Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Εμείς και εμείς...

 Αν ξεκινούσε τη Δευτέρα τη προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός θα είχε συνολικά 15 ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Τράκις θα φύγει σίγουρα, ο Παπάζογλου ενδεχομένως και ο Μπανγκουρά είναι ακόμα στη Γουινέα. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι: Bαλσαμάκης, Βοζίκης, Καλί, Βοσκόπουλος, Παπάζογλου(;), Γαλανόπουλος, Παπαδόπουλος, Κόντος, Ανάκογλου, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά(;), Τράκις(;), Σιδηρόπουλος, Γκούρτσας. Ακόμα και αν προωθηθούν 4 παίκτες από την ομάδα Νέων, δεν αρκούν για προπονητικό διπλό ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τους 15 αρκετοί θα δοθούν δανεικοί!

Στο Γάζωρο ο Μπογιατζής

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες του "pestoagorimou" o Εθνικός Γαζώρου ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 26χρονου μέσου, Κυριάκου Μπογιατζή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
"Σε ακόμα μια μεταγραφή προχώρησε η Διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου, προσθέτοντας τον Μπογιατζή Κυριάκο στο δυναμικό της ομάδας. Πρόκειται για τον 26χρονο έμπειρο μεσοεπιθετικό, που έχει περάσει απο τις ομάδες της Ροδόπολης, του Μεγαλοχωρίου, του Νέου Σουλίου, της Νιγρίτας και της Ηράκλειας".

Οριστικά τέλος Κοτταράς, Ζαπρόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν πως ο Δημήτρης Κοτταράς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανσερραϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δε θα γίνει καθώς έγινε ξεκάθαρο στον 35χρονο τερματοφύλακα πως δεν υπάρχει(!) πρόθεση ανανέωσης και πρέπει να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Φυσικά όπως είναι κατανοητό ο Κοτταράς "έπεσε από τα σύννεφα" καθώς είχε ενημερωθεί αρχικά πως θα συνέχιζε στην ομάδα.
 Παράλληλα ανανέωση δε πρόκειται να υπάρξει ούτε για τον Νίκο Ζαπρόπουλο.
Η απάντηση της διοίκησης είναι πως θα έρθουν καλύτεροι.

ΣΧΟΛΙΟ: Συνεχίζει να παραμένει το ερωτηματικό για το τι γίνεται φέτος το καλοκαίρι στην ΠΑΕ; Και απ' ότι μαθαίνω ο τρόπος συμπεριφοράς στον Κοτταρά ή για να μη το προσωποποιώ, σε παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άνοδο δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά...

Στα Ποροϊά ο Αμαραντίδης

Στον "Διγενή" Άνω Ποροϊων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Αμαραντίδης σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou". O 29χρονος αμυντικός που έμεινε ελέυθερος από τον Οδυσσέα Αναγέννησης επέλεξε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΣ αν και φέρεται να δέχθηκε πρόταση από την Παναχαϊκή, όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Μαραντάς.

Που είσαι Γιάννη;

Μετά τις εξελίξεις και με το θέμα του πετάλου αλλά και με τα βοηθητικά του Λευκώνα, ο Πέτρος Θεοδωρίδης καλεί συνεχώς τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά η κλήση του...προωθείται! Ο λόγος που τον αναζητεί; Μα φυσικά επειδή ήταν αυτός που είχε υποσχεθεί τις 620.000 ευρώ για το χώρο στον Λευκώνα αλλά όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μπιτσαξής, αυτά τα χρήματα ουδέποτε υπήρξαν και ήταν απλά μια προεκλογική υπόσχεση.

Kαι οι Πολωνοί για Πρζυρόφσκι

Η Πολωνική αθλητική ιστοσελίδα "www.90minut.pl" αναφέρει ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον 29χρονο διεθνή τερματοφύλακα, Σεμπάστιαν Πρζυρόφσκι. Μάλιστα γίνεται λόγος για την άνοδο του Πανσερραϊκού στη Σούπερ Λίγκ αλλά και για άλλους Πολωνούς που έχουν περάσει στο παρελθόν από τις Σέρρες.
Δείτε τον Πρζυρόφσκι να αγωνίζεται:
http://www.youtube.com/watch?v=iMdhLs2LTtg
http://www.youtube.com/watch?v=ToKzUcSbAbw&feature=related

Bλέπει Ανάκογλου ο Όγιος

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο Γκιγέρμο Όγιος θέλει να πάρει στην Ανόρθωση τον νεαρό μέσο του Πανσερραϊκού, Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Αργεντινός προπονητής έμεινε ενθουσιασμένος κατά την παραμονή του στις Σέρρες από τις ικανότητες του Ανάκογλου και έχει πείσει τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του.

ΣΧΟΛΙΟ: Όπως και να έχει θα πρέπει να βάλει...βαθιά το χέρι στη τσέπη η "κυρία" για να υλοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Στο στόχαστρο ο Πρζυρόφσκι σύμφωνα με τον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ"

Η αναζήτηση του Πανσερραϊκού για τερματοφύλακα στην Πολωνία, έφερε ακόμα ένα όνομα στην επικαιρότητα μετά τον Κοβαλέφσκι. Ο λόγος για τον 29χρονο Σεμπάστιαν Πρζυρόφσκι ο οποίος αγωνίζεται στην Πολώνια Βαρσοβίας και σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" είναι στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού. Φέτος έκανε συνολικά και σε όλες τις διοργανώσεις 30 συμμετοχές και η ομάδα του γλίτωσε την τελευταία στιγμή τον υποβιβασμό. Έχει κάνει και 9 συμμετοχές τα τελευταία χρόνια με την Εθνική ομάδα και το μόνο εμπόδιο είναι το συμβόλαιο του που λήγει το 2012 αλλά δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος.

Ομάδα στο facebook, "O ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ"

"Ο Πανσερραϊκός κινδυνεύει την περίοδο 2010-2011 να μην παίζει στη φυσική και ιστορική του έδρα. Μετά το κλείσιμο των θυρών 5 και 6, όλα δείχνουν πως μεθοδεύεται το «σφράγισμα» του Δημοτικού γηπέδου Σερρών και η μεταφορά της έδρας μας ακόμα και στη Θεσσαλονίκη.
Ενώνουμε όλοι τις φωνές μας για να καταλάβουν κάποιοι πως και θα μας βρούνε απέναντι του αλλά και πως δεν είμαστε λίγοι"!!!
Κάνετε κλικ εδώ:
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=134306266590234&v=info

Την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση

Την Πέμπτη τελικά θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού για τη νέα χρονιά καθώς ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θέλησε να δώσει δύο ημέρες παραπάνω ξεκούρασης στους παίκτες του. Την Τετάρτη θα συναντηθούν για αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το...τρέξιμο. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση του τεχνικού των "λιονταριών" με τον Πέτρο Θεοδωρίδη εκεί όπου συζητήθηκαν και μεταγραφικά ζητήματα.

Αλλαλούμ με το γηπεδικό!

Θα γίνουν οι εργασίες στο νότιο πέταλο του Δημοτικού γηπέδου ή δε θα γίνουν; Θα πάρει άδεια το Δημοτικό γήπεδο ή δε θα πάρει; Θα μετακομίσει ο Πανσερραϊκός στην Τούμπα για να δώσει τα παιχνίδια; Αυτό θα γίνει για ολόκληρη τη χρονιά;
Αναπάντητα ερωτήματα των Σερραίων που αν δε δουν το γήπεδο της ομάδας του να παίρνει άδεια λειτουργίας(που είναι και το πιθανότερο), θα αναγκάζονται να πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα.

ΣΧΟΛΙΟ: Μόνο στις Σέρρες μπορούν να γίνουν όλα αυτά. Τελευταίοι των τελευταίων και η πτώση συνεχίζεται!

Δεύτερη έδρα η Τούμπα!

Το γήπεδο της Τούμπας θα δηλώσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Πανσερραϊκός ως δεύτερη έδρα. Οι "ερυθρόλευκοι" επέλεξαν το γήπεδο του ΠΑΟΚ έπειτα από συνεννόηση με τους υπέυθυνους του "δικεφάλου". Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να δηλώνουν και δεύτερη έδρα. Κατά την προηγούμενη θητεία τους στη Σούπερ Λίγκ ο Πανσερραϊκός είχε δηλώσει το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Mας δουλεύει ο Δήμαρχος;

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών, Γιάννης Βλάχος, από τη μία προσπάθησε να καθησυχάσει τους Σερραίους για το θέμα του πετάλου λέγοντας πως τα χρήματα δε χάθηκαν και τα έργα θα ξεκινήσουν. Από την άλλη όμως, ο ίδιος είπε πως δε μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται στην ΕΔΡΑ ΤΟΥ, στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ την επόμενη χρονιά!

ΣΧΟΛΙΟ: Κύριε Βλάχο έχει και η υπομονή τα όρια της. Όπως και η κοροϊδία. Τουλάχιστον βγείτε, παραδεχθείτε τα λάθη(μη πω τίποτε άλλο) και τώρα να δούμε τι θα κάνει ο Πανσερραϊκός.

Kυριακίδης και Γιάσμπεκ στην Αναγέννηση-Aποχωρούν πολλοί

Τις πρώτες του μεταγραφές έκανε ο Οδυσσέας Αναγέννησης. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 23χρονο αριστερό χαφ, Σάββα Κυριακίδη (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Τρίκαλα), και τον δεξιό χαφ, Γιώργο Γιάσμπεκ, ο οποίος επίσης έχει θητεία στις ακαδημίες της Καλαμαριάς. Και οι δύο γνωρίζονται πολύ καλά με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Φράγκο λόγω και της θητείας του στους "Πόντιους". Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με άλλους 12 παίκτες τουλάχιστον που έχουν εμπειρίες από τη Γ΄ Εθνική.
Παράλληλα από τους 23 συνολικά ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν 4-5 θα παραμείνουν καθώς αρκετοί έχουν προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως οι Μπαργκάν, Σαμουηλίδης Ν, Σαμουηλίδης Χ και αρκετοί άλλοι.

Δανεικό τον Βάντερσον πρότεινε ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" το όνομα του 16χρονου μέσου Βάντερσον, έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από τον Ολυμπιακό στο περιθώριο της κουβέντας για τον Τάσο Παπάζογλου. Οι "ερυθρόλευκοι" παραχωρούν τον παίκτη που σύμφωνα με τις εφημερίδες εντυπωσιάζει στην προετοιμασία δανεικό στον Πανσερραϊκό με πληρωμένο το συμβόλαιο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος έγινε πριν λίγο καιρό επαγγελματίας.

Hράκλεια: Πήρε Μουτίδη-Ακολουθούν Αγγελακάς, Λαμπερνάκης;

Την απόκτηση του 30χρονου μέσου Αλέκου Μουτίδη ανακοίνωσε η Ηράκλεια....ανοίγοντας την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου. Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Λύκους, Βέροια, Θέρμη, Καστοριά, Γιαννιτσά ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Εθνικό Σοχού.
Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" o Mέγας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Θοδωρή Αγγελακά που αγωνίστηκε φέτος στο Γάζωρο αλλά και του 23χρονου μπάκ Θανάση Λαμπερνάκη που αποχώρησε από την Αναγέννηση.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Έρχεται ο Κοκότοβις, έρχονται και οι ανακοινώσεις

Η άφιξη του Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην Ελλάδα την Παρασκευή "τρέχει" πιθανότατα και τις εξελίξεις στον Πανσερραϊκό. Σύμφωνα με τα όσα λένε οι "ερυθρόλευκοι" ο ερχομός του Σέρβου θα φέρει τις πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών και ανανεώσεων. Επιπλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες του "pestoagorimou" δεν αποκλείεται ο Κοκότοβιτς να φέρει ακόμα ένα βοηθό που θα στελεχώσει το υπάρχον τεχνικό τιμ που μένει ως έχει.

-ΚΟΡΟΪΔΙΑ-Χάθηκαν τα χρήματα για το πέταλο εξαιτίας του Δήμου

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού όσον αφορά την υπόθεση του πετάλου και όχι μόνο. Η σημερινή συνάντηση στο γραφείο του Γ.Γ.Α έφερε στο φως όλη την αλήθεια για τα δύο θέματα που έκαιγαν τον Πανσερραϊκό.
 Όσον αφορά το θέμα του πετάλου μπορεί να είχε εξασφαλιστεί μια επιχορήγηση μέσω του προγράμματος "ΘΗΣΕΑΣ" από το Υπουργείο Εσωτερικών, όμως η κωλυσιεργία του Δήμου να δημοπρατήσει το έργο έως και τις 25 Ιουνίου που ήταν η τελευταία μέρα πριν καταργηθεί το πρόγραμμα έκανε τα χρήματα...καπνό και πλέον δε μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα. Η πολιτική της κυβέρνησης "ουτέ ένα ευρώ για γήπεδα", παρότι το γήπεδο του Πανσερραϊκού είναι Δημοτικό μπλοκάρει κάθε ενέργεια και απ' ότι φαίνεται ο μεγάλος βραχνάς των Σερραίων φιλάθλων θα συνεχίσει να υφίσταται. Τα έργα δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν, το πέταλο δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει και αποτελεί ερωτηματικό τι θα γίνει με τους φιλάθλους που ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας.



Προεκλογικές υποσχέσεις τα χρήματα για τα βοηθητικά στον Λευκώνα

Όσον αφορά τα βοηθητικά γήπεδα στο Λευκώνα οι δύο επιχορηγήσεις αξίας 620.000 ευρώ που υποτίθεται πως είχαν εξασφαλιστεί ήταν μέσα στα...ΘΑ των πολτικών. Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Κουτμερίδη στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ" και σύμφωνα με τα όσα τους μετέφερε ο κ. Μπιτσαξής αυτά τα χρήματα ουδέποτε υπήρξαν ή υπολογίσθηκαν στον προϋπολογισμό του κράτους.
 
ΣΧΟΛΙΟ: Ότι και να πει κανείς για τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή είναι λίγο. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία που θα υποστούν εκ νέου οι Σερραίοι φίλαθλοι εξαιτίας τους. Και σε καμία περίπτωση όπως λένε πολλοί δεν είναι θέμα Πανσερραϊκού και Πέτρου Θεοδωρίδη. Για Δημοτικό γήπεδο μιλάμε.
Όσο για τα βοηθητικά του Λευκώνα, μάλλον στη σπορά του κ. Μέγκλα θα μείνουν. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!

Άκαρπη συνάντηση με Μπιτσαξή-Πρόβλημα με το πέταλο;

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του Γ.Γ.Α, Πάνου Μπιτσαξή, βρέθηκαν σήμερα ο Πέτρος Θεοδωρίδης και βουλευτές των Σερρών όπου συζήτησαν κυρίως για το θέμα του πετάλου. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η καθυστέρηση της δημοπράτησης του έργου, σε συνδυασμό με τις νέες ανατιμήσεις στον ΦΠΑ και την κάνουλα που έκλεισε από το κράτος δημιουργεί πρόβλημα στην έναρξη των εργασιών.

ΣΧΟΛΙΟ: Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε και επίσημες τοποθετήσεις για το τι ακριβώς γίνεται. Για ένα πέταλο όπου οι φίλαθλοι αγοράζουν διαρκείας και είναι άγνωστο ακόμα αν θα γίνουν οι εργασίες. Βλέπω πάλι μεταφορά στην 1...

Γάζωρος: Συμφώνησε με Μπογιατζή, μιλά με Γαϊδαρτζή

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" o Eθνικός Γαζώρου έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον 26χρονο μέσο Κυριάκο Μπογιατζή ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Παράλληλα η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 24χρονο επιθετικό Δημήτρη Γαϊδαρτζή που έμεινε ελεύθερος από τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Στον Πιερικό ο Παυλίδης

Μετά τον Γκότοβο, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Αναγέννησης κάνει το άλμα σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Δημήτρη Παυλίδη ο οποίος για τα επόμενα 3 χρόνια θα φορά τη φανέλα του Πιερικού. Ο Παυλίδης αγωνιζόταν από το 2006 στην Αναγέννηση με την οποία έκανε συνολικά 121 συμμετοχές και πέτυχε 15 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πιερικού ενώ ήταν στην ομάδα τη σαιζόν 2004-05 όταν οι μελανόλευκοι ήταν στη Δ΄ Εθνική.

Πόποβιτς: "Ποτέ στον Πανσερραϊκό"

Με δηλώσεις του σήμερα στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ", o Zντράβκο Πόποβιτς ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην ομάδα που κράτησε τον ΟΦΗ στη Β΄ Εθνική: "Γνωρίζω για τις επαφές που υπήρξαν με τον Πανσερραϊκό αλλά δε πρόκειται να πάω στην ομάδα που κράτησε τον ΟΦΗ στη Β΄ Εθνική. Δε θα το έκανα ποτέ αυτό στον ΟΦΗ"!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Συγνώμη κιόλας! Το μοναστήρι να 'ναι καλά και από...Πόποβιτς, όσους θες!

Γκάντσεφ και Kραστόφτσεφ στα υπόψιν(;)

Η έντονη φημολογία στις Σέρρες για ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για μέσο από τη Λέφσκι Σόφιας έφερε κατευθείαν στην επιφάνεια δύο ονόματα που φαίνεται να εξετάζουν στον Πανσερραϊκό. Αρχικά αυτό του Βλάντιμιρ Γκάντσεφ, του 23χρονου Βούλγαρου που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναικού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Φέτος είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ με την ομάδα αλλά το συμβόλαιο του λήγει σε 1 χρόνο. Όσο για τον δεύτερο, πρόκειται για τον 26χρονο Βούλγαρο Ένιο Κραστόφτσεφ που φέτος είχε 14 συμμετοχές και 4 γκολ και η περίπτωση του είναι πιο εφικτή γιατί μένει ελεύθερος.(Πήγη: sportnet.gr) (Στις φώτο, αριστερά ο Γκάντσεφ και δεξιά ο Κραστόφτσεφ)

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Κλεισμένος" ο Παντελιάδης

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σάκης Παντελιάδης αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή του Πανσερραϊκού στο...παζάρι του καλοκαιριού. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ, αριστερό χαφ αλλά και αμυντικό χαφ "κέρδισε" τον Κοκότοβιτς με τις εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα οι οποίες αποτέλεσαν...διαβατήριο για τον ερχομό του στις Σέρρες. Τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε ο Παντελιάδης έκανε 37 συμμετοχές με τον Πιερικό ενώ πέτυχε και 2 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Βέροια.

O Γιάννης Γεωργιάδης στην Ηράκλεια

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Γιάννης Γεωργιάδης θα είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον  Στέλιο Ρίζο. Ο έμπειρος τεχνικός που τα τελευταία χρόνια καθόταν στον πάγκο του Εθνικού Γαζώρου είναι αυτός που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο του Μέγα. Tεχνικός διευθυντής και υπέυθυνος ακαδημιών θα είναι ο Κώστας Ασλανίδης.


 ΣΧΟΛΙΟ: Το ποιες θα είναι αλλαγές που θα επιφέρει στο έμψυχο δυναμικό η συγκεκριμένη συμφωνία θα φανεί τις επόμενες ημέρες καθώς όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή.

Τέλος ο Παγώνης

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανσερραϊκό ο Τάσος Παγώνης. Ο 25χρονος μπακ μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας στις Σέρρες(αγωνίστηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στον Εορδαϊκό), έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του που έληγε τον Δεκέμβρη του 2010 και αποχωρεί χωρίς ποτέ να έχει πάρει τις ευκαιρίες που άξιζε. Φέτος έκανε έξι συμμετοχές αγωνιζόμενος συνολικά 222 λεπτά ενώ κατά την θητεία της ομάδας στη Σούπερ Λίγκ αγωνίστηκε για 82΄ στο παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εύχεται καλή συνέχεια στον παίκτη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός απροόπτου, σε ομάδα Β΄ Εθνικής.

Παραιτήθηκε όλο το Δ.Σ του Πανσερραϊκού

Μετά από μια διαδικασία που κράτησε περίπου τρεις ώρες η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε πως ο Πέτρος Θεοδωρίδης ζήτησε από όλα τα μέλη του Δ.Σ να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό από όλους και πλέον σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό σχήμα.


ΣΧΟΛΙΟ: Κανένα από τα μέλη του Δ.Σ δε θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση κατά την αποχώρηση τους. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε η πρωτοβουλία κάποιων να παραιτηθούν και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού ζήτησε τη παραίτηση όλων. Μπορεί να παραιτήθηκαν αλλά κάποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν με νέα καθήκοντα πλέον στην ομάδα.

TO Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ:


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)
ΙΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ)
ΜΕΓΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΟΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πήρε Αργυρίου ο Γάζωρος


Σε ακόμα μια μεταγραφή προχώρησε ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος απέκτησε τον Πασχάλη Αργυρίου. Ο 22χρονος μέσος έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Ηράκλεια, ΠΑΟΔ, ενώ τη σαιζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε αρχικά στη Νάουσα και στη συνέχεια στον Βισαλτιακό. Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε:
"Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω στην εκπλήρωση του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος απο την άνοδο.Η εκπλήρωση του στόχου της ομάδας θα ικανοποιήσει και τις δικές μου φιλοδοξίες".

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πανσερραϊκός, Παναθηναϊκός και Κέρκυρα

Τι κοινό έχουν ο Πανσερραϊκός, ο Παναθηναϊκός και η Κέρκυρα; Είναι οι τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκ που δεν έχουν κάνει ακόμα ούτε μια μεταγραφή...

"Θα ανάψουν τα αίματα"...

Αυτή η φράση ακούστηκε από μέλος της διοίκησης του Πανσερραϊκού για το Δ.Σ της Τετάρτης εκεί όπου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις από τον Πέτρο Θεοδωρίδη για την επόμενη μέρα της ομάδας και κυρίως για την διοικητική οργάνωση της. Φυσικά έκπληξη θα αποτελέσει αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις, παραιτήσεις κ.ο.κ.

Aνακοινώνει προπονητή η Ηράκλεια

Μέχρι σήμερα το βράδυ ή το αργότερο μέχρι αύριο ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας θα ανακοινώσει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Οι υποψήφιοι είναι δύο, είναι Σερραίοι και στο παρελθόν έχουν περάσει από τον πάγκο της ομάδας. Το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα της κούρσας θα φανεί...

Mεγαλώνει η λίστα...

Την περίπτωση απόκτησης του Μαουρίτσιο Σαουσέδο Γκουαρδία εξετάζουν στον Πανσερραϊκό σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal". Ο 24χρονος Βολιβιανός μέσος  ο οποίος έβγαζε το... ψωμί του στην Ουκρανία με τη φανέλα της Τσερνομόρετς που υποβιβάστηκε φέτος(!), έκανε μόλις 13 συμμετοχές φέτος και πέτυχε 3 γκολ αγωνιζόμενος συνολικά 1061 λεπτά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Βολιβία και συγκεκριμένα στις Μπολιβάρ, Λα πάζ, Ουνιβερσιτάριο, Σαν Χοσέ ενώ πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Είναι και 9 φορές διεθνής με την Εθνική Βολιβίας έχοντας 4 συμμετοχές στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ν. Αμερικής(57 λεπτά σύνολο).

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Παντελιάδης:"Επαφή μέσω τρίτων με Πανσερραϊκό"

Μιλώντας σε blog ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Σάκης Παντελιάδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού, τόνισε πως είχε μια επαφή μέσω τρίων με τον Πανσερραϊκό αλλά τίποτα παραπάνω. Αναλυτικά:
«Όχι μόνο δεν έκλεισα σε κάποια ομάδα αλλά δεν είχα και κάποια συγκεκριμένη συζήτηση με κάποια ομάδα στο διάστημα που βρίσκομαι σε διακοπές. Το μόνο που έγινε, και όχι τις μέρες αυτές, είναι μια επαφή τρίτων προσώπων για το πως θα έβλεπα μια μεταγραφή μου στον Πανσερραϊκό, και σ’ αυτήν ακόμα την επαφή δεν είπα απολύτως  τίποτε από ένα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους».
(Πηγή: http://kraxtis-gr.blogspot.com)

Παντρεύτηκε ο Κοτταράς

Στο κλάμπ των παντρεμένων ανήκει από το βράδυ του Σαββάτου ο Δημήτρης Κοτταράς. Ο 35χρονος τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα, στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Ακτή Ηλίου, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους των κυμμάτων και υπό το φως του ήλιου που έδυε. Το παρών έδωσαν πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και αρκετοί συμπαίκτες του από τον Πανσερραϊκό, όπως οι Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Βαλσαμάκης, Ρούτσης, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος κ.α.

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ(ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ)!

Πιπίνης: "Είχα πρόταση από Πανσερραϊκό"!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εφημερίδα "Sportday" ο Χρήστος Πιπίνης αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Πανσερραϊκό. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης τόνισε μεταξύ άλλων πως: "Είχα πρόταση και από ομάδα της Κύπρου αλλά ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Η άλλη μου επιλογή θα ήταν ο Πανσερραϊκός αλλά επέλεξα τον Αστέρα".

Στην ίδια συνέντευξη ο άλλος ποδοσφαιριστής που πήρε μεταγραφή για την Τρίπολη, ο Σάββας Τσαμπούρης, απόκαλυψε πως πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν στο Χαϊδάρι, είχε πρόταση από τον Πανσερραϊκό αλλά δε τον άφησαν να πάει.

Παπάζογλου: Aπό "κλεισμένος"..."στον αέρα"

Και από εκεί που οι εφημερίδες έγραφαν και ξαναέγραφαν για την...τελειωμένη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου στον Ολυμπιακό, η επαφή του Γιώργου Λούβαρη με τον Πέτρο Θεοδωρίδη έβαλε φρένο στην σιγουριά των "ερυθρολεύκων" του Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pestoagorimou.blogspot η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών αγγίζει τις 200.000 ευρώ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης παρότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη είναι 1.000.000 έριξε τις απαιτήσεις του στις 600.000 ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει ως 400.000 εύρω. Μάλιστα φαίνεται πως ο Λούβαρης είπε στον Θεοδωρίδη, "Παίρνεις τις 400.000 και μας τον δίνεις ή παίρνουμε τον Παπαζαχαρία".
Ποια είναι η απάντηση και η τακτική με την οποία κινείται ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού; "ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ...ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ".

ΣΧΟΛΙΟ: Σίγουρα ο Θεοδωρίδης θέλει να πουλήσει αλλά δε θα δώσει και κοψοχρονιά τον Παπάζογλου τη στιγμή που μπορεί να πάρει αρκετά χρήματα για ένα παίκτη ανερχόμενο, με πολλές συμμετοχές για την ηλικία του και βασικό στην Εθνική Ελπίδων. Έτσι και αλλιώς αν κάνει ακόμα μια γεμάτη χρονιά ο Παπάζογλου, θα ανέβει ακόμη περισσότερο η τιμή του. Για να δούμε όμως τι θα γίνει τελικά...

Θέλει ελεύθερο τον Αμπού ο Πανσερραϊκός

Το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι είναι γνωστό, το ίδιο και η θετική διάθεση που έχει ο Γκανέζος μέσος για την ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Δεν είναι, όμως, τόσο απλή υπόθεση, όσο φαίνεται, η μετακόμιση του 24χρονου μέσου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ στους "ερυθρόλευκους" των Σερρών. 
Τι θέλει ο Πανσερραϊκός
Η επιθυμία του Πέτρου Θεοδωρίδη και των συνεργατών του στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι τα "λιοντάρια" να αποκτήσουν τον Αμπουμπακάρι με την μορφή ελεύθερης μεταγραφής. Θεωρούν ότι στην ηλικία των 24 ετών ο δανεισμός του παίκτη δεν έχει κανένα νόημα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει διαμορφωμένη άποψη για την αξία του "Άμπού". 
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, προοπτική δανεισμού θα μπορούσε να υπάρξει μόνο αν ο ΠΑΟΚ κάλυπτε μέρος ή όλο το συμβόλαιο του Αμπουμπακάρι.
Η στάση του ΠΑΟΚ
Βέβαια, δανεισμός με τα χρήματα να δίνονται από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, ουσιαστικά δεν δίνει κέρδη στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Η πολιτική λιτότητας που έχει αποφασίσει η διοίκηση, απαιτεί την ελάφρυνση του μπάτζετ, γι' αυτό και η ΠΑΕ θέλει να  "ξεφορτωθεί" το συμβόλαιο του Αμπουμπακάρι.
Θετικός για Πανσερραϊκό ο Αμπουμπακάρι
Όσον αφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο olaPAOK.gr έχει πρωταρχικό στόχο την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Θέλει να αγωνιστεί με την φανέλα του "Δικέφαλου" μιας και την περασμένη σεζόν, λόγω του δανεισμού του στον Λεβαδειακό, δεν κατάφερε να δείξει αυτά που μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Όλα αυτά, βέβαια, αν ο Μάριο Μπερέτα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Αν όχι, θέλει να βρει ομάδα να αγωνιστεί και φαίνεται ότι ο Πανσερραϊκός καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Πολλοί, άλλωστε, είναι οι λόγοι για να επιστρέψει ο "Αμπού' στις Σέρρες. Η σύζυγός του κατάγεται από την πόλη των Σερρών, ενώ και ο ίδιος είχε άριστη σχέση με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού την περίοδο που αγωνίζονταν εκεί.
(Πηγή: olapaok.gr)