Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Μήνυση στον Φερεϊρά!!!

Η απόφαση του Ζεσουάλδο Φερεϊρά να δηλώσει τον αγώνα Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός προκειμένου να εκτίσει την ποινή του ο Τζιμπρίλ Σισέ δε πέρασε απαρατήρητη. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, λαμβάνοντας από παντού μηνύματα πως αρκετοί φίλαθλοι είναι αποφασισμένοι να μη δώσουν το παρών στον Κυριακάτικο αγώνα λόγω της απουσίας του Γάλλου σούπερ σταρ, πήρε τα μέτρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" έχει κατατεθεί μήνυση στον Πορτογάλο τεχνικό του τριφυλλιού για...διαφυγόντα κέρδη ζητώντας ένα συγκεκριμένο ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Απίστευτό και όμως...Σερραϊκό.

ΣΧΟΛΙΟ: Έστω και καθυστερημένα και προκειμένου να τηρηθεί το έθιμο της Πρωταπριλιάς έγινε η παραπάνω ανάρτηση που φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οφείλω να πω ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ιδέες υπήρξαν πολλές. Άλλες αποτράπηκαν γιατί η Πρωταπριλιά δεν είναι μια μερά που ο καθένας κάνει ότι θέλει δίχως συνέπειες(έτσι είπε ο δικηγόρος!) και άλλες διότι έπρεπε να υπάρξει συνεργασία και δεν υπήρχε προθυμία. Δε πειράζει. Και του χρόνου.

Μικρές...αλήθειες;

"Πες μου το καλύτερο ψέμα, βαλ'τα δυνατά σου στο τέρμα, να μου ξεγελάσεις το μυαλό, το έχω ανάγκη σε παρακαλώ..."*

1)O Πέτρος Θεοδωρίδης θα αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό έχοντας υλοποιήσει τον στόχο της εξόδου στο ΟΥΕΦΑ...ή και κάτι παραπάνω και θα βρεθεί άμεσα Σερραίος αγοραστής!

2)Τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκ δε θα καταφέρουν να πάρουν αδειοδότηση και ο Πανσερραϊκός θα παραμείνει...δια της πλαγίας οδού φέτος.

3)Το Δημοτικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο την Κυριακή γιατί ο ΠΑΟ θα έρθει με Σισέ στην κορυφή και Αλέξη Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια.

4)Ο Ντάνι Φερνάντες θα αγωνιστεί βασικός στον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του.

5)Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό και στη FOOTBALL LEAGUE.

6)Η Θύρα 1 θα αποκτήσει επιτέλους το δικό της σκέπαστρο.

7)Θα λυθεί οριστικά το θέμα του νοτίου πετάλου και δεν θα μας απασχολήσει ξανά.

8)Ο Πανσερραϊκός θα ανακοινώσει την απόκτηση του Ηλία Σολάκη!

9) Επι πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ο Πανσερραϊκός θα εγκαινιάσει(επιτέλους!) το γήπεδο "ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ".

10) Όσοι πάρουν εισιτήρια διαρκείας θα κάθονται στις θέσεις τους, χωρίς οπαδούς άλλων ομάδων δίπλα τους και θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν εκπτώσεις σε διάφορα μαγαζιά των Σερρών.

11)Oι ελάχιστοι τραυματισμοί των παικτών του Πανσερραϊκού(αλήθεια είναι αυτό) ωθούν τις μεγάλες ομάδες στη διεκδίκηση του ιατρικού τιμ του Πανσερραϊκού.

Δοκιμάστε και εσείς...


