιο γατάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί σχέση έχει με ελλάδα βε σερσέμη η Ομόνοια; Είναι το ίδιο με σένα που λες Λίβερπουλ...γατάκι ε, γατάκι! Αλλά ακόμα να απαντήσεις για τον καναπέ ε; Μιάου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιος μπορεί να λέει Λίβερπουλ, Μπάρτσα και Μίλαν γιατί παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια και Ελληνική ομάδα είναι και δεν παίζει και καλό ποδόσφαιρο. 'Ενας Σερραϊος τι σχέση μπορεί να έχει με μια ομάδα από την Κύπρο; Απλός μερικοί έχετε μπερδέψει το ποδόσφαιρο με τα κόμματα. Γατάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή οι ομάδες στα κατεχόμενα είναι τουρκικές γατάκι; Αν ήταν ελληνική θα παιζε στη Σούπερ Κλίκα, αλλά πού μυαλό! Σκέφτονται άλλοι για σένα! Και μετά τους ψηφίζεις κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανές δεν είναι ότι είναι Τουρκικές; Ή Ελληνικές θα είναι ή Τουρκικές. Εκτός και αν εσύ δεν θεωρείς ότι υπάρχουν Έλληνες και Τούρκοι στο νησί αλλά Κύπριοι. Είναι και της μόδας τώρα στις μέρες μας η εθνότητα να είναι γεωγραφικού προσδιορισμού. Μην μασάς ότι σου σερβίρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και φυσικά είναι κύπριοι. Και φυσικά δεν θέλουν να λέγονται έλληνες. Και φυσικά δεν θέλουν καμιά ένωση όπως προπαγανδίζονταν παλιά. Μίλα με κανένα κύπριο και μη βλέπεις μόνο τα πανό σε ΑΠΟΕΛ ή ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος εκπροσωπούν τον κυπριακό λαό. Κυπριακή λίρα, ΙΧ με τιμόνι δεξιά κλπ. Ακούν ελλάδα και γελάνε. Μη διαβάζεις μόνο Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ ζώ στην Αγγλία και όχι μόνο μιλώ με Κύπριους αλλά ζώ μαζί τους. Και ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα το τί αισθάνονται για την Ελλάδα. Σε όλες τις εθνικές μας εορτές εδώ Ελληνικές σημαίες σηκώνουν και όχι Κυπριακές. Εσύ μιλάς επιλεκτικά με μερικούς Κύπριους που έχουν τις ίδιες ιδέες με εσένα. Το κράτος μπορεί να λέγεται Κύπρος, αλλά ο πολιτισμός και η συνείδηση του λαού είναι Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυπριακή λίρα; Ευρώ έχουν φίλε, πολύ ενημερωμένος είσαι βλέπω! Το τιμόνι από τα δεξιά το έχουν για τον λόγο ότι ήταν Βρετανική αποικία, όχι από επιλογή τους. Όσο για το τελευταίο, πάνε το καλοκαίρι εκδρομή στην Ουκρανία-Πολωνία να δεις πόσοι θα είναι οι Κύπριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με αποστομώσατε ρε γαμώτο τί να πω! Άντε πληρώστε τώρα το φόρο στην Κύπρο και συνεχίστε να πιστεύετε ότι είναι έλληνες! Βάλτε τους και με μοριοδότηση στα πανεπιστήμια, πάρτε και το 12άρι στη γιουροβίζιον κι είμαστε όλοι ένα έθνος! Κάντε αυτή τη χάρη στους τούρκους. Τα ίδια κάνατε με τους πομάκους και τώρα δηλώνουν τούρκοι. Τόσο ενημερωμένοι είστε. Αλλά είπαμε. Η πολύ Α1 βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλος πάντων, δεν το συνεχίζω γιατί είναι άσχετη με το blog η κουβέντα και επειδή είσαι και τελείως ανενημέρωτος για τα θέματα. Ίσως μία μέρα αποβάλεις τον πολιτικό φανατισμό σου που δεν σου αφήνει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολιτικός φανατισμός είναι να πιστεύεις ότι η Κύπρος είναι ελληνική. Δες τί γίνεται τώρα με τη Μακεδονία. Μια ζωή τα ίδια λάθη από τον ίδιο πολιτικό χώρο! Και δυστυχώς για σένα δεν είναι αυτός στον οποίο πιστεύω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή