Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Με νέους και χωρίς τυμπανοκρουσίες η πρεμιέρα

Χωρίς πολλά λόγια λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει, με 20 ποδοσφαιριστές για προπόνηση οι 11 εκ των οποίων προέρχονται από την ομάδα Νέων(σημαντικό από την μεριά του) και χωρίς να θυμίζει σε καμία περίπτωση πρώτη προπόνηση προηγούμενων ετών πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πανσερραϊκού εν όψει της επόμενης περιόδου. Παρόντος του Ισπανού προπονητή Γιόσου Ουρίμπε που προσπαθεί να προσαρμοστεί, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Χρυσανθίδης, μίλησε στους παίκτες εντός των αποδυτηρίων, παρουσίασε τον νέο τους τεχνικό και τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 37 βαθμούς οι ποδοσφαιριστές πήγαν για προπόνηση στο βοηθητικό της Ομόνοιας αφού το Δημοτικό γήπεδο λόγω συντήρησης δεν ήταν σε θέση να τους φιλοξενήσει. Στην προπόνηση έδωσαν το παρών οι Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης(αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει σχέση με την υπόθεση Γεωργιάδη), Κολίτσι, Σαββίδης, Παϊζάνος, Τσαούσης, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Κώστας Τριανταφύλλου, Σάκης Παντελιάδης(ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας), Ανάκογλου, Κυριακίδης, Γκούρτσας, Κόντος, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Σερέκας, Καψάλης, Μουσικάκης, Ασλανίδης, Γιαννόπουλος ενώ παρών ήταν και ένας υπο δοκιμήν Λατινοαμερικάνος που ονομάζεται Σίτο Ροζάριο, είναι 24χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημας Β΄ Εθνικής της Αμερικής! Οι παίκτες ξεκίνησαν να καταγράφουν χιλιόμετρα υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Σάκη Παντελίδη ενώ στη συνέχεια ο Γιόσου Ουρίμπε σε συνεργασία με τον Παύλο Δημητρίου προσπαθούσαν να εξηγήσουν στους ποδοσφαιριστές με την...παγκόσμια γλώσσα του ποδοσφαίρου κάποιες πρώτες οδηγίες ενώ στη συνέχεια έγινε και οικογενειακό διπλό.  
Ακολουθούν φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση...
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα σε παράταξη. Με τη σειρά από αριστερά προς δεξιά: Τσαούσης, Κυριακίδης, Γουμάγιας, Κολίτσι, Δ. Τριανταφύλλου, Κουτζαβασίλης, Παϊζάνος

Γεωργιάδης: "Κέρδισα το στοίχημα-Θέλω να καθιερωθώ"

Δηλώσεις στο olapaok.gr για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος τόνισε πως με την επιστροφή του στον δικέφαλο κέρδισε ένα στοίχημα: "Πραγματικά, μετά από αυτή την εξέλιξη νιώθω ότι κέρδισα το στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου πριν επτά χρόνια, όταν έφευγα από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είχα βάλει τότε στο μυαλό μου να γυρίσω μια μέρα σε αυτή την ομάδα και να αγωνιστώ στην Τούμπα. Νιώθω ευτυχισμένος, γιατί η επιθυμία μου αυτή πραγματοποιείται. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με πλησίασαν με πολύ ωραίο τρόπο. Ειδικά ο Ζήσης Βρύζας έπαιξε καθοριστικό και καταλυτικό ρόλο στην επιλογή που έκανα τελικά. Με αυτά που μου είπε, με έπεισε ότι είναι καλύτερο για μένα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ αντί της ΑΕΚ. Και μόνο που ένιωσα ότι στον ΠΑΟΚ θα με προσέξουν περισσότερο από ό,τι στην ΑΕΚ ήταν αρκετό για μένα, για να επιλέξω τελικά τον ΠΑΟΚ".

Η συμφωνία Πανσερραϊκού-ΠΑΟΚ

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα δώσει στον Πανσερραϊκό ένα ποσό της τάξης των 350.000-400.000 ευρώ (δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς το νούμερο, καθώς οι ομάδες προτιμούν να μην δώσουν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα -τουλάχιστον όχι ακόμη). Δεν θα μείνουν, όμως, μόνο σε αυτό το ποσό οι "ερυθρόλευκοι". Η συμφωνία που έκανε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρος Θεοδωρίδης, με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιλαμβάνει ακόμη τα εξής:
* Την εξ ολοκλήρου είσπραξη των εσόδων από ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Μένει να διευκρινιστεί σε ποια έδρα θα γίνει η αναμέτρηση.
* Ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20% στον Πανσερραϊκό από ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ομάδα.
* Την παραχώρηση ενός ή δύο παικτών από τον ΠΑΟΚ, με ελεύθερη μεταγραφή και όχι με δανεισμό.
Σε ό,τι αφορά στην παραχώρηση παίκτη ή παικτών, το ποιος ή ποιοι παίκτες θα είναι, αυτό θα εξαρτηθεί από το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Πανσερραϊκός. Ίσως ένα από αυτά αναμένεται να είναι και ο Φώτης Κουτζαβασίλης που θα είναι σήμερα στην πρώτη προπόνηση.

πηγή: olapaok.gr

Κάτοικος Γαζώρου ο Βασιλειάδης

Σε συμφωνία με τον 26χρονο επιθετικό Σταύρο Βασιλειάδη ο οποίος αγωνιζόταν φέτος στη Ζάκυνθο ήρθε ο Εθνικός Γαζώρου. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε περάσει προκειμένου να δοκιμαστεί στον Πανσερραϊκό επί Όγιος αλλά δε προχώρησε ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πήγε στην Ξάνθη, ενώ πέρασε από Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Δόξα Γρατινής, Ορφέα Ξάνθης και Ζάκυνθο.

Πως ο Γεωργιάδης κατέληξε στον ΠΑΟΚ


Όπως είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε μέσα από το "pestoagorimou" η υπόθεση της μεταγραφής του Γεωργιάδη εξελίχθηκε σε θρίλερ ακατάλληλο για καρδιακούς. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα αλλά είναι θέμα χρόνου. Τα τηλεφωνήματα του Ζήση Βρύζα στον Γιώργο Γεωργιάδη καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, η εκτίμηση που τρέφει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στον μέχρι πρότινος βοηθό του Σάντος και η υπεροπτική στάση της ΑΕΚ στην προσφορά προς τον παίκτη τον έστειλαν στην αγκαλιά του "δικεφάλου".  Τι είχε συμβεί, όμως, μέχρι να φτάσουμε στο χθεσινοβραδινό deal; Ενώ ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση και ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού κατάφερε να φέρει τις δύο ομάδες να έχουν κάνει ακριβώς την ίδια πρόταση που κυμαινόταν στις 450.000 ευρώ μετρητά. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης έριξε το... μπαλάκι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας στον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συζήτησε με τον Ζήση Βρύζα και υποσχέθηκε να απαντήσει μέχρι το βράδυ. Ταυτόχρονα, ο ατζέντης του διαπραγματευόταν και με την ΑΕΚ, η οποία κάποια στιγμή αργά το βράδυ φάνηκε να κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του. Τελικά ο Γεωργιάδης, που σημειωτέον είχε προσωπική επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάτι που δε συνέβαινε (στον ίδιο βαθμό τουλάχιστον) με εκείνους της ΑΕΚ, πήρε τηλέφωνο τον Βρύζα, λίγο πριν τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα και του είπε "ΟΚ, θα έρθω στον ΠΑΟΚ, γιατί είμαι σίγουρος ότι εκεί θα με προσέξετε". Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον παίκτη είναι 750.000 ευρώ για 3 χρόνια. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά στις προτάσεις των δύο ομάδων όσο το γεγονός ότι οι "¨ασπρόμαυροι" έδειξαν ότι τον ήθελαν πιο πολύ.

Oλονύκτιο θρίλερ για Γεωργιάδη, κλείνει ΠΑΟΚ

Το "pestoagorimou"...ξαγρυπνά και σας μεταφέρει το σκηνικό από το θρίλερ της υπόθεσης Γεωργιάδη ο οποίος είναι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Τα τηλέφωνα των ανθρώπων και των τριών εμπλεκομένων ομάδων έχουν πάρει φωτιά, όπως και αυτά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή και του ίδιου. Όπως φαίνεται οι προτάσεις των δύο ομάδων είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο και την τελική απόφαση θα την πάρει ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα κρίνει ποια είναι πιο συμφέρουσα για τον ίδιο. Με βάση τα όσα διαρρέουν αυτή τη στιγμή βάση των συμβολαίων που του έχουν προσφερθεί και ίσως λόγω Βρύζα ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει κερδίσει τον παίκτη και μάλιστα για αυτό έχει ενημερωθεί και ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Αύριο οι εξελίξεις...

Ρελάνς της ΑΕΚ για Γεωργιάδη και πάμε για...ανατροπή!

Ακολουθόντας την πεπατημένη οδό των μεταγραφών...σίριαλ, η υπόθεση Γεωγιάδη θα ήταν σχεδόν αδύνατο να κλείσει τόσο απλά. Όπως φαίνεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα, από την πλευρά του παίκτη και του Πανσερραϊκού ο ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα από την ΑΕΚ! Όσο και αν φαίνεται περίεργο στις μεταγραφές αν δε πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο και ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε ειδοποιηθεί να είναι έτοιμος να υπογράψει στον ΠΑΟΚ με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία τα δεδομένα άλλαξαν άρδην το βράδυ, με περίεργο είναι η άληθεια τρόπο. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν έχει κάτι διαφορετικό από αυτή που είχε απορρίψει ο Πέτρος Θεοδωρίδης πριν λίγες ημέρες. Δηλαδή 320.000 ευρώ, ένα παίκτη δανεικό και πληρωμένο(ακούστηκε και πάλι για δύο αλλά είναι ανοιχτό), ποσοστό μεταπώλησης 20% και ένα φιλικό παιχνίδι. Αυτή τη φορά όμως η πρόταση έγινε δεκτή. Καταλυτικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Όσον αφορά την πλευρά του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχε ανοιχτή επικοινωνία των Ζαγοράκη, Βρύζα με τον Πέτρο Θεοδωρίδη για τις τελευταίες λεπτομέρειες αλλά οι εξελίξεις άλλαξαν το σκηνικό. Από τον ΠΑΟΚ πάντως δηλώνουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε πλειστηριασμό για τον παίκτη. Όπως και να έχει εντός του Σαββατοκύριακου ο παίκτης θα φορέσει φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Πάντως εξελίσσεται η υπόθεση σε ολονύκτιο θρίλερ και τα πάντα, μα τα πάντα είναι ανοιχτά...

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Υπόθεση Γεωργιάδη...

Καμία ιδιαίτερη εξέλιξη δε σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Γεωργιάδη καθώς πέρα από το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχει 100% συμφωνία, έστω και προφορική, ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής περιμένει την πρόταση από τον δικέφαλο και προς το πρόσωπο του. Αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι το βράδυ από τους Βρύζα-Ζαγοράκη που βρίσκονται στην Ολλανδία αν και από τη πλευρά του παίκτη υπάρχει θετική διάθεση. Πάντως δημοσιεύματα από την πλευρά της ΑΕΚ αναφέρουν ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η Ένωση θα κάνει μια τελευταία κίνηση, ίσως και πιο αυξημένη αλλά δε φαίνεται να έχει τύχη.

Τα νέα της FOOTBALL LEAGUE 2

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
Παίκτες της ομάδας θα συνεχίσουν να είναι και την επόμενη χρονιά οι Κων/νος Κουμής και Ευθύμης Σιδηρόπουλος καθώς όπως ανακοίνωσε ο Μέγας οι δύο ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τα συμβόλαια τους. Παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζει να κινείται με την ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Τζάβρα που κατάγεται από το Γεφυρούδι ενώ την επόμενη Τετάρτη θα γίνουν και πάλι δοκιμαστικά.

OΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο Σέλι του νομού Ημαθίας θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Ποντίων όπως αποφασίστηκε. Το Σέλι βρίσκεται στη ΝΔ πλευρά του Βερμίου, σε απόσταση 24 χλμ. από τη Βέροια, 20 χλμ. από τη Νάουσα και 95 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη ενώ η περιοχή είναι σε υψόμετρο 1.600 μέτρων.Η ομάδα θα μεταβεί εκεί στις αρχές Αυγούστου ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν υπάρχει ακόμη κάποια εξέλιξη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
Πέρα από την μεταγραφή του Προκόπη Καλογιάννη αλλά και την ανανέωση του Παναγιώτη Παπάζογλου οι οποίες ανακοινώθηκαν και επίσημα αλλά είχατε ενημερωθεί χθες από το pestoagorimou, o Eθνικός Γαζώρου ανακοίνωσε ακόμα μια μεταγραφή. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 19χρονος Σερραίος τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαννιώτης(φωτό), ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου. Ο Γιαννιώτης έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα Νέων του Ηρακλή και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Απόλλων Καλαμαριάς όπου έπαιξε στην Κ17 και Κ20 μέχρι να επιστρέψει στις Σέρρες. Παράλληλα τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι δοκιμών ποδοσφαιριστών. Όποιος επιθυμεί να δοκιμαστεί θα πρέπει πρώτα να καλέσει στα τηλέφωνα 6948877777 και 6974550202 και στο e-mail: info@ethnikosgazwrou.gr. Tέλος η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τελικά στις 25 και όχι στις 18 Αυγούστου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί λόγω της φημολογούμενης καθυστέρησης έναρξης των πρωταθλημάτων.

Κοκκινίζει και ο Περπερίδης

Μετά από μια περιόδο...παύσης η κινητικότητα άρχισε και πάλι στον Πανσερραϊκό καθώς οι "ερυθρόλευκοι" φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, αν δεν έχουν ήδη συμφωνήσει, με τον 25χρονο πολυθεσίτη αμυντικό, Χαράλαμπο Περπερίδη ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον Πανθρακικό με τον οποίον είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρακλή έχοντας συνολικά 27 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του παίκτη είχε ξαναγραφτεί και πάλι για τον Πανσερραϊκό όταν ακόμα ήταν στον "γηραιό" και ο Πέτρος Θεοδωρίδης ήθελε να τον φέρει στις Σέρρες. Ο Περπερίδης αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ αλλά με την ίδια άνεση μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια και να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ.

Έτοιμος για επιστροφή ο Ρούτσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" έτοιμος για την επιστροφή του στις Σέρρες είναι ο Χρήστος Ρούτσης o oποίος έκανε φέτος μια πάρα πολύ καλή σαιζόν στη Δόξα Δράμας με την οποία είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο 25χρονος μέσος που έχει φορέσει 40 φορές τη φανέλα του Πανσερραϊκού στα χρόνια που αγωνιζόταν στην ομάδα έχει δεχθεί πρότασης ανανένωσης από τη Δόξα Δράμας ενώ έχει προτάσεις επίσης από Ξάνθη και Πανθρακικό ωστόσο ο ίδιος όπως δήλωσε στο "pestoagorimou"  θέλει να επιστρέψει στις Σέρρες για πολλούς και διάφορους λόγους και ένας από αυτούς είναι η εκλεκτή της καρδιάς του που κατάγεται από εδώ. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξελίξεις.

Κυριακίδης, Παϊζάνος, Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Κολίτσι στην πρώτη

Aντίστροφα μετράμε πλέον για την αυριανή πρώτη προπόνηση του Πανσερραϊκού η οποία θα γίνει στις 18:30 στο Δημοτικό γήπεδο(πολύ πιθανόν η προπόνηση να πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια γιατί αυτή τη στιγμή ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση) και εκεί οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να αριθμούν στο ρόστερ 22 ποδοσφαιριστές με ελάχιστες εξαιρέσεις που θα προστεθούν τις επόμενες ημέρες. Σήμερα το πρωί οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα και αύριο το πρωί χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη. Τα νέα πρόσωπα ήταν οι Σάββας Κυριακίδης, Γιώργος Γουμάγιας, Φώτης Κουζαβασίλης, Ένεα Κολίτσι και οι νεαροί Σερέκας και Καψάλης από την ομάδα νέων που δεν έχουν υπογράψει επαγγεματικά συμβόλαια. Από τους υπόλοιπους έδωσαν το παρών οι Βοζίκης, Κόντος, Παπαδόπουλος, Ανάκογλου, Μουσικάκης, Κώστας Τριανταφύλλου, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Τσαούσης, Γιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος ενώ οι Τόλυ Παϊζάνος, Σάκης Παντελιάδης και Σουάρεζ δε βρέθηκαν  σήμερα στις αιματολογικές αλλά θα δώσουν το παρών στην πρώτη προπόνηση. Όσον αφορά τον Μπόγιαν Βρούτσινα θα φτάσει την Τρίτη στις Σέρρες.

Φεύγει για υπογραφές

Όπως σας ανέφερε τα ξημερώματα το "pestoagorimou" η απόφαση από τον Πανσερραϊκό πάρθηκε λίγο μετά τις 00:00 και ο Γιώργος Γεωργιάδης ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ειδοποιήσει τον ποδοσφαιριστή για τη συμφωνία και αναμένεται είτε σήμερα είτε το αργότερο αύριο να βρεθεί στη γειτονική πόλη για υπογράφες. Όσον αφορά την συμφωνία αυτό που διαρρέει είναι ότι οι ομάδες τα βρήκαν σε ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ με τον ΠΑΟΚ να καταβάλει ένα μέρος των χρημάτων ως προκαταβολή ενώ ο Πανσερραϊκός θα κρατήσει ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης και επίσης θα δοθεί ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Επιστημονική φαντασία έχει ο Κάμερον...

"Οι φήμες που αναπτύχθηκαν στις Σέρρες περί κατάθεσης πρότασης στον Πέτρο Θεοδωρίδη από ομάδα επιχειρηματιών για το μάνατζμεντ φαίνεται να είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το ενδιαφέρον των Σερραίων φιλάθλων. Είναι άξιο απορίας πάντως τη στιγμή που η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία να θέλουν κάποιοι να πλήξουν τον Πανσερραϊκό" αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ". Επιστημονική φαντασία έχει ο Τζεϊμς Κάμερον που σκηνοθέτησε το "AVATAR" και όλοι οι υπόλοιποι χουλιγουντιανοί. Αντιθέτως εμείς καταγράφουμε την αλήθεια και τα γεγονότα. Δηλαδή δεν υπήρξε τέτοια κίνηση από ομάδα Σερραίων επιχειρηματιών; Δεν υπήρξαν συναντήσεις προεργασίας στις Σέρρες την Τετάρτη στη μια από τις οποίες ήταν παρών και γιος μέλους του Δ.Σ της ομάδας; Δεν υπήρξε συνάντηση την Πέμπτη το μεσημέρι και ούτε το απόγευμα συναντήθηκαν με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στη Θεσσαλονίκη ή είχαν τηλεφωνική επικοινωνία; Δε τους είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ότι ο Πανσερραϊκός θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκ και ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δε θα ήθελε να κάνει κάποια κίνηση; Νομίζω ότι θέλει πολύ φαντασία για να δημιουργηθεί τέτοιο ρεπορτάζ. Όσο για τη δήλωση διάψευσης του επικεφαλής της κίνησης, Χρήστου Χρηστίδη(Δεν έχω ιδέα. Τα αναγραφόμενα στον τύπου αποτελούν απλά μυθεύματα), καλό θα ήταν να είχατε καταλάβει τι ακριβώς σας διέψευσε στη τηλεφωνική επικοινωνία.

Καταλήγει στον ΠΑΟΚ o Γεωργιάδης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pestoagorimou παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα ο Γιώργος Γεωργιάδης καθώς μετά από ένα ραντεβού που υπήρχε σήμερα ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον δικέφαλο του βορρά οι δύο ομάδες φαίνεται πως βρίσκονται μια άνασα από τη συμφωνία. Μάλιστα δεν αποκλείεται σήμερα το μεσημέρι να τακτοποιηθούν και οι λεπτομέρειες και ανακοινωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών ενώ φαίνεται πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής ακραίος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στο olapaok.gr είχε πει: "Προσωπικά, όποια πληροφόρηση έχω προέρχεται από το περιβάλλον του Πανσερραϊκού. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με οποιαδήποτε ομάδα, καθώς έχω συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό το οποίο είναι σε ισχύ, οπότε απαγορεύεται από το νόμο να κάνω από την πλευρά μου οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.Εφόσον, όμως, προκύψει πράγματι πρόταση από τον ΠΑΟΚ, η οποία να ικανοποιεί τον Πανσερραϊκό και πάρω το πράσινο φως από την ομάδα μου να μιλήσω, τότε φυσικά και θα δω αυτή την πρόταση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στον ΠΑΟΚ κανείς παίκτης δεν λέει όχι, καθώς μιλάμε για μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, με τεράστια δυναμική στη Βόρεια Ελλάδα. Η Τούμπα είναι πρόκληση για τον καθένα".  

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ανακοινώνει Καλογιάννη ο Γάζωρος

Aκόμα μια μεταγραφή θα ανακοινώσει την Παρασκευή ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή Προκόπη Καλογιάννη(φωτό) ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ν. Ζίχνης ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα του Γαζώρου αλλά και στο Παραλίμνιο. Ο ποδοσφαιριστής που κατάγεται άλλωστε και από την περιοχή αναμένεται να δώσει βοήθειες ως δεξί μπακ-χαφ. Επίσης παίκτης της ομάδας θα συνεχίσει να είναι και ο μέσος Παναγιώτης Παπάζογλου που ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Γεωργιάδης: "Ας ανέβουν λίγο"

"Ανέβα λίγο ρε ΑΕΚ"!Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και την προσπάθεια της να τον αποκτήσει μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, λέγοντας πως θα πρέπει η Ένωση να ανεβάσει την προσφορά της.
Με δηλώσεις του στο aek365.gr ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είπε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ότι θέλει να πάρει μεταγραφή για να κάνει το άλμα στην καριέρα του αλλά ξεκαθάρισε πως αν η ΑΕΚ δεν ανεβάσει την προσφορά της, τότε θα κοιτάξει το μέλλον του... αλλού.
"Περιμένω και εγώ να τελειώσει το θέμα και θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει άμεσα, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον. Θέλω ο Πανσερραϊκός να πάρει χρήματα από τη μεταγραφή μου. Το θεωρώ χρέος μου προς την ομάδα. Ο κ. Θεοδωρίδης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και στην ΑΕΚ το ξέρουν. Αν ανέβουν λίγο παραπάνω, πιστεύω ότι μπορεί να τελειώσει η μεταγραφή. Περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει.
Δεν θέλω να επηρεάζομαι και να με αγχώνει όλη αυτή η ιστορία, αλλά όσο να' ναι... περιμένω. Για μένα η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου. Έχω όρεξη για δουλειά. Χαίρομαι που ενδιαφέρεται για μένα και τώρα περιμένω να το δείξει ακόμα περισσότερο, κάνοντας την τελική της κίνηση. Αν δεν την κάνει θα κοιτάξω και εγώ το μέλλον μου, φυσικά», ήταν τα λόγια του Γεωργιάδη.
Πηγή: aek365.gr

«Νίκησε» η Σούπερ Λίγκ στο CAS, μειώνονται οι ελπίδες

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λιγκ αναφέρει πως απορρίφθηκε από το CAS το αίτημα του Ηρακλή για μη επικύρωση της βαθμολογίας. Επίσης, σημειώνει πως το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο θα εξετάσει πλέον μόνο την ακύρωση απόφασης της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει πως το μόνο στοιχείο που έχουν να καταθέσουν Λάρισα και Πανσερραϊκός και να ελπίζουν σε δικαίωση είναι οι αποφάσεις της δικαιοσύνης για διώξεις που εκκρεμούσαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια της από 5/7/2011 ανακοίνωσης της Super League αναφορικά με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της Super League, ενώπιον του CAS, με αίτημα τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, ανακοινώνεται ότι, κατόπιν οριστικής σημερινής (14/7/2011) απόφασης του CAS, το σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής απερρίφθη ως απαράδεκτο.  Ως εκ τούτου, πλέον, το CAS θα εξετάσει μόνο το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής περί ακύρωσης της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ».

Ανακοίνωσε Τσελεκίδη η Ηράκλεια

Παίκτης του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας είναι από σήμερα ο νεαρός χαφ Τσελεκίδης Μπέζος. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης το 2003 όπου και παρέμεινε ως το 2008 και μεταγράφηκε στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μέχρι την περίοδο 2010-2011.

Άκυρο...

Αρνητική ήταν η απάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη στην πρόταση Σερραίων επιχειρηματιών για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες δε μπόρεσαν να βρουν σημείο επαφής...

Πήρε Ζαχαριάδη η Ν.Ζίχνη

Εμπειρία στην επίθεση της έβαλε ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης ο οποίος θα βάλει στο ρόστερ του τον 35χρονο επιθετικό, Γιώργο Ζαχαριάδη, που φυσικά είναι γνωστό όνομα στους ποδοσφαιρόφιλους του νομού από τη θητεία του σε πολλές ομάδες του Νομού, μέχρι και τον Πανσερραϊκό. Ο Ζαχαριάδης βρίσκει στη Ν. Ζίχνη τον άλλοτε συμπαίκτη του και παράλληλα προπονητή του στην Ασπίς Δραβήσκου, Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

Πηγάδια; Αργότερα...

Σύμφωνα με πληροφορίες η προγραμματισμένη για τις 20 Ιουλίου...άνοδος των "ερυθρολεύκων" στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας προκειμένου να γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας αναβάλλεται κατά πάσα πιθανότητα για τον Αύγουστο και...βλέπουμε.

Ενδιαφέρον για το μάνατζμεντ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση μεταξύ ομάδας Σερραίων επιχειρηματιών και ανθρώπων της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, οι οποίοι ενδιαφέρονται προκειμένου να αποκτήσουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ για ένα χρόνο και να υπάρχει οψιόν αγοράς. H oμάδα των επιχειρηματιών σύμφωνα με όσα ακούστηκαν αποτελείται από τους Χρήστο Χρηστίδη(διεκδίκησε πρόσφατα την προεδρία της ΕΠΣΣ), τον Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου ενώ στην ομάδα είναι και ο Ιορδάνης Καπλανίδης και ίσως υπάρχουν και άλλοι. Ίσως υπάρχουν Μέχρι το βράδυ ίσως υπάρχουν εξελίξεις θετικές ή αρνητικές αν και φαίνεται δύσκολο κάτι τέτοιο να γίνει αποδεκτό από τον Πέτρο Θεοδωρίδη. Ίδωμεν...

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σάββατο...η πρώτη-Υπογράφει ο Κυριακίδης-Μιλάει για Καλτσά

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στον Πανσερραϊκό και όσο πλησιάζει η επίσημη πρεμιέρα των προπονήσεων της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ακόμα και αν το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα φτωχό. Tην Παρασκευή αναμένεται οι παίκτες να περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο Γιόσου Ουρίμπε. Το Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία φυσικά θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο ενώ στις 20 του μηνός οι "ερυθρόλευκοι" θα αναχωρήσουν για τα 3-5 Πηγάδια εκεί όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Eρωτηματικό αποτελεί πόσοι νέοι παίκτες θα δώσουν το παρών. Οι σίγουροι μέχρι τώρα είναι οι Παϊζάνος και Γουμάγιας και την Παρασκευή ίσως να υπάρξουν νεότερα.
ΖΛΑΤΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ
Εν τω μεταξύ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας καθώς αυτή η θέση είναι κενή στο τεχνικό τιμ. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο είναι τα ονόματα που παίζουν αλλά ένα θα φτάσει ως το τέλος. Οι "ερυθρόλευκοι" την τελευταία εβδομάδα έχουν συχνές επαφές με τον Σάκη Ζλάτκο(φώτο) ο οποίος έχει βρεθεί και στο παρελθόν στην ανάλογη θέση ενώ προσφάτως ήταν στον Πανθρακικό. Το άλλο όνομα που διεκδικεί τη θέση είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας, Γιάννης Κοτσαμπασίδης.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou" παίκτης του Πανσερραϊκού αναμένεται να είναι τις επόμενες ημέρες ο Σάββας Κυριακίδης. Ο νεαρός ακραίος χαφ που έκανε μια αρκετά καλή σαιζόν με τον Οδυσσέα Αναγέννησης βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της ομάδας και η υπόθεση του αναμένεται να έχει...happy end.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΤΣΑ;
Παράλληλα και πάλι σύμφωνα με πληροφόριες μας ο Πανσερραϊκός φέρεται πως έχει εκφράσει ενδιαφέρον στην Βέροια για την απόκτηση του Νίκου Καλτσά για τον οποίον ενδιαφέρεται και ο ΟΦΗ. Ο 21χρονος επιθετικός το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2013 είχε φέτος 25 συμμετοχές και 6 γκολ με την ομάδα της Ημαθίας κάνοντας τη καλύτερη του χρονιά ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σύνολο 40 συμμετοχές και 7 γκολ. Το όνομα του φέρεται να έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης μεταξύ Θεοδωρίδη και Αρβανιτίδη ενώ ίσως να μπουν στο χορό και κάποια άλλα ονόματα παικτών που αγωνίστηκαν στη Βέροια.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: "Ήρθε για να μείνει"

Σε μια εκδήλωση η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις από άποψη οργανωτικού επιπέδου ο Εθνικός Γαζώρου παρουσίασε το πλάνο για την επόμενη σαιζόν που θα τον βρει στη FOOTBALL LEAGUE2. Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν ανάλυση των στόχων τους και παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας.
"Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, να καθιερωθούμε και να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είμαστε περαστικοί" είπε στην τοποθέτηση του ο Γιώργος Καλαποτλής αφού πρώτα έκανε μια αναδρομή στα 6 χρόνια που έφεραν την ομάδα από την Β΄ Κατηγορία του τοπικού ως τη FOOTBALL LEAGUE2 μιλώντας για τη συμβολή των μελών του Δ.Σ, της τοπικής κοινωνίας του Γαζώρου και για το όραμα που υπάρχει λέγοντας στη συνέχεια: "Σοβαρότητα, αξιοπιστία και Σερραίοι ποδοσφαιριστές θα είναι τα τρια σημεία που πρέπει να σταθούμε. Θέλω να κάνω κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους να στηρίξουν και να δουν με θετικό μάτι την προσπάθεια. Ο Εθνικός Γαζώρου ήρθε για να μείνει".
ΚΑΙ Ο ΜΕΤΣΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ!
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε η συμμετοχή στο Δ.Σ της ομάδας και του πρώην προέδρου των "Red Lions" και επιχειρηματία, Στέλιου Μετσιμενίδη που όπως είπε: "Από τη στιγμή που είδα ότι γίνεται σοβαρή δουλειά είπα το ναι στη πρόταση που μου έγινε και θα παλέψουμε όλοι μαζί να οργανωθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".


 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Χρήστος Μέγκλας ο οποίος αφού μίλησε για το κλίμα...παρέας που υπάρχει στην ομάδα παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας που είναι για όλα τα βαλάντια στο Δημοτικό γήπεδο. Αναλυτικα:

ΧΡΥΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ V.I.P(Θύρα 3)-200 ευρώ
ΜΠΛΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Θύρες 2-4)-100 ευρώ
ΟΥΡΑΝΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Θύρα 1)-80 ευρώ
ΡΟΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Γυναικών)-50 ευρώ
ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(Μαθητικό-δωρεάν ως 15 ετών)
Ειδικές τιμές για: 1) Μαθητές άνω των 15, 2) Φοιτητές, 3)Αθλητές Ε.Π.Σ.Σ, 4) Άνεργους (Θύρα 1)-50 ευρώ

* Όπως έγινε γνωστό οι θύρες 5-6 μετά από αίτημα των συνδέσμων δε θα χρησιμοποιούνται πέρα από κάποιες φορές που θέλουν οι ίδιοι ενώ οι θύρες 7-8 θα είναι για τους φιλοξενούμενους.
Στόχος είναι ένα γεμάτο γήπεδο και να είναι η σαιζόν ένα ποδοσφαιρικό πάρτι.
Επίσης όπως έγινε γνωστό η ομάδα θα χρησιμοποιεί ως βοηθητικά τα γήπεδα του Γαζώρου αλλά και του Κ. Μητρουσίου ενώ οι άνθρωποι του ΤΑΠ ευχαρίστησαν για ακόμα μια φορά τον Δήμο για τη βοήθεια του με τον κ. Μέγκλα να τονίζει πως η όλη πρόταση ήταν συμφέρουσα για τον Δήμο.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!
 Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Θόδωρου Αγγελακά ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα παρότι είχε ανακοινωθεί πως θα αποχωρήσει. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Διλμπέρης, που πήρε τον λόγο είπε πως θα ήταν αδύνατο ο αρχηγός να λείπει από αυτή την πρόσκληση ενώ παρών ήταν και ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος ο οποίος εκφράζει την εμπειρία που θα έχει η ομάδα τη νέα χρονιά.
Ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε πως αυτό που συμβαίνει ξεπερνά τις προσδοκίες του ευελπιστώντας σε μια εύκολη παραμονή ενώ σημείωσε πως η ομάδα δε θα περάσει απαρατήρητη και τέλος ζήτησε από τους φιλάθλους να υποστηρίξουν την προσπάθεια. Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος τέλος μίλησε για μια αξιοζήλευτη οργάνωση.

Σφήνα ΠΑΟΚ για Γεωργιάδη!

Μετά την ΑΕΚ με την οποία ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις απ' ότι φαίνεται και ο ΠΑΟΚ μπαίνει πλέον δυναμικά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του pestoagorimou ο Πέτρος Θεοδωρίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα και συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακόμισης του παίκτη στη Θεσσαλονίκη καθώς ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος από τη στιγμή που θα υπάρξουν νέα οικονομικά δεδομένα στην ομάδα με την είσοδο επενδυτών, να κάνει κίνηση για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που περιμένει καρτερικά. Δεν αποκλείεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις.

Θεοδωρίδης: "Δε πουλάω με αυτά τα λεφτά"

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ επανήλθε με νέα πρόταση για τον Γιώργο Γεωργιάδη, την οποία απέρριψε.... πανηγυρικά.
Η ΑΕΚ προσφέρει 320.000 ευρώ, έναν παίκτη πληρωμένο στον Πανσερραϊκό, ποσοστό μεταπώλησης 20% και τις εισπράξεις από ένα φιλικό παιχνίδι.
Aντίθετα ο Πανσερραϊκός αξιώνει 350.000 ευρώ, δύο παίκτες πληρωμένους για έμψυχα ανταλλάγματα, ποσοστό μεταπώλησης 20% και τις εισπράξεις μιας φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων. Μπορεί η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές να φαίνεται εκ πρώτης όψεως μικρή, ωστόσο είναι ικανή να εμποδίσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
"Είναι αλήθεια ότι έγινε η νέα πρόταση, δεν έχει σημασία αν αυτή έγινε σήμερα ή χθες. Υπάρχει διαφορά και είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία στα νούμερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή». Στην ερώτηση μας αν η διαφορά φτάνει ή και ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, ο Θεοδωρίδης απάντησε λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω τι σημασία μπορεί να έχει αυτό το θέμα για εσάς. Επειδή όμως πολλά μπορεί να λέγονται, εγώ από την πλευρά μου το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η προσφορά δεν ξεπερνάει σε καμία περίπτωση τις 300.000 ευρώ και εγώ με τόσα λεφτά δεν τον δίνω».
Το αν θα γίνει νέα κίνηση-πρόταση από την ΑΕΚ για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη δεν το γνωρίζουμε, όπως και ο Θεοδωρίδης: «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω εγώ και δεν ξέρω αν η ΑΕΚ κάνει νέα κίνηση. Επί της ουσίας, άλλωστε, δεν έκανε κάποια νέα κίνηση από την προηγούμενη. Ουσιαστικά είναι η ίδια προσφορά και επαναλαμβάνω ότι με τόσα δεν τον δίνω. Είναι θέμα της ΑΕΚ αν θα γίνει νέα κίνηση».

πηγή: gazzetta.gr

Θέλει Γεωργιάδη εδώ και τώρα ο Χιμένεθ

Έτοιμη να επανέλθει με νέα και βελτιωμένη πρόταση προς τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη είναι η ΑΕΚ. Αυτό προέκυψε μετά τη νέα συνάντηση μεταξύ Χιμένεθ και Αδαμίδη εκεί όπου ο Ισπανός εξέφρασε τη θέληση του να έχει τον ποδοσφαιριστή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Yπενθυμίζεται πως η πρώτη προσφορά ήταν 250.000 ευρώ που με κάποια μπόνους άγιιζαν τις 300.000, φιλικός αγώνας με τα έσοδα στον Πανσερραϊκό, δανεικοί ποδοσφαιριστές ενώ ο Πανσερραϊκός ζήτησε περισσότερα χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης. Το θέμα είναι αν η νέα προσφορά της ΑΕΚ ικανοποιήσει τον Πέτρο Θεοδωρίδη ο οποίος περιμένει πλέον και τον Παναθηναϊκό να μπει στο "παιχνίδι" διεκδίκησης με ζεστό χρήμα μετά την πώληση Σισέ.

Ξεκίνημα με 4 για Ν. Ζίχνη

Τις πρώτες τέσσερις μεταγραφές του πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης στην προσπάθεια για ενίσχυση ενόψει της επόμενης σαιζόν και απέκτησε τους Καστανιώτη(τερματοφύλακας-Γάζωρος-φωτό), Παρασκευά(τερματοφύλακας-Προβατάς), Χατζηαγοράκη(επιθετικό-Πήγασο) και Ζαράκη(μέσο-Παμβλαχιακό). Παράλληλα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και οι Μητκώνης Κοτζαμανώλης ενώ έγινε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:
3/8 με Δοξάτο, 6/8 με Δραβήσκο, 10/8 με Σιδηρόκαστρο, 13/8 με Πετρούσα, 17/8 με Ελευθερούπολη, 20/8 με Ακροπόταμο, 24/8 με Σιδηρόκαστρο, 27/8 με Ηράκλεια, 31/8 με Προσοτσάνη, 3/9 με Α. Μητρούσι, 4/9 με Γάζωρο, 7/9 με Αναγέννηση.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πήρε Μπογιατζή, ανανέωσε με Κύρου η Ήρακλεια

Η διοίκηση του Μέγας Αλέξανδρου Ηράκλειας ανακοινώσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο αμυντικό Κύρου Αντώνη και την επιστροφή μετά από ένα χρόνο του μεσοεπιθετικού Μπογιατζή Κυριάκου(φωτό) o οποίος αγωνίστηκε φέτος στον Εθνικό Γαζώρου.

Στον Άρη ο Τριανταφυλλάκος! -"Να δικαιώσω όσους με επέλεξαν"

Το όνομα του γράφτηκε για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκ και για αρκετές από την Football League και αφού τα σενάρια φούντωσαν στις αρχές του καλοκαιριού, εκεί όπου το θέμα είχε σιγήσει ξαφνικά ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος φόρεσε τα κιτρινόμαυρα του Άρη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Οδυσσέα Αναγέννησης που " έβγαλε μάτια" στο φετινό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σήμερα παρουσιάστηκε και έγινε ακόμα ένα γρανάζι στην ελληνική "μηχανή" του Σάκη Τσιώλη ενώ θα αναχωρήσει άμεσα για το Καρπενήσι προκειμένου να βρει τους νέους συμπαίκτες του. Η Αναγέννηση αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 60.000ευρώ ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται πως θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης.
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 20χρονου επιθετικού.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ. Έχει γεννηθεί στις 16/07/1991, έχει ύψος 1.86 και είναι 80 κιλά. Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης τα τρία τελευταία χρόνια στην Football League 2  συνολικά σε 78 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Πέρσι σε 29 αγώνες (και δύο κυπέλλου) πέτυχε 9 γκολ.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων ο πoδοσφαιριστής μιλώντας στο www.arisfc.gr επεσήμανε: «Εδώ και αρκετό καιρό γνώριζα για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Λίγκα. Πολλές ομάδες είχαν προσεγγίσει και την Αναγέννηση για την απόκτησή μου και τελικά ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή. Πλέον ανήκω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να πάρω μέρος στην προετοιμασία, πλέον φορώντας την φανέλα του ΑΡΗ». Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την ομάδα του ΑΡΗ στο Καρπενήσι αύριο.

Ασκήθηκαν διώξεις σε 4 ΠΑΕ και 8 πρόσωπα

Οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ, ανακοινώθηκαν και αφορούν οχτώ άτομα και τέσσερις ομάδες (Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ηλιούπολη, Εθνικός Αστέρας) που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Ο Ανδρέας Φάκος και ο Εμμανουήλ Αντωνακάκης από τις πειθαρχικές διώξεις που άσκησαν προκύπτει πως οι Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Ηλιούπολη, Εθνικός Αστέρας «βλέπουν» μέχρι και τον υποβιβασμό.
Στα οχτώ άτομα που σκήθηκαν διώξεις και κατηγορούνται για δωροδοκία και στοίχημα κατ' εξακολούθηση είναι οι: Γιάννης Παπακώστας, Αχιλλέας Μπέος, Αθανάσιος Ντότσης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Νίκος Παντέλης, Γιώργος Τσακογιάννης, Μιχάλης Νικολόπουλος, Νίκος Χάλκος, με την τιμωρία τους να προβλέπεται να είναι πρόστιμο από 20.000 μέχρι 60.000 και φυσικά η απαγόρευση εισόδου τους  στους αγωνιστικούς χώρους.
Δεν ασκήθηκε δίωξη εναντίον του Σταύρου Ψωμιάδη ενώ δεν δημοσιοποιήθηκε το κατηγορητήριο. Πλέον, το... μπαλάκι πάει στις αρμόδιες Πειθαρχικές Επιτροπές (της Σούπερ Λίγκας, της ΕΠΟ, της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Football League και Football League 2), ενώ μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν κλήσεις σε απολογία.
Εκ μέρους των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων ασκήθηκαν Πειθαρχικές Διώξεις για δωροδοκία και στοίχημα κατ’ εξακολούθηση σε βάρος των:

- Αθανασίου Ανδρ. Ντότση, αδειοδοτημένου από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών (προς ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ)

- Ιωάννη Παπαδόπουλου, πρώην υπαλλήλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) (προς ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟ)

- Ιωάννου Π. Παπακώστα, προπονητή ποδοσφαίρου και «ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ», νομίμως εκπροσωπούμενης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE – ΕΛΛΑΔΑ)

- Αχιλλέα Μπέου, προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE – ΕΛΛΑΔΑ)

- ΠΑΝΤΕΛΗ Νικολάου, προπονητή ποδοσφαίρου και Π.Α.Ε. «Εθνικός Αστέρας», νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

- ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Γεωργίου – έχοντος το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ «Ηλιούπολη» και Π.Α.Ε. «Ηλιούπολη», νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

- ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μιχαήλ, ποδοσφαιριστή και ΠΑΕ «Ηλιούπολη», νομίμως εκπροσωπούμενης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

- ΧΑΛΚΟΥ Νικολάου, Προέδρου Δ.Σ. της Π.Α.Ε. «Ηλιούπολη» μέχρι 16-08-2009 και έκτοτε μέλους Δ.Σ. αυτής και Π.Α.Ε.«Ηλιούπολη», νομίμως εκπροσωπουμένης (προς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ & Γ’ ΕΘΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

πηγή: soccerplus.gr

Πάει για το "μπαμ" με Κοτταρά ο Γάζωρος!

Διατεθειμένος να συνεχίσει να ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της Football League2 δείχνει ο Εθνικός Γαζώρου ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Κοτταρά προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει εκ νέου στις Σέρρες. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Πάντως ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος που είναι προς το παρόν η πιο "βαριά" μεταγραφή και φίλος του Δημήτρη Κοτταρά, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δήλωσε προς το παρόν άγνοια αν και όπως είπε θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη. O 36χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε φέτος στον Εθνικό Αστέρα από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος μετά από προσφυγή.

Προσφεύγει στη δευτεροβάθμια

Τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να θεωρηθεί άκυρη η επικύρωση της βαθμολογίας από τη Σούπερ Λίγκ κάνει ο Πανσερραϊκός ο οποίος μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει προσφυγή στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν η Λάρισα και ο Ηρακλής καθώς η απόφαση είναι διάτρητη σε πολλά σημεία. Από τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν μέχρι και την υπόθεση του Ηρακλή. Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" αναμένουν τις διώξεις που θα ασκηθούν από τον αθλητικό εισαγγελέα για να δουν αν όντως αυτές περιλαμβάνουν υποβιβασμούς ομάδων.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Eν αναμονή Δ.Σ και...εκπλήξεων!

Τις επόμενες ημέρες πολύ πιθανόν θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο οποίο φαίνεται πως υπάρχουν δύο θέσεις κενές προκειμένου να ολοκληρωθεί. Φαίνεται πως αναζητείται ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου ενώ έχει ζητηθεί να υπάρξει εκπρόσωπος και από τους παλαιμάχους. Δεδομένη θεωρείται και η επιστροφή τουλάχιστων δύο ανθρώπων που υπήρξαν και στο παρελθόν μέλη του Δ.Σ. Ο ένας μάλιστα παραιτήθηκε και πρόσφατα, αν ισχύουν όντως οι πληροφορίες. Κατα τα άλλα η απόφαση του Πέτρου Θεοδωρίδη να κάνει στην άκρη στην παρούσα φάση είναι ειλλημένη μετά από επιμονή των συνεργατών του και αναζητείται ο άνθρωπος που θα "τρέξει" την ομάδα, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Ιορδάνη Καπλανίδη πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι και τόσο θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Από την άλλη αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι γίνεται μια κίνηση-άνοιγμα προς Σερραίους επιχειρηματίες να πάρουν θέση στην ΠΑΕ και να βοηθήσουν σε αυτή τη κρίσιμη καμπή.

Θεοδωρίδης: " Έτσι τους βόλευε, έτσι έκαναν"

Μιλώντας στον sentra103.3 o Πέτρος Θεοδωρίδης ανέφερε για την επικύρωση της βαθμολογίας ότι είναι αδικία και ότι ο Πανσερραϊκός και οι υπόλοιπες ομάδες θα προσφύγουν όπου χρειαστεί για να δικαιωθούν: «Η επικύρωση πέρασε παρά τις αντιδράσεις. Κάποιοι μέσα στο συμβούλιο άλλαξαν πέντε φορές απόφαση για το τι θα ψηφίσουν. Στη συζήτηση υπήρχε μία άποψη να υπάρξει αναβολή, αλλά κάποιοι συνεχώς πίεζαν για την επικύρωση της βαθμολογίας και έφεραν ως πρόσχημα τη NOVA. Απ' ότι κατάλαβα, ο κ. Μποροβήλος, ακόμα και ο Ολυμπιακός πίεζαν για την επικύρωση. Ο Ολυμπιακός ψήφισε λευκό, διότι ψήφισε τελευταίος και είχε ήδη διαμορφωθεί το αποτέλεσμα. Στο συμβούλιο ήρθε και ο εκπρόσωπος της NOVA, που απλώς ήθελε μόνο να εξασφαλίσουμε την έναρξη του πρωταθλήματος κάτι το οποίο δεχθήκαμε όλοι. Για την κλήρωση η NOVA, είπε ότι και να πάει πιο πίσω δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Ο καθένας έβαζε ένα πρόσχημα για να γίνει η επικύρωση.
-Για τον τρόπο που ξεπεράστηκε το κόλλημα του άρθρου 20 παράγραφος 3 της Ε.Π.Ο. που απαγορεύει την επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις ή προσφυγές:
Τι να σας πω τώρα; Έτσι τους βόλευε! Ήθελαν να κατοχυρώσουν τις ομάδες τους και δεν μπορώ να καταλάβω ούτε κι εγώ πως έγινε. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να προσφύγουμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή, όπως και η Λάρισα και ο Ηρακλής, διότι θεωρούμε ότι είναι μεγάλη αδικία. Όπου κρίνουμε ότι πρέπει να προσφύγουμε θα το κάνουμε, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες, διότι θεωρούμε ότι η απόφαση είναι άκυρη.
-Αν θα γίνει η περιβόητη κάθαρση:
Όλοι περιμένουμε να γίνει. Αν δεν γίνει και τώρα, το ποδόσφαιρο θα διαλυθεί. Από αυτά που βλέπουμε συνεχώς πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Τώρα το πόσο βαθιά θα φτάσει δεν το ξέρω".

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Σε επικύρωση της βαθμολογίας της Super League προχώρησε σήμερα (11/07) το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε εν μέσω πολλών αντιδράσεων, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης αποχώρησε από την αίθουσα σε έξαλλη κατάσταση. Η απόφαση της Super League για επικύρωση της βαθμολογίας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να επανεξεταστούν οι φάκελοι του Ηρακλή και του ΟΦΗ με διαφορετική σύσταση της επιτροπής και ενώ είμαστε εν αναμονή των πειθαρχικών διώξεων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμα και αν υποβιβαστούν ομάδες πλέον τον πρώτο λόγο για άνοδο έχουν ομάδες από την Football League.
Tο ΔΣ της Λίγκας ξεκαθάρισε πως οι αποφάσεις που θα λάβουν τα αρμόδια όργανα για όποια θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα γίνουν δεκτές.Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Γόντικας εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ, η επικύρωση της βαθμολογίας της αγωνιστικής σεζόν 2010-11 έγινε καθώς υπάρχουν ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν μια τέτοια κίνηση να γίνει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ, τέσσερις κατά, δύο λευκό. Της διαδικασίας απείχαν ΑΕΚ και Λάρισα, ενώ ο ΠΑΟΚ, τον οποίον εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ηρακλής και Πανσερραϊκός. Δύο ομάδες ψήφισαν «λευκό»: ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ψήφισε τελευταίος, όταν και είχε κριθεί το αποτέλεσμα."Όλο αυτό έχει γίνει σε βάρος της Λάρισας, του Πανσερραϊκού και άλλων ομάδων. Εγώ θα κάνω ότι δικαιούμαι εκ του νόμου για να προφυλάξω τα δικαιώματα της ομάδας μου. Θα αποτανθώ σε όποιο αρμόδιο όργανο μπορώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τέτοιο κουκούλωμα", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης.

