Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η άσπρη μέρα των νέων φίλων

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε στον Π.Θεοδωρίδη την ποινή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Δικηγόρος του προέδρου του Πανσερραϊκού ήταν ο Β.Γκαγκάτσης.
Αυτοί είναι οι καινούριοι φίλοι σου, που θα σε κάνουν να δεις άσπρη μέρα, Πέτρο μου;
(πηγή: dikisports.blogspot.com)

3 σχόλια:

  1. οχι, ηταν καλυτεροι οι παλιοι του φιλοι, που μας περασαν χειρουργειο την προηγουμενη φορα στη superleague!!
    σοβαρευτειτε και εκτιμηστε συνολικα τις καταστασεις..
    και στο φιναλε, μπουκαρε στο γηπεδο και συμμετειχε σε επεισοδιο, καλως ή κακως...τι επρεπε, να του πουνε και μπραβο?παλι φτηνα τη γλυτωσε...
    Μηπως κανω λαθος?
    Θανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίταξε φίλε Θάνο...οι βλαχομαγκιές του πρόεδρα που νομίζει ότι έχει υψηλά ιστάμενους φίλους, έχει κοστίσει ως τώρα 112.000 ευρώ στην ομάδα...βλέπε: Ζαλίκα μπες μέσα, Στέφανε ρίξε μπάλες, μπούκα Πετράν κλπ, ήτοι μία μεταγραφάρα για σέντερ φορ ή 100 τιμωρίες για πυρσό ή 100 πούλμαν για εκδρομές εκτός έδρας...Οπότε να μην μας τα ζαλίσει ξανά η ΠΑΕ για πυρσούς, καπνογόνα κλπ αφού οι ντεμέκ μαγκιές γίνονται από μέρους της! Αλλιώς να τους χαίρεται τους φίλους του κι ας ανατρέξει στην περίοδο Κοσκωτά να δει που μας οδήγησαν ανάλογες φιλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστα αυτα που λες, αλλα καμια σχεση οι βλαχομαγκιες με τους φιλους που λες στον τιτλο σου.
    Ετσι κι αλλιως πρεπει να διαλεξει αρμα για να πορευτει, και προς το παρον (δανεικοι παικτες και διαιτησια) δεν εχει βγει χαμενος, σε αντιθεση επαναλαμβανω με οσα συνεβησαν προπερσι..
    Θανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή