Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Eισιτήρια διαρκείας...β΄ γύρου!

Είθισται τα εισιτήρια διαρκείας να κυκλοφορούν το καλοκαίρι και μάλιστα η ζήτηση να αυξάνεται, στις πρώτες μεταγραφές. Οι καλοκαιρινές πωλήσεις δε χτύπησαν και ιδιαίτερα υψηλά νούμερα και για αυτό και φέτος, η διοίκηση του Πανσερραϊκού αποφάσισε να θέσει σε κυκλοφορία εισιτήρια διαρκείας και για τον δεύτερο γύρο! Ανάλογη κίνηση που έκαναν και αρκετές άλλες ΠΑΕ...

Αυτά θα κυκλοφορήσουν από τη Δευτέρα μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και φυσικά οι τιμές τους θα είναι μικρότερες από αυτές του καλοκαιριού κατά 50% τουλάχιστον στις περισσότερες θύρες μετά από πρόταση του νέου Γενικού Διευθυντή(Βασίλης Χρυσανθίδης από 1/1)  σε μια θύρα(στην 1) η μείωση να είναι ακόμα μεγαλύτερη για να προσελκύσουν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερους φιλάθλους αντιλαμβανόμενοι πάντα και την περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Στον Πανσερραϊκό ποντάρουν ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, το… μενού περιλαμβάνει αρκετά και από τα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια όπως αυτά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Οι τιμές:

Θύρα 1: 120 ευρώ
Θύρα 2-4: 200 ευρώ
Θύρα 3: 500 δερμάτινα – 250 πλαστικά
Θύρα 5-6: 100 ευρώ 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ έως και τις 3 Ιανουαρίου, τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, έχοντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Η άσπρη μέρα των νέων φίλων

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στον Π.Θεοδωρίδη την ποινή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Δικηγόρος του προέδρου του Πανσερραϊκού ήταν ο Β.Γκαγκάτσης.
Αυτοί είναι οι καινούριοι φίλοι σου, που θα σε κάνουν να δεις άσπρη μέρα, Πέτρο μου;
(πηγή: dikisports.blogspot.com)

Καλύτερος νέος παίκτης της Β΄ Εθνικής ο Γεωργιάδης

Ακόμη μια σημαντική διάκριση χτύπησε τη πόρτα του Γιώργου Γεωργιάδη ο οποίος βλέπει συνεχώς τη καριέρα του να...ανεβαίνει και τις επιβραβεύσεις να έρχονται η μια μετά την άλλη. Μετά την ανάδειξη ως 2ος καλύτερος νέος παίκτης στη Σούπερ Λίγκ της σαιζόν 2008-09 πίσω από τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανσερραϊκό φέτος, μετά τη κλήση στην Εθνική ομάδα, μετά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον Ολυμπιακού-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την απόκτηση του ήρθε ακόμα μια. Ο νεαρός χαφ αναδείχθηκε από τους συναδέλφους του ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στη Β΄ Εθνική τη σαιζόν 2009-10 και τη Δευτέρα σε σχετική εκδήλωση θα παραλάβει το βραβείο του. Και τα καλύτερα έρχονται...

Tα ρέστα του για...Νιφλόρ

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Βιλφρέντ Νιφλόρ είναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για την γραμμή κρούσης. Ο 29χρονος ύψους 1,86 Γάλλος επιθετικός που αγωνίζεται στη Βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θέλει ο Σέρβος και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει τσεκαριστεί αρκετές φορές και από κοντά! Το συμβόλαιο του με τη Λίτεξ λήγει το καλοκαίρι και προκειμένου να τον χάσουν χωρίς να βάλουν ευρώ στη τσέπη διαπραγματεύονται πώληση και μάλιστα ο Πανσερραϊκός έχει ξεκινήσει επαφές οικονομικού τύπου προκειμένου να πείσει τόσο την ομάδα όσο και τον παίκτη προκειμένου να γίνει το deal. Προς το παρών "παγώνουν" όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις επιθετικών μέχρι να υπάρχει οριστικό τέλος, θετικό ή αρνητικό, με τον Γάλλο. Πάντως ο ίδιος αποτελεί όντως μια καλή περίπτωση και φέτος έχει πετύχει σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 8 γκολ.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τώρα τον τιμωρούν...

"Στο ψυγείο" για ένα μήνα μπαίνει ο διαιτητής του αγώνα Πανσερραϊκού-Πανιωνίου Μιχ.Τσινιάρης γιατί καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με βάση την έκθεση του παρατηρητή Γ.Δούρου.
(πηγή: dikisports.blogspot.com)

ΣΧΟΛΙΟ: Δε κλείνουμε τα μάτια, όντως δεν ήταν πέναλτι. Το κέρδισε ο Νταλέ και δε το έκανε ο Μάχο αλλά ο Μάνταλος γιατί σφυρίζει δίχως τιμωρία;

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Συμφωνία με Μελίσση;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν τις τελευταίες ώρες από το στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" υπάρχει συμφωνία με τον Χρήστο Μελίσση προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού μέχρι τον Ιούνη. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει από την Μαρίτιμο στην οποία ήταν δανεικός αλλά δε μπόρεσε να πιάσει και μάλλον θα βρει και πάλι ποδοσφαιρική στέγη στην ομάδα που τον ανέδειξε. Άλλωστε ο Ναουσαίος ποδοσφαιριστής φορούσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού από το 2001 ως το 2005 κάνοντας συνολικά 91 συμμετοχές και έχοντας πετύχει 4 γκολ. Στη συνέχεια φυσικά ακολούθησε ο ΠΑΟΚ και το άλμα στον ΠΑΟ ενώ πέρυσι ήταν δανεικός στην ΑΕΛ. Προφανώς για να υπάρχει συμφωνία με τον Μελίσση πρέπει να υπάρχει και με τον ΠΑΟ για να δοθεί το ΟΚ για τον δανεισμό του. Πάντως ο παίκτης είναι μεγάλη "καψούρα" του Πέτρου Θεοδωρίδη που ήθελε από το καλοκαίρι να τον φέρει Σέρρες. Τώρα τι θα τον κάνει ο Κοκότοβιτς άλλον έναν αμυντικό; Απλό! Μη ξεχνάμε πως ο Μελίσσης τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον ΠΑΟ χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές ως αμυντικός χαφ! Άρα...