Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Έφτασε ο Σίντζιτς-Ήρθε και Σλοβάκος για δοκιμή

Νωρίς το μεσημέρι έφτασε στις Σέρρες ο Ούρος Σίντζιτς συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του αλλά και δύο φίλους του από τη Σερβία προκειμένου να τον βοηθήσουν στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα. Ο 24χρονος χαφ δεν υπέγραψε ακόμα το συμβόλαιο του, το οποίο αναμένεται να είναι διετές, κάτι που προκείται να γίνει αν όχι σήμερα το βράδυ, το αργότερο μέχρι αύριο. Πάντως ο Σίντζιτς αναφέρει συνεχώς ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε ο Νίκολα Μπέλιτς με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπέογκραντ.
Την ίδια στιγμή, το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στις Σέρρες και ένας Σλοβάκος τερματοφύλακας ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τσεχική, Βικτόρια Ζίζκοβ.

1 σχόλιο:

  1. Ο μοναδικός Σλοβάκος τερματοφύλακας που αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην FK Viktoria Zizkov είναι ο Peter Bartalsky.

    ΑπάντησηΔιαγραφή