*Aπό το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη: "Το καλύτερο ψέμα"

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Θεοδωρίδης: "Εγώ φεύγω, τελείωσα"

Τηλεφωνική επικοινωνία του δημοσιογράφου, Πέτρου Πετρούση, με τον Πέτρο Θεοδωρίδη δημοσιεύει το footballserres.blogspot.com.
«Δε θέλω να πω τίποτα. Ισχύει ακόμα η ανακοίνωση. Όποιος θέλει, να έρθει να πάρει την ομάδα. Εγώ τι είμαι κορόιδο; Υπάρχουν πολλοί Σερραίοι επιχειρηματίες που θέλουν να αναλάβουν, υπάρχουν πολλοί εξυπνάκηδες».
-Δηλαδή δε θέλουν να αγοράσουν, αλλά να πάρουν την Π.Α.Ε. χωρίς χρήματα; 
«Ας έρθουν να πάρουν τις μετοχές και έτσι. Εγώ το είπα. Ας έρθουν να αναλάβουν αν μπορούν». 
-Και αν τελικά δεν έρθει κάποιος να αναλάβει, εσείς θα συνεχίσετε στον Πανσερραϊκό; 
«Όχι. Εγώ φεύγω. Τελείωσε».

ΣΧΟΛΙΟ: Koυραστικό το αβέβαιο...

Ράντμαν: "Λάθος η φυγή Κοκότοβιτς"

Σύνεντευξη στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ"¨παραχώρησε ο Βέλιμιρ Ράντμαν που λέει αρκετά πράγματα για τα όσα έγιναν τη φετινή χρονιά. Διαβάστε κάποια αποσπάσματα:
ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ
«Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ ότι δεν είχαμε την ποιότητα που θα έπρεπε ως ομάδα, προκειμένου να διεκδικήσουμε την παραμονή μας. Σε σχέση με τους παίκτες άλλων ομάδων, που είχαν τους ίδιους στόχους με εμάς, δεν ήμασταν τόσο ποιοτικοί. Ομάδες που πάλευαν μαζί με εμάς για τη σωτηρία τους, έχουν πιο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες από ό,τι είχαμε εμείς φέτος. Σε κάποια παιχνίδια ήμασταν και εξαιρετικά άτυχοι, οπότε καταλαβαίνει κανείς πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο».
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ
«Καθόλου... Και σε αυτό που σου λέω είμαι κάθετος. Αν θες τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να φύγει ο Κοκότοβιτς. Θεωρώ πως, αν έμενε, θα ήμασταν καλύτερα από ό,τι τώρα. Πάντως, σίγουρα δεν θα ήμασταν χειρότερα. Από τη στιγμή που έφυγε ο Κοκότοβιτς ούτε ο Βούκοτιτς ούτε ο Παύλος (σ.σ.: Δημητρίου) θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι στην ομάδα».
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
«Δεν θεωρώ ότι είμαι ενοχλημένος, αλλά απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή. Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ στο ποδόσφαιρο. Οσο για το αν ο Ντάνι παίζει επειδή είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ έδωσα τα πάντα και θα κάνω το ίδιο όποτε μου ζητηθεί ξανά».
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
"Χαίρομαι που οι οπαδοί έβλεπαν ότι είμαι σωστός και επαγγελματίας στη δουλειά μου. Μακάρι να το έβλεπαν όλοι αυτό. Ευτυχώς τους οπαδούς δε μπορείς να τους κοροϊδέψεις. Όλο αυτό με κάνει περήφανο και είμαι καλά με τον εαυτό μου".
ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΡΗ
«Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες, όπως ο Αρης που ανέφερες, αλλά το ανεπίσημο ενδιαφέρον έρχεται και από άλλους συλλόγους. Αυτό που κρατάω είναι η καλή σεζόν που έκανα και η προσοχή κάποιων ομάδων για μένα. Είναι σίγουρα πολύ τιμητικό για μένα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ
ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΜΟΜΤΣΙΛΟ ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ: ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τοπαλίδης: "Είχα επαφή με τον Πανσερραϊκό"!

Στην ΕΡΑ Σερρών "φιλοξενήθηκε" ο στενός συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι όταν το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την Εθνική ομάδα δέχθηκε μέσω τρίτου και προφανώς ανθρώπου που συνδέεται με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ενόχληση προκειμένου να αναλάβει τον Πανσερραϊκό. Δεν ήταν ωστόσο η κατάλληλη στιγμή γιατί ήθελε να ξεκουραστεί.