Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Αγιασμός των υποδομών στην Ηράκλεια


Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής στο Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας με την παρουσία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΜΕΓΑ, των γονιών τους και των προπονητών. Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Τ.Α.Π., ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ερασιτέχνη καθώς και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας. Μετά το πέρας του αγιασμού συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών μεταξύ των γονέων των προπονητών και της επιτροπής διοίκησης των τμημάτων υποδομής. Στο τέλος μοιράστηκαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές λευκώματα της ομάδας.

Παρουσίασε νέες φανέλες ο Εθνικός Γαζώρου

Σε μια εκδήλωση που έγινε στο "Goal cafe", ο Εθνικός Γαζώρου παρουσίασε τις εμφανίσεις που θα φορά τη σαιζόν 2011-12 στο πρωτάθλημα της Football League2. Με βασική εμφάνιση την κλασσική μπλέ φανέλα, ως εναλλακτική την λευκή και ως τρίτη την ασπρόμαυρη ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Καλαποτλής, ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών "Legea" η οποία ντύνει Ιταλικές ομάδες όπως η Ουντινέζε, η Κατάνια, η Λιβόρνο, ομάδες της 2ης κατηγορίας της Ιταλίας και Εθνικές ομάδες όπως αυτές της Βοσνίας, του Μαυροβουνίου, της Αλβανίας και της Βορείου Κορέας.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Παναγιώτης Τσακίρης, είπε πως ο Εθνικός Γαζώρου θα εκπροσωπεί τη "Legea" στα ελληνικά επαγγελματικά πρωταθλήματα μετά την περσινή σαιζόν με Βόλο και Καβάλα. Από τη πλευρά των παικτών ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης ευχήθηκε η φανέλα να φέρει τύχη στην ομάδα για να κρατήσει η συνεργασία αρκετά χρόνια.

Γ. Καλαποτλής: "Ποιά συγχώνευση; Ποτέ συμφωνίες κάτω από το τραπέζι"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Εθνικου Γάζωρου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιώργος Καλαποτλής, για τις φήμες που υπήρξαν μέσω των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης για συγχώνευση με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της προσπάθειας του "γηραιού" να αποφύγει τη Δ΄ Εθνική.
"Η επτάχρονη ενασχόλησή μου με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα ,τα πιστεύω μου και οι αρχές στις οποίες στηρίζω την πορεία μου αλλά και του Εθνικού Γαζώρου Σερρών , είναι γνωστά στο φίλαθλο κοινό.
Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τον τόπο μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να προχωρήσω σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και πολύ περισσότερο εν αγνοία των συνεργατών μου και των φιλάθλων που χρόνια τώρα στηρίζουν τις προσπάθειές μου.
Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν να διαψεύσω την είδηση που ακούστηκε από ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης σχετικά με πιθανή πώληση – συγχώνευση του Τ.Α.Π. Εθνικού Γαζώρου Σερρών με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και να δηλώσω κατηγορηματικά ότι αν οι δημοσιογράφοι που εφεύραν την είδηση δεν την ανακαλέσουν ,θα δώσω εντολή στο νομικό τμήμα του Τ.Α.Π. να χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτει  προκειμένου να προστατευθεί από τέτοιου είδους ,ακούσιες θέλω να πιστεύω , ενέργειες η τιμή μας αλλά κυρίως η τεράστια προσπάθεια που κάνουμε για την ανάπτυξη του Σερραϊκού Ποδοσφαίρου. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει, ίσως, τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του και τέτοιου είδους ενέργειες ,ιδίως από δημοσιογράφους  υπηρετούν το ποδόσφαιρο, δεν βοηθούν στην εκτόνωση της κρίσης και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του φίλαθλου κοινού".
Καλαποτλής Γεώργιος
Πρόεδρος του Τ.Α.Π. Εθνικου Γαζώρου Σερρών 

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σκέψεις για παραμονή Δημητρίου στη Football League!

Οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης, η αθώωση του Λεβαδειακού, της Δόξας και του Αστέρα Τρίπολης έχουν "σκάσει" τον Πέτρο Θεοδωρίδη αρχικά και φυσικά τον Πανσερραϊκό. Μέχρι τώρα τον διακατείχε μια σιγουριά για την άνοδο της ομάδας ωστόσο μετά τα τελευταία γεγονότα, μόνο βέβαιος δεν είναι. Για αυτό υπάρχουν έτσι και αλλιώς έτοιμα τα πλάνα...Football League! Μετά την απομάκρυνση του Γιόσου Ουρίμπε ακούστηκαν διάφορα σενάρια για τον διάδοχο του με τον Παύλο Δερμιτζάκη και τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχουν τον τίτλο του φαβορί, για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά δεν αποκλείεται η λύση να έρθει εκ των έσω. Δηλαδή; Παύλος Δημητρίου! "Στρατιώτης" του Πανσερραϊκού που έχει κληθεί πάρα πολλές φορές να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας. Συνήθως ως υπηρεσιακός αλλά δεν αποκλείεται πλέον και ως...μόνιμος! Toυλάχιστον αυτό φέρεται να κυκλοφορεί ως σκέψη αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Πέτρου Θεοδωρίδη. "Σερραίους δε θέλετε; Σερραίους θα έχετε...". Βέβαια για να μη προτρέχουμε είναι απλά μια σκέψη που μεταφέρεται. Έτσι και αλλιώς ο Παύλος Δημητρίου και άλλες φορές ήταν υποψήφιος να πάρει το χρίσμα αλλά προτιμήθηκαν άλλες λύσεις.

Ξεκαθαρίζει αύριο του Μουσικάκη

Πολλές συζητήσεις είχαν γίνει για το υπεράριθμο ρόστερ που Πανσερραϊκού που μετρά 31 παίκτες και ως ένα σημείο ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη μια κάποια...ελάφρυνση. Προφανώς λοιπόν στο πλαίσιο αυτής είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κώστα Μουσικάκη. Ο 22χρονος μέσος που είχε αποκτηθεί από την Ηράκλεια πέρυσι το καλοκαίρι έχει δεχθεί πρόταση από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, συζητά έχοντας φυσικά και τη συναίνεση του Πανσερραϊκού καθώς το συμβόλαιο του τελειώνει το 2013 και αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση. Ο Κώστας Μουσικάκης είχε αποκτηθεί ως παίκτης-επένδυση για το μέλλον μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον Μέγα και με προσόν τα πλούσια σωματικά του προσόντα και την ικανότητα του να αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ, αλλά αγωνίστηκε συνολικά 126΄ με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Έκανε δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, στην 26η αγωνιστική ξεκινώντας βασικός κόντρα στην Ξάνθη και αγωνιζόμενος για 59΄, ενώ την 27η αγωνιστική πέρασε ως αλλαγή στο 73΄ στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Άρη. Επίσης αγωνίστηκε βασικός για 50΄ στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου για το κύπελλο.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Βιάζεται να κάνει Δ.Σ η Σούπερ Λίγκα για να ανεβάσει Λιβαδειά, Δράμα!

Ενώ ακόμα δεν έχει συζητηθεί η έφεση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων κατά της Δόξας Δράμας και ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθεί έφεση και κατά του Λεβαδειακού, άρα και οι δύο ομάδες που διεκδικούν άνοδο στην Σούπερ Λίγκα δεν έχουν ξεμπλέξει με την υπόθεση των στημένων, η Σούπερ Λίγκα σπεύδει να κάνει Δ.Σ. με σκοπό να τις ανεβάσει στην θέση του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας.
Θυμίζουμε ότι ήδη δύο συμβούλια με αυτό το θέμα έχουν αναβληθεί και δεν αποκλείεται να αναβληθεί και αυτό. Παράλληλα, εκκρεμεί η προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, που επίσης θέλουν να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα, στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 18/10. Η εκδίκαση πάντως αναμένεται να αναβληθεί λόγω της απεργίας των δικηγόρων και φαίνεται πως δεν θα εκδικαστεί και καμία άλλη υπόθεση όσο βρίσκεται σε ισχύ η απεργία των δικηγόρων.

πηγή: soccerplus.gr

Διώξεις...τέλος - Στις 30 Οκτώβρη ξεκινά η Football League

Οι νέες διώξεις που έγιναν χθες σε τρεις ομάδες της Football League, τρεις ομάδες της Football League 2 και της Ηλιούπολης είναι οι τελευταίες και κλείνουν τον κύκλο που άνοιξε με τις εκθέσεις της UEFA και ολοκληρώθηκε με τα πορίσματα της εισαγγελίας και την παρακολούθηση από την ΕΥΠ των τηλεφώνων των Τσακογιάννη, Μπέου και Ψωμιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus.gr, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ θεωρούν ότι από το υλικό που έχουν στα χέρια τους δεν προκύπτουν στοιχεία για να ασκήσουν διώξεις σε άλλες ομάδες και σε φυσικά πρόσωπα (παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές).
Όσον αφορά τις νέες διώξεις στις τρεις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, οδηγούν σε νέα (δεύτερη) μετάθεση την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πανσερραϊκός vs Eθνικός Γαζώρου...και όχι μόνο

Φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου την Κυριακή στις 16:30 στο Δημοτικό γήπεδο ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός ενώ στη δική του ανακοίνωση ο Εθνικός Γαζώρου επισημαίνει πως θα είναι ουσιαστικά "εγκαίνια" και του ανακατασκευασμένου χλοοτάπητα. Και όταν λέμε...εγκαίνια προς αποφυγή παρεξηγήσεων, απλά θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τις βελτιωτικές εργασίες που έγιναν καθώς ο χορτοτάπητας αντιμετώπιζε πρόβλημα. Επιστροφή για αγώνα στο γήπεδο μετά την φιλική ήττα από τον ΠΑΟΚ...
Παράλληλα ο Εθνικός Γαζώρου αύριο στις 16:30 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του την ομάδα του Ηρακλή.
Τέλος, σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στην Ηράκλεια, ο Μέγας γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Ζίχνης που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά.

Διώξεις σε Πιερικό, Εθν. Αστέρα, Επανομή, Κρανούλα, Σκύδρα, Φιλιππιάδα

Κι ενώ ομάδες της Fοοtball League όπως ο Λεβαδειακός, η Δόξα Δράμας, ο Διαγόρας και ο Αγροτικός Αστέρας περιμένουν να δουν την κατάληξη που θα έχουν λόγω της εμπλοκής τους στα στημένα, νέες διώξεις ασκήθηκαν από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς για τρεις ομάδες. Το Soccerplus αποκαλύπτει ποιες είναι αυτές.
Ο Πιερικός, ο Εθνικός Αστέρας και η Αναγέννηση Επανομής, που ανέβηκε φέτος στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, αποτελούν τις τρεις νέες ομάδες, στις οποίες άσκησαν πειθαρχική δίωξη οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, Α. Φάκος και Ε. Αντωνακάκης.
Κοντά σε αυτές δίωξη ασκείται εκ νέου σε Δόξα Κρανούλας και Αετό Σκύδρας από τη Football League 2, όπως και στον Εθνικό Φιλιππιάδας.
Οι αγώνες που προκάλεσαν τις εισαγγελικές παρεμβάσεις είναι οι:
Δόξα Κρανούλας-Αναγέννηση Επανομής (27 Απριλίου 2011) για δωροδοκία και στοίχημα
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αετός Σκύδρας (8 Μαρτίου 2011) για δωροδοκία
Εθνικός Αστέρας-Πιερικός (15 Νοεμβρίου 2009) για δωροδοκία και στοίχημα
Διαγόρας-Πιερικός (19 Μαρτίου 2011) για δωροδοκία
Κατηγορούμενοι είναι οι:
Πιερικός: Ντούμος και Eλευθεριάδης (πρόεδροι), Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής), Δήμου-Τσιγιάννης (παίκτες)
Εθνικός Αστέρας: Αδαμάκης (πρόεδρος), Μανίκας (προπονητής)
Εθνικός Φιλιππιάδας: Λιόντος (πρόεδρος)
Δόξα Κρανούλας: Κασσής (πρόεδρος), Ζώης (προπονητής)
Αναγέννηση Επανομής: Μπαλασάς (πρόεδρος), Βοσνιάδης (προπονητής)

πηγή: soccerplus.gr

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αθώος και ο Λεβαδειακός! - Στη Γ΄ ο Αγροτικός... -Έφεση για την αθώωση της Δόξας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αθώωσε τον Λεβαδειακό για τις κατηγορίες της χειραγώγησης και της δωροδοκίας αναφορικά με το περσινο ματς με την Ηλιούπολη και πλέον του ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.
Για την κατηγορία της χειραγώγησης η αθωωτική απόφαση για τον Λεβαδειακό πάρθηκε ομόφωνα, για την δωροδοκία κατά πλειοψηφία με ψήφους 2-1. Εξάλλου, η ίδια επιτροπή έβγαλε απόφαση για τον Αγροτικό Αστέρα για τους αγώνες με την Καβάλα το 2009.
Η απόφαση είναι υποβιβασμός του Αγροτικού Αστέρα στην Football League 2 και ποινή εφτάχρονης απαγόρευσης δραστηριότητας με το ποδόσφαιρο στον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Ριαβόγλου. Στις αποφάσεις μπορεί να γίνει έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.
Την ίδια στιγμή έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για την Δόξα Δράμας άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος και Εμμανουήλ Αντωνακάκης. Ακόμα άσκησαν έφεση και για την απόφαση για την Παναχαϊκή. Η Δόξα Δράμας είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στην Σούπερ Λίγκα και η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να δυσκολέψει την προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.
πηγή: soccerplus.gr

Αθωώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης!

Ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είχε τιμωρηθεί από τη Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα με υποβιβασμό στη Football League για δωροδοκία, η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αθωώνει σύμφωνα με πληροφορίες την ομάδα της Αρκαδίας και αυτή θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα. Αναμένεται σε λίγο η ανακοίνωση...Επίσης αθωώθηκαν εκ νέου ΟΦΗ και Θρασύβουλος που είχαν αθωωθεί και σε πρώτο βαθμό από ις πειθαρχικές επιτροπές Σούπερ Λίγκα και Football League αλλά είχε ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο.

Ουρίμπε: "Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας με τον πρόεδρο" - "Στηρίξτε την ομάδα"

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Ισπανία ο Γιόσου Ουρίμπε βρέθηκε στο σύνδεσμο φιλάθλων "Che Guevara" και έστειλε ένα μήνυμα αποχαιρετισμού στον κόσμο της ομάδας από τον οποίο ζήτησε να στηρίξει τη προσπάθεια και επισήμανε τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Δείτε τι είπε ο Ισπανός στο panserraikara.gr:
http://www.youtube.com/watch?v=jgYOgL6Y45g&feature=player_embedded

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ανάκογλου: "Υπήρχαν συζητήσεις με ΠΑΟ αλλά σκέφτομαι τον Πανσερραϊκό"

Προσγειωμένος και προσηλωμένος στον Πανσερραϊκό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου σε συνέντευξή του. Ο νεαρός άσος μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» υποστηρίζοντας πως το καλοκαίρι είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό που τον ενδιαφέρει την συγκεκριμένη στιγμή είναι ο Πανσερραϊκός, ενώ ανέφερε πως θέλει να κάνει σταδιακά τα… βήματα στην καριέρα του.
Αναλυτικά η συνέντευξη του:
Μέσω της Ελπίδων ξεφεύγεις για λίγο από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο; «Είναι μια διέξοδος. Είναι δύσκολο να είσαι ποδοσφαιριστής και Οκτώβριο μήνα να μην ξέρεις σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεσαι. Να μην έχεις επίσημα παιχνίδια στα πόδια σου. Η Ελπίδων είναι μια διέξοδος. Κάνω παιχνίδια. Άλλωστε, για κάθε παίκτη είναι καλό να αγωνίζεται σε αυτή. Εκπρόσωποι πολλών ομάδων παρακολουθούν τα παιχνίδια της. Σε βοηθά για το μέλλον σου».
Επηρεάζει η κατάσταση στον χώρο;
«Επηρεάζει και μάλιστα αρνητικά. Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Να υπάρχουν δηλαδή τέτοιες καταστάσεις στη χώρα που αγωνίζεσαι. Εμείς είμαστε παίκτες και κοιτάμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μας απασχολεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά δεν μπορούμε να μη σκεφτόμαστε και τα όσα συμβαίνουν έξω από το γήπεδο».
Όλοι λένε πως είσαι ο επόμενος που θα πάρει μεταγραφή…
«Είμαι σε μικρή μεν ηλικία, αλλά έχω ήδη κάνει αρκετές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες και παίζω στην Εθνική Ελπίδων. Κοιτάω μόνο τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Αν υπάρξει κάποια πρόταση για μεταγραφή, θα τη συζητήσω με τον μάνατζέρ μου και φυσικά με τον πρόεδρο. Μετά θα αποφασίσουμε».
Το καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στον Παναθηναϊκό. Τι έγινε και δεν προχώρησε;
«Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν συζητήσεις. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια πρόταση, αλλά δεν επήλθε συμφωνία».
Υπάρχουν ακόμα επαφές; Ακούγεται πως τελικά θα πας τον Ιανουάριο...
«Αυτό δεν το ξέρω. Αλήθεια, δεν γνωρίζω αν συνεχίζονται οι συζητήσεις. Είμαι παίκτης του Πανσερραϊκού και αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο ο Πανσερραϊκός. Όλα τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

"Φταίει η διαφθορά του ποδοσφαίρου"

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Πανσερραϊκού, Ζορντάο Ντιόγκο εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι συμπατριώτες του, φυσικά, δεν τον ξεχνούν και πριν λίγες ημέρες ο ραδιοφωνικός σταθμός «Antena 1» του πήρε συνέντευξη. Οι Πορτογάλοι ζήτησαν την άποψη του Ντιόγκο για το ματς της 7ης Οκτωβρίου μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ισλανδίας, αφού ο ίδιος αγωνιζόταν στη Ρέικιαβικ, ενώ δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν και για το ελληνικό πρωτάθλημα. «Εμείς δυστυχώς ακόμα δεν ξέρουμε πού θα παίζουμε, γιατί υπάρχουν πολλές αποφάσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε και εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί. Και οι Πορτογάλοι σημείωσαν: «Φταεί η διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η κατηγορία κρίνει το όνομα του νέου προπονητή...

Mετά την απομάκρυνση του Γιόσου Ουρίμπε είναι δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός δε θα βιαστεί ιδιαίτερα για τον αντικαταστάτη του. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης θέλει να περιμένει να μάθει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται οριστικά η ομάδα και αναλόγως θα κάνει και την κίνηση του ωστόσο ήδη περνά από "ακτινογραφία" κάποιους προπονητές. Σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα πέρα από το όνομα-έκπληξη που είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ακολουθούν κατά σειρά οι Παύλος Δερμιτζάκης, Μάκης Χάβος και Γιώργος Παράσχος(αναλόγως τι θα γίνει με τον Λεβαδειακό). Μπορεί το όνομα του πρώην προπονητή της Εθνικής Κύπρου να έχει παίξει δυνατά κατά καιρούς αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση την οποία μόνο ο Πέτρος Θεοδωρίδης μπορεί να χειριστεί και δεν αποκλείεται να έχει μιλήσει ήδη μαζί του. Ρεαλιστικά φαβορί είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης που θέλει να έρθει και να δουλέψει στον Πανσερραϊκό ενώ ο 42χρονος πρώην προπονητής του Διαγόρα, του Πανθρακικού και του ΠΑΟΚ είναι φαβορί και για την περίπτωση...Football League.
Βέβαια σε αυτή τη κατηγορία παίζει δυνατά και ακόμα ένα όνομα. Αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου που με τη δουλειά που έχει δείξει σε Εθνικό και Δόξα Δράμας θεωρείται από τους πιο ανερχόμενους και έχει συμπάθειες, Η τελική απόφαση μπαίνει σε αναμονή μαζί με τις εξελίξεις.

Kαθόλου πρωτοτυπία-Αναβλήθηκε το Δ.Σ της Λίγκα

Οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις οδήγησαν σε μια ακόμα αναβολή το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, το οποίο δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε αύριο Τρίτη.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει:
“Ανακοινώνεται ότι το προγραμματισμένο, για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011, Δ.Σ. της Super League αναβάλλεται, δεδομένων των εκκρεμών (ακόμα) διαδικασιών ενώπιον διαφόρων Δικαιοδοτικών Οργάνων.
Η Super League θα αποστείλει σήμερα κατεπείγον έγγραφο αίτημα προς την ΕΠΟ, τις δικαιοδοτικές επιτροπές αυτής (Επιτροπή Εφέσεων, Διαιτητικό Δικαστήριο) και τα λοιπά αρμόδια όργανα (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα ΕΠΟ, Πειθαρχική Επιτροπή Football League), όπως επισπεύσουν τις διαδικασίες ορισμού, συζήτησης και έκδοσης αποφάσεων επί των εκκρεμών ενώπιόν τους δικών, προκειμένου η Super League να μπορέσει άμεσα να λάβει νομικά ασφαλείς αποφάσεις περί συμπλήρωσης του πίνακα των 16 ομάδων του Πρωταθλήματος”.

Έρχονται και νέες διώξεις-Μπέρδεμα στ Football League

Το πρωτάθλημα της Football League είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Ενώ οι υποθέσεις των υποβιβασμών της Παναχαϊκής και του Διαγόρα εκκρεμούν και εκκρεμεί η απόφαση σε πρώτο βαθμό για τον Αγροτικό Αστέρα, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς είναι έτοιμοι να ασκήσουν νέες διώξεις σε ομάδες της κατηγορίας δυο εβδομάδες πριν την έναρξή της.
Η Football League, λοιπόν, μοιάζει να ακολουθεί ολοταχώς τα χνάρια της Σούπερ Λίγκα και να γίνεται... μπάχαλο λόγω των εισαγγελικών διώξεων με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτώβρη.
Οι Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης περιμένουν το πόρισμα της εισαγγελέως, Πόπης Παπανδρέου, και το αντίστοιχο του τμήματος εκβιαστών και αφού το πάρουν στα χέρια τους, πιθανότατα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ασκήσουν νέες διώξεις.
Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ασκηθούν εφέσεις αυταπάγγελτα για ομάδες που έχουν αθωωθεί για την ώρα από την πειθαρχική επιτροπή.

πηγή: soccerplus.gr

Λιτό αντίο σε Ουρίμπε

Με μια λιτή ανακοίνωση τους οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν και τυπικά τέλος στη συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό: Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιόσου Ουρίμπε και του εύχεται ότι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καρίερας.

ΣΧΟΛΙΟ: Μόνο η φωτογραφία έμεινε...

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Όχι ακόμα" οι μεν - "Τελειωμένο" λέει ο Ουρίμπε

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιόσου Ουρίμπε θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Πανσερραϊκού, διοικητικοί κύκλοι αναφέρουν πως στη συνάντηση που έγινε το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν είπε "φεύγεις" στον Ισπανό τεχνικό αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες-ημέρες, δεδομένου ότι η ομάδα αύριο έχει και ρεπό.
Από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός σε επικοινωνία του με το "pestoagorimou.blogspot.com" επιβεβαίωσε τη συνάντηση και όλα τα παραπάνω λέγοντας παράλληλα ότι θεωρεί ότι έχει τελειώσει από τον Πανσερραϊκό μετά και από δική του πρόθεση, χωρίς να θέλει προς το παρών να επεκταθεί παραπάνω.

Ουρίμπε...the end!

Ήταν 20 Ιουνίου όταν ο Γιόσου Ουρίμπε πατούσε το πόδι του στην Ελλάδα και στις δηλώσεις του τόνιζε ότι ήταν ανυπόμονος να δουλέψει στον Πανσερραϊκό και να κερδίσει με την ομάδα την άνοδο. Σήμερα 112 ημέρες μετά ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του "pestoagorimou.blogspot.com" οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση που κράτησε το πρωί και διήρκεσε αρκετές ώρες και εκεί πάρθηκε, από κοινού μπορεί να πει κανείς, η απόφαση να λυθεί η συνεργασία τους. Η ήττα από τον Πανθρακικό σίγουρα δεν ήταν ο λόγος, απλά μια ακόμα αφορμή. Από τη πλευρά της ομάδας και του προέδρου, Πέτρου Θεοδωρίδη, υπάρχει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι η ομάδα δε μπορουύσε να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στα φιλικά και έδειχνε να μη μπορεί να εμπνευστεί από τον Ισπανό τεχνικό και από την άλλη ο Γιόσου Ουρίμπε έχει παράπονα για το γεγονός ότι δεν έγιναν κάποια πράγματα που θα ήθελε και νιώθει ότι δε μπορεί να συνεχίσει υπό την υπάρχουσα κατάσταση. Έτσι πριν κάν η ομάδα προλάβει να δώσει επίσημο παιχνίδι μοιάζει αναγκασμένη να ψάξει τη διάδοχη λύση στον πάγκο και το μόνο σίγουρο είναι πως ονόματα και υποψήφιοι υπήρχαν από τις αρχές κιόλας και συνεχίζουν να υπάρχουν. Όσο για τον Ουρίμπε απογοητευμένος από τις εξελίξεις ετοιμάζει βαλίτσες...

Συμφωνία με Μαρτίν για Σούπερ Λίγκα

Σύμφωνα με το onsports το εκδηλωμένο ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον Χουάν Μαρτίν έγινε συμφωνία. Παρά το γεγονός ότι στο κυνήγι της απόκτησης του 29χρονου επιθετικού παίρνουν μέρος η ΑΕΚ, η Λάρισα και εσχάτως η Κέρκυρα, ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ομάδας Πέτρος Θεοδωρίδης, έφτασε την πρόταση του στα… μέτρα των οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, σε σημείο που αδυνατούν να φτάσουν οι υπόλοιποι «μνηστήρες» και να βρίσκεται έτσι αγκαλιά τον Λατινοαμερικάνο «γκολεαδόρ», αναφέρει το δημοσίευμα που προχωρά και σε λεπτομέρειες όσον αφορά την οικονομική συμφωνία:"Το κασέ του Μαρτίν κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ και στην πρόταση του Πανσερραϊκού προβλέπεται το συγκεκριμένο ποσό ως καθαρές ετήσιες αποδοχές. Παράλληλα, ο παίκτης θα έχει να λαμβάνει 20.000 ευρώ πριμ παραμονής και 10.000 ευρώ εφόσον καταφέρει να τελειώσει την σεζόν με 15 γκολ στο ενεργητικό του.
Από εδώ και πέρα και οι δύο πλευρές αναμένουν το ξεκαθάρισμα του ποδοσφαιρικού χάρτη, προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά…".