Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο αυτό που έπαθε ο Ορφανός!

Ούτε σε εφιάλτη δε θα μπορούσε να δει αυτό που του συνέβη τελικά ο Δημήτρης Ορφανός. Ο τραυματισμός του 29χρονου μέσου στον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός τελικά απ' ότι αρχικά αναμενόταν καθώς ο παίχτης πέρα από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού, υπέστη και ρήξη οπίσθιου χιαστού, τραυματισμός του οποίου η συχνότητα  ανέρχεται στο 1%, ενώ η αναλογία κακώσεων πρόσθιου - οπίσθιου είναι 10:1 όπως αναφέρουν Ορθοπαιδικοί Χειρούργοι-Αθλητίατροι. Μάλιστα ο συγκεκριμένος τραυματισμός συναντάται σπανίως και μόνο σε αυτοκινητιστικά ατυχήματα και ο πλήρης χρόνος αποθεραπείας αγγίζει τους 8 μήνες, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

5 σχόλια:

  1. Κρίμα, η ομάδα μας έχασε έναν βασικό παίκτη που με την εμπειρία του θα βοηθούσε πολύ. Κρίμα και για τον παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο, αδιανόητο, άδικο, αλλά όχι απίθανο...Το απίθανο βγάζει θετική κι όχι αρνητική χροιά στη νεοελληνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σόρρυ για την υπόδειξη αλλά όταν το διάβασα λέω τί απίθανο μπορεί να παθε; Να αποθεραπεύτηκε γρηογορότερα; Κι όταν είδα τη συνέχεια, λέω το απίθανο πάει στις λίγες πιθανότητες να το πάθει κανείς...αλλά λίγοι θα το εκλάβουν έτσι. Να σαι καλά πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά ρε ΑΡΧΗΓΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή