Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αθώος και ο Λεβαδειακός! - Στη Γ΄ ο Αγροτικός... -Έφεση για την αθώωση της Δόξας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αθώωσε τον Λεβαδειακό για τις κατηγορίες της χειραγώγησης και της δωροδοκίας αναφορικά με το περσινο ματς με την Ηλιούπολη και πλέον του ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.
Για την κατηγορία της χειραγώγησης η αθωωτική απόφαση για τον Λεβαδειακό πάρθηκε ομόφωνα, για την δωροδοκία κατά πλειοψηφία με ψήφους 2-1. Εξάλλου, η ίδια επιτροπή έβγαλε απόφαση για τον Αγροτικό Αστέρα για τους αγώνες με την Καβάλα το 2009.
Η απόφαση είναι υποβιβασμός του Αγροτικού Αστέρα στην Football League 2 και ποινή εφτάχρονης απαγόρευσης δραστηριότητας με το ποδόσφαιρο στον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Ριαβόγλου. Στις αποφάσεις μπορεί να γίνει έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.
Την ίδια στιγμή έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για την Δόξα Δράμας άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος και Εμμανουήλ Αντωνακάκης. Ακόμα άσκησαν έφεση και για την απόφαση για την Παναχαϊκή. Η Δόξα Δράμας είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στην Σούπερ Λίγκα και η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να δυσκολέψει την προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.
πηγή: soccerplus.gr

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΕΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΝΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή