Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ενδιαφέρον για Τριποτσέρη

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιέυματα ο Πανσερραϊκός έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Θοδωρή Τριποτσέρη ο οποίος δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος από τη Λάρισα με την οποία όμως έχει συμβόλαιο ως το 2013. Ο 24χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τον ΠΑΟ ενώ έχει αγωνιστεί σε Ανόρθωση και Λεβαδειακό. Φέτος είχε 8 συμμετοχές με τους "βυσσινί".

Νοβότα ο εκλεκτός

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες του "pestoagorimou" ο τερματοφύλακας που έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού είναι ο Σλοβάκος(όπως είχαμε γράψει) Γιάν Νοβότα.  Ο 26χρονος τερματοφύλακας ύψους 1.99(!!!) έμεινε ελεύθερος από την Σλοβακική "Ντουναϊτσκα Στρέντα" και ήρθε για να συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό. Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε 28 συμμετοχές και ήταν αρχηγός της ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που φεύγει εκτός Σλοβακίας καθώς έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της χώρας του και συγκεκριμένα στις Ματουσκόβο, Σλόβαν Γκαλάντα, Σενέκ και Στούροβο. Στην ίδια ομάδα, την Στρέντα, αγωνίζεται και ο Γκρέγκορ Σαμοτούλσκι που στο παρελθόν πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Νοβότα, σήμερα αναμένεται να έχει τις τελικές συζητήσεις με τον Πανσερραϊκό και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΒΟΤΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ(με τη γαλάζια στολή):
http://sport.joj.sk/futbal-slovensko/25-7-2008/video/dac-spartak-30-v-predohravke-2-kola-corgon-ligy.html

Περιμένοντας τον Γερουλάνο...

Την απάντηση του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, περιμένει ο δήμος των Σερρών αναφορικά με το περιβόητο θέμα του νοτίου πετάλου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΔΙΚΤΥΟ" ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, Γιώργος Γούνας, τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε υπόμνημα στον Παναγιώτη Μπιτσαξή και χθες υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στον βουλευτή Στάθη Κουτμερίδη και τον υπουργό Πολιτισμού. Αποτέλεσμα όλων αυτών; Αναμονή ως την Τετάρτη προκειμένου να υπάρξει απάντηση αν προτίθενται να χρηματοδοτήσουν με ένα ποσό τα έργα για το γήπεδο.

Πήρε και Παναγιωτίδη το Σιδηρόκαστρο!

Ακόμα μια εντυπωσιακή μεταγραφή έκανε το Σιδηρόκαστρο καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Παναγιωτίδη από τα Άνω Ποροϊα ο οποίος έρχεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ήδη πολύ καλό ρόστερ της ομάδας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Κασσάνδρα, Πετρίτσι, Αναγέννηση. Παράλληλα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Δεμερτζή.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Mπανγκουρά: "Ψέμματα όσα γράφτηκαν, έρχομαι τη Δευτέρα"

Με δηλώσεις στην εφημερίδα "Metrosport" ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά διέψευσε το χθεσινό δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας της Γουινέας, που σας μετέφερε το "pestoagorimou" λέγοντας πως είναι αναληθές. Συγκεκριμένα ο Αφρικανός επιθετικός τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μένοντας και έκπληκτος από τη σιγουριά του δημοσιεύματος ενώ τόνισε πως τη Δευτέρα θα επιστρέψει για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Πανσερραϊκό. Με την ίδια έκπληξη αντιμετώπισε το δημοσίευμα και ο εκπροσωπός του.
Παράλληλα, κυκλοφόρησαν σενάρια στη Κρήτη που θέλουν τον ΟΦΗ να κοιτάζει την περίπτωση του Μπανγκουρά που υπενθυμίζουμε ότι έχει συμβόλαιο ως τις 31/12/2010.

Αναλαμβάνει γυμναστής ο Καζίας;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αναστάσιος Καζίας θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Αδάμ στη θέση του γυμναστή της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. O 29χρονος γυμναστής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, έχει εργαστεί και στο παρελθόν ως γυμναστής στον Πανσερραϊκό αλλά στην ομάδα Νέων ενώ έχει περάσει και από την τεχνική ηγεσία της Μικτής ΕΠΣΣ. Σήμερα είχε μια τρίωρη συνάντηση με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς και από τη Δευτέρα αναμένεται να πιάσει δουλειά.

Δανεικός στα Γιαννιτσά ο Γκούρτσας

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Δημήτρης Γκούρτσας καθώς θα συνεχίσει δανεικός την επόμενη χρονιά και πάλι στην Αναγέννη Γιαννιτσών, στην οποία είχε δοθεί δανεικός και τον περασμένο Γενάρη από τους "ερυθρόλευκους". Ο ποδοσφαιριστής που δε βρισκόταν στα πλάνα του Κοκότοβιτς μετέβη χθες στα Γιαννιτσά και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Πέταλο κλειστό; Μαύρο στις κάλπες να βάλετε μυαλό...


Με την ανάρτηση του ανάλογου πανό στη καρδιά της πόλης των Σερρών, στην πλατεία Ελευθερίας, ο σύδεσμος οργανωμένων φιλάθλων Πανσερραϊκού "che guevara" προσπαθεί αφενός να αφυπνήσει και τους υπόλοιπους Σερραίους μπροστά στο μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί εδώ και χρονιά και αφετέρου να πιέσει με τον δικό του τρόπο τις πολιτικές αρχές της πόλης να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου ο Πανσερραϊκός να αγωνιστεί στο γήπεδο του με το πέταλο ανοιχτό.

ΣΧΟΛΙΟ: Όσο για τους πολιτικούς, μερικές φορές χρειάζεται να τους "ξυπνήσεις" με έναν ελληνικό τρόπο...

Προς συγχώνευση Βισαλτιακός-ΑΕΝ;

Έντονα κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στη ποδοσφαιρική πιάτσα των Σερρών, το σενάριο περί συγχώνευσης των δύο ομάδων της Νιγρίτας, του Βισαλτιακού και της ΑΕΝ. Ο Βισαλτιακός μετά τον υποβιβασμό του στη Δ΄ Εθνική δε διάγει και τις καλύτερες ημέρες ενώ η ΑΕΝ είναι ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο.

Επαγγελματικά συμβόλαια για Κρυστάλλη, Σιδηρόπουλο-Συζήτηση με Πασχαλούδη

Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας οι Παντελής Κρυστάλλης και Ευθύμης Σιδηρόπουλος. Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία για ακόμη ένα χρόνο με τον Αστέριο Καλιαμπάκα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" η Ηράκλεια έχει επαφές με τον νεαρό αμυντικό, Αλέξη Πασχαλούδη(φωτο) που αγωνιζόταν στον Βισαλτιακό.

Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του τερματοφύλακα

Στις 22:00 σήμερα το βράδυ αναμένεται να...πατήσει Ελλάδα ο κοινοτικός τερματοφύλακας που είναι μια ανάσα από τη συμφωνία του με τον Πανσερραϊκό. Πάντως οι "ερυθρόλευκοι" φροντίζουν να κρατούν κρυφό το όνομα του υπό το φόβο...αρπαγής και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, αν δεν υπογράψει δε βγαίνει τίποτα. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι είναι Σλοβάκος ενώ όσον αφορά τον Ισπανό που γράψαμε χθες φαίνεται να είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας που θα έρθει τις προσεχείς ημέρες.

Ν. Ζίχνη: Εξαπλό μεταγραφικό χτύπημα

Εντυπωσιακά συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης ο οποίος απέκτησε τους Γιάννη Βαλλιάνη(φώτο) και Φώτη Τσεκιτσίδη από την Ηράκλεια. Επιπλέον αποκτήθηκαν οι νεαροί, Κώστας Μητκώνης από το Βαλτερό, Μιχάλης Φιλιππίδης από τον Παμβλαχιακό, Γιάννης Κοτζαμανώλης από το Ψυχικό και Θανάσης Καραμπελούσης από το Γάζωρο. Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Χρυσοστομίδης αναζητεί και άλλες λύσεις για να βοηθήσει την ομάδα.

Πέντε μεταγραφές για τους Νέους του Πανσερραϊκού

Με πέντε μεταγραφές ξεκίνησε την προσπάθεια της για ενίσχυση και συγκέντρωση των ταλέντων του Νομού Σερρών η ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού η οποία θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Τα "λιονταράκια" του Σάκη Αναστασιάδη θα ενισχύσουν οι :
Δημήτρης Μπονέρης (Πήγασος), Φώτης Ζάντζιος (Ν. Τυρολόη), Στέργιος Καψάλης (Ν. Τυρολόη), Χρήστος Δρακούλης (Ν. Ζίχνη) και Παναγιώτης Αντωνογλούδης (Μονόβρυση). 
 Παράλληλα όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο Τάσος Σαββίδης(δεξιά στη φώτο) θα είναι ο τεχνικός της ομάδας Κ17 που θα στελεχωθεί με παίκτες γεννηθέντες το 1994 και 1995.

Πήρε Θεοδωρίδη η Αναγέννηση

Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Οδυσσέας Αναγέννησης. Πιο συγκεκριμένα οι "Πόντιοι" απέκτησαν τον 18χρονο επιθετικό Πέτρο Θεοδωρίδη ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλων Καλαμαριάς.

Tι διοικητικό συνδέει τον Πανσεραϊκό με τους Ικάρους;


Διοικητικό Συμβούλιο Ικάρων
Πρόεδρος: Αθανασιάδης Αριστείδης
Αντιπρόεδρος: Δεσποτίδης Ιωάννης
Γραμματέας: Σωτηρίου Νικόλαος
Ταμίας: Ρήγας Δημήτριος
Μέλος: Καπλανίδης Στέφανος
Μέλος: Κοταλακίδης Νικόλαος
Αναπληρωματικό Μέλος: Ιλανίδης Νικόλαος
Αναπληρωματικό Μέλος: Βασάκος Σωκράτης
Αναπληρωματικό Μέλος: Κοτσαμπάς Σωτήριος
----------------------------------------------------------------------------
Διοικητικό Συμβούλιο Πανσερραϊκού
Παραμένουν από το προηγούμενο Δ.Σ οι Γούνας Γεώργιος, Ιλανίδης Νίκος, Φιλίππου Δημήτρης, Μέγκλας Χρήστος και Πασχάλης Γρηγόρης.Τα νέα ονόματα είναι οι Γκουμάσης Φρίξος, Καπλανίδης Ιορδάνης, Κουρτίδης Γεώργιος, Κοτσαμπάς Σωτήρης, Φουντουκίδης Φώτης, Χρυσάφης Αλέξανδρος ενώ θα υπάρχει και ένας εκπρόσωπος από τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό.


ΣΧΟΛΙΟ: Αυτοί που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν σε αυτή τη πόλη είναι λίγοι. Αν μπορούν να βοηθούν και το μπασκετ και το ποδόσφαιρο, ακόμα καλύτερα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Δοκιμάζεται σε Αιγυπτιακή ομάδα ο Μπανγκουρά;

Την ώρα που ο Πανσερραϊκός περιμένει την επιστροφή του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στην Ελλάδα, ο Αφρικανός επιθετικός φέρεται να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας της Γουινέας που φέρνει στο "φως" το "pestoagorimou" o Μπανγκουρά σκοπεύει να επιστρέψει στην Αφρική και μάλιστα σε ομάδα της Αιγύπτου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο επιθετικός των "λιονταριών" που έχει συμβόλαιο ως τις 31/12/2010 έφτασε στην Αίγυπτο για να συζητήσει τη μεταγραφή του στη "Σμούχα Σπόρτινγκ Κλάμπ" που είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στη Πρέμιερ Λίγκ της Αιγύπτου και ο πρόεδρος της είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη χώρα. Μάλιστα γίνεται αναφορά στον Έλληνα μάνατζερ του Μπανγκουρά, κ. Ανδρέα Ικίμη αλλά αναφέρεται επίσης πως σήμερα θα πάρει μέρος σε φιλικό παιχνίδι της Σμούχα με τοπική ομάδα προκειμένου το τεχνικό επιτελείο να διαμορφώσει ακόμα καλύτερη γνώμη για την αξία του. 
Από πλευράς Πανσερραϊκού δήλωναν πλήρη άγνοια αλλά το πρώτο σχόλιο ήταν πως αν έρθει μια καλή οικονομική πρόταση δε θα έλεγαν όχι.
(Δεξιά το σήμα της Αιγυπτιακής Σμούχα) 
http://www.guineefoot.info/index.php/actualites/1-latest-news/1264-smouha-sc-dalexandrie-sambegou-bangoura-present 

To νέο Δ.Σ του Πανσερραϊκού

Αργά χθες το βράδυ η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τα άτομα που θα στελεχώνουν από εδώ και πέρα το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ το οποίο την Τετάρτη 14 Ιουλίου θα συγκροτηθεί σε σώμα προκειμένου να γίνει η κατανομή των αρμοδιοτήτων του καθενός.
Παραμένουν από το προηγούμενο Δ.Σ οι Γούνας Γεώργιος, Ιλανίδης Νίκος, Φιλίππου Δημήτρης, Μέγκλας Χρήστος και Πασχάλης Γρηγόρης.
Τα νέα ονόματα είναι οι Γκουμάσης Φρίξος, Καπλανίδης Ιορδάνης, Κουρτίδης Γεώργιος, Κοτσαμπάς Σωτήρης, Φουντουκίδης Φώτης, Χρυσάφης Αλέξανδρος ενώ θα υπάρχει και ένας εκπρόσωπος από τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό.

"Κρύα" πρώτη...

Χωρίς να θυμίζει σε καμία περίπτωση τις πρώτες προπονήσεις προηγούμενων χρόνων, με λιγοστό κόσμο στην κερκίδα λόγω του ανεπίσημου χαρακτήρα και με μόλις 18 παίκτες έγινε η πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού για τη σαιζόν 2010-11.
Το παρών στη προπόνηση έδωσε και ο Πέτρος Θεοδωρίδης αλλά και αρκετά από τα νέα μέλη του Δ.Σ που παρακολούθησαν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς και του Παύλου Δημητρίου. Από πλευράς παικτών απουσίαζε ο Μπανγκουρά που επιστρέφει(λέμε τώρα) την Δευτέρα και ο Λεοζίνιο που παρακολούθησε την προπόνηση με πολιτικά.
Από παίκτες το παρών έδωσαν οι: Παπάζογλου, Τάντιτς, Γεωργιάδης, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Παπαδόπουλος, Κόντος, Ανάκογλου, Σκάγκλια, Παντελιάδης, Σαββίδης, Δαβίδ(υπό δοκιμήν), Μπίμπης, Ασλανίδης, Ζυγκερίδης, Τριανταφύλλου Κ, Σιδηρόπουλος.

Προς απόχωρηση Βαλσαμάκης, Βοζίκης, Καλί, Γκούρτσας, Τράκις

"Όποιος δε βγει στο γήπεδο την Πέμπτη, ουσιαστικά αποχωρεί". Αυτό έλεγε άνθρωπος του Πανσερραϊκού τις προηγούμενες ημέρες προδιαγράφοντας το μέλλον κάποιων παίκτων και η σημερινή προπόνηση, σε σχέση με τις εξελίξεις που υπάρχουν, "φωτογράφισε" συγκεκριμένα πρόσωπα. Από την προπόνηση απουσίαζαν λοιπόν οι Γιώργος Βαλσάμακης, Χρήστος Βοζίκης, Συρίλ Καλί, Δημήτρης Γκούρτσας και Βάλντας Τράκις. Για τον Τράκις υπήρχε εδώ και καιρό ενημέρωση ότι ήταν εκτός πλάνων και αναζητεί ομάδα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Καλί που ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται. Όσο για τον Βαλσαμάκη μετά και τη συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα ελεύθερος, ενώ οι Βοζίκης και Γκούρτσας θα δοθούν δανεικοί.

Aνακοινώθηκε ο Παντελιάδης-Πλησιάζουν οι τερματοφύλακες

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τελικά την απόκτηση του 23χρονου Σάκη Παντελιάδη ο οποίος όπως είχε γράψει εδώ και αρκετό καιρό το "pestoagorimou" υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο και είναι ο παίκτης που...ανοίγει και επίσημως την αυλαία των μεταγραφών των "ερυθρολεύκων".
Παράλληλα ο Πανσερραϊκός φαίνεται να βρίσκετε κοντά και στην απόκτηση δύο κοινοτικών τερματοφύλακων και μάλιστα ο ένας εξ αυτών αναμένεται αργά σήμερα το βραδυ στις Σέρρες. Οι πληροφορίες του "pestoagorimou"  αναφέρουν πως ο ένας είναι Ισπανός.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ...!

To "PesToAgoriMou" συμμετέχει στην απεργία των Δημοσιογραφικών Ενώσεων...

Στην Ομόνοια η πρώτη προπόνηση

Σήμερα στις 19:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Όμονοιας θα γίνει η πρώτη αλλά ανεπίσημη προπόνηση του Πανσερραϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 με την...επίσημη η οποία θα συνοδευθεί και από τον καθιερωμένο αγιασμό να αναβάλεται προς το παρόν. Βέβαια τα νέα πρόσωπα δε θα είναι και πάρα πόλλα και οι ποδοσφαιριστές μετρημένοι σε γενικές γραμμές αλλά και πάλι ο κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών. Την προετοιμασία της ομάδας θα ακολουθήσουν και οι νεαροί Γιώργος Μπίμπης, Γιώργος Ζυγκερίδης, Κώστας Τριανταφύλλου και Νίκος Ασλανίδης από την ομάδα Νέων και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

ΣΧΟΛΙΟ: Να μπούμε με το...δεξί για να μη βγούμε με το...αριστερό! Καλή χρονιά...

Ξεκαθαρίζει σήμερα για Βαλσαμάκη

Πιθανότατα στη σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Βαλσαμάκη και τον Πέτρο Θεοδωρίδη θα καθοριστεί το μέλλον του 24χρονου τερματοφύλακα στον Πανσερραϊκό.

Παρελθόν ο Αδάμ

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τον Πανσερραϊκό ο γυμναστής της ομάδας, Γιώργος Αδάμ, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Ο Αδάμ που ήρθε πέρυσι στον Πανσερραϊκό, ενώ έχει δουλέψει και στο παρελθόν την ομάδα θα αποχαιρετήσει πιθανότατα σήμερα τους ποδοσφαιριστές και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" είναι σε αναζήτηση γυμναστή.

Aνανεώνουν Σκάγκλια, Λεοζίνιο, Κάστρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" η...λάτιν παρέα του Πανσερραϊκού βρίσκεται μια ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας της. Τόσο ο Λεοζίνιο, όσο και οι Κάστρο-Σκάγκλια φέρεται να τα έχουν βρει με τον Πέτρο Θεοδωρίδη καθώς συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς για την επόμενη χρονιά.

O Παντελιάδης...είναι εδώ

Η...πολυσυζητημένη πρώτη μεταγραφή του Πανσερραϊκού έφτασε επιτέλους στις Σέρρες και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Παντελίαδη που μπορεί να μην ανακοινώθηκε ακόμα αλλά είναι και τυπικά παίκτης του Πανσερραϊκού και θα είναι αύριο κανονικά στη πρώτη προπόνηση. Στη φωτογραφία, μόλις έχει ολοκληρώσει τις αιματολογικές του εξετάσεις ενώ πίσω του ο Κώστας Δαβίδ κοιτάζει με απορία.

Φιλικά με Καβάλα και Α.Ε Πάφου

Τα σχέδια για το ταξίδι του Πανσερραϊκού για φιλικά στο εξωτεικό ναυάγησαν και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" άρχισαν να προγραμματίζουν φιλικά εντός συνόρων. Ήδη υπάρχει συμφωνία με την Καβάλα για δύο φιλικά. Αρχικά στις 1/8 στη Καβάλα και στις 17/8 στις Σέρρες ενώ στις 17 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ΑΕ Πάφου στα 3-5 Πηγάδια όπου η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

"Στη γωνία" για Σιόντη, Λεοντίου

Το ενδιαφέρον για να αποκτήσει κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να μείνουν ελεύθεροι από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες εξετάζει ο Πανσερραϊκός. Οι "ερυθρόλευκοι" κοιτούν προσεκτικά τις περιπτώσεις των Στέφανου Σιόντη και Σωτήρη Λεοντίου που όλα δείχνουν ότι θα μείνουν ελεύθεροι από τον Παναθηναϊκό. Ο Λεοντίου είναι 23χρονών και μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυνικό χαφ και ως αριστερό μπακ ενώ ο Σιόντης μπορεί επίσης να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Και οι δύο αγωνιζόταν δανεικοί πέρυσι στη Καβάλα.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Έφερε...Δαβίδ για δοκιμή-Πήρε Σαββίδη

Από το μικροσκόπιο του Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα περάσει τις επόμενες ημέρες ο 22χρονος Κώστας Δαβίδ ο οποίος είναι ομογενής από τη Γερμανία. Ο Δαβίδ ξεκίνησε τη καριέρα του στη Κολωνία και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Μπόνερ ενώ φέρος αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Άαχεν όπου έκανε 17 συμμετοχές. Μπορεί να αγωνιστεί στις περισσότερες θέσεις της άμυνας.
Παράλληλα 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Νίκος Σαββίδης ο οποίος αποκτήθηκε από τον Εθνικό Κατερίνης και υπολογίζεται αρχικά για την ομάδα Νέων αν και θα πάρει κανονικά μέρος στην προετοιμασία.
(Φωτό: Δεξιά ο Δαβίδ και αριστερά ο Σαββίδης)

