Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Από εδώ και μπρος όλοι..."choco Πανσερραϊκός"

Με στόχο να γίνει η αγαπημένη συνήθεια όλων των Σερραίων, το σοκολατούχο γάλα «Choco Πανσερραϊκός» βρίσκεται πλέον στα ψυγεία όλων των σερραϊκών καταστημάτων. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα έγινε πράξη από τη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ με τη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. και σήμερα έγινε η επίσημη παρουσίαση.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Χρήστος Μέγκλας αρχικά παρουσίασε το όραμα της σερραϊκής ομάδας, τονίζοντας ότι για την υλοποίηση του καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια.  «Στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ υπάρχει ένα όραμα καλύτερης οργάνωσης σ’ όλα της τα τμήματα, νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και ενός νέου γηπέδου, που αποτελεί όνειρο όλων των φιλάθλων. Για την επίτευξη όλων αυτών χρειάζονται χρήματα, συνεργασίες, στήριξη από τους φιλάθλους.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ομάδα να συνεργαστεί με τοπικές επιχειρήσεις του νομού και στον κατάλογο αυτών έρχεται τώρα να προστεθεί η μεγάλη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. . «Η πρόταση για το σοκολατούχο γάλα που φέρει το όνομα «Choco Πανσερραϊκός»  έγινε από τον πρόεδρο της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας, κ. Τσινάβο και η ΠΑΕ δάνεισε το όνομα και το σήμα. Το προϊόν θα υπάρχει στα ψυγεία όλων των καταστημάτων και πιστεύουμε ότι θα στηριχθεί απ’ όλους τους Σερραίους και κυρίως από τους νέους που προτιμούν πάντα το σοκολατούχο γάλα αλλά και γιατί όχι και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό σοκολατούχο γάλα θα γίνει το αγαπημένο όλων καθώς παράγεται από τη μεγαλύτερη σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία, η εμβέλεια της οποίας επεκτείνεται και στα Βαλκάνια. Θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοπόρες συνεργασίες, όπως παγωτό με το σήμα της ομάδας μας και ευχόμαστε αυτή η αρχή να οδηγήσει και σε νέες συνεργασίες με άλλες σερραϊκές επιχειρήσεις. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι Σερραίοι να στηρίξουν το νέο αυτό προϊόν γιατί έτσι θα στηρίξουν και την ομάδα που θα έχει έσοδα από τη διακίνηση του γάλακτος  αλλά και την ΚΡΙ-ΚΡΙ, αυτής της γαλακτοβιομηχανίας που μας κάνει όλους περήφανους».
Παίρνοντας το λόγο ο διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της ΚΡΙ – ΚΡΙ, Γιάννης Νότας εξέφρασε την προσδοκία  ότι το «Choco Πανσερραϊκός» θα γίνει η καθημερινή συνήθεια όλων των νέων του νομού.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε συνεργασία με τη βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, προχώρησαν στη σύλληψη, σχεδίαση και υλοποίηση μιας πρωτότυπης ιδέας για τους μικρούς φίλους της ομάδας το σοκολατούχο γάλα «Choco Πανσερραϊκός». Το «Choco Πανσερραϊκός» είναι ένα σοκολατούχο γάλα 400 ml από 100% φρέσκο σερραϊκό γάλα και έχουμε την προσδοκία να γίνει η καθημερινή συνήθεια όλων των νέων του νομού Σερρών. Πρόκειται για ένα προϊόν που θα παράγει και θα διακινεί η ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, που σημαντικό μέρος των εσόδων από την πώληση των προϊόντων θα ενισχύει την αγαπημένη μας ομάδα προκειμένου να τη βοηθήσει στο δύσκολο έργο της για επιτυχή πορεία στη Super League. Έτσι απολαμβάνοντας ένα «Choco Πανσερραϊκός» στηρίζουμε την ομάδα μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νότας και συνέχισε λέγοντας: «Το «Choco Πανσερραϊκός» είναι το δημιούργημα μιας συνέχειας μια άριστης συνεργασίας που ξεκίνησε από την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στη Super League το 2008. Είναι ακόμη μία ενέργεια της ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε. στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της εταιρείας να στηρίζει θεσμούς και δραστηριότητες του νομού Σερρών. Το σοκολατούχο γάλα έχει τοποθετηθεί στα καταστήματα του νομού Σερρών από τις 4 Δεκεμβρίου και θα βρίσκεται στο σύνολο των καταστημάτων του νομού που έχουν τη δυνατότητα να διακινούν γαλακτομικά προϊόντα. Θα στηρίξουμε και από τις δύο πλευρές με προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικό υλικό, κληρώσεις και ότι είναι δυνατόν να γίνει η καθημερινή και αγαπημένη συνήθεια των παιδιών. Θέλω να πιστεύω ότι το «Choco Πανσερραϊκός» είναι μόνο η αρχή για μια σειρά από προϊόντα που μπορούν και θα πρέπει να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα στη Super League». 
(panserraikos.eu)
ΣΧΟΛΙΟ: Μεγαλώνει, μεγαλώνει...γερουούς φιλάθλους!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ξανάσμιξαν...

Πριν από ένα χρόνο ο Ούρος Σίντζιτς ήταν και πάλι στην ίδια ομάδα με τον Νίκολα Μπέλιτς. Φορούσαν και οι δύο τη φανέλα της ΟΦΚ Μπέογκραντ, συνεργαζόταν εξαιρετικά μέσα στο γήπεδο και αυτό γιατί είχαν και πολύ καλές σχέσεις έξω από αυτό. Ομηρικές οι μοναμαχίες τους στο playstation. Για λίγους μήνες ο Ούρος έμεινε στο Βελιγράδι χωρίς τον κολλητό του αλλά τώρα ξανάσμιξαν. Το "pestoagorimou" έψαξε και βρηκε μια φωτογραφία της τότε εποχής.

Ήρθε για δοκιμή ο Πέτερ Μπαρτάλσκυ

Στις Σέρρες βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Πέτερ Μπαρτάλσκυ προκειμένου να περάσει από το μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί. Ο 32χρονος τερματοφύλακας είναι "ανενεργός" εδώ και περίπου ένα χρόνο καθώς στο ξεκίνημα της σαιζόν 2009-10 αποχώρησε από την Βικτόρια Ζίζκοβ στην οποία αγωνιζόταν καθώς δεν επιθυμούσε να αγωνίζεται στη Β΄ Κατηγορία της Τσεχίας στην οποία είχε υποβιβασθεί η ομάδα. Σε 2,5 χρόνια συνολικά είχε 56 εμφανίσεις ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ίντερ Μπρατισλάβας. Ο Σλοβάκος θα παραμείνει για περίπου μια εβδομάδα και η πρόθεση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού να φέρουν έμπειρο τερματοφύλακα, έστω και για δοκιμή, ίσως να λέει κάτι... Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι απλά γνωρίζει τόσο τον Γιάν Νόβοτα, που είναι και συμπατριώτης του, όπως και τον Βέλιμιρ Ράντμαν.

Έφτασε ο Σίντζιτς-Ήρθε και Σλοβάκος για δοκιμή

Νωρίς το μεσημέρι έφτασε στις Σέρρες ο Ούρος Σίντζιτς συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του αλλά και δύο φίλους του από τη Σερβία προκειμένου να τον βοηθήσουν στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα. Ο 24χρονος χαφ δεν υπέγραψε ακόμα το συμβόλαιο του, το οποίο αναμένεται να είναι διετές, κάτι που προκείται να γίνει αν όχι σήμερα το βράδυ, το αργότερο μέχρι αύριο. Πάντως ο Σίντζιτς αναφέρει συνεχώς ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε ο Νίκολα Μπέλιτς με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπέογκραντ.
Την ίδια στιγμή, το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στις Σέρρες και ένας Σλοβάκος τερματοφύλακας ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τσεχική, Βικτόρια Ζίζκοβ.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

O Σίντζιτς έρχεται αλλά και κάποιος φεύγει...!

Ο ερχομός του Ούρος Σίντζιτς αύριο το βράδυ στις Σέρρες θα δώσει τη λύση που επιθυμεί ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στη μεσαία γραμμή αλλά παράλληλα θα κινήσει και τη διαδικασία αποχώρησης για έναν από τους ξένους του Πανσερραϊκού. Ο Σέρβος όπως είναι λογικό καταλαμβάνει θέση ξένου και από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη καλυμμένες και τις 5 θέσεις μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών που δικαιούνται με τους Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Μπέλιτς, Τάντιτς και Αμπουμπακάρι πρέπει να προχωρήσουν σε μια αποδέσμευση προκειμένου να γίνει μεταγραφή. Αυτό επειδή πολύ απλά δεν υπάρχει κάποια άλλη...οδός. Η μεταγραφή δε γίνεται πλέον να χαλάσει, ο Αμπουμπακάρι και ο Τάντιτς παρότι φρεσκοπαντρεμένοι με Ελληνίδες δε γίνεται ξαφνικά να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα γιατί είναι μια χρονοβόρα γραφειοκρατική διαδικασία όποτε το μόνο ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι ένα: Για ποιον χτυπάει καμπάνα; Δια της μεθόδου της απαλοιφής δύο είναι οι τελικοί υποψήφιοι...Τώρα μένει να δούμε ποιος θα πάρει τον δρόμο της εξόδου!

Γιατί δε πάει ο κόσμος στο γήπεδο;

Μήπως η απάντηση στο ερώτημα των διοικούντων της ΠΑΕ, γιατί δε πάει ο κόσμος στο γήπεδο(πέρα από το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης που είναι δεδομένο), βρίσκεται στην αυτοκριτική των πεπραγμένων απέναντι στους φιλάθλους;
''Εγω ειμαι προεδρος και δεν θα κατσω να ασχοληθω με τους συνδεσμους.Ειχα την καλη προθεση να δωσω 15 προσκλησεις σε οσους ηρθαν στο γηπεδο για την θυρα των VIP.Δεν ειναι δυνατον να ανοιξει θυρα για 15 ατομα.Τον Πανσερραικο δεν ηθελαν να δουν;Γιατι προτιμησαν την NOVA απο το γηπεδο;Ειδατε τι εγινε στο γηπεδο με τα επεισοδια.Η Αστυνομια δεν μπορουσε να εχει τη δυνατοτητα να τους προστατεψει" είπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης με αφορμή τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Στο διαδίκτυο και στις τάξεις των φιλάθλων η συγκεκριμένη απάντηση του πρόεδρου της ΠΑΕ έχει γίνει σήμα κατατεθέν. Πέρα από τους "εραστές" του Πανσερραϊκού, τέτοιες δηλώσεις κερδίζουν ή χάνουν φιλάθλους;

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πανσερραϊκός ήθελε Λουσέν...

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "Sportday" ο Πανσερραϊκός κινήθηκε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού για την απόκτηση του Πέτερ Λουσέν ο οποίος έφτασε σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ προκειμένου να δοκιμαστεί και αν πείσει να αποκτηθεί. Ο 31χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Καέν, Μπορντό, Μαρσεϊγ, Παρί, Θέλτα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαραγόσα, Βαγιεκάνο είχε δεχθεί πρόταση από τον Πανσερραϊκό αλλά δε δέχθηκε γιατί δε θέλησε να πάει κάπου στο άγνωστο.

Προσπάθεια για Μήτρογλου

Ο Πανσερραϊκός θα ψάξει ιδιαίτερα προσεχτικά τη μεταγραφή του επιθετικού προκειμένου να πετύχει διάνα. Άλλωστε είναι μια θέση στην οποία "πονούν" ιδιαίτερα οι "ερυθρόλευκοι" και φυσικά δεν υπάρχουν πολυτέλειες για λανθασμένη επιλογή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι μια από τις ομάδες που...την ψάχνουν για το δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου. Ο νεαρός δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε και στους περισσότερους αγώνες μένει εκτός αποστολής. Ο Ολυμπιακός τον παραχωρεί δανεικό αλλά οι "μνηστήρες" είναι αρκετοί. Βέβαια οι σχέσεις με τον Ολυμπιακό υπάρχουν προκειμένου να υπάρξει από εκεί το ΟΚ αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πειστεί και ο παίκτης. Αυτό είναι το μεγάλο εμπόδιο. Πάντως οι επαφές και η προσπάθεια έχουν γίνει. Το αποτέλεσμα θα φανεί...

Κάνουμε νέους φίλους μήπως δούμε άσπρη μέρα!

Νέες δηλώσεις από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη που απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. "Επειδή έχουμε χορτάσει από τους παλιούς φίλους καλό θα είναι να κάνουμε νέους μήπως δούμε άσπρη μέρα", υποστήριξε και άφησε υπόνιες για τον προπέρσινο υποβιβασμό...Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή Δίκη στο Blue Sky υποστήριξε:
"Να ζητήσουμε συγνώμη γιατί είχαμε το θράσος να βγάλουμε ανακοίνωση. Επειδή έχουμε χορτάσει από τους παλιούς φίλους καλό θα είναι να κάνουμε νέους μήπως δούμε άσπρη μέρα στην επαρχία.
Πρόπερσι πέσαμε κατηγορία και είχαμε τους παλιούς φίλους. Πέσαμε από έναν διαιτητή ονόματι Γερμανάκο. Ο κ. Μαρινάκης στα συμβούλια της Σούπερ Λίγκας παίρνει πάντα θέση υπέρ των μικρών ομάδων".