Κοντά σε Γκόμεζ ο Πανσερραϊκός

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να ασχολείται κυρίως με το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και να "καίγεται" για τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκ αλλά και της αθλητικής δικαιοσύνης, μπορεί το διοικητικό να είναι επίσης ένα φλέγον θέμα αλλά όπως φαίνεται γίνεται προεργασία και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι "ερυθρόλευκοι" σύμφωνα με την "Metrosport" φέρονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου περιφερειακού επιθετικού Έντισον Γκόμεζ ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στον Αγροτικό Αστέρα. Βέβαια η θητεία του Ουρουγουανού στον Εύοσμο πέρασε από χίλια κύμματα καθώς αρκετές φορές έφυγε για την πατρίδα του χωρίς να δώσει λογαριασμό αν και σε όλα αυτά έπαιζε ρόλο και η κακή οικονομική κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα. Όπως και να έχει σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητα του κάνοντας συνολικά 13 συμμετοχές. Τον Γενάρη το όνομα του ακούστηκε μέχρι και για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Μάκης Χάβος ήταν αυτός που κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Αγροτικό έδωσε το ΟΚ για να αποκτηθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Το συμβόλαιο του Έντισον Φρανσίσκο Γκόμεζ Φρεντακούρ, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του λήγει το 2013 αλλά αυτό φαίνεται πως είναι το μικρότερο εμπόδιο για τον Πανσερραϊκό με την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όμορφη Σερραία σαψαλώθηκα...και στη Βουλγαρία!

Στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην Ολύμπια Σόφιας θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κέλλυ Γεωργούλα(αριστερά) και Δήμητρα Σαββοπούλου(δεξιά). Οι δύο νεαρές ποδοσφαιρίστριες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους φορώντας τη φανέλα της Πανσερραϊκής αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να "μεταναστεύσουν" στη γειτονική χώρα. Η ομάδας της Σόφιας έχοντας παρακολουθήσει τις παίκτριες στα φιλικά μεταξύ των δύο ομάδων, έχοντας καταγράψει και τις συμμετοχές τους με την Εθνική ομάδα θέλησαν να τις εντάξουν στο ρόστερ τους. Καλή επιτυχία κορίτσια.
Παρακολουθείστε την παρουσίαση των κοριτσιών στην Ολύμπια Σόφιας κάνοντας κλικ παρακάτω:
1)http://www.livesport.bg/v/1145079231
2)http://www.livesport.bg/video/v/1317424698

Από Τετάρτη οι διώξεις

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Παράταση θα πάρει η ανακοίνωση των διώξεων που αναμένεται να ασκηθούν από τους αθλητικούς εισαγγελείς καθώς ενώ αυτό αναμενόταν να γίνει τη Δευτέρα, τελικά αναμένεται να γίνει μεθαύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο δικαστικοί λειτουργοί έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αλλά επειδή η κάθε δίωξη ανέρχεται περίπου στις 20 σελίδες, οι Φάκος και  Αντωνακάκης, θέλουν να τις ολοκληρώσουν όλες, να τις ελέγξουν και κατόπιν να τις δημοσιοποιήσουν μαζικά. Πέντε ομάδες και επτά φυσικά πρόσωπα μπαίνουν στο στόχαστρο της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης για το σκάνδαλο των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού, που αποκαλύφθηκε από την έρευνα των Αρχών. Οι πρώτες διώξεις θα αφορούν τα πρόσωπα και τις συνδεόμενες με αυτά ομάδες, για τα οποία ζητήθηκε η σύλληψη και πέρασαν από το γραφείο του ανακριτή.  Οι ίδιες πληροφορίες ααναφέρουν ότι θα ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις στον Aχιλλέα Μπέο και τον Ολυμπιακό Βόλου ως συνδεόμενη ΠΑΕ, στους Γιώργο Τσακογιάννη, Ν. Χάλκο, Μ. Νικολόπουλο καθώς και την Ηλιούπολη ως συνδεόμενη ΠΑΕ, στον Σταύρο Ψωμιάδη και την ΠΑΕ Καβάλα και στους προπονητές Νίκο Παντέλη και τη συνδεόμενη ΠΑΕ Εθνικός και Γιάννη Παπακώστα και τη συνδεόμενη ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Τα παραπτώματα που θα αναφέρονται στην άσκηση των πειθαρχικών διώξεων θα είναι η δωροδοκία / δωροληψία και το στοίχημα, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και στα άρθρα που αφορούν περιπτώσεις δυσφήμησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου, αν και το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει ισχύ σε περίπτωση που περάσει ένας μήνας από την τέλεση του παραπτώματος.
Οι αυστηρότερες ποινές που προβλέπονται για τα φυσικά πρόσωπα που παραβιάζουν τα άρθρα περί δωροδοκίας / δωροληψίας και στοιχήματος είναι η εφ’ όρου ζωής απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας με το ποδόσφαιρο. Για τις ομάδες, σε περίπτωση που υπάρχει υπαιτιότητα, η αυστηρότερη ποινή είναι ο υποβιβασμός αλλά αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ.

πηγή: soccerplus.gr

Ανανεώσεις, μεταγραφές και...αντίο στην Ηράκλεια

Τις πρώτες ανακοινώσεις ενόψει της επόμενης σαιζόν έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος συμφώνησε με 7 παίκτες από το υπάρχον ρόστερ προκειμένου να συνεχίσουν ενώ αποκτήθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: "Το Δ.Σ. του Τ.Α.Π. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ανακοινώνει τις παρακάτω ανανεώσεις συμβολαίων  με τους ποδοσφαιριστές:
- Ταρατσούδη Δημήτρη
- Δαύκου Κώστα
- Νίρλα Στέλιο(φωτό)
- Μαρίγκο Ηλία
- Κουβελόγλου Γεώργιο
- Τσεμπερίδη Ιωάννη
- Μουτίδη Αλέξανδρο
 και τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών:
-Δούμα Ηλία
-Χίντζο Βασίλη
-Αβραμίδη Νίκο
Επίσης θα ήθελε να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή του, Ζιαμπάρη Νικόλαο καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στην Superleague με την ομάδα της Κέρκυρας".

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

"Mεγάλη" Δευτέρα!

Όχι, δε δείχνει λανθασμένη ημερομηνία το ημερολόγιο αν και η εβδομάδα που ξεκινάει μπορεί να αποδειχθει...των Παθών παρότι η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο και διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Η Δευτέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Πανσερραϊκό καθώς αφενός αναμένεται να ασκηθούν από τον αθλητικό εισαγγελέα οι πρώτες διώξεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Εφόσον σε αυτές περιλαμβάνονται και διώξεις για υποβιβασμούς ομάδων τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να αρχίσουν να ονειρεύονται Σούπερ Λίγκ. Σε διαφορετική περίπτωση ο προγραμματισμός για την FOOTBALL LEAGUE πρέπει να φουντώσει. Επίσης στις 14:00 ξεκινά και η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ η οποία έχει άμεση σχέση με όλα τα προηγούμενα γιατί θα συζητηθεί το καυτό θέμα επικύρωσης της βαθμολογίας. Για να δούμε τι θα δούμε...

Αλεξίου ο εκλεκτός του Οδυσσέα

Ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε στα "σαλόνια" της Γ΄ Εθνικής τον Οδυσσέα Αναγέννησης και του έδωσε το διαβατήριο να ζήσει το...παραμύθι εδώ και τρία χρόνια, θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Παντζιαρά στον πάγκο της ομάδας. Ο λόγος βέβαια για τον Σάκη Αλεξίου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο νέος προπονητής των "Ποντίων". Έτσι μετά από απουσία τριών χρόνων, κατά τη διάρκεια των οποίων ήταν προπονητής στα Ά. Ποροϊα, ο Σάκης Αλεξίου ετοιμάζεται για την επιστροφή. Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα όταν και ο έμπειρος τεχνικός θα γυρίσει από τις διακοπές του.