12 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Γ΄- Βγήκαν οι όμιλοι

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα γίνει η σέντρα των πρωταθλημάτων της Β' και Γ' Εθνικής, για την αγωνιστική περίοδο 2010- 2011, όπως αποφασίστηκε την Τετάρτη κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Στο παιχνίδι φυσικά μπαίνουν και ο Οδυσσέας Αναγέννησης αλλά και η νεοφώτιστη Ηράκλεια.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

1. Αναγέννηση Γιαννιτσών
2. Αναγέννηση Επανομής
3. Αετός Σκύδρας
4. ΑΕΛ Καλλονής
5. Δόξα Κρανούλας
6. Εθνικός Φιλιππιάδας
7. Εορδαϊκός 2007
8. Ζάκυνθος
9. Κοζάνη
10. Μέγας Αλέξανδρος Ηρακλείας
11. Μακεδονικός
12. Ναυπακτιακός Αστέρας
13. Νίκη Βόλου
14. Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών
15. Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης
16. Πυρσός Γρεβενών
17. Τύρναβος 2005
18. Φωκικός

ΑΕ Χρυσού: Πήρε τρεις

Τις τρεις πρώτες της μεταγραφές εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε η ΑΕ Χρυσού η οποία έντυσε στα "ερυθρόλευκα" παίκτες που έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας. Ο λόγος για τους Οδυσσέα Κόκκαλα που αγωνιζόταν στο Ψυχικό και τους Κώστα Τράκα και Γιώργο Γαρούφα που αγωνιζόταν στον Αστέρα Αμπέλων-Λιβαδοχωρίου. Φυσικά η ενίσχυση για την ομάδα του Πέτρου Στοίλα θα συνεχιστεί.

Η "Γάτα" στέλνει Μιτρέσκι

Toν 29χρονο Αλεξάνταρ Μιτρέσκι φέρνει στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού η εφημερίδα "Γάτα". Ο Σκοπιανός μέσος αγωνίστηκε φέτος στην Ελβετική Σιόν με την οποία έκανε 18 συμμετοχές αλλά πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Γιούνγκ Μποις, στη Γκρασχοπερ, στη Νυρεμβέργη και στη Κολωνία ενώ έχει και 34 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

Τέλος και ο "γιατρός"

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη να συνεχίζει στον Πανσερραϊκό και την επόμενη χρονιά, τελικά ο "γιατρός" ενημερώθηκε στη χθεσινή συνάντηση με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς πως δε βρίσκεται στα πλάνα του. Η φυγή του Κωνσταντινίδη είναι στο πλαίσιο της...ανανέωσης που προσπαθεί να κάνει ο Σέρβος τεχνικός και το σκεπτικό του δε περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές άνω των 31 ετών. Άρα δεν υπάρχει θέση ούτε για τον Κωνσταντινίδη...

"Kόπηκε ο Αμπού", άνοιξε ο δρόμος

Όπως τελικά ήταν αναμενόμενο ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι δε θα ακολουθήσει την απόστολη του ΠΑΟΚ στη Γερμανία και έτσι ανοίγει ο δρόμος του ερχομού του στις Σέρρες αν και η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον δώσει δανεικό ενώ ο ίδιος και ο Πανσερραϊκός θέλουν να αφεθεί ελεύθερος με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. Το θέμα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες οριστικά.

Όπου λαλούν πολλοί μάνατζερ...αργεί η μεταγραφή

Μπορεί όντως ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να προτάθηκε στον Πανσερραϊκό, μπορεί όντως ο Κοκότοβιτς να εξετάζει σοβαρα την περίπτωση του αφού του άρεσε αλλά το γεγονός πως είναι αρκετοί οι μάνατζερ που φαίνεται να έχουν τα δικαιώματα του ποδοσφαίριστη περιπλέκει την υπόθεση. Άλλος ζητάει 120.000 ευρώ για το συμβόλαιο του, άλλος 150.000 και άκρη δε βγαίνει.

Ηράκλεια: Aνακοινώθηκε ο Κύρου


Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του "pestoagorimou" ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Κύρου. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Θρακικό Αν. Μητρουσίου, Πανσερραϊκό, ΑΕ Γιάννινα, Ρόδο, Δόξα Δράμας, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλή Ψαχνών θα φορά τα κοκκινόμαυρα και θα συναντήσει και πάλι ως προπονητή τον Γιάννη Γεωργιάδη και ως συμπαίκτη τον Αλέκο Μουτίδη.

Aνέλαβε την Αμμουδιά ο Αποστολόπουλος

Ο Τάσος Αποστολόπουλος είναι απο σήμερα ο νέος προπονητής του "Ηρακλή" Αμμουδιάς και ο άνθρωπος που θα αναλάβει να οδηγήσει την νεοφώτιστη ομάδα στα...μονοπάτια της επιτυχίας στην Α΄ Κατηγορία. Στο παρελθόν έχει θητεύσει με ιδιαίτερη επίτυχια στη Δόξα Αδελφικού, στην Ασπίς Τερπνής, στον Ηρακλή Μονόβρυσης αλλά και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Πανσερραϊκού. Παράλληλα τους τελευταίους μήνες εκτελεί και χρέη προέδρου του συνδέσμου πτυχιούχων προπονητών Ν. Σερρών.

Eπαφές με Τακίδη

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 29χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Τακίδη φέρεται να βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, προκειμένου να αποκτηθεί ως εναλλακτική λύση. Ο Τακίδης έκανε 25 συμμετοχές φέτος με την Ηλιούπολη ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φωκικό, Παναιγιάλειο, Αιολικό, Όφενμπαχ.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Συζήτηση για ανανεώσεις με Λεοζίνιο, Σκάγκλια, Κάστρο

Ώρα ανανεώσεων στον Πανσερραϊκό, καθώς σήμερα ο Πέτρος Θεοδωρίδης θα έχει συναντήσεις με την...λάτιν παρέα των "ερυθρολεύκων" με την οποία θα μιλήσει για την προοπτική συνεργασίας και την επόμενη χρονιά. Πάντως οι τρεις ποδοσφαιριστές παρότι δίνουν προτεραιότητα στον Πανσερραϊκό έχουν και άλλες προτάσεις για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Η πιο δύσκολη περίπτωση φαίνεται να είναι του Σκάγκλια καθώς ο Αργεντινός έχει πρόταση από την Ανόρθωση με την οποία όμως δεν έχει συμφωνήσει ακόμα.

Δε βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Λίγκας ο Θεοδωρίδης

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί και είχαν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό περί επιθυμίας του Πέτρου Θεοδωρίδη να αναλάβει πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκ, ο ίδιος δε προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Σε αντίθεση με την χρονιά 2008-09 όπου είχε εκφράσει ενδιαφέρον αλλά δε μπόρεσε, για άλλους λόγους, να διεκδικήσει την προεδρία, αυτή τη φορά όπως άφησε να εννοηθεί δεν ενδιαφέρεται.

Προτάθηκε ως δανεικός ο Γιαχάγια

Με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς, προτάθηκε στον Πανσερραϊκό ο Σεϊντού Γιαχάγια. Ο 20χρονος Γκανέζος μέσος που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις κατά την παρουσία τους στους "κιτρινόμαυρους" πιάνει θέση ξένου αλλά επειδή στην ΑΕΚ εκτιμούν τις ικανότητες του δε θέλουν να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο Γιαχάγια έκανε συνολικά 5 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκ ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πλησιάζει ο Αμπουμπακάρι

Την απόφαση του Μπερέτα για το ποιοι θα "κοπούν" από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Γερμανία περιμένουν στον Πανσερραϊκό προκειμένου να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης αισιοδοξεί πως η υπόθεση του Γκανέζου θα έχει αίσιο τέλος με την προϋπόθεση φυσικά να μείνει ελεύθερος καθώς δεν επιθυμούν δανεισμό του.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πήγασος: Πήρε Μίγγα, Μοναστιρλή

Τις πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος στην Α΄ Κατηγορία, Πήγασος. Η ομάδα του Νίκου Κουσουτζίδη απέκτησε τον 22χρονο μέσο Χριστόφορο Μίγγα που έχει αγωνιστεί στους Νέους του Πανσερραϊκού και σε Γάζωρο, Ηράκλεια, Λευκώνα. Παράλληλα απέκτησε και το νεαρό Μοναστιρλή από την ομάδα του "Εμμανουήλ Παπά".