To ξέρεις μ'αρέσεις...

Η εικόνα του Πανσερραϊκού χθες στο ΟΑΚΑ ήταν απλά…η χαρά του φιλάθλου. Όλη η Ελλάδα είδε μια ομάδα ακομπλεξάριστη, να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας φάσεις δουλεμένες μέσα από τις προπονήσεις και μπορεί να μη κέρδισε βαθμούς αλλά κέρδισε χειροκρότημα και αναγνώριση. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό. Ο Πανσερραϊκός έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια. Το σκορ δε το μαρτυρά αλλά σίγουρα όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι θα μπορούσαν άνετα να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για το γεγονός πως άξιζε κάτι παραπάνω. Δε στήθηκε κανένα λεωφορείο μπροστά από την εστία, δεν οπισθοχώρησαν ακόμα και μετά το 1-0 φοβούμενοι συντριβή και απλά έπαιξαν μπάλα. Για ακόμα μια φορά αυτή η ομάδα απέδειξε πως έστω και έτσι, ελλιπής, έχει τα φόντα να πετύχει πολλά. Είναι σπουδαία υπόθεση με μετρημένους ποδοσφαιριστές να κάνεις τόσα πράγματα. «Μπαρτσερραϊκός», «ομάδα playstation» ήταν μερικά από τα πιο πολυγραφημένα σχόλια στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε όποιο βαθμό βέβαια είναι υπερβολικά αντικατοπτρίζουν έστω μια μικρή πραγματικότητα της εικόνας στο μέγεθος του ελληνικού πρωταθλήματος. Δε νομίζω να υπάρχει φίλαθλος του Πανσερραϊκού που να στεναχωρέθηκε με την προχθεσινή ήττα. Δε βλέπεις κάθε μέρα ομάδες της δυναμικότητας του Πανσερραϊκού να μπαίνουν στο ΟΑΚΑ και να παίζουν τον ΠΑΟ σα τη γάτα με το ποντίκι. Φοβερό passing game, απίστευτοι συνδυασμοί, τρεξίματα, σωστά μαρκαρίσματα αλλά επειδή οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, αυτές τις είχαν οι γηπεδούχοι. Όταν σου δίνονται οι κάποιες ευκαιρίες και δε μπορείς να τις μετατρέψεις σε γκολ τότε δε μπορείς να περιμένεις πολλά. Ο Πανσερραϊκός τελείωσε τον αγώνα με 12 σουτ και όμως δε μπόρεσε να σκοράρει και φυσικά αν δεν έκλεινε τα μάτια ο Μάνταλος στη φάση του 39΄ με το χέρι του Πλεσίς τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Πόσες ευκαιρίες να κάνει μια ομάδα στο ΟΑΚΑ για να πάρει αποτέλεσμα; Αν κάποιος έριχνε μια ματιά στα στατιστικά μετά τον αγώνα χωρίς να ξέρει τις ομάδες, δύσκολα θα μάντευε ότι μια εξ αυτών ήταν ο Πανσερραϊκός. Αυτή η ομάδα με έναν επιθετικό διαλογής θα έκανε πολλά περισσότερα πράγματα όχι μόνο χθες, αλλά στο πρωτάθλημα. Θα είναι κρίμα και άδικο να υποβιβασθεί αυτή η ομάδα. Μπορεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτό το ποδόσφαιρο του Πανσερραϊκού να είχε αντίκτυπο και στην βαθμολογία αλλά εδώ είναι Ελλάδα και μετρά πολύ περισσότερο η ουσία. Πάντως τα κέρδη ήταν αυτά και πολλά περισσότερα γιατί σχεδόν όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Ήταν βέβαια και το κίνητρο αλλά αν δε μπορείς αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Και πλέον στροφή στον Πανιώνιο. Αγώνας έξι βαθμών. Το κλασσικό και τέλος. Η νίκη είναι επιτακτική για να κλείσει ο πρώτος γύρος με θετικότατο πρόσιμο.

Υ.Γ: Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τη συνεννόηση φιλάθλων-διοίκησης. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν 1.600χλμ και να μη μπορούν να δουν τον αγώνα. Αυτή είναι η οργάνωση που λέμε και ξαναλέμε;