Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Προς απόχωρηση Βαλσαμάκης, Βοζίκης, Καλί, Γκούρτσας, Τράκις

"Όποιος δε βγει στο γήπεδο την Πέμπτη, ουσιαστικά αποχωρεί". Αυτό έλεγε άνθρωπος του Πανσερραϊκού τις προηγούμενες ημέρες προδιαγράφοντας το μέλλον κάποιων παίκτων και η σημερινή προπόνηση, σε σχέση με τις εξελίξεις που υπάρχουν, "φωτογράφισε" συγκεκριμένα πρόσωπα. Από την προπόνηση απουσίαζαν λοιπόν οι Γιώργος Βαλσάμακης, Χρήστος Βοζίκης, Συρίλ Καλί, Δημήτρης Γκούρτσας και Βάλντας Τράκις. Για τον Τράκις υπήρχε εδώ και καιρό ενημέρωση ότι ήταν εκτός πλάνων και αναζητεί ομάδα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Καλί που ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται. Όσο για τον Βαλσαμάκη μετά και τη συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα ελεύθερος, ενώ οι Βοζίκης και Γκούρτσας θα δοθούν δανεικοί.

1 σχόλιο:

  1. Όχι ρε τον Γιώργη! Το παλικάρι είναι απ τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες, είναι και μικρός, είναι και Σερραίος! Πού θα βρούμε καλύτερο ο οποίος να είναι και Έλληνας και άντρας;
    Καραμήτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή