Η ραδιοφωνική εκπομπή "Πες το αγόρι μου" - Αθλητικό Μetropolis 97,2(17:30-19:00)- τώρα και στο διαδίκτυο μέσω του blog! Όλες οι ποδοσφαιρικές ειδήσεις των Σερρών, σχόλια και παραλειπόμενα...παίζουν μπάλα στο γήπεδο του "pestoagorimou.blogspot"



powered by Agones.gr
(opap)



Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ουρίμπε: "Υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας με τον πρόεδρο" - "Στηρίξτε την ομάδα"

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την Ισπανία ο Γιόσου Ουρίμπε βρέθηκε στο σύνδεσμο φιλάθλων "Che Guevara" και έστειλε ένα μήνυμα αποχαιρετισμού στον κόσμο της ομάδας από τον οποίο ζήτησε να στηρίξει τη προσπάθεια και επισήμανε τη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Δείτε τι είπε ο Ισπανός στο panserraikara.gr:
http://www.youtube.com/watch?v=jgYOgL6Y45g&feature=player_embedded

8 σχόλια:

  1. Ο Καδισ μιλησε μαζιτου; Εινια πολη δυνατοσ στα ισπανικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΨΥΧΗ , ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ , ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ SITE ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ? ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, δεν μπορούσε γιατί λείπει επαγγελματικό ταξίδι σε Βαρκελώνη κ Μαδρίτη. Κλείνει νέο προπονητή κ παίκτες! Γατάκι, ντεμέκ ανορθόγραφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kι εσύ πολύ δυνατός στα Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος του Πανσερραϊκού δεν είναι μόνο στο γήπεδο. Είναι και στην πόλη. Και μόνο που τον χαιρετούσε κόσμος μπορεί ο άλλος να ήταν χαρούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού είδε κόσμο στα φιλικά; Επειδή δεν πήγες εσύ, δε σημαίνει ότι δεν πήγε κανείς. Υπάρχουν και πανσερραϊκοί στην πόλη. Δεν είμαστε όλοι πίτσα, μπύρα, καναπέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΣΑ , ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΔΙ , ΧΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ . ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ανεβάσω φωτογραφίες με τα φετινά φιλικά εκτός έδρας; Ή καλύτερα να συζητήσουμε κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή